Dr. Haydar Dümen Kadının yıkılan hayalleri
HABERİ PAYLAŞ

Kadının yıkılan hayalleri

Kadın evlilikle ilgili hayaller kuruyor. Ancak cinsellikle ilk tanışması beklediği gibi olmuyor çünkü ilişkiden bir şey anlamıyor, umduğunu bulamıyor. Hanımlar, orgazmla zamanla tanışırsınız ama kendinizi kasmayın. Orgazmı öğrenmeniz fantezilere ve eşinizin tecrübesine de bağlı...

BÖYLE SORU YOK!

O seslere dayanamıyorum

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyoruz ama çıkardığı seslerden dolayı kızı ısırmak, parçalamak istiyorum. Sevgilime zarar vermekten korkuyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Okurum, kız tabii ses çıkaracak. Kız insan, orada öyle ölü gibi mi yatacak? Haddini aşma. Arkadaşının sesini çıkarmasını istemiyorsan dudaklarını dudaklarınla kapat. Ya da “Çıt çıkarma, duyarlarsa gelir bizi basarlar” de. Kız söz dinlemiyor mu?

Haberin Devamı

O zaman sen kulaklarına tıkaç takarsın. O da mı işe yaramadı? Kızla konuşursun, yüzlerce yıldır kullanılan şu formülü önüne koyarsın, “Ben sana layık değilim, sen çok iyi, güzel bir kızsın, ben yolunu kesmemeyim” dersin, arkana bakmadan gidersin.

GÜNÜN SORULARI

Zar niye bozulmadı?

Eşimle ilişkiye girdik ama kızlık zarım bozulmadı. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin yumuşak yürekli ve kadın ruhundan anlayan biri. Biraz bilgiliyse şu gerçeği sana öğretsin. Kızlık zarın esnekse kanama olmaz. Bu doğa düzenidir, bu düzene isyan edenler de insanlar. Çocuğun doğuştan ağzından dişi yoktur, kimse de oralı olmaz. Yüzde 25 oranında kanamayan kızlık zarında ise ya kıyamet kopar ya da kız hayat boyu kuşku altında yaşar. Çünkü doğa zaman zaman acımasızdır. Eşini çok sevmeyi, kafanı omzuna koymayı, arada bir de gıdıklamayı unutma, mutluluğunuz daim olsun.

1 saati buluyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde 1 kez oluyor. 2’nciyi istediğimde 1 saate ancak boşalıyorum. Penisin 19 santim. Kısacası tatmin olamıyorum, neden?

CEVAP

Değerli okurum, mesleğini bilmiyorum ama doğa mimarı gibi konuşuyorsun. Benim biraz acemi, bu konuda bilgi donanımı olarak tecrübesiz okurum. Bir kere boşalıp orgazm oluyormuşsun. Peki daha ne istiyorsun? O ki saat sayıyorsan unut, gün, saat saymayı seninki seni mahçup etmez. Kız arkadaşına da acı, neden ikincisi için ısrar ediyorsun? Mutluluk rekor denemesiyle gelmiyor. Sahi sen hiç kıza sordun mu, mutlu musun diye?

Haberin Devamı

Kızlar görünce kaçıyor

18 yaşındayım. Penisimin boyu 21 santim. Sevgilim penisimi görünce kaçtı. 5 aydır ilişkiye giremiyoruz. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum niye kaçmasın? Kaçmayıp ne yapacaktı? Onun da bir dünyası var. Bak ne olurdu? “Hocam evlendim, böyle bir sorunumuz var” deseydin, her ikinizin de durumuna göre çözüm bulurduk. Bizim delikanlı çapkınlık yapacak diye bir kızın ruhunu altüst etmeye benim hakkım yok.

Çözüm var mı?

Birkaç kez ilişkiye girdim, erken boşalıyorum. Çare bulabilir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, buluruz ama nasıl bulacağız? Birebir karşılaşmak gerekir. Ve de o arkadaşınla ilişkilerin sürmesi tedavinin ana prensibi. Bunları göze alırsan sorun çözülür.

Benden kan geldi

Erkek arkadaşımla 1 ay önce birlikte olmaya çalıştık ama çok acı duyduğum için birleşme olmadı. Benden kan geldi. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, zarından kaynaklanıyor. Büyütmek mümkün mü? Penisim 9 santim. 26 yaşındayım.

Büyütmek için ne yapmalıyım?

2 yıl önce penis eğriliği yüzünden ameliyat oldum. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kilon varsa mutlaka zayıfla. 9 santim seni yolda koymaz. Çünkü başka çözümü yok. Penisinin boyundan çok, sen lazımsın sen ülkeye. Kim bilir ne güzel çocukların olacak?

Doyumsuzum

28 yaşındayım ve evliyim. Sorunum doyumsuzluk. Karımla eve gelince 2 kez ilişkiye giriyorum. Akşam eşim uyuduktan sonra dışarı çıkıp başka bir kadınla birlikte oluyorum. Ben bu doyumsuzluktan nasıl kurtulacağım? Yalvarırım yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, niye bana yalvarıyorsun ki? Sana yardımcı olacağım ama sözümü dinler misin? Teşhisime alınabilirsin ama seksin mani hali yani bir tür seks manyağı durumundasın. Eğer bana güvenirsen tedavi ol. Burada kendi kendine saygını, sorumluluğunu ve toplum içindeki rolünü de tehlikeye atmış olursun. Bazı yaralar çok zor kapanır ve pahalı ödenir. Bir profesyonel yardım almandan yanayım.

Tatmin edemiyorum

İlişkilerimde geç boşalıyorum, karşı tarafı memnun edemiyorum. Yeni sevgilim de artık ilişkiye girmek istediğini söylüyor. Onu tatmin edememekten korkuyorum. Bu konuda ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, herkes uzun süreyi mumla ararken sen yakınıyorsun. Ne yapalım böyle gidecek bir süre. Kız arkadaşlarının kimisi çok, kimisi daha az mutlu olur. Senin mutluluğundan naber? Önce ona bak. Fantezilerini kullanır, partnerinden de yardım görürsen ilişkilerinin süresi normale döner diye düşünüyorum.

Benimki hastalık mı?

19 yaşındayım. 1 yıldır nerede güzel bir kız görsem kendimi kontrol edemiyorum. Hemen mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu hastalık mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, sebebi bulmuşsun. Vitrinde yemekleri görünce iştahın açılmış, onları hayal ede ede yutkunuyorsun. Tabii ağzın da sulanıyor. Çare: Ver kendini mastürbasyona. Olur mu değerli okurum? Biraz iradeli ol, her kadına tahrik olma. Buna alışacaksın.

Kan nereden geldi?

20 yaşında kızım. Nişanlımla kızlığımı koruyarak ilişkiye girdim. Son ilişkiye girdiğimizde benim adetim yeni bitmişti. Benden kan geldi. Acaba kızlığım bozulmuş olabilir mi yoksa adet kanı mıydı? Ben hiç acı hissetmedim. Nişanlım da bir şey anlamadı. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Sevgili okurum, büyük olasılıkla kızlık zarı kanı. Eğer kanın rengi açık ve kırmızı ise bu kızlık kanı olduğunun da bir bakıma kanıtıdır. Ama kanın rengi koyu ve biraz kahverengimsi ise bu da adet kanamasının bir kanıtı sayılır.

Zararlı mı?

18 yaşındayım. Benim küçük hep ayakta. Mastürbasyon yapmadan duramıyorum. Günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Fazla mastürbasyon zararlı mı?

CEVAP

Değerli okurum, eğer böyle devam edersen ileride gününü görürsün. Mastürbasyonu haftada 3’e indir. Enerjini de ileriki yıllar için biriktir.

Kızlık zarım esnek mi?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan gelmedi. Kadınların yüzde 25-41 kadarının kızlık zarının esnek olacağını okudum. Zarım bozuldu da kan mı gelmedi yoksa zar elastik mi?

CEVAP

Sevgili okurum, cinsel birleşme oldu, kan gelmedi. Esnekti, kan gelmedi. Sende de olan bu, esnekti kan gelmedi. Ayrıca bunu da en iyisi sen bilirsin. Daha önce biriyle ilişkide bulunmadıysan endişen ve kuşkun ne anlayamadım.

O sıvının nedeni nedir?

23 yaşında kadınım. Vajinamdan sıvı geliyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu birleşme sırasında gelen sıvı ise doğal. Tahrik olduğun zaman gelebilir. Akıntılı ve kokulu bir sıvı olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse her zaman gelir. Günde birkaç kere iç çamaşır değiştirmen gerekir, leke bırakır, kokuludur. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olmalısın.

GÜNÜN SÖZÜ

Saygı madalyasının madeni sevgidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder