Dr. Haydar Dümen Kadına kulak verin
HABERİ PAYLAŞ

Kadına kulak verin

Cinsellikle geç tanışan kadın orgazmı da zor öğreniyor. Bedenini keşfene kadar zaman geçiyor. Bazen de eşi yüzünden sorun yaşıyor. Çünkü erkek kendini düşünüyor, kadınına kulak vermiyor, hatta sırtını dönüp uyuyor. Bu ilişkiyi zayıflatıyor. Kadına kulak verin ki o da doyuma ulaşsın.

BÖYLE SORU YOK!

Bir dakika sürmedi

25 yaşındayım, bir kere cinsel ilişkiye girdim, 1 dakika bile sürmedi. Sürekli mastürbasyon isteğim oluyor. İlişkiye girmeye korkuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, 15 yaşına kadar çocuktun, 18 yaşa kadar ergendin ve 7 yıldır bireysin. Hadi 1 yılını da askerliğe düşelim. 6 yıldır kendini eve kapatıp mastürbasyon mu yaptın? Ruhunu karanlık bir mahzene neden attın? Ne suç işledin evlat? Artık harekete geçip bir uzmandan yardım almazsan dosyan zaman aşımından kapanıp suçun sabit kalınacak. İddia makamı kararını vermiş, seni bekliyor. Cezan ağırlaştırılmış müebbet olacak. Şimdi kalk ve kendini savun, yoksa durum vahim.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Cinsel deneyimim yok

22 yaşındayım. Hiç kız arkadaşım ve deneyimim olmadı. Ne yapabilirim? İntiharı bile düşündüm.

Çocuğum, kendini denize mi atacaksın yoksa köprüden mi atlayacaksın? İnan ki çok ağlar, üzülürüz. Ama balıklar bayram eder. Evladım daha yolun başındasın. Önünde en az 60 yıl var. Yiye yiye canın çıkacak. Geriye ufacık sorun kaldı. Ya adam gibi bir kız arkadaşı bulup ilişkiyi geliştirmek ya da uygun biriyle tehlikesiz bir ortamda deneyime geçmek. Okurum, herkes bu köprüden geçiyor, başka yolu yok. Kolay gelsin.

Lekeler vardı

23 yaşındayım, evliyim. Bir hafta şehir dışındaydım. Kirli sepetinde eşimin 3 iç çamaşırı vardı, lekeliydi, akıntısı varmış. Sizce bu nedir?

Değerli okurum, kaygılarını anlıyorum ama ben jinekolog değilim, eşini muayene etmedim. Ne de adli tıp uzmanıyım, o çamaşırdakinin ne olduğunu söyleyemem. Sen iyisi mi eşini karşına al ve konuş. Kafanda şüphe kalmasın. Yoksa çok daha büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsın. Ya da eşine güvenmeyi bileceksin, kendini boşuna strese sokmayacaksın. Böyle hayat çok zor geçer okurum. Eşini al, konuş bu sorunun cevabı bende yok okurum.

Haberin Devamı

Enerjim bitmiyor

22 yaşındayım, seksi çok seviyorum. İlişkiye girdiğimde enerjim bitmiyor. Çok kızla ilişkiye girdim, sorunu çözemedim. Kendimi durduramıyorum. Bir de sorunum var, erken boşalıyorum. Sprey kullanıyorum, öyleyken bile 4 defa boşalıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, seksten bıktıysan ara verirsin. Mailinin ilk satırlarında bu çocuğun erken boşalması var diye düşünürken sen hemen söyledin. Erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine ve tadına tam varamazsın. Onun tedavisi evlendiğinde olur. Ama çaresini kendine göre bulmuşsun. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük her zaman zararlıdır. Dengeli git ki ileriki yaşlarda belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

Fena oluyorum

18 yaşındayım. Karşı cinsi görünce hemen kuş harekete geçiyor. Bu zamana kadar hiç cinsel ilişkiye girmediğim için olabilir mi? Çok istekliyim. Kendimi nasıl tatmin edeceğim?

CEVAP

Değerli yavrum, her gördüğün kıza uçan kuş muamelesi yapıyorsun. Ben öyle bir kuşa kış kış diyemem ki. Olsa olsa dur derim. Kuş durunca sana düşünme payı çıkar.

Haberin Devamı

Çok sık yapıyorum

Şu aralar çok mastürbasyon yapıyorum. Bir test yaptım, 3 dakikada boşaldığımı tespit ettim. Sizce normal mi?

CEVAP

Şimdilik normal yavrum, evlenince uzatırız.

Eşim orgazm olmuyor

Eşimle her gece seks yapıyordum ama benim kuş 1-2 aydır uçmuyor. Bir de eşimin orgazm olduğunu görmedim. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kadını bıktırmışsın. Onu her seferinde yarı yolda koymuşsun. Şuna benziyor: Ağustos sıcağında elinde bir bardak buzlu limonata. Kadının dili damağı kurumuş. Buz gibi limonatayı veriyorsun. O bir yudum içince, hoop elinden alıveriyorsun. Bir, üç, beş derken ben kadının sesini duyuyorum. Sana diyor ki “Ya şu limonatayı ver bana, sonuna kadar içeyim bir ‘Oh’ diyeyim. Ya da hiç gösterme. Ben ona da razıyım.” Olayın bence budur. Bu işlere biraz mola versen, eşini de ruhen tatmin etsen, saçını okşasan ne güzel olur.

Çok küçük

30 yaşındayım. Cinsel organım çok küçük. Bekarım, bir sevgilim var. İlişkiye girmekten utanıyorum. Görünce alay edecek diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bana yaz.

Neden böyle büyüdü?

18 yaşındayım. Sorunum cinsel organımın gün geçtikçe büyümesi. Şu anda 22 santim. Bu durumda ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, doğanın azizliğine uğramışsın yavrum. Şu anda yapacağın pek fazla bir şey yok. Sadece sık mastürbasyon yapma. Şimdilik olayı kendi haline bırak.

Kızlar korkuyor

22 yaşındayım. Sorun penisimle ilgili. Birkaç ilişikiye girmeyi denedim, ilk kız arkadaşım bayıldı. İkinci kız da penisimi görünce ilişkiye girmekten korktu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, genelde büyük olan şeyler korku yaratır. Hayatta iki büyük şey risk taşır. Biri büyük para, diğeri büyük penis. Büyük para büyük riskler taşır ama doğru yolda kullanıldığında mutluluk verir. Aynı şey büyük penis için de geçerlidir (Büyük penise özenenlerin kulakları çınlasın) ama genellikle beklenen mutluluğu vermez. Kızın üzerine gitme, yalnız organını değil, ruhunu da incitip zedeleme ki hayata karşı korkulu adımlar atmasın.

İlk gece kan gelmedi

24 yaşında, 2 aylık evli kadınım. İlk gece kan gelmedi. Doktora gittik. Bana kızlık zarımın bozulduğunu söyledi. Madem bozuldu neden kan gelmedi? Eşim bana güveniyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarın esnek. Kocan iyi bir erkek. Dışarda hava güzel. Gökyüzü mavi, güneş parlak, hafif bir rüzgar bedenini okşuyor. Sen bu ortamdasın ama farkında değilsin. Daha ne istiyorsun? Ne doktoru? Zaten gittiğin doktor anlamamış. Anlaması da mümkün değil. Çünkü zarın doktora kazık atmış.

İlişkiden korkuyorum

19 yaşındayım, ilişkiye girmekten korkuyorum. Bu yüzden günde 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum. Bana ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azalt. Cinsel ilişkiden de korkma. Sanıyorum, önümüzdeki 1-2 yıl içinde bunu gerçekleştirirsin. Çünkü gözünde büyütecek bir şey değil. En korkak tavşanlar bile ilişki söz konusu olunca aslan kesiliyor, korkmuyorlar. Sen kahraman, yiğit bir Türk gencisin. Korku lafının bir daha ağzından çıktığını duymayayım.

Sürekli seks istiyorum

25 yaşındayım. Sabah-akşam seks yapıyorum. Yine de doymuyorum. Canım sürekli seks yapmak istiyor. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel mani bu. Cinsel taşkınlığını frenlemezsen olmaz. Sanırım erken boşalman vardır. O tedavi edilince sayısal değerler normale döner. Ama ipin ucu biraz da kendi ellerinde.

Kız korkuyor

20 yaşındayım. Penis boyum yüzünden kız arkadaşımla ilişkiye giremiyorum. Büyük olduğu için sevgilim canı yanar diye korkuyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, tabii ki kızı korkutma. Çünkü onun geleceğini, ruhunu, cinsel estetiğini ve doğasını bozarsın. Başka çözüm yolları bul, çünkü büyük penisleri operasyonla küçültemiyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ

Rüyalarımızın şeytanı da, meleği de beynimizdir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder