Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen best of
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen best of

Haberin Devamı

3 ayda 250 kere ilişkiye girdik

Kız arkadaşımla 24 saat içinde 9 defa ilişkiye girdim. Bana performansımın yetersiz olduğunu söyledi. 3 ayda 250 kere ilişkiye girdik yine de yetersiz olduğumu söylüyor. Bana “Erkek ol, yoksa seni terk ederim” dedi. Onu nasıl tatmin edebilirim? RUMUZ: YETERSİZ AŞIK

CEVAP

Kızın niyeti bozuk yavrum. Kız değil, sanki canavar. Ne doymak biliyor ne de acımak. Niyeti seni öbür dünyaya yollamak. Kızımız seks oburu. Okurumuz balıklama dalıyor. Bu dalış rekor ama hakem ortada yok. Böyle durumlarda tek taraflı beyanlara rağbet yok.

Geriye basit, mantık yolları kalıyor: Giderse gider, “Buyurun kapı burada” dersin. Gitmez, kene gibi yapışırsa, o zaman kendi kartını oynarsın. Beni de referans gösterirsin. Haftada 3-4 ilişki, her birinin süresi de seni ve kızı mutlu etmişse, ona da gerçek cinsellik budur diye dersini verirsin.

Sevgilimin penisi çok küçük üst üste 8 prezervatif takıyor

21 yaşındayım. Erkek arkadaşımın penisi çok küçük olduğu için 8 tane prezervatifi üst üste geçirip öyle birlikte oluyoruz. Son sevişmemizde erkek arkadaşımda 6 prezervatif kalmıştı. İki tanesi içimde kalmış olabilir. Ne yapmamız gerekiyor? RUMUZ: UTANGAÇ KIZ

CEVAP

Sevgili okurum, olabilir. 8 prezervatif yerine 2’si de yeterdi. İkisinin arasına dolgu maddesi koyardınız. Mesela alçı. Bana bak, sakın ciddiye alma. Bu amaçla yapılmış dolgulu prezervatifler de vardır ama boşuna aramayın. Avrupa’daki seks shoplarına gitmeniz gerekir. Beni asıl ilgilendiren şu: Küçük boy penise de uygun prezervatif bulunmuyor. ‘Alışmamış belde etek durmazmış’ örneği prezervatifler sıyrılıveriyor.

Şimdi iki ihtimal var. Ya arkadaşının penisi normaldi, size küçük geldi. Ya da gerçekten küçüktü. Peki be güzel kızım, güzelliğine diyecek yok ama şu aklında biraz güzel olsaydı da penisin kaç santim olduğunu yazıverseydin. Gelelim senin prezervatiflere; ikisi içeride kaldı. O neme can dayanmaz. Sen de onlara yardım et, parmaklarınla kuyruklarından tut, çekiver yavrum.

Daha kaç kez evleneyim?

Adet dönemlerim sancılı geçiyor. Hep “Evlendikten sonra ağrıların geçer” denir ya, ben evleniyorum, evleniyorum bir türlü geçmiyor. Daha kaç kez evlenmem gerekiyor?

CEVAP

Oh be iyi yere dükkan açmışsın sevgili okurum. Sen “Kendim için yapıyorsam namerdim, ağrıdan acıdan. Ağrılar dinmeyince, iştah da sönmeyince çıktım yola elimi sallasam ellisi, istesem 150’sini bile kafeslerim” diyorsun. Ne diyelim? Acil şifalar dileyelim ve sana borçlu kalmayalım. Daha kaç kez evlenmek gerektiğini soruyorsun? Nikahsızına sınır koyamam, nikahlısına ise kefil olamam.

Kocadan yana yüzüm gülmedi

55 yaşında kadınım. Bu ikinci evliliğim ama kocadan yana şanssızım. Çünkü akşam 9 oldu mu adam sırtını dönüp yatıyor. Tek başıma kalıyorum. Cinsel hayatımızı nasıl hareketlendireceğim?

CEVAP

Sonbahar bereketine uğrayıp hava alan, armutları, elmaları, bahçedeki çiçekleri sulatamayan ve onları kurumaya bırakan okurum. Adamın kaç yaşında? Kendine güvenmiyor idiyse seni kendine bakıcı gibi mi aldı ve günahına girdi? Diyelim ki seni kutsal görüyor, el sürmüyor.

Mutlaka alt tarafına sözü geçmiyordur. Bari muhabbet yapsın, dil döksün, gönlünü alsın. Tedavisi için kocanın gelip ricada bulunması gerekir. Ve gayretimizle senin gibi bir lokumu afiyetle yutarsa, bir tencere mantı yap lütfen bana getirsin.

Karım yataktan çıkarmıyor

28 yaşında, 2 yıllık evliyim, çocuğumuz yok. Karım cinselliğe çok düşkün. Sürekli ilişkiye girmek istiyor. Hafta sonları beni yataktan çıkarmıyor. Ne yapacağım? İsteğini biraz olsun azaltabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, geçmiş olsun. Zor bir sorun. Zorluğu, eşinin duygularının azaltılmasında. Örneğin; onu kendinden soğutacak, böylece cinsel coşkularının vanasını biraz kapatacaksın. Bunun için de ister istemez ruhunu biraz incitip kıracaksın. Aranıza tahta bir perde çekeceksin. İşte bu olmaz ve sana yakışmaz.

Bu travmatik bir reaksiyondur. Neyse, umut doğacak çocuğunuzda. Sanırım o bu soruna nokta koyacak. Çünkü bebek, karının zamanının çoğunu alacak ve onu yoracak. Şimdilik sen eşinin dikkatini başka yere çek. Bu da olmazsa ona rezervinin tükeneceğini anlat.

Kocam kendini Kanuni beni de Hürrem sanıyor

35 yaşında kadınım. 10 yıllık evliyim. Eşim de 42 yaşında. Son 6 aydır kocam yatak odasında Kızıl maske Fantom kılığında dolaşıyor. Hatta Fantom yüzüğü yaptırdı. Vücudumun her yerinde kuru kafa izi kaldı. Şimdi diziye takıldı. kendini Kanuni, beni de Hürrem sanıyor. Bu fantezilerin sonu nereye varır?

CEVAP

Sevgili okurum, iyi ki örümcek adam olmamış. Çıkmayan canda umut var. Şimdi o tek umuda oynuyoruz. Önce teşhis koyalım: Adamında iktidarsızlık çanları çalıyor. Ne yapsın? Kızıl maske Fantom. Hayalleriyle çocukluk oyunlarına sığınıyor. Kuru kafalarla hayali düşmanlarını korkutmak istiyor. Yüzükle de vurunca iz bırakacak bir şövalyecilik oynuyor. Şizofren olmaya bir adım kaldı.

Gelelim umuda; o Kanuni, sen de Hürrem olacaksın. Hemen kabul et bu rolünü. Kapıdan girerken “Hünkarım” diye başla, çıkarken öyle bitir. Sana ‘Sultan’ muamelesi yapsın. Dizinin başından ayrılmayın ve bitmesin diye dua edin. Orgazm olurken arada ‘Süleyman’ deyiver. Bu sırada yüzüğe dikkat et. Yüzüne gözüne inmesin, sonra sorumluluk kabul etmem. Dizilerin kopyasını çıkartın. Her akşam tekrar tekrar izleyin.

Erkekliği öldüren tedavi var mı?

30 yaşındayım. Ne cinsel ne de duygusal ilişkim oldu. Mastürbasyon yapmaktan da bıktım. Acaba erkekliği öldürücü, cinsel isteği bitiren bir tedavi var mı? Varsa bu tedavinin bana zararı olur mu?

CEVAP

Değerli olma yolundayken, yanlış eğitim kazasına uğrayıp Niyazi olan okurum. Anan, baban, toplum “Aman oğlum, sağa bakma ayıp. Kızlara el sürme. İçin geçerek bakmayı bile deneme” diye diye, sen bu yolda gide gele karşımıza bir cinsel mefta oldun çıktın. Turşusunu kursan kurulmaz, salamurası işe yaramaz. Bu duygunun bitmesi için tedavi istiyorsun. Hay hay ama bize zahmet bırakmamışsın, işi sen halletmişsin, hayrını gör.

365 GÜN 6 SAAT İLİŞKİYE GİRERİM

Ben defalarca ilişkiye girdim. Bıkmadan, usanmadan 365 gün 6 saat cinselliği yaşayabilirim. Sevgililerim bu yüzden benden ayrılıyor. Ne olur bana bir çözüm yolu gösterin.

CEVAP

Okurum, bence sakıncası yok ama yol göstereyim. Teknolojiyi devreye sok. Bırak masum kızın, kadının peşini. Eğer kızlı-erkekli bir ortamda yakalanırsan nasıl temizlersin sicilini? Üstelik resmi tutanaklara göre de kirletirirsin ailenin seceresini. Bu nedenle bir düzine şişme bebek al. Bir haftalık stok sana yeter. Patlayan çöpe gider. Ambalajındakiler sıraya girer.

EŞİM SANAL SEKSİ DAHA ÇOK SEVİYOR

25 yaşındayım. Kocam 29 yaşında, 3 ay önce evlendik ve kocam sanal seksten hoşlanıyor. Odaya geçip bana cep telefonu üzerinden mesaj atıyor, sanal seks yapmak istiyor ve gizli gizli porno izliyor. Ondan ayrılmak istemiyorum ama üzülüyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, eşin çocuk gibi oyuncaktan gerçek yaşama transfer olamamış. Sana gelene dek ne yapmış acaba? Bana göre hep elindeki malzemeyle gönlünü oyalamış. Bir elinde telefon, gözler renkli görüntülerde tur atıyor. Beyin, iştahı körüklüyor, gördüğü cicilerin beyninde rejisörlüğünü yapıyor.

Bazen aktör rolünü kendine alıyor. Eşin ‘Bas gaza, tutan mı var’ mantığıyla devam ediyor. Ama sana sorumluluğunu unutuyor. Bu aşamada ‘Bas gaza’dan vazgeçemiyor. Bu gaz onu nereye götürür belli değil. Tedaviyi deneyin, yarar görmezse sonucu iyi düşünün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder