Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen'e sorulan en komik 10 soru ve yanıtları
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen'e sorulan en komik 10 soru ve yanıtları

Haberin Devamı

Oral seksle 3 ayda 25 kilo verdim

3 ay önce 95 kilo bir kadındım. Çeşitli diyetler yaptım, zayıflayamadım. Eşimle oral seks yapmaya başladıktan sonra 3 ayda tam 25 kilo verdim. Oral seksin zayıflamamda etkisi var mı?

CEVAP: ‘Üzümünü ye, bağını sorma.’ Ne mutlu sana! Zayıflamaya devam! Bir yandan zevk almak, bir yandan da kilo vermek... Böylesi dostlar başına! İster misin bu mektubu okuyan bütün kilolu kadınlar akşam kocalarının gelmesini dört gözle bekleyip uygulamaya başlasınlar. İşte o zaman seyreyle gümbürtüyü! Oral seksle 25 kilo verme olayına aklım yatmıyor! Eğer doğru söylüyorsan, hemen bilim adına bir teşhis koyayım: Eşinin o bölgesinde senin metabolizmanı çalıştıran bir şey var. Hadi onu bir buluver de ambalajlayıp satalım. Dr. Mehmet Öz’ün ününden daha fazla ün kazanırsın. Gerçekleşirse beni de unutma. Yüzde 1 payını da bana ayır.

Sevgilim üst üste 8 prezervatif taktı

21 yaşında kızım. Sevgilimin penisi çok küçük. 8 prezervatifi üst üste takıp öyle birlikte oluyoruz. Son ilişkide 2’si içimde kaldı. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, olabilir. 8 prezervatif yerine 2’si de yeterdi. İkisinin arasına dolgu maddesi koyardınız!!! Mesela alçı. Bana bak sakın ciddiye alma. Be güzel kızım, şu aklında biraz güzel olsaydı da kaç santim olduğunu yazıverseydin. Gelelim sana; ikisi içeride. O neme can dayanmaz. Sen parmaklarınla kuyruklarından tut, çekiver yavrum.

Büyük olduğu nasıl anlaşılır?

45 yaşında, hoş, bakımlı kadınım. Erkek arkadaşlarımın penisleri hep standart boydaydı. Filmlerdekileri görünce bahtsızlığıma lanet ediyorum. Bir erkeğe bakınca penisinin büyük olup olmadığını nasıl anlarım? RUMUZ: GALATA KULESi

CEVAP: Değerli okurum, ben bir helikopter kiraladım, Galata Kulesi ile Beyazıt Kulesi arasında gidip geliyorum. Beyazıt Kulesi daha uzun, Galata Kulesi daha kalın. İkisini de gözüm pek tutmadı. Eskiden Kapalıçarşı’da şimdilerde Avrupa’da satılan yapay penislerin, balmumundan yapılmış olanları satılırmış. Adına da zıbık denirmiş. Yapay penislerin el altından satıldığı dükkanlardan birine sizin gibi hoş bir hanım girmiş ve “Bir zıbık istiyorum” demiş. Satıcı da “Nasıl olsun?” diye sormuş. Kadın o zamanın lisanıyla şöyle cevap vermiş: “Kutr-i Kürdi (Çapı Kürdünki), Tul-i Arabi (boyu Arapınki) nefaset-i Türki (güzelliği de Türkünki) gibi olsun deyince adam “Hanımefendi öylesini bulsam kendim kullanırım” demiş. Porno filmlerde gördüklerin özel seçilmiş insanlardır. Birçoğunda penise iğne yapılmıştır, ereksiyon süreklidir. Değerli okurum, sen kafana takmışsın bu dünyaya veda etmeden bir de öylesini göreyim diyorsun, şansın açık olsun.

Esengül'ün şarkıları olmadan asla

Şarkıcı Esengül’ü dinlemeden cinsel ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Çözüm var ciğerparem. Yarın postacı kapını iki kere çalacak. Elinde birçok kaset ya da CD olacak. Bunlar hediyem. Hepsinde Esengül, onları dinleye dinleye işini bitir, seferden eli boş dönme. Hadi iyisin iyi. Yine işi ucuza bağladın. Ne yani, şarkıyı iştah şurubu mu sandın? Bak oğlum, bu tutkuyla dönüşü olmayan bir yola girersin. Ula sana ne Esengül’den!

Kız salatalık sanıp penisimi ısırdı

Şaka olsun diye cinsel organımı yeşile boyadım. Sevgilim penisimi salatalık zannedip hart diye ısırdı. Çok acıdı. Halim ne olacak? RUMUZ: NİYAZİ

CEVAP: Geçmiş olsun oğlum! Sevgilin ısırmak yerine doğrayıp cacık yapmaya kalksaydı halin nice olurdu onu hiç düşündün mü? Ne şehittir ne gazi, oğlum Niyazi, niye boyadın sen penisini? Bu sana ders olsun. Penisini bir daha boyama! Hele sarıya sakın boyama. Muz sanırlar. Muzun seveni salatalıktan çoktur. Bir ısırıkta işini bitirirler.

Kaza geçirdim penisim büyüdü

30 yaşındayım. 2 yıl önce trafik kazası geçirdim. Kazadan sonra olduğum ameliyatla penisim 17 santimken 2 katına ulaştı. Kızlar benden kaçıyor. Ne yapacağım? RUMUZ: DEV PENİS

CEVAP: Sen ne şanslı adamsın! O ne kazasıysa söyle, biz de geçirelim! Doktorunun adını lütfen bize ilet ki kazadan sonra ona gidelim. Şaka bir yana, ben, böyle bir şeye inanmıyorum. Bir penisin ölçüsü, ne kazası geçirirsen geçir, ne ameliyatı olursan ol iki katına çıkamaz. Kızlar haklı. Tabii ki korkarlar. Bu konuda Türkiye rekoru kesin sendedir (dünya rekoru da zaten 40 santim). Sen hayal görmediğine emin misin? O boyda penis istiyorsundur ve bakınca 34 santim görüyorsundur! Aman onu iyi koru yaşlılığında baston olarak kullanırsın!

Eşim Almanya'dan kendininkine benzeyen bir alet getirmiş

40 yaşında kadınım. Eşim 15 yıldır Almanya’da çalışıyor. Kocam Almanya’dan kendininkine benzeyen bir alet getirmiş. İsmi vibratör (yapay penis). Kocam gittikten sonra bu aleti kullanır oldum ama şimdi durdu. Bu aleti nasıl tamir ettiririm?

CEVAP: Değerli okurum, bu vibratörler konusuna sıcak bakıyorum. Evlilikte bile orgazma yardımcı oluyor. Senede 1 hafta tabii ki senin cinsel doyumuna yetmez. Gelelim vibratörün çalışmamasına; önce pilini değiştir. Pilini ters takmış olabilirsin! Buna rağmen hâlâ çalışmıyorsa o miyadını doldurmuştur. Kocana mektup yaz. “Çalışmıyor bu. Gelirken adam gibi 2 tane getir. Biri yedek bulunsun. Sonra karışmam ha” de.

5 kez evlendim eşlerim ölüyor

60 yaşındayım, 5 evlilik geçirdim. Eşlerimden 3’ü gerdek gecesi vefat etti. İki tanesi de 1 aya kalmadan öldü. Yeni evlendim ama son karım da ölürse? Ne yapabilirim?

CEVAP: Azrail’in kankası! Ecelin faizsiz bankası. Bu gidişle yan yana gelmez gömleğinin yakası. Bir ömürde beş ölü, sen kimin dölüsün, kimin dölü? Ya sen ne diyorsun? Altıncıya da yeni bir pasaport mu hazırlıyorsun? Her neyse. Gel kulağıma söyle. Bu işin doğrusu nedir? Haa... Haaa... Olmaz, böylesini duymadım. Seni de adam yerine koymadım. Fırsat bu fırsattır diye fasa fisolarını bana dinletme. Senin kadınlar da maşallah korkusuzmuş. Hepsi de ölümüne kucağına oturmuş.

Penis nakli yaptıracağım

66 yaşındayım. Eşim 2 yıl önce öldü. Sekse istekliyim ama penisim küçük. Maddi durumum iyi. Liseden arkadaşım Boğa Harunla karşılaştım. Onun parası yok ama penisi kalın ve büyük. Tam istediğim gibi. Onunla anlaştık, küçük bir daire karşılığında penis nakli yaptırmaya karar verdik. Acaba evlenirsem ve çocuğum olursa kimden sayılır? RUMUZ: ÇEMİŞGEZEKLİ ZÜHTÜ

CEVAP: Ula Zühtü, sende iştah çok, kaşık kırık. Yaradan senin hayalinden almış, ona monte etmiş. Boğa Harun’da takım taklavat gani. Karşılıklı nakil pazarlıkları... Harun direniyor, “Sadece derisi kalmış, bu ne, bu ne?” diye psikolojik baskı yapıyor. Bak adamım Zühtü, ufak daireye bu iş olmaz. Harun açık artırmaya çıksa bir villaya işi kapatır. Sen elini cebine at, daireye de bir yazlık kat. Ameliyat masraflarını da ekle. Ameliyat yapıldı, sıra çocuğa geldi öyle mi? O da ne dert canım! Genetik yapısı seninkisine çekecek. Ama gelin hanım ağlayacak ki ne ağlayacak!!!

Kocam kendini Kanuni, beni de Hürrem sanıyor

35 yaşında kadınım. Eşim de 42 yaşında. 6 aydır kocam Kızıl maske Fantom kılığında dolaşıyor. Fantom yüzüğü yaptırdı. Vücudumun her yerinde kuru kafa izi kaldı. Şimdi kendini Kanuni, beni Hürrem sanıyor. Bu fantezilerin sonu nereye varır?

CEVAP: Sevgili okurum, iyi ki örümcek adam olmamış. Adamında iktidarsızlık çanları çalıyor. Ne yapsın? Kuru kafalarla hayali düşmanlarını korkutmak istiyor. O Kanuni, sen de Hürrem olacaksın. Kapıdan girerken “Hünkarım” diye başla, çıkarken öyle bitir. Sana ‘Sultan’ muamelesi yapsın. Dizinin başından ayrılmayın ve bitmesin diye dua edin. Orgazm olurken arada ‘Süleyman’ deyiver. Bu sırada yüzüğe dikkat et. Yüzüne gözüne inmesin, sonra sorumluluk kabul etmem.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder