Dr. Haydar Dümen Her şey vaktinde güzel
HABERİ PAYLAŞ

Her şey vaktinde güzel

Cinsellik için kimileri acele ediyor, kimileri de yaşları geldiği halde mastürbasyona bel bağlıyor. Cinsellikten gün geçtikçe uzaklaşıyor, sorun büyüyor. Erkek evleniyor ama istediği sonuca ulaşamıyor, kadına yazık oluyor. Her şeyi zamanında yaşayın. Ne geç kalın ne de erken davranın

Gebe miyim?

Erkek arkadaşımla birlikte oldum ama kızlık zarım yırtılmadı. Spermler içime aktı, hamile kalmaktan korkuyorum. Gebeysem nasıl yok edebilirim? Hap kullansam geçer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Ama ihtimali zayıf. Yine bu konularda dikkatli olmak gerekir. Eğer gebe kalmışsan tek çözümü kürtajdır. Haplarla önlenmiyor.

Haberin Devamı

Canı yanıyormuş

21 yaşındayım. Sözlümle ilişkiye girdik ama kan gelmedi. Sözlüm 3 gündür pembemsi kan geldiğini söyledi. O ilişkiye girmeden önce çok istekli oluyor ama ilişkide acı duyduğunu ve zevk alamadığını anlatıyor. Acaba ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, vajina penise alışamadı. Kız korkuyor, kendini sıkıyor. Ayrıca kızlık zarında hassasiyet var. Ufak zedelenmeler söz konusu ama yırtılma değil. Bunları bilerek davranırsanız önünüzdeki engeller zaman içinde çözülür. Kızın ruhunu, güvenini incitip kanatma.

Bozulmuş olabilir mi?

21 yaşında kızım. 5 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Ama ben bu durumu ileride yüzüme vurmasından korkuyorum. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, acaba kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, hayır. Zar esnekti. Sen sağlamsan erkek arkadaşın haddini bilsin! Çünkü kızlarla hem oynayacaksın hem de suçlayacaksın. Nerede görülmüş bu bolluk?

Orgazm olamıyorum

26 yaşında kızım. Nişanlımla sevişirken kan geldi. Nişanlım “Bozulsa çok kan gelirdi” dedi. Kanın çok mu gelmesi gerekiyor? Nişanlım 3 kez boşalırken ben 1 kez bile orgazm olmuyorum. Hasta mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bazen kan o kadar az gelir ki bir damla bile olmaz. Bu nedenle kan miktarı ile kızlık zarının bozulmasının ölçümü yapılmaz. Sende zedelenme olduğunu sanıyorum. Yırtılmış da olabilir., Bu saatten sonra orgazm peşinde olman gerekir. O yolda bir şeyler yapılır ama evlilik koşullarının oluşması tedavinin birinci koşuludur. İkinci koşulu nişanlının ustalığı.

Haberin Devamı

BÖYLE SORU YOK!

40 yaşındayım, geç boşaldığım için 10 yıllık karım “Dayanamıyorum eziyete” dedi, çekip gitti. Ne yapacağım?

CEVAP

Adama ava çıkmış, dan dun!!! Mermi ile av zamanlaması uymamış. Sonunda av kayaya toslamış, ne kendine ne de avcıya yaramış. Bu tablo bizim bile elimizi, kolumuzu bağlıyor. Önünde cinsel yaşam süresi bakımından 30 yıl var. Bu sorun için çözüm arandı mı yoksa kulak üzerine mi yatıldı? Geç kalınmış bir tablo. Kadının evlilik çocuk derken kıymetli yılları adeta nadasa bırakılmış. Eşini geri döndür, tedavi yolunu arayın. İlimin, bilimin tümünün emeli insanoğlunun hayatının kıymetinin bilinmesidir.

Evlensem mi beklesem mi?

23 yaşındayım. İşim gücüm var. Cinselliğe çok düşkün ve istekliyim. Kötü yola düşmeyeyim evleneyim, hayatım düzene girsin istiyorum. Bir yandan da “Hayatın tadını çıkart, daha erken” diyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, bu yolun iyisi ve kötüsü kullanımına ve beklentine bağlıdır. Bu yaşta bu sosyal yapıyla seks için evlenilmez. Eğer evlenirsen 3-5 yıla kalmaz, denizdeki dalga bile sizin evde hissedilir! Asıl önemlisi bu dalganın vurduğu kıyı çocuğunuzun huyunu etkiler, gelecek için kaos başlar. Hayatın tadı sofraya konulan nimete bağlıdır. Bu nimet yaşamın kendisidir. Bir bakarsın ki zehir olur. En iyisi biraz bekle, hayatı öğren, tecrübe edinip doğru seçimi yap.

Haberin Devamı

İsteğimi nasıl bastırırım?

18 yaşındayım. Aşırı isteğim var. Penisim 20 santim. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Cnsel isteğimi nasıl bastırırım?

CEVAP

Değerli okurum, umutsuz vaka gibisin. Santimin büyük. Mastürbasyon sayıların büyük, cinsel isteğin büyük!!! Galiba iraden ve bilgilerin küçük. Küçüklükten kurtul.

Bir türlü boşalamadım

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, boşalamadım. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, neden olduğunu bilemem? Acemilikten, alışamamaktan, heyecandan, mastürbasyona koşullanmadan, ortamdan, çok fazla şey bekleyip arayıp bulamamadan vs.

İkinci birleşmeyi yapamıyorum

Erken boşalıyorum, hiç düzelmiyor. Bir de sertleşme sorunu yaşıyorum. Bir kez boşalınca ikinci birleşmeyi yapamıyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, şu yazdıklarında her şey güzel, doğru da sen zamanın yani ömür çizginin hangi çentiğindesin? Bilsek iyi olur. Bilmiyorsak 18’den aşağı inemeyiz. Almışsın günlük avını avucuna, hele otur onun bir başına. Kurdun sofrayı ne var ki daha adam gibi yemesini bilmiyorsun. Çatalla yenecek nimeti kaşığınla sunup adeta göz çıkarıyorsun. Sonrası bir garip. Biriniz oldu bitti, sen ise yolunu şaşırmış avcıların gibisin. Dereyi geçeceğine dağa tırmanıyorsun. Okurum, zaman yitirme, hemen tedaviye.

Sevgilim hamile mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdim, vajinasından kan geldi. Hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık gitti. Hamile kalma şansı zayıf olmasına karşın yumurtlama gününe rastlamışsa gebe kalmış olabilir.

İlişkiye giremiyorum

40 yaşındayım, 10 günlük evliyim. Daha önce hiç ilişkim olmadı. Hep mastürbasyon yaptım. Şimdi eşimle ilişkiye giremiyorum, sertleşmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yazdığımız şeyleri kanıt olarak önüme seriyorsun. “Yemek çok güzel, midem sağlam, iştahım açık ama çatal ve bıçak kullanamıyorum, kullandığımda üzerime döküyorum” demek istiyorsun. Dile kolay, 25 yıl mastürbasyon. Psikolojinin bozulmadığına dua et. Tez elden tedaviye git. Kadına yazık olur.

Kızlık zarım yırtıldı mı?

Erkek arkadaşımla ilişkiye girmek istedik. Denedik, olmadı. Olaydan 1 saat sonra iç çamaşırımda kan gördüm, adet kanı diye düşündüm. Ertesi gün tuvalette yine kan gördüm. Acaba kızlık zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, zarının yırtıldığını sanmam. Yırtıldı desem ne yapacaksın, yırtılmadı desem ne yapacaksın? Yırtıldı desem, “Kapı açıldı, yola devam” diyeceksin. Yırtılmadı desem, yine aynı naneleri yemeye devam edeceksin. Yanıt 3 kelimede düğümleniyor. Dikkat, irade ve sonucu göğüsleme.

Eşim zevk almıyormuş

Eşimle 5 yıl önce severek evlendik. Son 1 yıldır eşim bana karşı çok soğuk. İlişkide zevk almadığını söyledi. İlk günden beri böyleymiş. Üzülmemem için söylememiş. Doktora sıcak bakmadı. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, kadınların pek çoğu böyle. Doku zevk almaya programlı değil. Bu nedenle cinsel birleşme onlar için bir işkence oluyor. Kesin tedavisi olmamakla birlikte yine de bazı yardımları almak için bir uzmana başvurun. Zamanı iyi kullanıp fantezileri iyi değerlendirin.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk kimi zaman davetsiz misafir gibidir, ne zaman geleceği ve ne zaman gideceği bilinmez H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder