Dr. Haydar Dümen İsteğin fazlası yorar
HABERİ PAYLAŞ

İsteğin fazlası yorar

Kadınlar cinsel ilişki konusunda her zaman geri planda kalır, ilk adımı karşı tarafın atmasını bekler. Kadının istekleri çoğabilir, ilişki ya da evliliğini renklendirmek için fantezilere yönelebilir. Ama cinsel istek ve beklentilerin fazlası hem ruhunuza hem de bedeninize zarar verir.

Böyle soru yok!

Nasıl seçim yapacağım?

21 yaşındayım, etrafımda bana ilgi gösteren çok kız var. Ben ilişkiye girmek istiyorum. Nasıl seçim yapmalıyım?

[[HAFTAYA]]

CEVAP: Değerli okurum, karşındaki kıza kara kaşına kara gözüne kurban olduğundan başlarsın, yollarına gül döktüm diye devam edersin de kız sana alaycı bakarak “Paran varsa bir gül al” deyiverirse işte onu bilmem. Eski şairlerimizden birinin abartması gibi gerdanındaki benine Bağdat şehrini feda etmesi yerine sen “Gül renkli yüzün benli de sinen niye bensiz” diyebilirsin. İstersen 2-3 cilt şiir kitaplarından örnekler alır, denersin. Olmadı şarkılara bir göz atarsın. ‘Ateş düştü dağlara, kıza sana yalvara yalvara’ diyerek önünde diz çökersin de kafana da yumruğu yersin. Oysa koyun seçseydin iki kelime “Beline ve dişine bak” derdim, sana lezzetli pirzola yedirirdim.

Haberin Devamı

Günün soruları

Karım çok şikayetçi

44 yaşındayım, 1 yıl önce ikinci kez evlendim. Cinsel hayatımız çok kötü. Çünkü geç boşalıyorum. 40 dakikayı buluyor. Karım bu durumdan şikayetçi. Çok kızıyor. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, iki kişi ilişkisinde artı-eksi diye iki kutup vardır. Sizler tek yanlı bir elektrik kutbu üzerinde manyetik alan oluşturmamı, partnerlerinizi mıknatısla çeker gibi sineye çekmenizi sağlamamı istiyorsunuz. Bir kadın düşün. Fazla sıcak, doğası öyle. Onunla evli olsaydın kadın gece-gündüz “Allahım kocamı başımdan eksik etme” diye dua ederdi. Kadın zor ateşlenen türde yani frijit ise, ilişki bir angaryaya dönüşür. Zavallı içinden “Bitse de kurtulsam” diye dua eder. Bu durumun tam tersi de vardır. Kadın ateşli ama erkeğin körüğü iki üf püf püfte bitirevirir. Kadının ateşi ne köz olur ne kömür. Bunun için aile tedavi edilir ve uzmana birlikte gidilir.

Kadınlar peşimi bırakmıyor

Haberin Devamı

28 yaşındayım. Kızlarla ilişkilerim her zaman iyi oldu. Cinselliği de keyifle yaşıyorum. Ama son zamanlarda kadınlar peşimi bırakmaz oldu. Bu durumdan sıkıldım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, vallahi alemsiniz. Bazılarınız öyle sorular soruyorsunuz ki alim olsanız bile altından kalkılmaz. Örneğin; masanın altında ne olduğunu bilmeden ruh çağırma seanslarına katılırsanız aklınız şaşar. Bende de böyle oldu. Ama senin hakkını yemeyeyim. Tek yönlü ve de kolay bir soru sorup beni yormadığın için bu yılki en candan okuruma seçtiğim imzalı kitabımı sana gönderiyorum. Gelelim ne yapacağına; telefonlarına çıkma. Randevularına gitme. Sokakta karşılaşırsan “Anam komada” de, koş ve kaç. Bazılarının yüzüne bak, “Şeytana benziyorsun” de. Ya da yavrum ağzın var, dilin var “Seni istemiyorum” deyiver. Anlaşılan yüreğin yok. Kadın ve kız arsızı olmuşsun. Çalım atıp hayatla satranç oynuyorsun

Çok isteksizim

27 yaşında, 9 yıllık evli kadınım. 18 aylık bir oğlum var. Evliliğimin başından beri cinsel birleşmeye karşı isteksizim ve acı hissediyorum. Bu sorunum psikolojik olabilir mi?

Haberin Devamı

CEVAP: Sevgili okurum, önce bir kadın-doğum uzmanının tetkikinden geçeceksin. Ondan sonra başka nedenler arayacağız. Başka nedenlerde de genellikle kasılman, erkeğin cinsel organı ve bu işteki tutumu rol oynar. Onlar da bir bakıma çözülür. Ama isteksizlik konusunda çok ama çok zorlanıyoruz. İstek kişinin huyuyla ilgili olduğundan bu konudaki açılımları da sen düşüneceksin. Kocandan da yardım ister. Fantezileri de işin içine katmayı unutma.

Evleneceğiz ama...

25 yaşındayım. Nişanlım aklıma geldiği zaman ya da telefonla konuşurken benden akışkan bir sıvı geliyor. Bu beni rahatsız ediyor. Bir de nişanlım cinsel organını görmekten nefret ediyor. Asla dokunamıyor, tuvalette temizlenemiyor. Yakında evleneceğiz, ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, tanımladığın sıvı meni değil. Halkın zevk suyu dediği sıvı. İştah açan bir yemek olursa ya da limon kesildiğinde nasıl ağzınızın suyu akarsa, onun gibi bir şey. Nişanlının durumuyla ilgili anlattıklarına birçok kez tanık oldum. Cinsel organına aynayla bakamayan, kusan, asla dokunamayanlar var. Evet bu bir vajinismus olgusu. Evlendikten 15-20 gün sonrasından itibaren derdinize çare arayacaksınız.

Eşim durmak bilmiyor

Karım 25 yaşında, ben 33 yaşında. Yeni evliyiz ama o çok seks istiyor. Ben çok yorgunum, gücüm yetmiyor. Acaba karım hasta mı?

CEVAP: Değerli okurum, erken boşalman varsa, cinsel birleşme süreniz 3-5 dakikayı bulmuyor, kadın da orgazm olamıyorsa belki orgazmı yakalamak ve rahatlamak için seni zorluyor olabilir. Ama sen bu ritme, onun temposuyla cevap vermeye kalktığında tabii ki bunun altından kalkamazsın. Yaşamın kendi içinde dengeleri vardır. Hep söylediğim gibi bir orta yol çok önemlidir. Bu yol bulunmazsa sağlık ve evlilik tehlikeye girer. Mutlaka bir şeyler yapılacaksa, kadının kendi kendini tatmin etsin, sen uyu. O, sabaha kadar kendisiyle uğraşsın, dursun. Bunun iki taraf için de bir sakıncası yok.

Gebe mi?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Hocam sizce kız arkadaşım hamile kalmış mıdır?

CEVAP: Değerli okurum, hemen bir cevap veremem. Umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır. Ayrıca hiç kimse bu soruna “Bilirim” diye cevap veremez. Onun yanıtı doğanın gizeminde gizli.

Boşalacak mıyım?

Eşim 5 aylık hamile. Cinsel ilişki sırasında içine boşalıp boşalmamak konusunda tereddüt ediyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, doğuma 1.5 ay kala normal birleşme yapabilirsin. Doğumdan sonra bir buçuk ay perhizin var. Ondan sonra bildiğini okursun. Sorun yok.

Kan gelmedi

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Ama ailem onunla birlikte olmamı onaylamıyor. İlişkide benden kan gelmedi. Ayrılırsak ne olacak? Kan gelmediği ve acı hissetmediğim için doktora gitmem gerekir mi? Ayrıca kızlığımın bozulup bozulmadığını da çok merak ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık zarın esnek olduğu için kanamadı. Kimseye söylemezsen, doktor dahil bir başkası senin cinsel ilişkiye girip girmediğini anlamaz. Ama esnek kızlık zarı kanamadığı için diyelim ki ileride evlendiğinde kocana ya da ailene kan gösterme zorunluluğun varsa bu senin suçun değil. Bu bir yaratılış özelliği. Başını dik tut. Yani doğa ve Tanrı seni öyle yaratmışsa, bu yeryüzünde karşı çıkacak herhangi bir gücün olmaması gerekir.

Kızlarla ilgili fanteziler kuruyorum

17 yaşındayım. Şimdiye kadar kız arkadaşlarım oldu. Ancak ben onlarla birlikte olmak istiyorum. Dekoltesi olan kadınlarla ilgili fanteziler kuruyorum. Sevgililerimle aram iyi ama onlara yaklaşamıyorum. Bir abim beni hayat kadınına götürmek istedi ama hastalık kapmaktan korkuyorum.

CEVAP: Sevgili yavrum, ne diyeyim sana. İnsan olmayı öneriyorum. Daha ne önerebilirim? En büyük rütbeyi sana vermeye çalıştım. Alırsan alırsın, almazsa insanlık mezarını kazarsın.

Kısalttırmak istiyorum

32 yaşındayım. Cinsel organımın büyüklüğü yüzünden bugüne kadar evlenemedim. Kısalttırmak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, penisin kısalmayacak, öyle kalacak. Sende huy değiştirmeyeceksin. Elindekini idareli ve iradeli kullanmayı öğrenmelisin.

Hamile olabilir miyim?

24 yaşında, nişanlı kızım. Geçen gün nişanlımla sürtünme yoluyla seviştik. Ben adet görüyordum. Nişanlım bu sırada boşaldı. Spermler iç çamaşırıma geçmiş. Hamile kalmaktan korkuyorum. Nişanlım “Kızlık zarı yırtılmadan hamile kalınmaz” diyor. Acaba doğru mu?

CEVAP: Değerli okurum, hamile değilsin. Ama nişanlının dediği de doğru değil. Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınabilir. Cinsel birleşmeye göre ihtimali zayıf bile olsa, olacaksa olur. Yani bir sperm içeri koşar ve yumurtayı bulur. Dikkat edin. Şimdilik keyfine bak, kendini üzme.

Günün sözü: Özverinin azı kızdırır, çoğu azdırır, orta dozu kazandırır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder