Dr. Haydar Dümen Ilgi,sevgi kadının ilacı
HABERİ PAYLAŞ

Ilgi,sevgi kadının ilacı

Erkeklerin pek çoğu eşlerinin ilgisizliğinden yakınıyor, ilişkiye girmediğinden dert yanıyor. Beyler, kadınlar makine değil, her istediğinizde hazır olmalarını beklemeyin. Onların duyguya, sevgiye ihtiyacı var. Saçını okşayın, derdini dinleyin ki mutluluk yatak odanıza yansısın.

BÖYLE SORU YOK!

Kızlarla başım dertte

Kızlarla başım dertte. İlişkiye girdikten sonraki birkaç gün kız arkadaşlarıma soğuk davranıyorum. Tekrar ilgi duymam için zaman gerekiyor. Evlenemezsem ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, senin yollarından geçen adam doktora gitmiş. "Hocam, bir süredir şu organa bir hal oldu, kıpırdamıyor bile. Kırık mı, çıkık mı, nedir bunun derdi?" demiş. Doktor, bakmış bakmış "Oğlum, ne kırık, ne çıkık, bıkık bu" demiş. "Kız arkadaşlarım" diyorsun, geçici hevese kurban gidiyorsun. Yani buldun da bunuyorsun. Sebebini öğrendin. Seni böyle yetiştirdiler. Her istediğini yaptılar, el bebek, gül bebek baktılar. İşte sonu bu. İşkence etme kızlara, onlardan uzak dur. Büyü, aklını başına topla.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

İsteyince sertleşmiyor

28 yaşındayım, bekarım. İstediğim zaman sertleşmiyor, istemediğimde oluyor. Bir kız görünce 'sertleşir mi?' diye deniyorum, olmuyor. Mastürbasyonda sorun yok.

Değerli okurum, cinsellik pazardan domates almaya benzemez. Bir şeyler satın almak genellikle para işidir. Bir kız ya da erkek arkadaş edinmek ise ruh, kimlik, fizik yapı ve tabii eğitim işidir. Asıl önemlisi zamanlama sorunudur. Her şeyin bir zamanı ve ölçüsü olur. Cinsellikteki ölçü kimliktir. Bence mastürbasyonla fazla oyalanmışsın. Oyalandıkça ayağın taşa takılmış. Ayağına değil, taşa bakmış, onu sorumlu bulmuşsun, hata buradadır.

Tokat atıyorlar

18 yaşındayım. Kızlarla 3 gün çıkıyor, 4’üncü gün ilişkiye girmeyi teklif ediyorum, tokadı yiyorum. Hiç ilişkiye girmedim. Ne yapacağım?

Saf okurum, yaşamı böyle öğreniriz. Şunun şurasında yediğin tokadın sayısı 5'i geçmedi. Bir tokatla yüzün şişmedi. Pek çok tokat yiyeceksin. Bir yanağına tokadı yiyince ötekini çevirme. İlk tokatta işi bitir, ilişkinin sonunu getir. Bunlar yaşam dersleri. Bizler çok yedik, sen yeme, Hocam demedi deme. Kızlara ilişki teklifine devam edersen bu huyunu da sürdürürsen kızların ağabeylerinden öyle bir tokat yersin ki ne olduğunu şaşırırsın.

Haberin Devamı

***

Erken boşalır mıyım?

18 yaşındayım. Neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. Ama 5 dakika sürmüyor, boşalıyorum. Cinsel ilişki kurduğumda da erken boşalır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evet erken boşalırsın. Sonra alışırsın. Ama şimdiden mastürbasyon sırasında duraklayarak kendini normal boşalma süresine şartla yani koşullandır.

Zevk almıyormuş

8 yıllık evliyim. Karım benimle 10 aydır ilişkiye girmiyor. Çünkü zevk almıyormuş. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, gel sıralayalım: 1) Gönlünü kırdın. 2) Ananın sözünden çıkmadın. 3) Saçını boyattı, fark etmedin. 4) Yemek yaptı "İyi olmuş" demedin. 5) Eve çiçek getirmedin. 6) Yeterince harçlık vermedin. 7) Derdini dinlemedin. 8) Başı ağrıdı ilgilenmedin. 9) Bir gün bile yemeğe çıkarmadın. 10) İşin bitene kadar onunla ilgilendin. 11) Erken boşalmandan bıktı, anlamadın. 12) Televizyonun başından hiç kalkmadın. 13) Hep kusur aradın, kadının ruhunu yordun. İşte raporun. Açık konuş, gönlünü kazanmaya çalış, kaleyi içten fethet, asla geç değil.

Haberin Devamı

Kızdan sıvı gelmiyor

Kız arkadaşımla yüzeysel olarak sevişiyoruz ve zevk alıyoruz. Ben boşalıyorum ama o orgazm olamıyor. Ondan sıvı gelmiyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlardan erkeklerdeki gibi meniye benzer sıvı gelmez. Gelen sıvı penisi kayganlaştırıcı rol oynacağından kimilerinde az, kimilerinde ise çok gelir. Bunlar sizi yanıtlamasın. Her şey yolunda.

Hevesim kaçıyor

22 yaşında kızım. Nişanlım da 26 yaşında. Nişanlımla sevişirken 2 dakika sonra hiç haz almıyorum. Bu canımı sıkıyor. Birleşme olursa bu iş düzelir mi? Yoksa tedavi olmam şart mı? Nişanlımın penisi sertleştiğinde yumurtalığın biri yukarı çıkıyor. Sizce bu çocuk sahibi olmamızı engeller mi?

CEVAP

Sevgili okurum, nişanlının sorunu yok. Gelelim sana; tabii oyun kuralına göre oynanmadığı sürece en iyi takımlar sahada maç yapsalar bile seyirci bulamazlar. O da maç olmaktan çıkar. Birleşmeye geçmen sanırım evlilikle olur. İlk zamanlarda senin de ne ile karşılaşabileceğini bilemem. Vajinal yoldan zevk almayabilirsin. Çok geç orgazm olabilirsin. Ya da normal sürede orgazm olabilirsin. Bu işlerin kuralı yok. O zamanla alışmaya, senin de cinselliğe karşı programlanmana ve ruhuna bağlıdır. Tedirgin olma.

Sevgilim hamile mi?

Sevgilimle sürtünme yoluyla sevişirken onun vajinasının üzerine boşaldım. Hemen sildik, sevgilim duş aldı. Kız bakire, bakireler hamile kalmaz diye biliyorum. Acaba hamile kalır mı? Bir de zarı bozulmuş olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile değil. Bakirelerin gebe kalması her zaman söz konusudur. Yanlış biliyorsunuz. Biraz daha dikkatli davranırsanız iyi edersiniz.

Akıntı geliyor

31 yaşında, evli, 2 çocuk babasıyım. Bir haftadır idrara çıktığımda penisiminden sperme benzer bir akıntı geliyor. Acaba değişen havalardan olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyden olmaz. Doğaldır. Pek çok insanda olur. O kayganlaştırıcı sıvı sağlık işaretidir.

İlişkiye giremiyoruz

Evleneli 1 yıl oluyor ama cinsel ilişkiye giremedik. Eşim kendini kasıyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, vajinismustan söz ediyorsun. Çözümü var, size tıbbın bunu çözdüğünü söyleyebilirim. Bekleyip beklememek size kalmış.

Nasıl vazgeçerim?

18 yaşındayım. Güzel kızlar benim mastürbasyon yapmam için bahanem. Ben bu duruma çok sinir oluyorum. Acaba mastürbasyondan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli çocuğum, akıl yolunu seçmeye karar vermişsin. Geleceğin umudu. Ailesinin de gözbebeği. Diyelim ki herkes senin gibi. Bana göre öyle. Sen onların hiçbirinden farklı ve fazla değilsin. Onlar ne yapıyor? İradelerini kullanıyor. Akıl terazilerinin bir kesesine bu tür şeyler koyarken, ötekine iş, okul, arkadaşlık, geleceğin ve Türkiye'nin sorunlarını koyuyorlar. İşte denge sağlanıyor. Hemen yola çık.

Kızlar istiyor

18 yaşındayım. Mastürbasyona başladığım günden beri penisimde eğrilik fark ediyorum. Penisim 17 santim. Birçok kız ilişkiye girmek istiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, eğriliği kafana takma. Cinsel birleşmeye engel olabilecek kadar eğriyse operasyonla düzeltilebilir. İyi ki biraz eğriymiş. Yoksa birçok kızın kanına girecektin. Buna da denge diyelim.

Denesem mi?

Geceleri boşaldığımı fark ediyorum. Yaşım 18. Sizce deneme yapma yaşında mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha bekle. Gece boşalmaları birçok gençte olur. Bir doğal deşarj mekanizmasıdır.

Kilo yüzünden mi?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 6.5 santim. Biraz kiloluyum. Babam sorunun kilodan kaynaklandığını söylüyor. Bir de size danışmak istedim. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, babanın düşüncesine katılıyorum. Ereksiyon durumu mu 6.5 santim? Baban seni üroloji ve endokrinoloji uzmanına götürse kesin sonucu ondan alsanız. Ben de rahat etsem.

GÜNÜN SÖZÜ

Akıl bir yarış atı gibidir. Kazanmak için kamçılanmaktan çok dizgileri iyi kullanmak gerekir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder