Dr. Haydar Dümen Kadına yazık etmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Kadına yazık etmeyin

Erkekler mastürbasyon yapmaktan vazgeçemiyor. Evleniyorlar ama çeşitli bahaneler yaratarak kendilerini banyoya atıveriyorlar. Bu gören veya fark eden kadın üzüntüden karalar bağlıyor. Beğenilmediğini düşünüyor, bunalıma giriyor, çoğu zaman cinsellikten bile soğuyor

BÖYLE SORU YOK!


Neden sertleşme olmadı?

27 yaşındayım. Geçenlerde bir hayat kadınıyla birlikte olmak istedim ama sertleşme sorunu yaşadım. Mastürbasyon yaparken böyle bir sorun olmuyor. Ne yapmalıyım? CEVAP Değerli okurum, 12 yıldır mastürbasyon yapa yapa organın keyfini kaçırdın. Ruhunun yapısına da limon sıktın. Üstelik onu tembelliği de alıştırdın. Otur, yat, elini uzat, 3 dakika ritmik hareket, sen rahat o rahat. Ne yapsın zavallı? Önüne göz alıcı, kokusu, tadısı, duruşu iştah açıcı bir yiyecek koymadın. Derken günün birinde bir lokantaya gittin, kapılar demir, içerideki odalar lavabolu mavabolu. Kadın ise biraz hırçın ve huylu. Organ başıma gelen bu hal nedir diye titriyor. Ve beyne haber gönderiyor, “Nayır nolamaz” diyor. Sahibi aldırmıyor, sonra, kırık çapayla neden kuyu kazamadım diye bana soruyor? Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Olması gereken olmuş. Evlendiğinde de olay bir varmış, bir yokmuş.

[[HAFTAYA]]

GÜNÜN SORULARI

Kız cinsel organımı küçük buldu

Bir kızla ilişkiye girdim ama penisimin küçük olduğunu, ona yetmediğini söyledi. Penisim 17 santim. Acaba cinsel organımın boyunu nasıl büyütebilirim? CEVAP Değerli okurum, analar ne kızlar doğuruyormuş da farkında değiller. Önce sana merhabada, sonra yatakta arkadaş. Buraya kadar sorun yok. İyi de bu konuda aslan terbiyecileri de çıkmış. Ama elinde kamçısı yok yani cahil ve açgözlü. Neyin, ne olduğunu bilmeden bir tulumba tatlısını yutmak istiyor. İştahı öylesine çok ki 3 tulumba tatlıyı yutup doyacağını sanıyor. İşte bunda fena halde aldanıyor. Eskilerin ‘Yutmayacağın lokmaya el uzatma’ dediklerini de bilmiyor. Her neyse, şunlar da olacak. Normali 15 santime selam vermeyecek, 17 santimi de küçük bulduğuna göre Hocanız buna ‘Yok be’ teşhisini koyacak.

İkincide başarılı olamıyorum

23 yaşındayım, kız arkadaşımla ilk ilişkiye girdikten sonra ikinciyi gerçekleştiremiyorum. İlişki sırasında sertleşme bitiyor. İlk ilişki de 20 saniyede bitiyor. Ne olur bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, senin ufaklık belki de azmanlık acemi. Yol yöntem bilmiyor. Ayrıca aceleci ve ön yargılı. Genelde sana benziyor. Sen de okula giderken hep aynı yoldan geçerdin. Başka bir yola saptığında adeta paniklerdin. Bu durum böyle bir şey. Heyecan dorukta, kalp 120’yi zorluyor. El ayak birbirine dolanıyor. Ter nemli, dil damak kuru. Ya da bunlardan herhangi biri varsa heyecan sistemi trompet çalıyor demektir. Acemiliklerde heyecan vurdu mu aşırıya, organ başlar ufalmaya. “Al istediğin buysa” diye rezervini de boşaltır. Yani diyelim ki böyle başlar, böyle gitmez sözümüzü ekleyelim, zamanla düzeleceğinin müjdesini verelim.

Haberin Devamı


* * *

İlk gece ne yapacağım?


25 yaşındayım ve bugüne kadar hiç cinsel deneyimim olmadı. Yakında da evlenceğim. İlk gece ne yapacağımı bilmiyorum. Evlenmeden önce bir deneyim yaşamam iyi olur mu? Yoksa bundan olumsuz bir şekilde etkilenir miyim? CEVAP Değerli okurum, deneme yapmak için biraz geç kalmışsın, olayı ilk geceye bırak. Çünkü yapacağın denemede olumsuz sonuç alma oranın yüksek. O ortamlarda öyle olur. Düş kırıklığıyla ilk gecede paniklersin ve kendi kendine sorun yaratırsın. Merak etme, arkanızda sonsuz bir doğa gücü var. Bir de bakarsınız ki ‘Oldu bitti maşallah’ neşesiyle birbirinize sarılırsınız. Ama sakın kapı önünde çarşaf bekleyen kimse olmasın.

Ya gebe kalırsam?

20 yaşında kızım. 1.5 yıldır erkek arkadaşım var. Onunla tam olmasa da bir şeyler yaşıyoruz ama benim en büyük korkum hamilelik. Adet görmeyi iple çekiyorum. Sevgilim “İlişkiye girelim, korunduğumuz sürece bir şey olmaz” diyor. Ama yine endişeliyim? CEVAP Değerli okurum, atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Sözgelimi, sen kınalı kısrak, atın üzerinde binici. Dizgi ve kamçı onun elinde. Start verilmiş, at piste doludizgin girmiş. Tökezler mi? Bilemem ki.

Her gün mastürbasyon yapıyorum

21 yaşındayım. 3 yıldır neredeyse her gün mastürbasyon yapıyorum. İzlediğim filmlerdeki kadınlar, sokakta gördüklerim beni tahrik ediyor. İleride sorun olur mu? CEVAP Değerli okurum, oburluğa alışmışsın, gözün doymuyor. Bunları da bahane ederek mastürbasyondan vazgeçmiyorsun. Kırık plak gibi oraya takılıp kalmışsın. Bunun bir de mantığı var. Mantık da ölçülerden geçer. Ölçülere uyanlar rahat eder, uymayanlar sıkıntı çeker. Haftada 3-4 kere mastürbasyona izin veriyoruz. Kızlara, kadınlara da daha insancıl gözlerle bak. Tabii ki arada beğendiklerin olacak. Dekolteler tahrik edebilir ama takılma. İçindeki önemli. Bu kadar nasihat yeter. Hadi biraz kendine gel.

Hiçbir kızla birlikte olmadım

19 yaşındayım. Bugüne kadar hiçbir kızla birlikte olmadım. Penisimin boyu 11 santim. Sizce bu küçük değil mi? Doktora gitmeye utanıyorum. CEVAP Değerli okurum, doktorluk falan bir işin yok. Doktor da kuş kondurmayacak. O boyut yeterlidir. Mutsuzluğuna da neden olmayacak. Yeter ki ruh atının şövalyesi olarak elindeki mızrağı iyi kullanmasını bil. Yaralanma ve yaralama.

Cinsel organım sürekli uzuyor

16 yaşındayım. Penisim gün geçtikçe büyüyor. Şu anda 21 santim. Ne yapmalıyım? Ne olur bana bir akıl verin. CEVAP Değerli okurum, gençlik ve ergenlikte bedende bazı değişimler olur. Bu değişimleri içine sindirmen gerekiyor. Çok önemli bir eksiklik ya da fazlalık olursa doktora gideceksin. Penisinin büyümesine gelince; biz onu durduramayız. Sen de fazla dokunma. Cinselliği de çok fazla hayal etme. Hiç olmazsa psikolojik olarak iştahını arttırmaya çalış ki biraz olsun rahat et.

Eşim mastürbasyon yaparken gördü

3 yıllık sevgilimle evlendik. İlişki sırasında acı çekiyor, bu yüzden üzülüyor, mastürbasyon yapıyorum. Karım bunu fark ettiği için üzüldü, bana kırıldı. Evliliğimiz kötüye gidiyor. Lütfen bana yardımcı olun. RUMUZ: EVLİLİK OKULU CEVAP Değerli okurum, karını doktora götür, ya mantar kapmıştır ya da vajinada iltihabi bir durum vardır. Tedavi edilince acıları geçer. Tüm bunlar mastürbasyon yapmana bir bahane aramak gibi. Kendini böyle savunmaya çalıştığını hissediyorum. Evli erkekler zaman zaman mastürbasyon yaparlar. Bunun için evlilik bitmez ama sen sayıları abartmaya kalkma.

İlişkiye girmeyi denedim ama...


25 yaşındayım ve panik atak hastasıyım. Bu yaşıma kadar hiç cinsel ilişkiye girmedim. Kendimi mastürbasyon yaparak avutuyorum. Bir kere ilişkiye girmeyi denedim ama ereksiyon olmadı. Çok heyecanlandım. Bu da beni bunalıma sürükledi. Lütfen bana yardım edin. CEVAP Değerli okurum, korkulacak, üzülecek bir şey yok. Uygun şartlarda denemelere devam edersin. Heyecan ve tedirginlik sertleşmeyi engeller. Daha olmazsa gene panikleme. Evlendiğinde her şey düzelir. Bizim de bu konuda yardımımız daha kesin ve daha amacına yönelik olur.

Sertleşme hemen bitiyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken sorun olmamasına rağmen ne zaman ilişkiye girsem sertleşme hemen bitiyor. Kimse durumdan memnun değil. CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. Konsantrasyonu kadına yoğunlaştıracaksın. Alışacaksın bu yollarda yürümeye. Mastürbasyonun dağlarında, tepelerinde, doruklarında çok fazla dolaşma. Ya sel götürür ya yel.

Çok geç boşalıyorum


30 yaşındayım ve 3 yıllık evliyim. Eşimle ilişkiye girdiğimde çok geç boşalıyorum. Yaklaşık 45 dakika sürüyor. Sizce bu normal midir? CEVAP Değerli okurum, eşinin şikayeti yoksa pek çok erkeğin özlemle beklediği, ellerini açıp dua ettiği bir avantaj. Ama eşin şikayetçiyse biraz fantezilere yüklen. Olursa olur, olmazsa, ben buyum der, rahat edersin.

GÜNÜN SÖZÜ


Kalıcı mutluluk için çok çaba gerekir. Kendiliğinden gelen mutluluk ise yine kendiliğinden uçup gider. H.D.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder