Dr. Haydar Dümen Kaçarak çözülmüyor
HABERİ PAYLAŞ

Kaçarak çözülmüyor

Haberin Devamı

Erkeğin vazgeçemediği mastürbasyon evlendiğinde başına bela oluyor. Eşiyle ilişkiden keyif almıyor, kadın da kendinden şüphe duyuyor, huzur kalmıyor. Sorunlarınızı kaçarak çözemezsiniz. Bir an önce birlikte olduğunuz kadına alışmaya öğrenin.

BÖYLE SORU YOK!

Hep ilişkiye girmek istiyorum


20 yaşındayım. Her gördüğüm kızla ilişkiye girmek istiyorum. Günde 6-7 kez mastürbasyon yapıyorum. Bundan nasıl uzaklaşabilirim?

CEVAP

Önce erkek gibi erkek, delikanlı gibi delikanlı olacak, kadını, kızı saygın, kardeşin, kimi zaman da bir peri sanacaksın. Ama yine de delikanlılık kimliğini yaşayacak, bu ilişkiler ardından beddua almayacak ve pişmanlık duymayacaksın. 6-7 mastürbasyonu hemen azaltacaksın ki evlendiğinde mastürbasyon çukuruna düşmeyesin. İş, meslek, hayatını güvenceye almak ilk görevin olacak. Uçlarda değil, hayatın futbol oyununda önce bek sonra forvet oynayacaksın.

Gece boyu nöbette

19 yaşındayım, benim ufaklık gece boyu nöbette. Kız arkadaşım var. Yatarken seksle ilgili şeyler de düşünmüyorum. Yardım edin.

CEVAP

Normaldir delikanlım, işler yolunda. Terslik yok. Pusula sapmasın, vakit daha kendi süresini tamamlamamış, çatıyı bekliyor. Çatı ise senin ruhun. Yavaş yavaş çıkacaksın çatıya, sağlam çiviler çakacaksın yapıya. Önce kiremitler doğru yerlere konacak, orada yanlış yapmayacaksın. Bunun için de 1 yıl daha geçecek. Tabii ki sadece arkadaş olmak, birbirinizi aramak ve tamamlamak için işbirliği yapacaksın. Cinsellik zaten hücrenin özünde var. Zamanı gelince aynen susuz kalmış gibi içeceksin. Amma boğazına kaçırıp gıcık yaptırmayacaksın.

Kocam hep yorgun

31 yaşında kadınım. Haftada 2 ya da 3 kez ilişkiye girmek istiyorum ama kocamın gönlü olmuyor. Haftada bir kez cinselliği yaşıyoruz. Kocam sürekli “Yorgunum, canım istemiyor” diyor. Erkek dediğin böyle yapar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, bu yaşta bu ilgi ve istek normaldir. Bir de bu sayıyı her gün tutturmaya çalışan kadınlar vardır. Doğru yoldasın, yaşın da buna uygun. Sanırım çocuğunuz yok. Ve de düşünülmeye değer bir konu. Bu tempo yetersizdir, aile düzeninde dengesizlik oluşturmaya da sebeptir. Eşinin yaşı yok ama sanırım senin yaşına da yakındır. Sayısal sorun ondadır. Bu konuda yorum doğrudan sana bağlıdır. Bir süre sonra bu tempo da düşer, buna da hazır olmalısın.

Neden acı çekiyorum?

Evlenmeyi düşündüğüm biri var. Biz haftada 2-3 kez ilişkiye giriyoruz. Ama canım yanıyor. Kızlık zarım bozuldu. Acaba ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla alışacaksın. Kendini kasmamayı öğreneceksin. Yani tecrübe kazanacaksın. Evlendikten sonra sorun olursa çözümü bize bırakacaksın.

Bir türlü boşalamadım

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama ben türlü boşalamadım, mastürbasyon yaptım. Acaba neden böyle?

CEVAP

Değerli okurum, alışamadın. Mastürbasyon alışkanlığını cinsel birleşmeye transfer edemedin. Sakin ol ve takma kafana. Mastürbasyona pek yanaşma. Olayı akışına bırak. Sorun çıkmayacak.

Cinsel organım büyür mü?

8 yaşındayım ama penisim 10 santim. Hep böyle mi kalacak yoksa büyüyecek mi?

CEVAP

Değerli okurum, sanırım penisin artık büyümeyecek. Tek yapacağın enerjini iyi kullanmak. Kilo alma, olayı kafana takma.

Karım zevk almıyor

27 yaşındayım, 3 yıllık evliyim ve erken boşalıyorum. Eşimle hiç zevk almıyor. Sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, sorununun çözümü var. İlaç alacağın için bu da bünyeye göre olduğundan uzaktan da şu ilacı al demem tıbba ve etik değerlere uygun olmaz. Bir uzmana başvur, evliliğin mutlu sürsün.

Hastalandım mı?

20 yaşındayım. Bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Ama prezervatif kullanmadım. Acaba hastalık kapmış olabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, ortaya çıksaydı şimdiye kadar çıkardı.

Boy uzatır mı?

17 yaşındayım, penisim 7 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Boy uzatıcı haplar kullanmam gerekir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşınla ilişkiye girmeyi unut. Hap map çözüm değil. Kilolu olduğunu sanıyorum, dikkat et. Eğer ölçümde 10 santimi yakalarsan bir bakıma yırttın demektir. Gerçek tedavi operasyonla 1-2 santim uzatmaktır. Beklemede kal.

Mastürbasyon daha zevkli

37 yaşında, 4 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girmek istemiyorum. Karım güzel bir kadın ama hep kavga ediyoruz. Mastürbasyon yapmayı tercih ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, olay mastürbasyonda düğümleniyor. Kuşkusuz kavgaların olumsuz rolü olmuştur. Mutlaka profesyonel yardım al. Eşinle konuş. Mastürbasyondan kadına transferi ve tekniği öğrenmelisin. Bu ilaçla düzelmiyor. Evliliğini kurtarmak için elinden geleni yap.

Bozulmuş mudur?

25 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 3 yıllık ilişkim var. Sevgilim vajinamı zorladı. Canım çok yandığı için bıraktı. Tuvalete gittiğimde kan vardı. Ertesi gün de biraz kan geldi. Acaba kızlık zarım bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, bozulmuştur. En azından yarı yarıya yırtılmış olabilir. Daha sonraki ilişkilerde kanayabilir de, kanamayabilir de.

Adet görmedim

19 yaşında kızım. Sevgilimle kıyafetlerimiz üzerimizdeyken bir şeyler oldu. 3 aydır adet görmedim. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe falan değilsin.

Acaba kızlığı bozuldu mu?

18 yaşındayım. Sevgilimle kıyafetler varken seviştik. Sevgilim kan geldiğini söyledi. Acaba kızlığı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, tahriş oldu, yırtılma yok.

Çok küçük

28 yaşındayım, cinsel organım çok küçük. Bekarım, sevgilim var ama onunla birlikte olmaya utanıyorum. Doktora gitmedim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.

Mutlaka kanar mı?

22 yaşındayım. İlk ilişkide kızlık zarının yırtıldığını erkek anlayabilir mi? Mutlaka kanama olur mu? Olmazsa sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı esnekse kanamaz. Erkek de kanamadığı zaman bunu anlayamaz.

Her kızla ilişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Günde 3 kere mastürbasyon yapmadan kendime gelemiyorum. Gördüğüm her güzel kızla ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, tedavi ol. Biraz da etik duygularını, sorumluluklarını düşünsen.

GÜNÜN SÖZÜ

Fazla özveri düşmanlıkla döner geri. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder