Dr. Haydar Dümen İşler çığrından çıkmasın
HABERİ PAYLAŞ

İşler çığrından çıkmasın

Kadın ve erkek birbiri olmadan yaşayamayan, bir arada kalınca da uyuşamayan iki zıt kutup. İkisi de birbirini anlamaya çalışıyor. Kimi yıllarca birlikte bu yolu yürüyor. Kimiyse aynı ev içinde iki yabancı oluyor, yatak odası savaş alanına dönüyor. İşler çığrından çıkmadan eşler el ele vermeli.

Spermlerim artar mı?

18 yaşındayım. Uzun süre mastürbasyon yapmamak sperm sayısını artırır mı? CEVAP Değerli okurum, hadi dediğin olsun. Böyle şeyleri kafana takma. Artsa ne olacak, artmasa ne olacak? Sevgilim geç boşalıyor 19 yaşında kızım. Sevgilimle düzenli bir cinsel hayatımız var. Ancak sevgilim bazen çok geç boşalıyor. Bu durum bana acı çektiriyor. Sizce bunun nedeni nedir? Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle böyle oluyor. Ne yazık ki geç boşalmalara kesin çözüm bulamıyoruz. Sevgilin kendini denetlemesin ve fantezilerini yüksek dozda kullansın.

Ne kadar kan gelir?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Ertesi gün duşa girdiğinde pembemsi bir akıntı gelmiş. Sonrasında da 2 damla kan görmüş. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur? Ne kadar kan gelir?

CEVAP

Değerli okurum, bir yerden kan gelirse orada bir zedelenme olmuş demektir. Kılcal damarların incinmiştir, bunun bir başka adı da zarın yırtılmasıdır. Ama belki de olmamıştır. Sizler böyle dolu dizgin gidin, sonra da samanlıkta toplu iğne arayın.

Kız gebe mi?

24 yaşındayım. Kız arkadaşımla cinsel ilişkiye girerken prezervatif içinde kaldı. Boşaldıktan sonra çıkardık. Acaba kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, bu kuşkuları ben nasıl bileyim? Biraz sabretmek zorundasınız. Sevgilin adetini görmezse 15-20 gün daha bekleyin. Sonra bir gebelik testi yaptırırsın. Kolaydır, ucuzdur. Ancak bu dediğim süreyi de kafanıza bir şey takmadan çok rahat geçirin. Çünkü sözünü ettiğin gebelik olasılığı zayıf.

Hemen boşalıyorum

28 yaşındayım, cinsel içerikli bir film ya da görüntü izlediğimde penisime hiç dokunmadan boşalıyorum. Bugüne kadar cinsel deneyimim olmadı. Bu erken boşalma belirtisi mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım gelen sıvıyı meni sanıyorsun. O tahrik sıvısıdır. Eğer dediğin gibi gerçek bir boşalma oluyorsa bu heyecandan kaynaklanıyordur ve seni erken boşalmaya götürür. Ama kadınla cinsel ilişkiye girme yaşın geçmek üzere. İleride çok acemilik çekersin. Normal bir cinsel hayata adapte olamazsın. Bu işler mahrem olduğundan deneyimlerle öğrenilir.

Haberin Devamı

Yırtıldı mı, esnek mi?

18 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım ama hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, kan geldiğini gördüm. Nişanlım buna inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen zar yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin.

Büyük kadınları seviyorum

18 yaşındayım. Kendi yaşımdaki kızlarla arkadaş olup ilişkiye giremiyorum. Kendimden büyüklerle, olgun kişilerle ilişki yaşamak istiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmanı önermiyorum. Canın öyle istiyorsa öyle yaparsın. Burada sorun aradığın partneri bulmaktır. Aman dikkat et! Olgun dediğin insanların çoğu evlidir. Riske girme. Ama gittiğin yolda, rastladığın sürprizlerle dilediğin gibi ortamlar varsa sormana gerek yok. Hayat senin.

Haberin Devamı

Bakireliği bozuldu mu?

21 yaşındayım. Cinsel organım 3 santim kadar kız arkadaşımın vajinasına girdi. Yatakta kan yoktu ama kız arkadaşım 1 saat sonra kan geldiğini söyledi. Acaba kız arkadaşımın bakireliği bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, galiba yırtıldı. Kızlık zarını bozmak için 3 santim girmesi yeterlidir.

Çok isteksizim

21 yaşında, 2 yıllık evli kadınım. İlişkiye karşı çok isteksizim. Hiçbir zaman zevk alamadım. Eşim de bu yüzden çok huzursuz. İlişkiden kaçıyorum. Ne yapmam lazım? Kadın doğum uzmanına danıştığımda bana “Psikolojik” dedi. Ne olur beni aydınlatın.

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik demek kolay ve rahattır. “Psikolojik” der geçersin. Ama neresinde, nasıl, çözümü nedir, bunlar hep örtülü kalır. Yemekleri yerken bile tercihimiz var. Kimisi çiğ köfteyi, kimi içli köfteyi sever. Bunlar da psikolojiktir. Bütün bu psikolojik olanları çözmek de kolay değildir. Burada eşinin ve senin bir uzman ile el ele verip “Ne kurtarırsak o kârdır” diyerek çalışma yapmanız gerekiyor.

Benimle alay ediyorlar

18 yaşındayım. Kızları çok arzuluyorum ama penisimin boyu 13 santim. Sürekli alay konusu oluyorum. Çok zor durumdayım.

CEVAP

Değerli okurum, penisin normaldir. Anatomik ve matematiksel ve tabii cinsel olarak da normaldir. Şu santimetrelerden kurtulun da karşılıklı rahat edelim.

Test negatif çıktı

19 yaşındayım, 3 ay önce sevgilimle ilişkiye girdik, vajinasına boşaldım. Kız arkadaşım adet gördü ama ben hamile olmasından endişe ediyorum. Bir ay önce test yaptık, negatif çıktı. Ama yine de içimde korku var. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın hamile değil. Ben testten yanayım. Ama gidin bir test daha yaptırın. Böylece içiniz rahat etsin.

BÖYLE SORU YOK!

Karım bayılır mı?

22 yaşındayım. Penisim 24 santim. Evliyim ve eşimle ilişkiye girdiğimde eşim bayılacak duruma geliyor, çok ağlıyor. Bir şey olacak diye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Ne yapıyorsun öyle değerli okurum? Böyle hayal kurup mastürbasyon yapayım bir de Haydar Hoca’ya mı sorayım diyorsun? Ama Hocan yutmaz bu martavalları. Hemen kendine gel. Biraz insanı ölçülere in.

Başka fanteziler kur ki gelecek yolun açılsın. Yoksa kendini buna kapatırırsan cinsel mutluluğu unut. Kendini Hint kumaşı gibi değer koltuğuna oturtmuşsun. Hocan sana “Artık in oradan” diyor. Tekrar yaz bana tamam mı, mailini bekliyorum.

GÜNÜN SORULARI

Sperm kanalı genişlese?

Sperm kanalını nasıl genişletebiliriz? İlişkide daha fazla boşalmak istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, eğer kanal genişletmek gibi bir durum olsa bütün çocuğu olmayan erkekler bu yola başvurur, hiç tüp bebek ile uğraşmazlardı. Allah aşkına nereden geliyor bu sorular aklınıza? Spermin kendisi ve kanalı öyle özel bir mekanizma ve öylesine yerine oturmuştur ki evrensel yapı özelliğini korur. İlişkide fazla boşalıp ne yapacaksın? Doğa hesabını ölçülü ve normal yapar. Sen kendini doğaya bırakıver.

Cinsellik yok

1.5 yıldır beraberiz Ama cinsel anlamda yakın değiliz. İlk 3 ay çok güzeldi, sonra bitti. Beni aldattığını düşünüyorum. Nasıl anlarım?

CEVAP

Sevgili okurum, onu çocuğunun annesi, ailenin yani bebeğinin babası için ön yargılı olma. Şimdiden kuşku içindesin. Diyelim ki araban var, yolda biraz sarsıntı yapıyor. Hemen tamirciye mi gidersin yoksa bir süre bekler misin? Kuşkulu bir evliliğin ömrü uzun olmaz. Birbirinize açık olun. Önce evlilik, ikinizin birlikteliğidir, yıpranma da sizden sorulur. Varsa gerçek bir sorun çözüme gidilir. Yoksa siz bilirsiniz.

GÜNÜN SÖZÜ

Mutluluk siparişle alınmaz. İçinde kendi emeğinizin de bulunması gerekir. H.D

Sıradaki haber yükleniyor...
holder