Dr. Haydar Dümen Haydar Dümen'e sorulan en komik 10 soru ve yanıtları
HABERİ PAYLAŞ

Haydar Dümen'e sorulan en komik 10 soru ve yanıtları

Haberin Devamı

Nuri Alço tekniği uygulasam

Kız arkadaşım benimle birlikte olmaktan korkuyor, “Evlenmeden olmaz” diyor. Acaba kolasına ilaç atıp Alço taktiği uygulasam uyanınca beni terk eder mi?

CEVAP: Oğlum, bu maili bana niye gönderdin? Bu konunun uzmanı Alço ağabeyin. Sana formül verecek, ananın gözü ak mı, kara mı gösterecek? İlaç bu, gerçeğini bulursan kızı uyutur. Filmde kullanılan sahteleri. Onlar da uyuyanı ayıltır! O ilaç dediğin formülü ben hazırlamıştım. Biraz kül, biraz duman. Pardon!!! Biraz un, biraz tebeşir tozuydu. Ve diyelim ki senin düşündüğün oldu. Kız uyudu, uyandı, kanlara boyandı. Başladı bağırmaya. Seni görünce de bacaklarına sarılmaya. Sen nasıl kurtulacaksın bu cezadan, bir de bunu öğren Alço hocandan?

Gardıropta ilişki cazip geliyor

Gardırobun içinde ilişkiye girmek istiyorum. Ama kız arkadaşım hoşlanmıyor. Onu nasıl alıştırabilirim? RUMUZ: GARDIROP FUAT

CEVAP: Fuat, doğru dürüst bir yerde yat. Gardırop nereden çıktı? Kapalı bir kutu. Gardıroba girdiniz. İyi tarafı askılar hazır, soyundunuz. Üzerinizdekiler askıya asıldı. Derken odaya sizden biri girdi. Bizim genç aşıklar gardıropta basıldı. Sizler feryat figan. Komşular yangın var sandı. Hepsi birer kovayla odaya daldı. Ortalığı sel aldı. Allah size akıl fikir, bana sabır versin.

Zeytinyağı penis büyütür mü?

23 yaşındayım. Arkadaşım zeytinyağıyla mastürbasyon yapmanın cinsel organımı büyüteceğini söyledi. Bir aydır deniyorum ama bir faydası olmadı. Acaba beni kandırdılar mı? RUMUZ: YAĞLI

CEVAP: Yağlı yağlı, etli, ballı, tatlı tuzlu. Limonata buzlu. Havalar sıcak, yakında zeytinyağının fiyatı artacak. Bugünlerdeki yağ kıtlığı bundanmış. Zeytin ağaçları kurumaya başlamış! Araştırmışlar, ağaçlar kahırlanmış. “Bize ne, bize” diye şarkı söylemeye başlamışlar. İnanmıyorsun değil mi yağlı? Ama köftehor işine gelene inanıyorsun. Zeytinyağıyla organ büyütme hevesine kapılıyorsun. Bir ay zeytinyağı şişesiyle odana kapanıyorsun, evde salataya bile yağ bırakmıyorsun. Ne olacak? Seninkisi bir santim büyüyecek. Büyüyünce ne olacak? Ula bu Alaaddin’in sihirli lambası mı? Lambaya püf de, ah deme oh de. Zeytinyağının parasını çıkarmak için birkaç torba mendil sat. Ve ardından bir güzel uykuya yat. Rüyanda beni göreceksin. İnanıyorum ellerimden öpeceksin.

8 kere kızlık zarı muayenesi oldum

Ben 8 kere kızlık muayenesi oldum. Bu muayenenin bir zararı var mıdır? RUMUZ: SEVİNÇ

CEVAP: Değerli okurum, niye 18 kere olmadın ya? Hatta bir jüri kurdursaydın. Ne olur ne olmaz yanlışlık olur. 8 kere kızlık zarı kontrolü için 8 kere senin o dar geçitten geçmen gerekir. 8 kere aynı kişiyle mi tünelden geçtin, yoksa 8 ayrı insanı mı seçtin? Ya sen ‘Bir alışveriş bir fiş’ gibi, ‘Bir iş bir fiş’ doktora mı koşuyorsun? Fişini aldıktan sonra tekrar yeniden mi coşuyorsun? Galiba sen şıpsevdisin. Bizim kızın açılmış iki gözü. Biri av peşinde, diğeri zar işinde. Bak tam bu sırada burnuma kötü kokular geliyor. Bu bal gibi teşhircilik kokusu. Umarım ileride çıkmaz bu işin hokusu kokusu.

Sevgilimi boğmak istiyorum

Erkek arkadaşım cinsel ilişkiye çok istekli. Ben ise onun kadar değilim. Beni delirtiyor, içimden onu boğmak geliyor. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Aman kızım, bu gençte elini gırtlağa dolama, cezaevlerinde kuruyup solma. O seni delirteceğine, sen onu delirt ve ona pes dedirt. İlişkinizde bir devrim yap. İdareyi sen al, arkadaşını sanal dünyalara sal. Fantezi üzerine fantezi yarat. İyice yor, sonra ben yoruldum diye kendini koltuğa at... Ne desem boş. Benim niyetim seni katil olmaktan kurtarmak. Ama delirten adama da bir kazık atmak. “Ne yapmam gerekir?” diyorsun. Sana sesleniyorum be hey kızım, yakında naneyi yiyeceksin. Ya onu eğit, adam et, ya da kızım terk et, terk et.

Otobüs ani fren yapınca

28 yaşındayım. İşe otobüsle gidip geliyorum. Oturmak istemiyorum. Hele otobüs ani bir fren yaparsa değmeyin keyfime. Evleniyorum ama bu fantezimden de vazgeçemiyorum. Ya ilk gece bir şey yapamazsam? RUMUZ: BUS STOP

CEVAP: Bus stop, işte reçeten elinde. Yatak odana tahtadan bir otobüs maketi yaptır. İki koltuk, bir plastik manken... Önce sallandıkça sallan. Manken nasıl olsa düşecektir, sen de üzerine. İşte sana antrenman. İlk geceye böyle donanımlı girersin. Oldu da bitti, kızlar uçup gitti. Otobüs olayı benim aklımı da biraz oynattı. O kızlar kadınlar sana neden tokat atmadı? İşte çözemediğim sorunun ana damarı bu. Sen evlen, gelin adayımızı ürkütme ve bizi de fazla üzme. Çünkü bu olayların sonu karakolda biter. Otobüs yolcularından biri çıkar sana ‘Yeter be yeter’ der, feleğini şaşırtır.

Kilo farkı sorun yaratır mı?

19 yaşında kızım. Sevgilim 25 yaşında. Her gün 3 defa ilişkiye giriyoruz. Ben 54 kiloyum, o ise 95 kilo. İlişki sırasında halimi siz düşünün. Ne yapacağım?

CEVAP: Yavru ceylanım, dertlerine çareler arıyorum. Kolay be yavrus. Önce haltere başla, her gün iki saat aralıklı çalış. Belin güçlensin, ağırlığa iyi dirensin. Hem yorulmasın hem kırılmasın. Bu bir. İki; dozer operatörlüğünü öğren. Vitesi de, direksiyonu da senin elinde olmalı. Sonra yüz metreye çalış. Kovalayınca kurtulmaya alış. Asla yere yatıp kendini ezdirme. Ruhunu da, organlarını da bıktırıp bezdirme. Gak deyince et, guk deyince su verme. Aklını başına topla. Yolun başındasın, kurtuluş bul, oraya hopla.

İlişkiden artık sıkıldım

23 yaşındayım, üniversitede okuyorum. Sevgilimle her gece ilişkiye giriyoruz ama ben artık zevk almıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Önce tüm arabesk şarkıları ezberle. Acıların kadını Tüdanya’dan başla, ruhunu dert kazanlarında iyice haşla. Bu Amerika’da Guantanamo zindanına girmiş gibi ol. Derslere sıkı sarıl, neşeli arkadaşlarının tümüne darıl. Dünyanı karart, televizyonu kapat. Kızlara mızlara, kadınlara madınlara bakma. Üç ay sonra yukarıdaki saydıklarımı üzerinden çıkar at. O günden sonra bütün kızları huri, kadınları da Angelina Jolie gibi göreceksin, bana da dua edeceksin.

Seks spermleri güçlendirirmiş

Nişanlım ve ben 32 yaşındayız. Yakında evleneceğiz. Bir dergide düzenli seks hayatının spermleri güçlendirdiğini okudum. Bizim ilişkimiz düzensiz. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okur, ne yani sperm bankası mı açacaksın? Yoksa bir düzine çocuk mu yapacaksın? Spermden kastın meni mi yoksa spermin kendisi mi? Herkes bulduğu bir köşede yazı yazıyor. Ağzı olan konuşuyor, internet sayfası olan coşuyor, vatandaş da bir yerlere koşuyor. Koştuğu yerde bilimin dışına çıkınca ayakları dolaşıyor. Cinsel eğitim ve bilgiler de böylesine ayağa düşerse yabancı ülkelerin yazarı, çizeri, sapkını, çapkını kendi ülkelerindeki gazetelerden bizim beynimize işlerse... Hemen sipariş verelim, tam 250 Dr. Haydar Dümen kopyalayıp bilim cephesine sürelim.

Sevgilim hip hop seviyor ama...

Kızla ilişkiye giriyoruz. O ilişki sırasında hip hop dinlemek istiyor. Denedik ama ben boşalamadım. Benim tarzımla denedik, ben boşaldım, o orgazm olamadı. Ne önerirsiniz?

CEVAP: Yavrum, siz ayrı dünyaların insanlarısınız. Biriniz hip hopun, diğeriniz alaturkanın kanındansınız. İşin kolayına gidelim. Size bir DJ gerek. Odaya girdiniz, DJ’ye işaretinizi verdiniz. Önce hip hop, başladı hop hop. Ritmi iyi ama hızlı vurdu. Senin ufaklığı yordu! Hemen ikinci işaret, alaturka başladı: ‘Ölürsem kabrime gelme’ demeye. Sevgilin hip hopçu dondu. Seninkinin üzerine de atmaca kondu. O da ne? Erişmek üzeresin menzile, arkadaşın Tenzile morardı. Hemen 3G ile DJ’i aradı. Tekrar hip hop pop, pop, pop... İşte hip pop işte alaturka. Durdur şu müziği durdur, kudur kendine göre aslanım kudur. Sen seni bil sen seni. Saçın uzamış biraz tıraş ettir enseni.

11

Sıradaki haber yükleniyor...
holder