Dr. Haydar Dümen Keyfinizi kaçırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Keyfinizi kaçırmayın

Cinsellikte beyin neye şartlanırsa onu istiyor. Erkeğin alıştığı mastürbasyon sonra başına dert oluyor, evlilikte önüne sorun olarak çıkıyor. Çünkü alıştığından kolay vazgeçemiyor, cinsel ilişkiden keyif alamaz hale geliyor. Kadın ise üzülüyor, gözyaşı döküyor, cinsellikten soğuyor.

BÖYLE SORU YOK!

Kız benden ayrılır mı? 18 yaşındayım. Kız arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz. Bana ilişkiye girmek istediğini söyledi, çok şaşırdım. Onun isteğine karşılık verirsem benden soğur ya da ayrılır mı?

CEVAP

Çocuğum, hayatın taşı, toprağı, çilesi boldur. Çileden kaçarak mutluluk bulunur. Sen düz yola girmiş, vicdan pusulasını eline almış, aklının projektörleriyle yolunu aydınlatıyorsun. Bugünlerde havalar oynak, hafiften gribe yakalanmış gibisin. Geçecek! Yani sen şimdi sevdiğin kızla evlenecek misin? Sen havada 9 parande atsan da, yoluna uzanıp yatsan da günün birinde ayrılacaksın. Ancak 25’inden sonra evliliği düşünmeye başlayacaksın. Dışarıdan kızın gazelleri vicdanını köreltmesin, ışığını söndürmesin.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Yanardağ gibiyim

Yaşım 63 günde 3 kez ilişkiye girmek istiyorum ama partnerim yok. Bu durumum nasıl olacak kendimi yanardağ gibi hissediyorum.

Değerli okurum, önce şu yanardağını aile yakınlarından, mahalle ve işyeri çevrenden uzak tut. Tepelerine yanardağın ateşi düşüp küller arasına gömülmesinler. Seks düşkünü bir yapın var. Dikkat et de mahalledeki seks fıkralarında yaşanan durumlara düşmeyesin. Ya sönmüş bir dağa rastlarsan o zaman ne olacak? Kendine hakim olmaya çalış, kimseyi sana kurban edecek değiliz. Çünkü sen estetik arayan biri değilsin.

Ona yetmiyormuşum

18 yaşında, 1.80 boyunda, 90 kiloyum. Sevgilim de 24 yaşında. İlişkide ona yetmiyormuşum. Sebebi ne olabilir?

Şaşkın oğlum, önce şu kiloya çare bulalım. Neyin yetmiyor bu 24’lüğe? Kilolar nedeniyle kasık yağlarına 2-3 santim gömülmüş penis ise, yağları eritirsen sorun biter. Bence yaşın gereği sunumun yetersiz. Acemi çaylak, şu anda sen 28-30 yaşlarında olmalıydın ki, kıza “Tamam” dedirtmeliydin. Ondan 6 yıl geridesin. Çalışman, okulunu bitirip işe girmen lazım. Sonra bu işleri düşünürsün.

Haberin Devamı

Hemen sertleşiyor

19 yaşındayım. 3-4 gün mastürbasyon yapmadığımda idrar sonrası boşalıyorum. Bir de cinsel organım güzel bir kız gördüğümde, sertleşiyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, önce kendinin sonra penisinin kıymetini bil. Enerjisini harcama. Dengeli ve ılımlı kullan. O kendi bildiğini iyi yapar. Sen müdahale etme. Onun da yalnız kalmaya ihtiyacı var, bunu unutma.

Yetersiz buluyorum

Penisim 12 santim. Bu boyun yeterli olduğunu söylüyorsunuz ama ben yeterli bulmuyorum. İnternette birçok krem ve hap var. Acaba alsam işe yarar mı?

CEVAP

Değerli okurum, cebin delinmiş. Cebini delen paraların varsa onlar uçar gider de asıl sorun umutların suya düşünce ıslanıverir. Islanan kuşlar uçamaz. Bilim böyle diyorsa sen ne diyorsun?

Orgazm olamıyor

2 aylık evliyim. Cinsel birleşme sırasında eşim sadece klitoral orgazm olabiliyor, vajinal orgazmı yaşayamıyor. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, kadınların vajinası tüm canlı varlıklarda olduğu gibi doğuma programlı. Kadınların yüzde 50’si vajinal orgazmı bilmez. Evliliğiniz biraz yol aldıktan sonra, umarım eşin vajinal orgazma alışır.

Haberin Devamı

Bozulmuş mudur?

2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisi çok az vajinama girdi. Ertesi gün 1 damla kan geldi, kesildi. Zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelenmiş diye düşünüyorum. Belki zedelenmedi bile. Yapacağın bir şey yok. Diyelim ki bozuldu ama yine yapacağın bir şey yok. Olan olmuş. Yapacağın şey ruh sağlığını korumak. Yani sağlam durmak. Ne istediğini bilmek. Sağlam bastığın zaman üstesinden gelebilirsin.

Neden boşalamıyorum?

27 yaşındayım, 7 yıllık evliyim. Normal ilişkiye girdiğimde boşalamıyorum. Mastürbasyon yapınca boşalıyorum. Sertleşme sorunum yok. Neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyona şartlanmışsın. Her şey bu şartlanmadan kaynaklanıyor. Yani diyelim ki tatlıyı çorbadan önce yiyorsun. Şartlanmayı değiştirmek için bazı yöntemler kullanmak gerekir. O öneriler de bu sayfaya girmez.

Dikiliyor mu?

Sevgilimle ilişkiye girdim ve kızlığımı kaybettim, sonra ayrıldık. Kızlık zarımı diktirmek istiyorum. Doktor “Düğünden önce gelmen lazım” dedi. Sizce de öyle mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bence de öyle. Bakalım ne zaman evleneceksin? Bu zaman insana neler getirir ve neler götürür bilinmez. Zorunlu kalırsan da doktorun dediği gibi o süre içinde tamirat olur.

Daha büyür mü?

19 yaşındayım. Penisim 16 santim. Penisimin boyu beni korkutuyor. Sizce cinsel organım daha fazla büyür mü? Cinsel ilişki sırasında sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, penisin daha fazla büyümez. Bu boy da iyinin iyisidir.

Adet görünce yırtılır mı?

Erkek arkadaşımla birlikte olduk ama beni terk etti. Kızlık zarının kalıcı olarak dikildiğini duydum. Ameliyat için yıllar önce mi yoksa aylar önce mi ilişkiye girilmemesi gerekir? Kızlık zarını diktirince adet gördüğümde yırtılır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, böyle bir dikilme söz konusu değil. Eğer öyle olsaydı her kız defalarca bu işi yaptıktan sonra erkeğine koklanmamış gül (!) olarak giderdi. Bundan da erkekler zarar görürdü. Çünkü kandırılma konusu var işin içinde. Daha bu yaşta kumar oynuyorsun. Bu işi yaptıysan sonucuna razı olacaksın.

Gebe miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilim korunmamıştı ve vajinanım içine boşaldı. 12 gün önce adet görmem gerekiyordu ama görmedim. Sizce hamile kalmış olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, gebe kalmış olabilirsin. Elbette bu ihtimal var. Çok merak ediyorsan hastanede bir kan testi yaptır.

Cinsellikten soğudum

Kız arkadaşımla ilişkiye girerken tartıştık. Benim isteğim kaçtı, cinselliğe karşı soğudum. Bu sorunun içinden çıkamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, 3 ay kendini yargılama. İşi oluruna bırak, zorlama. Organın seni cezalandırıyor.

Aklımdan çıkmıyor

Penisim hep ereksiyon halinde. Aklımı başka şeylere vermeye çalışıyorum ama kadınlar, hiç aklımdan çıkmıyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, iradeyi ve insanlığı öğrenmek. Kendi işlerine yoğunlaşmak ve yorulmak ve bu konuyu kafana takmamak.

Nişanlım şikayetçi değil

22 yaşında, 1.93 boyunda ve 106 kiloyum. Kilolu görünmüyorum ama göbeğim var. Penisim 10-11 santim oluyor. Nişanlım şikayetçi değil ama ilişkiye girmeye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, in 80 kiloya. Al eline cetveli, ölç penisini. 13 santimden aşağı çıkarsa “Haydar Hoca” diye gel benden hesap sor.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklına çok güvenme. Önce bilimi dinle, sonra yolunu belirle. O zaman ilerle. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder