Dr. Haydar Dümen İkinciye gerek yok...
HABERİ PAYLAŞ

İkinciye gerek yok...

Haberin Devamı

Çiftler ilk evlendiklerinde heyecanlı ve istekli oluyor. Sürekli ilişkiye girmek istiyorlar. Bu konuda sayıların peşine düşmeyin. Ortada rekor kıracağınız bir konu yok. Tek ilişkiyle her iki taraf da zevk alıp orgazm oluyorsa sizden mutlusu yok. Kendinizi zorlamayın...

Kuşu bahar mı çarptı?

16 yaşındayım, 3 haftadır süren isteksizliğim var. Benim kuşun sesi çıkmıyor. Çevremdekiler bahar havasından olduğunu söylüyor. Derdimin dermanı var mı?

CEVAP Bahar aylarının böyle sürprizleri vardır değerli okurum. Kimlerle, nerede, ne amaçla konuştun? Siz yan yana gelince hep böyle olayları mı konuşursunuz? Yemekte iştah damaktan, aşkta ve cinsellikte gözden, sözden başlar. Sende ne kapattı bu kapıyı? Yoksa bıktırdın mı bu yapıyı? Aslında babana sorsaydın ya gülüp geçerdi ya da kulağını çekerdi. Ben gülüp geçtim. Aklını yorma, özel yaşamını da ona buna sorma.

Acaba demir aşınır mı?

‘İşleyen demir pas tutmaz’ demişler. Ben de günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum. Acaba demirim aşınır mı?

CEVAP Değerli okurum, işleyen demir üzerine yatırım yapan erkekler hep performans üzerine düşler görürler. Demir ışıldıyor diye et üzerinde işlem yapılırsa et ya köfte olur ya sucuk! Demir ise işleyen ele göre değişir. Ya kalkan olur ya da çubuk. Demiri törpülersen pürüzleri gider. Et törpülemeye değil, cilalamaya bile gelmez. Yılan gibi deri değiştirir. Bu konuda dolambaçlı yollara sapmadan doğru konuşalım. Sen törpüyü elinden at, sonra yaşına başına bak. 18’ine kadar orta yoldan ayrılma. İleride başarısız bir öğrenci olarak ananı, babanı ağlatma.

Kadın çok güzeldi ama...

30 yaşındayım. Cinsel sorunum yok. Herkesin çok beğendiği bir kadın bana çok itici geldi. Hele bana dokunma ihtimalini düşününce tüylerim diken diken oldu. Çirkin, bakımsız bir kadın olsa anlarım da neden bu kadar güzel bir kadına karşı böyle hissettim?

CEVAP Erkek dediğin bazen böyle olur be arkadaş. Kedi misali “Ciğer murdar” der ama arkasından “Şöyle murdardı, böyle murdardı” diye ağıt yakmaz. Neyse dedikodusunu yaptın ve rahatladın. Bence hava hoş. Gönül bu. Seninkisi ota konmamış! Bundan dolayı da bir onur madalyası almadın. Ne hikmetse kadını da aklından atamadın. Beyin böyledir. Kızar, öfkelenir, bir biçimde rahatlama yolunu bulur. Sen bu konuda ters kartı oynadın, kendini kandırdın. Buna dedikodu derler. İşte onu da yaptık. Herkes işine. O güzel kadın da umarım girmez düşüne.

Utanıyorum

17 yaşındayım. Penisim 12 santim. Kız arkadaşımla birlikte olmaya utanıyorum. Bana yardım edin. Büyütmek mümkün mü?

CEVAP Değerli okurum, penisin normal. Çünkü vajinanın boyu 8 santim. Yavrum, penisin normal ama sen biraz utanmaya devam et. Bu senin lehine.

Pişman oluyorum

16 yaşında kızım. Sürekli mastürbasyon yapmak istiyorum, hep kendimi tutuyorum. Çünkü yapınca pişman oluyorum. Ne yapayım?

CEVAP Sevgili okurum, aynı yöntemine, aynı sistemine devam et. İhtiyacın yok. Yaptıklarından bir zarar söz konusu değil.

İkincisi için halimiz kalmıyor

29 yaşındayım, karımla her gün birlikte oluyoruz. İlişkiye girerken çok istekli oluyoruz. Ama bir kez ilişkiye girdikten sonra ikimiz de ikinciyi istemiyoruz. Karım da orgazm olabiliyor. Daha fazlasını istemek doğru mu?

CEVAP Değerli okurum, 50 yıl aktif bir cinsel yaşamınız olacak. Her gün cinsel birleşme bile fazladır. Çünkü bedenin biyolojik bir ritmi vardır. Kimilerinde zorlamadan gecede 3-4 birleşme olabilir ama bu durum ileride tehlike oluşturur. Bir gece kalkıp baklava yeseniz damak zevkiniz keyifli olur ama bir gün mideniz isyan eder.

Karım isteksiz

44 yaşındayım. Karım da 37 yaşında. Karım bir süredir anti depresan kullanıyor. Bu ilaçlar yüzünden biraz isteksiz. Acaba onun eksi günlerine dönmesi için ne yapabilirim?

CEVAP Değerli okurum, eşin ilaçları yavaş yavaş kessin. Ona yumuşak, sevecen davran. Teselli et, güven ve umut ver. Eşinden beklediğin hareket çok geçmeden gelecektir.

Esnek kızlık zarı dikilir mi?

Nişanlı bir kızım. Esnek kızlık zarı yırtıldığında kanama olur mu ve dikilebilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, esnek kızlık zarı dikilmez. Esnek zar yırtılmaz. Yırtılırsa zaten esnek değildir. Kanamamış esnek bir zar da durup dururken dikilmez. Kanamışsa, dikilecek yeri de fazla yoktur.

Gebe kalır mı?

Yüzeysel sevişmelerde kızın üzerinde iç çamaşırı varsa hamile kalır mı?

CEVAP Kalmaz, kalmaz, kalmaz.

Boyu normal mi?

14 yaşındayım. Penisim 10 santim. Sizce cinsel organımın bu kadar olması normal mi?

CEVAP Değerli okurum, büyüyecek. 13 santimi de bulursa keyfine bak. Ama sakın kilo alma.

Çok canı yanar mı?

20 yaşındayım. Kız benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bir yandan da çok acı çekecek diye endişeli. Acaba ne kadar acı çeker?

CEVAP Değerli okurum, acı çok olur. Ama vajinasında değil, kızın ruhunda. O bir insan. İleride evlenecek. Sen ne yapacaksın? İşin bitince “Bay bay” diyeceksin. Ee yani kız acımasın, sen de keyfine bak diye hocanız size formüller verecek. Sen aklını peynir ekmekle mi yedin?

Esnek mi, yırtıldı mı?

21 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımla ilişkiye girdik, çok az acı hissettim. Ama kan gelmedi. Zarın esnek olduğunu düşündüm. Sabah biraz kan geldi. Acaba zarım esnek mi, yırtıldı mı?

CEVAP Sevgili okurum, esnek ama zedelendi. Ya da zarın yapısı o kadar kanamaya uygundu. Yırtılmış ve de kanamış olabilir.

Sadece öpüşüyoruz

18 yaşındayım, kız arkadaşım var. Onunla öpüşüyoruz ama ben farklı şeyler yapalım istiyorum. Kız itiraz ediyor. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, farklı şeyler ne anlayamadım? Elinden tutup mehtaba bakmak ise yap. Ama yapmak istediğin o çok önemli sayılan mahremiyetle ilgili olay ise sakın yapma!

İlişkiden korkuyorum

18 yaşındayım. Penisim 7 santim. Sevgilimle birkaç kez ilişkiye girdik. Kız tatmin olmadığını söyledi. İlişkiden artık korkuyorum, neden?

CEVAP Değerli okurum, kız arkadaşınla ya da evlilikte idare edebilirsin. Doğrusunu istersen biraz ufak. Kasık yağın fazla ise 1-2 penisi yutar. Aklına takarsan ameliyatla 1-2 santim uzatılır.

Ya gören olursa?

17 yaşındayım. Kızları her gördüğümde ereksiyon oluyorum. Birileri görecek diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP Değerli okurum, varsayalım ki gençlerin dörtte biri senin gibi. Onlar ne yapıyor acaba? Belli etmiyorlar. Sen tıpkı onları gibi yapacaksın. Keşke önerimle organına hükmedebilseydin. Aklını, bedenini ve giysilerini ona göre kullan.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder