Dr. Haydar Dümen İstek uçup gidiyor...
HABERİ PAYLAŞ

İstek uçup gidiyor...

Haberin Devamı

Erkeklerin ergenlikte başlayan tutkusu mastürbasyondan kadınlar dertli. Eşini seven ve onunla olmak isteyen erkek bile bu alışkanlığından kurtulamıyor. Erkek kendini banyoya kapatıyor. Kadın beklemekten perişan. Beğenilmediği için hevesi kaçıyor ve isteği uçup gidiyor.

BÖYLE SORU YOK!

Kaç yaşına kadar büyür?

18 yaşındayım, 1.82 boyunda, 110 kiloyum. Penisim 12 santim. Kaç yaşına kadar büyür? Siz 10 santime ideal diyorsunuz. Dalga geçerler diye korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ideal sözüm biraz aykırı kaçmış olabilir. 12 santim için de normaldir de, idealdir de diyebiliriz. Çünkü sorun onu kullanmada partnerin ruhsal ve bedensel yapılarında gizlidir. Partnerine aşık kadının santimler asla aklına gelmez. Bazı ırklar yani soylarda penis boyları 10-12 santimdir. Diyelim ki Çinliler. Görüyorsun ki onlar da karıncalar gibi ürüyor, dert etmiyorlar.

Doğa öyle yaratmışsa kendine ihanet etmez. Doğa zevk düşünmez, onun biyolojik kuralı canlıların üremesidir. Bunun için bu konuda hata yapıp çelişkiye düşmez. Gelelim senin olması gereken idealine. Üzerine basarak söylüyorum; 82 kiloya in, idealdir, o ideal üzerine söyleşelim.

İkimiz de cahiliz ne olacak?

32 yaşındayım, 1.77 boyunda, 98 kiloyum. Hiç ilişkiye girmedim. Benimki 16-17 santim, idare eder. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Evlendiğimde o cahil, ben cahil ne olacak? RUMUZ: SEMPATİ

CEVAP

Değerli okurum, sana söz veriyorum, bir sorun olursa bu yanıtımı kes sakla. Getir, benim önüme koy. “Borçlandın, işte borç senedin” de. Elimden geleni ve seni ustanın ustası yapacağım. Söz ama evlat benim senden büyük torunum var.

Yaşta da başta da pir olduk. Hatırım için, rica ediyorum, 72 kiloya iniver. Verdiğim sayıdan 2 aşağı, 3 yukarı olabilir. Ama 5 yukarısını kabul etmiyorum. Nasıl olsa 50 yaşına geldiğinde 87 falan olacaksın. Şimdi soruyorum “16-17 santim idare eder” diyorsun. Yani ne demek istiyorsun? Fazladan 5 santimi ne yapacaksın? Kadınların yapısını dipsiz kuyu mu sanıyorsun?

Karıma haksızlık ediyorum

42 yaşındayım, 10 yıllık evliyim. 3 yıldır erken boşalıyor, tam sertleşme sağlayamıyorum. Ayda 1 kez her şey tam oluyor. Onda da eşim ikinciyi istiyor, olmuyor. Ne yapayım? Karıma haksızlık ettiğimin farkındayım.

CEVAP

Değerli okurum, küçük kardeşim neden kendini suçluyorsun? “Karıma haksızlık ettiğimin farkındayım” diyorsun. Elinde çikolata var da vermiyor musun? Onu hizmetçi gibi mi kullanıyorsun? Halk arasında ‘Adım Hıdır, elimden gelen budur’ derler.

Sanki tam sana göre söylenmiş bir özür dileme kalıbıdır. İkinci ilişki erkek açısından hem kural değildir hem de bir ilişki iki taraf için yeterliyse buna gerek yoktur.

Gençlerin skor övünmesi bir tür oburluktur. Herkes kendi ayarını yaşamalı ama partnerinin orgazm olup olmadığına bakmadan sayı üzerinde erkeklik taslamamalıdır. Senin sorununun organik yapısı ürolog, mekanizmanın işleme ve ruhsal yapısı da psikiyatırların işidir.


Nasıl önlerim?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 yıldır ilişkiye giriyoruz. İlişki çok kısa sürüyor. Ben daha önce çok mastürbasyon yaptım ama 2-3 yıldır yapmıyorum. Erken boşalmayı nasıl önlerim, tedavisi var mı?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma tedavi ediliyor. Bu uzaktan sözle olmaz. Bu konu için hekimle karşı karşıya gelmelisin. Ondan reçete ve öneriler almalısın.

Kızlığı bozulmuş mudur?

20 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Onunla ilişkiye girdim, tam birleşme olmadı. Kız arkadaşım kanaması olduğunu söyledi. Birkaç gün önce adet görüyormuş. Acaba adet kanı mıdır yoksa kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, zayıf ihtimalle kızlığı zedelendi. Belki de adet kanıydı. Olayı kendi haline bırakın ve dikkat edin.

Sakıncası var mı?

23 yaşındayım. Penisim 8 santim. Acaba evlenince sorun olur mu? Bir de evlenince sık ilişkiye girmenin sakıncası olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu konusunda bir üroloji uzmanına gidip görüş. Verdiğin sayı normal. Canın ve performansın ne kadarını taşıyorsa o kadar üstlenirsin. Ölçüyü bünye ayarlar.

Kızlık zarım yok mu?

22 yaşında kızım. Nişanlımla birçok kez ilişkiye girdik, kan gelmedi. Zarım bozulmadı mı yoksa benim zarım yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın bozulmadı. Birçok kızda olduğu gibi sen esnekler grubuna dahilsin. Ama zar orada duruyor.

Vazgeçemiyorum

24 yaşındayım. Mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyorum. Kaç kez denedimse olmadı. Evlendikten sonra da bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği artık cinsel ilişkiye başlaman gerekir. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş yani şartlanmışsın. Ama hiç üzülme. Vazgeçmeyi öğreneceksin.

Film izlemek istedim

19 yaşındayım. İlk kez geçen hafta ilişkiye girdim. Daha önce mastürbasyon yapıp erotik filmler izliyordum. İlişkiye girdiğimde de film izlemek istedim ama sevgilime söyleyemedim. Ne olur bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, sana sen yardımcı olacaksın. Erotik filmlerden uzaklaşacaksın. Sevgine, duyguna konsantre olacaksın. Önünde gerçek obje ve yemek varken ne diye sanal objeler ya da vitrindeki yemeklere iştah duyduğunu araştır, kendini yargıla.

İsteğim artar mı?

17 yaşındayım. İlişkiye girmek istiyorum ama isteğim daha da artar diye korkuyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, biraz daha beklemelisin.

Adet günü değişir mi?

23 yaşındayım. Güzel bir ilişkim var. İlk defa ilişkiye giren kızın, kızlığı bozulduğunda kan 6 ya da 7 saat sonra gelir mi? Ya da kızlığı bozulduğu için adet günü değişir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı bozuldu mu kan o anda gelir. Ama kızlarımız bu sırada büyük heyecan yaşadığından adet düzeni bozulabilir.

Orgazm olamıyorum

10 yıldır evliyim. İlişkide eşim rahatlıyor ama ben orgazm olamıyorum. Mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, orgazm sorunu dünyadaki kadınların kolay aşamadığı bir problem. Fanteziler bu konuda tek silahımız. Bence durumunu kabullenip orgazmını mastürbasyonla bitirmen uygun bir yol. Çünkü orgazma yardımcı olacak ilaç yok. Gerilimli kalman iyi değil. Kafana ne kadar az takarsan sonuca o kadar çabuk ulaşırsın.

Çok isteksizim

37 yaşındayım. Hiç cinsel isteğim yok. 4 aylık evliyim. Eskiden çok mastürbasyon yapar, porno film seyrederdim. Karıma karşı çok soğuk ve isteksizim. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, işte aynı nakarat. Yapmayın, depoyu harcamayın. İleride evlenince yaya kalmayın dedik. Gördün mü okurum olanları? Karın yatakta seni bekliyor. Artık beklemekten yoruluyor. Kadının da isteğini kaçırıp cinselliğine darbe vurmayın.

Kısalttırmak istiyorum

33 yaşındayım, bekarım. Penisim çok büyük. Kısalttırmak istiyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, penisin kısalmayacak, öyle kalacak. Onunla yaşamaya alış.

Sertleşme oluyor

19 yaşındayım. Ne zaman kız arkadaşımın elini tutsam cinsel organım sertleşiyor. Çok utanıyorum, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ya duruma katlan ya da kızın elini tutmayıver.

GÜNÜN SÖZÜ

Alkışın fazlası sağnak yağmur gibidir. Ayağa düşünce sel olur. Önüne geleni sürükler götürür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder