Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

Benim kobra yattığı kış uykusundan uyanmadı

50 yaşındayım. Karım 45 yaşında. Benim kobra geçtiğimiz yıl yattığı kış uykusundan hâlâ kalkmadı. Onu uyandırmak için neler yapmam gerekiyor? Eşim bu durumdan şikayetçi. Yakında beni boşayacak.

CEVAP

Değerli okurum, kobraya selam, uykuya devam. O yazı, kışı şaşırmış durumda. Uyuduğu ortamdan başını çıkarıp bakmaya çalışsa, ya dışarıda tuzak ya da kanlanmasını sağlayan mekanizmada bozukluk var. Eğer böyle değilse, genellikle kobralarınız bir fındık faresine iştahlanıyor, harekete geçiyorlar da, huyları kurusun gemi sıçanı gibi yemler için nazlanıp adeta felç oluveriyorlar.

Bunlar doğanın gizemli kuralları. Hiç merak etme, eşin senden boşanmayacak. Çünkü Hocanız buna çare bulacak. Önce damar sistemini ölçtürecek, sağlamsa başka yol, bozuksa operasyonu önerecek ve sizi hayata salacak. Önünde daha 30 yıl aktif cinsel yaşamın olacak. Sen uyku tulumu organına kobra adını takmasaydın, o da haddini bilecek, görevini yerine getirecekti.

Ayrıca varsa şeker hastalığın, ona yakalanmasaydın, enerjini bozuk para gibi harcamasaydın, içki, sigara içiyorsan azaltsaydın, damar sertliği ortamını yaratmasaydın bana bu maili göndermene gerek kalmayacaktı. Araba tamir ya da boya istiyor. Perte çıkarmayacağım merak etme.

Kızlık zarım neden patlamıyor?

19 yaşında nişanlı kızım. Nişanlımla 2 ay önce ilişkiye girdiğimizde 2-3 damla kan geldi, ancak bu tam bir ilişki değildi. Biz kızlık zarımın zedelendiğini sandık. iki ay sonra gerçekten ilişkiye girdiğimizde kızlık zarım patlamadı. Sizce neden benim kızlık zarım patlamıyor? Bir de ilişki sırasında acı çekiyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili yavrum, kızlık zarı neden patlamadı, bunu anlamayacak ne var? Allah mahalleyi korudu, ya patlasaydı? Tüp gibi patlasaydı ev, mahalle vallahi havaya uçardı. Öyle bir bomba ki namussuz zar, oraya insanlar zevk, keyif alsın, çocuklar doğsun diye değil de, 3. Dünya Savaşı’nın fitili gibi konmuş. Yaradan böyle yaratıyor.

İşine fazla karışmayalım. Acı işine gelince; adamına söyle, yavaş olsun. Sen de derin derin soluk al, karnın yumuşasın. Olan olmuş. Ama şunun da bir adını koyun. Evlenecek misiniz yoksa bu yolda mı yürüyeceksiniz karar verin, biz de bilelim.

Erkeklerin bakışları beni tahrik etmeye yetiyor

18 yaşında kızım, 3 ay önce ilk kez ilişkiye girdim. İlişkiye girdikten sonra erkeklerin bakışları ve dokunuşları beni tahrik etmeye başladı. Onlarla ilişkiye girmemek için kendimi zor tutuyorum. Doktora gittim, çara bulamadım. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Sevgili kızım, kazan gibi kaynıyorsun, balık gibi oynuyorsun, gerdeğe girmiş kız gibi soyunuyorsun. Obur insanlar gibi doymak bilmiyorsun. Yani bir uçurumun kenarında duruyor, hayatınla kumar oynuyorsun. Diyelim ki önüne çıkanların hepsinin tadına baktın.

Kazanın altındaki ateşi de iyice yaktın. Kaynadıkça kaynadın, çengiler gibi oynadın. Ben karşımda böyle bir resim görüyorum. Doktora da gitmişsin, tedaviler çare olmamış. Senin kazanın ne yapsan ateşe doymamış. Başın belaya girecek, annen duyunca bu işe çok üzülecek.

Babaannen derdinden köşeye büzülecek. Yani bu iş almış başını kötüye gidiyor. Hızlı giden bir arabaya trafik polisi gibi “Dur” demek istiyorum. Umarım durursun kızım. Eğer söz dinlersen çareyi frene basmakta bulursun. Fren, fren, fren, sonra da diren kızım, var gücünle diren.

Acı pul biber iştahını açar mı?

27 yaşındayım, 4 aylık evliyim. Her gece ilişkiye girmek istiyorum ama eşim isteksiz. Bu durumda benim cinsel açlık çekmem mümkün mü? Acı pul biber iştahı açar diye duydum. Eşimin vajinasına sürsem cinsel iştahı artar mı? RUMUZ: AYIBOĞAN

CEVAP

Değerli okurum, kestane kebabı koy eşinin önüne. Tıksırıncaya kadar yiyebilir. Bak ona biz bir şey demiyoruz. Acı pul biber gelince; 1 hafta sen ye, ne olabileceğini gör. Sonra onları suda ıslat, penisine sür. Zıpla, dikkat et başın tavana çarpmasın. Biberden lokuma yatakta yatay geçiş yap. Eşine tatlı diller dök. Tatlı yiyin tatlı konuşun ve tatlı sevişin. Sabırla bekleyin, dertleri kafanızdan atın. “Tanrım, daha neler göreceğiz” diye hayıflanmayı da bize bırakın.

Gol yedikçe gülesim geliyor

32 yaşında kadınım. 1 yıllık evliyim. Benden 6 yaş küçük çıtır mı çıtır, tatlı mı tatlı, yakışıklı mı yakışıklı bir kocam var. Her gün maça çıkıyoruz. Gol yedikçe gülesim geliyor, kahkahalar boğuluyorum. En iyi, en hareketli futbolcu benim kocam. Acaba bizim durumumuz ne olur? RUMUZ: PELİNCİK

CEVAP

Sevgili Pelincik, 1 yıl olmasına rağmen evliliğin ilk haftasında gibi olan yeni gelincik. Bulmuşsun bir çıtır, ister çam fıstığı, ister badem ezmesi. Ne niyetine yersen ye. Cebinden de eksik etme. Bu iştah sendeyken ve aksırıncıya, tıksırıncaya kadar ye. Kahkahaların konusunda da burada ben sana olumlu rapor veriyorum. Gül köftehor gül de unutma ki son gülen iyi gülermiş.

Umarım sende böyle olmaz. Garip müzikli bu sekse eşin biraz tedirgin bakıyor. Yakında “Kes şu gülmeni” diyecek. Bir gün ondan kaynaklanan aksaklıkta “Benim neyime gülüyorsun?” diyecek. Hayat sizin, yolunuza devam edin. Yaşamınıza seks kadar hatta daha önemli bir kavram yükleyin.

30 saatte 18 kez ilişkiye girilebilir mi?

35 yaşındayım. Arkadaşımız yeni evlendi. Bu arkadaş 30 saatte tam 18 kez kesintisiz ilişkiye girdiğini söyledi. Arkadaş doğru mu söylüyor?

CEVAP

Kardeşlerim, aldım kağıdı, kalemi elime, doladım şu 18 sayısını dilime. Hesaplar tutmadı, bu palavrayı dilim de yutmadı. Oturun yanıma, şu hesaba bakın. En az 8 saat uyku, 3 öğün yemek, 2 banyo, 2’şerden 4 büyük, 5’der 10 küçük tuvalet. 1 paket sigara. Her biri 5 dakika. Gerisini sen hesap et.

Biraz çerez yemek, biraz mutfakta terlemek. Yüzünü yıka, sohbet, muhabbet, bundan sonrasını sen hesap et. Bu hesaba göre o adam size borçlu. 30 saatte 3-5’i bulduysa keyfine baksın, sizin de aklınızı oynatmasın. İşte hesap işte kasap, saçmalamayı bırakın.

Nişanlım olacak adam bana elini sürmüyor

28 yaşında kızım. Nişanlım benden önce biriyle birlikteymiş ama düğün günü ayrılmış. Bir ay sonra benimle nişanlandı. Altı aydır nişanlıyız. Bana bir kez bile dokunmadı. Benimle yalnız kalmak istemiyor. Bu süre içinde bir kez bile öpüşmedik. Yalnız kaldığımızda bir şey olmuyor. Benden sürekli kaçıyor. Sebebi ne olabilir? RUMUZ: KIRGIN

CEVAP

Kırgın kızım, senden de kaçacak. Kaçmazsa kendisiyle hesaplaşmaktan aklını kaçıracak. Düğün gününe kadar hesaplar yapacak ama asla gerdeğe yanaşmayacak. Ona göre, neyse sorunu anlaşılacak diye düşecek çelişkiye. Bu genç adam karşımda olsa, bin dereden su getirir, abu hayat, zemzem suyu gibi adama içirir, onu konuştururdum. Yazık ne bilsin, bilmez ki yılların kurdu var karşında. Bir tek yalan, yanlış yok başında. Sana kor teşhisini, verir dersini. Güzel kızım, çok düşün, taşın yine kararı kendin ver, bir de yakınlarına sor, bakalım onlar ne der?

EŞİM ALMANYA’DAN KENDİNİNKİNE BENZER BİR ALET GETİRMİŞ

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor. Yılda bir hafta görebiliyorum. Geçen yıl ona bu sorun yüzünden dert yanmıştım. Eşim bana Almanya’dan kendininkine benzeyen bir alet getirmiş. İsmi de vibratörmüş. Kocam gittikten sonra ara sıra bu aleti kullanır oldum. Eskiden hareket ediyordu, şimdi etmiyor. Kocama da telefonda soramıyorum. Bu aleti nasıl tamir ettiririm?

CEVAP

Sevgili okurum, bu vibratörlere ben sıcak bakıyorum. Senede 1 hafta tabii ki senin cinsel doyumuna yetmez. Kendi gizeminde, odanda kendinle baş başa, kimseye zararı olmayan tatmin yoluna ben ‘Evet’ diyorum. Senin rahatlaman, çevre ile uyum içinde olman gerekir.

Gelelim vibratörün çalışmaması; önce pilini değiştir. Pilini ters takmış olabilirsin. Hâlâ çalışmıyorsa miadını doldurmuştur. Ola ki Çinse, ithal malı, ucuzundan almıştır kocan. Ona mektup yaz: “Çalışmıyor bu. Gelirken adam gibi 2 tane getir. Biri yedek bulunsun. Sonra karışmam ha” de. Bu yolda devam et.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder