Dr. Haydar Dümen Kadını korkutmayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadını korkutmayın

Erkekler büyük cinsel organ peşinde. Beyler, elinizdekiyle idare edin, büyüğüne özenip sadece kendinizi düşünmeyin. Cinsel organ ne kadar büyükse eşiniz o kadar acı çeker. Onun canının yanması hoşunuza mı gider bir düşünün...

Neden kan geldi?

23 yaşında kızım, erkek arkadaşımla 1 ay önce birlikte olmaya çalıştık. Benden kan geldi. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarından kaynaklanıyor.

[[HAFTAYA]]

Korkumu nasıl yeneceğiz?

24 yaşında kızım. 2 ay sonra evleneceğim. Nişanlımı seviyorum ama ilk geceden korkuyorum. İlk geceyi rahat geçirmek için bana ne önerirsiniz?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, olay eşinde düğümlenir. Onun, olayın gerçekleşmesi sabırlı davranması, anlayış göstermesi, hemen amacına ulaşmak için telaşa kapılmaması gerekir. Biraz zamana ihtiyacınız olabilir. Sorun çözülmezse tedavi edilir.

Hastalık kapıp kapmadığımı nasıl anlarım?

19 yaşındayım, 2 hafta önce bir hayat kadınıyla ilişkiye girdim. Kadının hastalıklı olup olmadığını sormak sonradan aklıma geldi. Çok korkuyorum. Hastalık kapıp kapmadığımı nasıl öğrenirim? Penisimde acı, ağrı, akıntı, kaşıntı yok. Bana yardım eder misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, senin yoklarına bir yok da ben ekleyeyim. Rahat ol, hiçbir hastalığın yok.

Erken boşalıyorum, neden?

24 yaşındayım, benim sorunum erken boşalma. İlk ilişkide boşalıyorum. 10 dakika sonra ikincide tam sertleşme olmuyor. Evlenince sorun sürer mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendiğinde eşinin ikinci ilişki isteyip istemeyeceği belli değil, bu bir. Evlilikte erken boşalma sorun yaratacağından o zaman tedavi edilir, bu da iki. Üçüncüye gelince neden 10 dakika sonra. Örneğin 10 saat sonra değil?

Kızları görünce dayanamıyorum

19 yaşındayım. 1 yıldır nerede güzel kız görsem hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu bir hastalık mı? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sen sebebi bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal ede ede yutkunuyorsun. Tabii ki ağzın da sulanıyor, bir ölçüde salyaların da akıyor. Çare; ver kendini mastürbasyona. Biraz irade. Ama çok ölçüde her kadına tahrik olmama. Buna alışacaksın.

Haberin Devamı

Boy uzaması durur mu?

16 yaşındayım, arada bir mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mıdır? Sivilceleri artırır, boyumun uzamasına engel olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, fazla bilgiye ihtiyacın yok. Haftada 1-2 kez mastürbasyona devam. Derslerine ağırlık ver. Ailedeki sorumluluklarını ihmal etme. Annene, babana sevgin ve saygın olsun. Normal gelişmen için spora bilimsel ölçüler içinde yer ver. Çünkü bir yandan hayat devam ediyor. Sen temponun gerilerde kalma ki ileride aslan gibi ol.

Eşim beni reddediyor

28 yaşındayım, yeni evliyim. Eşim ilişkiye girmeye korkuyor. Penisimin büyük olduğunu söyleyip beni reddediyor. Biz nasıl birlikte olacağız?

CEVAP

Değerli okurum, tıbbi yardım alacaksın. Sorunun çözülecek. Gerisi size kalmış.

Kızlık zarı ne zaman kanar?

Kızlık zarının esnek olduğu için kanamayacağını biliyorum. Ama bu kızlık zarının yırtılacağı zamanlar yok mu? Mesala doğumda mı kanar?

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle kanamayan, esnek olan kızlık zarları doğumda yırtılır.

Haberin Devamı

Nişanlım çok isteksiz ne yapacağım?

21 yaşında, nişanlı kızım. Evlenmemize çok kısa bir süre var. Cinsellik aklımdan çıkmıyor. Ama o çok isteksiz. Kendimi mastürbasyon yaparak tatmin ediyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yardım alacak bir şey yok. Sendeki bu ateş sevgilini ısıtır ve kaynatır bile. Adam istediğin forma girer. Ama ona bu zaafını fazla belli etme. Korkutup ürkütme.

Küçültemez miyim?

19 yaşındayım. Penisim çok büyük, kimse benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bu yüzden kız arkadaşımla ayrıldık. Penisimi tıbbi yollarla küçültmem mümkün mü?

CEVAP

Küçültemezsin yavrum. Buradan bütün penis özleminde olan erkeklere gönderme yapalım. Al sana büyük penis. 1 santim bile kesip at olmuyor.

Cinsel organım normal mi?

17 yaşındayım. Cinsel organım 14 santim. Acaba normal midir?

CEVAP

Değerli okurum, normalin normali. Ereksiyon hali önemli. O da kitabın yazdığı kadar ideal.

Sevgilim boyundan çok korkuyor

20 yaşındayım. Penisimin boyu çok büyük. Bu yüzden kız arkadaşım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, derslerinin başına ya da işine dönsen. O organ küçülmeyecek. Kızlar hep korkacak. Yani büyük penisler çoğu zaman antika silahlar ve kılıçlar gibi duvarlara asılıp gururlanmaktan başka bir işe yaramıyorlar. Biraz büyü. Zamanı gelince her şey düzelecek, bunu da bil. Çünkü kendine uygun bir eş bulacaksın

ŞEKER HASTALIĞI BULAŞIR MI?

122 yaşındayım, kız arkadaşımla birlikte oldum. Kız şeker hastasıymış. Acaba cinsel yolla bana bulaşır mı?

CEVAP

Aklıma yine bir türkü takılıverdi değerli okurum. ‘Şekerli misin vay vay, kaymaklı mısın vay vay’ diyordu ozan sevgilisine. Az bile söylemiş. Bence şekerli, kaymaklı, ballı, gül kokulu, lokumlu, bitter çikolalatı, bademli misin diye döktürseydi yine de kızların hakkını ödeyemezdi. Neyse, uzattıkça aklım yıllar öncesine gidiyor. Kuş uçtu, kervan göçtü. Bir söz daha ekleyeyim; ‘Kıymet bilenin, mal yiyenindir.’ Gerisi hikaye. Asıl ve yüce amaç ülkeye yararlı olmaktır. Değerli okurum, sana şeker hastalığı bulaşmayacak. “Bana şeker hastalığı bulaşır mı?” diyene kadar “Bu kızın hali ne olacak?” diye sorsaydın benden alacağın övgüyü bir duysaydın. Kız rejimine dikkat ederse senden çok yaşayacak.

EVLENİNCE NE YAPACAĞIM

25 yaşındayım, çok sık mastürbasyon yapıyorum. İlişkiye girince erken boşalacağımı düşünüyorum. İyi bir cinsel yaşamım olsun istiyorum. Bu durum evlilik aklıma geldikçe moralimi bozuyor. Ne yapabilirim?

CEVAP

Korkularında haklısın değerli okurum. Biz olacaklara bakalım. 10 yıldır mastürbasyon yapıyorsun. İlişkide başarılı olup olmaman o andaki koşullara, kadının, kızın tutumuna ve de zamana bağlıdır. Bu sorunun tedavi yolu evlilikten geçer. Uygun bir ortamda, telaşlanmadan, sevdiğin kişiyle geçireceğin zaman önemlidir. Bu nedenle olumlu evlilik koşulları oluşturacaksın. İşsiz, aşsız kalmayacak, seçimini iyi yapacak ve yüzüne bakarken kalbini oynatacak bir eş bulacaksın. “Nasıl olur?” diye düşünüp dışarıda deneme yapmayacaksın. Yapar, başaramazsan paniğe kapılmayacaksın. Önerim: İnternetin seyirlik sayfalarını kapatacak, mastürbasyonu azaltacaksın.

KARIMIN İSTEĞİ ARTTI

12 yıldır evliyim. 4 çocuğumuz var. Hanım 5’inciye hamile. Evlendiğimizde karımın hiç isteği yoktu. En son hamilelikten sonra istekli olmaya başladı. Acaba bu nasıl oldu, anlayamadım. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, doğrusu ben de anlayamadım. Senin hatunda kurallar tersine. Yani bu işlerden bıkıp usanacağına gençlik yıllarına dönmüş. Şanslısın. 5 çocukla yorgun, bitkin bir kadın olsa, gözün dışarılara kaysaydı ne olacaktı? Önce çocuk doğsun, birkaç ayı sakin geçirin. Sonra aranızda bir düğün yapın! Bir koltuk karının annesi, öteki babası olsun. Sen karını istemeye git. Çocuklara “Oyun yapıyoruz” de. Evi süsle, çocukları erkenden kümesle!!! “Merhaba hayat” diye gir yola, benden de yolun açık ola.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder