Dr. Haydar Dümen Kadınları yok saymayın
HABERİ PAYLAŞ

Kadınları yok saymayın

Birbirini seven kadın ve erkek evleniyor. Bu yuvayı ayakta tutan en önemli nedenlerden biri cinsellik. Eğer yeterince tat vermezse ya da erkek mastürbasyona yönelirse huzursuzluk başlar. Mastürbasyona kapılıp kadınınızı yok saymayın, ilişkinizi bozmayın ki tadınız kaçmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Kız beni istemedi

18 yaşındayım. Bir kızı çok seviyorum ama beni istemedi. Mastürbasyon bile yapınca onu aldatmış gibi hissediyorum. Moralim çok bozuk. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, Türk gençliğinin temsilcisi, tabii seveceksin, aşık da olacaksın. Bu senin hakkın. Ama bu hakkını erken ortaya attın. Ama kız ortada yok. Rüyalar sağ olsun, özgürlük dünyanda seni yoğursun. Mastürbasyon bile yaparken ihanet diye düşünürsen korkarım bu gidişle kafayı da üşütürsen işte o zaman sen hayalinle gelin güvey olur, şimdiden umutlarını soldurursun. Yavrum, bana güven, önce kendi aşkına diren ve sonra kızlarla köşe kapmacayı öğren.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Sırtını dönüyor

24 yaşında kadınım, 1 yıldır nişanlıyım. Nişanlım erken boşalıyor, sonra da arkasını dönüp yatıyor. Hayatım böyle mi geçecek?

Sevgili okurum, ‘Battı balık yan gider’ derler. Bir şarkıyla söze başlayalım. ‘Ömrümde açmadan solan bir gülsün. Her zaman üzgün...’ Oysa sen daha açılmayan gül gibisin. Nişanlın da bu işi bile bile, arkasına dönüp uyuyor. Keyfini bulunca seni yok sayıyor. Erken boşalmanın ayarını biz yaparız. Uyutmamayı da sana bırakırız. Böylece sorunun bitecek, sen çiçek gibi açıp şarkılar söyleyeceksin. Kendi şarkını kendin seçeceksin.

Her gün yapıyorum

26 yaşındayım. Genelde her gün mastürbasyon yapıyorum. Bunun zararı var mı?

Değerli okurum, e ne olmuş? Her gün mastürbasyon yapıyormuşsun. Beline, diline, şansın ve davranışın yardım etsin. Umarım nerede lokum gibi, nerede demir gibi olacağını organ biliyordur. Yavrum, organdan önce partnerin ruhuna girme şartımız var. Durumun, tavrın, içinin temizliği ve göründüğün gibi olman önemlidir. Her gün mastürbasyon seni şartlanmaya ve bağımlılığa zorlar. Maşallah yaşın dorukta, her şeyi üretme dönemindesin. Bunu kendince bir orana bağla, haftada 3 yetsin, gerisini unut gitsin.

Haberin Devamı

Büyüklüğünden şikayetçi

19 yaşındayım. Arkadaşlarım günde 7 kere boşalıyormuş. Ben yapamıyorum. Kız arkadaşım benim 17 santimliğin büyüklüğünden şikayetçi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, her şeyiyle normalsin. Ama penisin büyüklük sınırını zorlamış. Öyle abartılı konuşan arkadaşlarının erken boşalması vardır. Kız arkadaşını zorlama.

Birlikte olamıyoruz

7 aylık evli, 41 yaşında kadınım. Eşimle 4 kez birlikte olduk. Hepsinde de korku ve titreme yaşadım. Zevk desen hiç yok. Eşim bana karşı çok ılımlı. Ben neden korktuğumu bulamıyorum. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, psikolojik baskı ve korkuya dayalı bir tür vajinismus. Vajina düz kaslardan oluşmuştur. Düz kaslarının çalışması da iradeye bağlı değildir. Bazen böyle kendini kapatabilir. Hem sorun yaşanıyor hem acı çekiliyor. Ülkemizde çok görülen bir olay. Çözümü var, hiç merak etmeyin.

Sertliğini kaybediyor

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorduk ama sürtünme yoluyla. Şimdi yeni kız arkadaşım var. Onunla birkaç kez ilişkiye girmeyi denedik ama penisim sertliğini kaybetti. Sorunum psikolojik mi?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, organ senin bencilliğine isyan ediyor. “Bu kadar da kıyımcı olma, ben yokum” diyor. Sana ders veriyor. Organ olarak bozulan bir şey yok. İçini ve ruhunu temiz tut. Gerisi sorun değil.

Her gün boşalıyorum

19 yaşındayım, hemen her gün boşalıyorum. Bu bende bağımlılık haline geldi. İleride bir sorunla karşılaşır mıyım? Bu olay nasıl sonuçlar doğurur?

CEVAP

Değerli okurum, her türlü bağımlılık iradeyi yıpratır. Ruh alışkanlığını bırakmaz. Bir tarafta en kaliteli yiyecekler dururken o alıştığı bulgur pilavını ister. Ha babam de babam kaşık çalar. Odasında da sevgili eşin hazırladığı nefis ziyarete seni bekler ama yoksun. İşte bunlar olur. Çok görüyoruz da böylelerini ağzımdan dökülüverdi. Ama bilimseldir haa!!!

Pişman oluyorum

18 yaşındayım. Sorunum mastürbasyon. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok pişman oluyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, eğer her yaptığında pişmanlık duyarsan bunun zararını görürsün. Ama haftada 2-3’ü aşma, böylece pişmanlık sorunun da kalmaz.

Büyütebilir miyim?

Penisim çok küçük yani 7-8 santim civarı. Karşımdaki kadını tatmin edemediğimi düşünüyorum; penisimi büyütebilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, penisin ereksiyon halinde 7-8 santim ise hemen bir üroloji uzmanına başvurmanı öneririm. Eğer sönük hali böyleyse ideal.

Bozuldu mu?

22 yaşında kızım. 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik, kan geldi. Acaba zarımda bozulma meydana gelmiş midir?

CEVAP

Bozuldu yavrum, bozuldu. Olan olmuş, gerisi de sana kalmış.

Sinirlerimiz bozuk

26 yaşında ve 3.5 aylık evliyim. Eşimle gerdek gecesini yaşayamadık. Kocam her ilişkiye girmeyi denediğinde artık beni hırpalıyor. Artık onun da, benim de sinirlerim bozuldu. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, yüzlerce, binlerce örneği olan vajinismustan söz ediyorsun. Zaman yitirip birbirinizi kırmadan, en az 40 yıl sürecek beraberliğinizin bütünlüğüne leke düşürmeden bu hemen çözelecek bir olaydır. Birbirinizi kırmadığınız gibi başka yollardan da çözüm aramayın.

Çok acı çekiyor

26 yaşındayım. Penisim büyük olduğu için eşimin canı yanıyor. İkimiz de çok acı çekiyoruz. Bu durum evliliğimi tehlikeye sokuyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, teknik öğreneceksin. Yarısını kullanacaksın. Eşinin acısını giderecek yöntem var. Ama buradan anlatamayız.

Esnek olabilir mi?

20 yaşında kızım. Geçen hafta erkek arkadaşımla cinsel ilişkiye girdik ama hiç acı duymadım, kan gelmedi. Kızlığım bozuldu diye çok korkuyorum. Acaba kızlık zarım sizin yazdığınız gibi esnek olabilir mi?

CEVAP

Esnek yavrum, esnek. Bir daha yineliyorum esnek, esnek. Üzüntüye ve sıkılmaya gerek yok.

Zarı yokmuş

22 yaşındayım, çok sevdiğim bir kız arkadaşım var. Bana doğuştan kızlık zarının olmadığını söyledi. Acaba bu doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, sen sevdiğin kıza inansan da inanmasan da ben ona inanıyorum. O güzel kızı yarı yolda koyma. Adam gibi adam, yiğit ol. Üzerine de fazla varma.

Başkasıyla mı oldu?

Sevgilimle 2 hafta önce ilişkiye girdik. İlişkide kan gelmedi. Yoksa sevgilim benden önce bir başkasıyla ilişkiye mi girdi?

CEVAP

Değerli okurum, sen bilemedikten sonra ben nasıl bileyim? Esnekse kanamamıştır. Ama sen birleşince kanasaydı o zaman sen şeref listene bir çentik daha mı atacaktın? Yoksa kızla evlenecek miydin? Bana sormadan önce kendin karar ver.

GÜNÜN SÖZÜ

Yaşam, yeni yaşamlar üretmek için verilen bir uğraşıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder