Dr. Haydar Dümen Hızlı koşan çok yorulur
HABERİ PAYLAŞ

Hızlı koşan çok yorulur

Hep söylüyoruz, fazlası zarar. Cinsellikte de hızlı koşan, çok yorulur. İddialı olmaya gerek yok. Ne kendinizi yorun ne de ilerleyen yıllarda sorunlar denizinde yüzün. Mutlaka sevdiğinizi düşünün. Bu tempolu hayata ne kadar katlanabilir? O da ilişkiden soğursa elleriniz boş kalır.

Hiç zorlanmıyormuş

23 yaşındayım. Arkadaşım gecede yani 12 saatte 9 kez zorlanmadan boşalabildiğini söylüyor. Anlattıkları biraz uçuk ama sizce böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, varsayalım ki doğru. Bu neye yarar? Nasrettin Hoca’ya “Bak bir tepsi baklava gidiyor” demişler. “Bana ne” diye yanıt vermiş? “Ama hoca sizin eve gidiyor” dediklerinde “Sana ne” demiş? Yani buna benziyor. Sana ne değerli okurum. Attı mı yoksa tuttu mu bu onun kendi bileceği iş. Sen kendi yoluna, kendi doğruna bak. Ben not verirsem sen pekiyi alırdın.

Haberin Devamı

İstek duymuyorum

21 yaşındayım. Mastürbasyon isteğim yok. Yapınca acı hissediyorum. Doktora gittim, tahliller temiz. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyondan acı duymana anlam veremedim. Tahlil sonuçları normal ise fazla kafayı takma. Gelecek için endişelenme. Ama bugününü de boş geçirme, duygusal ve estetik flörtler seni mutlu eder.

Nasıl mutlu oluruz?

19 yaşında kızım. 7 aydır erkek arkadaşım var. Sevgilimin ihtiyacını karşılayamıyorum. Ama başkasıyla beraber olmasını da istemiyorum. İşin içinden çıkamadım. Hem sevgilim hem ben nasıl mutlu olabiliriz?

CEVAP

Sevgili okurum, şu mutluluk işini biraz erteleyin. Bak dünyada büyük bir karmaşa var. Her şey durulsun. Bir yıl sonra bir daha sor, vallahi net çözüm vereceğim, söz. Sen de bana söz ver, bu süre içinde hanım hanım dur.

2 santim büyür mü?

1.80 boyunda, 80 kiloyum. 18 yaşındayım. Penisim 12 santim. 105 kilodan 80 kiloya düştüğüm için kasık bölgemde yağlanma var. Acaba bu yağları aldırırsam penis boyuma etkisi olur mu? Ya da bu yağları başka bir şekilde eritme imkanım var mı? Ameliyat dışında 2 santim büyütme şansım olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, yağları aldırırsın. Aldırırsan cinsel organın 2 santim daha ortaya çıkar. Ama bunun sana ne yararı olacak? Sergiye mi katılacaksın? Formül: Asla kilo alma. Hayatına devam et. Evlendiğinde otur, sevgili eşinle konuş. O “Bu kadarı benim için yeterli” diyecektir. Çünkü bugün kasıktan aldıracağın yağ birkaç yıl sonra aynı yerde birikecektir. Biraz az ye, çok hareket et, olsun bitsin.

Haberin Devamı

Vajinamın şekli bozuk

24 yaşında, nişanlı kızım. Cinsel organımın şekli bozuk, iç dudaklarımdan biri sarkık. Nişanlım görmek istiyor. Ben çok utanıyorum. Ameliyat olsam mı? Çare bulun.

CEVAP

Sevgili kızım, cinsel organın görüntüsü erkeği çok etkilemiyor. Tabii evlendiğinde göstereceksin. Biraz sarkık oluversin canım, ne gam. Dua et ki görünür bir yerde değil.

Cinselliğe meraklıyım

18 yaşındayım, 3-4 yıldır isteğim yok olmuştu. İlaçları çöpe attım. Şimdi cinselliğe isteğim normale döndü. Ama özgüvenim sarsılmış. Bir kadınla yatağa giremeyecek gibi hissediyorum. Nasıl düzelirim?

CEVAP

Değerli okurum, hemen toparlan. Bozuk bir yol yok. Ortada bir hastalık ve yaramazlık yok. Ee ne yapacağız? Uygun bir fırsatı aklının, ruhunun, vicdanının bileşkesinde değerlendireceksin. Doğanın engin gücünü arkana alacaksın. Beyaz atına atlayacaksın. Tut bakalım tutabilirsen. Not: “Hocam durduramıyorum” diye mail atarsan, cevap bekleme benden, haberin olsun.

Haberin Devamı

Memelerim büyüyor

20 yaşındayım ve 90 kiloyum. Benim sorunum memelerimin büyük olması. Kadınlarınkine benziyor. Üzerime dar bir şey giyemiyorum. Arkadaşlarım dalga geçiyor, çok utanıyorum. İnsan içine çıkamaz oldum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, bu durumda 36 yaşına geldiğin zaman popon falan da aynı oranda büyüyecek. Bedenin genişleyecek. Ulu, saygın bir çınara döneceksin ama kim gölgene oturur bilemem. Bunun için iş sana düşüyor. Hadi yavrum, kilo ver. Boy ve kiloyu eşitle. Fazla memeleri ufak bir operasyonla aldırtırsın, belli de olmaz.

Çok canım yandı

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım benden 5 yaş büyük. Sürekli benimle ilişkiye girmek istiyor. En son ilişkiye girdiğimizde canım çok acıdı, kan geldi. Kızlık zarım patlamış mıdır?

CEVAP

Sevgili okurum, evet kızlık zarı patlamıştır. Patlamamışsa neyi kanıtlamak istiyorsun? Ne olacak? Müzeye mi koyacaksın yoksa turşusunu mu kuracaksın? Kararını vermişsin. Anasının gözü, senden 5 yaş büyük sevgilinin niyetini bilemiyoruz. Bir yokla ağzı neler diyor?

Ya dalga geçerlerse?

Cinsel organımın sertleşmiş hali 7 santim. Kızlar benimle dalga geçer diye ilişkiye girmek istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, umarım kilolu değilsindir. Kasık yağların varsa onları yok etmek gerekir. Ama çoğunuz ölçüm hatası yapıyorsunuz. Çok tedirginsen bir ürolog arkadaşımıza başvurabilirsin.

Yırtıldı mı?

24 yaşında kızım, bekarım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırıma baktığımda bir damla kadar, açık kırmızı kan gördüm. Cinsel organıma asla bir cisim girmedi. Sizce kızlık zarım yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bir miktar zedelenme olasılığı var. Bana göre yüzde 30 dolaylarında. Bundan sonrası karanlık nokta. Çünkü uzaktan göremiyorum. Bence unut. Eğer kızlık zarını korumak istiyorsan onu incitmeyecek biçimde davranacaksın. Yani bu sürtünmeleri sürdüreceksen özenli ve dikkatli ol, başın yanmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız arkadaşıma söylesem mi?

Bekarım ve penisim 15 santim. Önceki kız arkadaşlarım “Çok büyük, zorlanıyoruz” dediler. Yakında evlenmeyi düşünüyorum. Acaba kız arkadaşıma söylesem mi?

CEVAP

Değerli okurum, kitap 15 santim normal diye yazar. Bizim erkekler tuhaf, kimi 20’yi küçük bulur. Öte yandan biri çıkar “Ya bu 15 büyük” der. Partnerinin umutlarını solmuş güle çevirir. Bu konuda önceden sipariş verilmiyor. Kimi burundan kimi ayakkabı numarasından bir şeyler öğrenmeye çalışıyor. Neredeyse herkes çivi ve keser üzerine fikir yürütüyor da, çivinin çakılacağı duvar hesap edilmiyor. Haber mi verilmeli yoksa deneme-yanılma yöntemine mi uymalı? Bana göre hepsi boşuna. Mutluluk santimle değil, yüreğin enginliğiyle ölçülür.

GÜNÜN SORULARI

Kızlar peşimde

19 yaşındayım. Üniversite sınavına hazırlanıyorum. Kızlar benimle ilişkiye girmek istiyor. Ne yapayım?

Çocuğum, koşturma peşinden. Bak koşa koşa ne hale geldiler. Üstelik birbirlerine girdiler, senin için dövüştüler. Koltuk kavgaları mı dersin, yastık fırlatmalar mı? Neyse hepsi bir lokma tada mahkum olmuşlar. Bulunmaz Hint kumaşı gibi seni bulmuşlar. Senin sınavın var. Kazan sınavı, aç kapını, doldur kızlarla odanı. Sıraya diz, kavga çıkmasın diye kura numaraları ver. Bak anan üzerini örtüyor, “Çalışmaktan sızmış kalmış” diyor. Uyan hadi be oğlum, kafayı yeme. Anana da gördüğün rüyayı söyleme.

Eğrilmeye başladı

18 yaşındayım. Günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Penisim sola doğru eğrilmeye başladı. İilişkiye girmedim, girsem penisimin yamukluğu bana sorun yaratır mı?

Okurum, penislerde genellikle belirli ölçülerde eğrilikler görülür. Tabii düz olanları da çoktur. Eğriliğe büyük penislerde daha sık rastlanır. Cinsel birleşmeyi engellemez. Engelleyecek derecede olursa operasyonla düzeltilir. Yani şimdilik sorunun yok. Ama günde 5 kez mastürbasyon senin delikanlılığın üzerine bir parça tuz biber eker. Sonuçta ne sen memnun kalırsın ne de gelecekteki eşin. Dikkat et! Düzeni bozma. Orta yoldan ayrılma.

GÜNÜN SÖZÜ

Güzellik ona bakan göze göre değişen çok boyutlu bir tablodur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder