Dr. Haydar Dümen Kimse yarı yolda kalmasın
HABERİ PAYLAŞ

Kimse yarı yolda kalmasın

Cinselliğin temel taşları; sevgi, anlayış, güven. Ama bunlar iki kişiyi mutlu etmenin sırları değil. Her iki taraf tatmin olmak için zaman, romantizm arıyor. Erken boşalmanız varsa tedavi olun, ne siz yolda kalın ne de kadınınızı boynu bükük bırakın.

Yeterli mi?

18 yaşındayım, 94 kiloyum. Penisim ereksiyon halinde 12 santim. Sizce boyu iyi mi? Bir de bu durumun kilo ile ilgisi varmış, doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, boyu iyi. Kasık yağları biraz yuttuğundan kilo ile ilgisi var. İşe zayıflamakla başla gerisi kolay.

Haberin Devamı

Çocuğumuz olmuyor

27 yaşındayım, 15 aylık evliyim. Evlendiğim günden beri haftada 4-5 kez korunmasız ilişkiye giriyoruz ama bir türlü çocuk sahibi olamıyoruz. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Okurum, acele etmeyin. Doğa kendi dengesini kursun. Doğanın bilmediğimiz gizemli dengeleri var. Ona da hak tanıyalım. Hele bir 30 yaşınızın içine adım atın. Ondan sonra gebe kalma yöntemlerini biz size öğretiriz. Böylece monotonluğa düşecek gibi olan aileniz yeniden can bulur, size yaşama sevinci verir.

İşe yaramadı

18 yaşındayım. Kızlara karşı çok ilgiliyim. Onları düşünmeden duramıyorum. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Cinsel organım 9 santim. İlişkiye girmek istediğim kızlar gülüyor. Penis büyütücü aletler aldım ama yararını görmedim. Derdime derman olun.

CEVAP

Okurum, penisi kendi haline bırak. Onun dıştan müdahalelere karnı tok. Kilon varsa ver. Şöyle 1-2 yıl kızları unut. Çünkü komplekse girebilirsin. Oysa bu organla evliliği yürütebilirsin. Günün birinde mutlaka büyümesi gerekirse ameliyat var. Onun kararına da daha çok zaman var. Mastürbasyon olayından da uzaklaş. Haftada 3 dedik. Daha söyletmeyin beni.

Memnun edemiyorum

42 yaşındayım, evliyim. Eşim de 31 yaşında. Eşimi memnun edemiyor, cinsellikten zevk alamıyorum. Erken boşalma sorunum var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanı tedavi ederiz. Ama hastaya ilaç verilecekse, birebir karşılaşmak gerekir. Yoksa hekimliğin anlamı kalmaz. Erken boşalman tedavi edilirse, belki zevk kapın açılır. Çünkü zevk olayı daha çok psikolojiktir.

Kötü hissediyor

Nişanlım ile sürtünme yoluyla seviştik. İki saat sonra nişanlımdan kan geldi. Kızlık zarı zarar görmüş müdür? Nişanlım kendimi kötü hissediyor. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, eğer evlenecekseniz kızın tedirginliğini anlamıyorum. İkinizin arasında verilecek bir karar. Yani kız arkadaşın “Ya benimle evlenmezse” diye düşünüyorsa bunu sevişmeyi o boyuta getirmeden önce düşünmeliydi. Yine de bir evlilik olmazsa, kuşkusu varsa da olan olmuş. Bana göre kızlık zarı da yırtılmamış. Kız arkadaşın keyfine baksın. Ruh sağlığını düzeltsin. Sen de ona karşı güvenilir ol.

Eşim istemiyor

İki yıllık evli, 26 yaşında kadınım. Eşim de 29 yaşında ve cinselliğe ilgi duymuyor. Ben istersem haftada 1, ona bırakırsam 10 günde 1 ilişkiye giriyoruz. Haftada 3-4 kere ilişkiye girmek istiyorum, cinsel hayatımızı renklendirmeye çalışıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili, eşin cinsellik konusunda mat renkler kullanıyor. Buna onun duygusallığı, senin kırgınlıkların, bilinçaltına itilmiş bazı düş kırıklıkları neden olabilir. Asıl önemlisi eşinin cinsel kimliği böyle programlanmış. Şimdilik doktora da gitseniz düzelecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Yalnız senden eşini keşfetmeni istiyorum. Bunun için de kullanacağın tek yöntem bedenini keşfetmek ve neden hoşlandığını öğrenmek. Fantezileri yerinde kullanın. Zamanla öğreneceğini zannediyorum.

Haberin Devamı

İsteğim bitmiyor

25 yaşındayım. Bir türlü cinsel isteğim bitmiyor. Kız arkadaşım bu durumdan rahatsız. Günde 4 kez birlikte oluyoruz. Bu sefer de tüm gün bu işlere gitmiş oluyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kıza da, sana da yazık. Sonra yersin kendi organından kazık. O zaman kapımı çalma. Oğlum, erken boşalman olduğunu sanıyorum. Eğer öyleyse bu işin tedavisine bak ya da adam gibi bir kez ilişki yaşa. Böylece kalite yükselir, arkadaşın da kimliğini kazanır. Onun orgazm olduğunu sanmıyorum, senin şu sayılarının da kalitesine inanmıyorum. İşte sana formül: Hem akıl hem beden bunları bütünleştir.

Fazlası olmuyor

35 yaşında, 6 yıllık evliyim. Eşim ile birlikte olduğumuz zaman bir kereden fazla boşalamıyorum. Cinsel isteksizlik başlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, ne yapacaksın fazlasını? Birleşmelerinizde eşin orgazm oluyorsa bu bakımdan iyi ve doğru yoldasınız demektir. Size mutluluklar.

Başım dönüyor

26 yaşındayım. Penisim 22 santim. İlişkiye girmek istediğim kadınlar rahatsız olduklarını söylüyorlar. Ereksiyon çok uzun sürüyor ve bu sırada başım dönüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Okurum, böyle idare edeceksin. Baş dönmesi penise gelen kanla ilgili olabilir. Büyük penis, kadınlara ağrı verdiğinden ve yumurtalıklara basınç yaptığından cinsel birleşmelerde zorlanırlar. Kendine uygun bir eş bulduğunda ve de idareli kullanmayı öğrendiğinde sorunlar çözülecek.

Canım yanıyor

22 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim. Ben orgazm olamıyorum. Her zaman ağrı ve yanma oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, bir jinekoloğa gidip orada mantar, iltihap var mı baktır. Eşinin bu konudaki anlayışı da önemli. Senin kendini ne kadar sıktığını bilmiyoruz. Bütün bu aşamalardan sonra ağrı psikolojik kökenli ve vajinanın otomatikmen kasılmasıyla ilgili ise onu çözeriz.

BÖYLE SORU YOK!

Kadın bakıp güldü

36 yaşındayım, bekarım. Evlenmememin sebebi penisim. 1.80 boyunda, 100 kiloyum. Penisim 10 santim. Kadın penisimi gördü ve güldü. Yüksek tahsilim, iyi bir işim var. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, göze göre dağ yüce, insansa cücedir. Ancak insan aklıyla dağları devirir. Kadın faturayı koymuş, nazik yerini hedeflemiş. Olur bunlar, aşk macerası kazası. Bu kazanın da vardır bir hesabı kitabı. O sırada cep cepken çıplak mıydı yoksa dolgun muydu da kaza oldu? Kısacası bu işlerin mantığı kokuşmuş ve çürüktür.

Küçükmüş, büyükmüş bu yapı senin. Ama kapı başkasının. Olay sonunda anahtar kilide uydu mu yoksa kapı dışına mı konuldu. 10 santimlik anahtar, ne öldürür ne süründürür. İdeale yakındır. Faydalı kullanmasını öğren yavrum.

GÜNÜN SORULARI

Neden zevk almıyorum?

33 yaşındayım, 13 yıldır hiç zevk alamıyorum. Acaba sorun nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlarda orgazm güçlüğünün altında yatan nedenler türlü türlüdür. Ana sebep ise, kadının bedeninin doğuma programlı olmasıdır. Eğer böyle olmasaydı, kadınlar doğumda ağrı şokundan hayatlarını kaybederlerdi. Ancak doğa kadınları yüz üstü bırakmamış, klitoris denilen zevk noktasını yaratmış. Vajinal orgazm güçlüğü çekenler için adeta can simidi ama kullanmasını bilene. Kilit nokta işte bu. Sen ve partnerin, sağlıklı bir cinsellik için kadının ve erkeğin cinsel organını iyi tanımalı ve bölümlerini ona göre kullanmayı öğrenmelisiniz. Cinsel eğitim şart demekten dilimde tüy bitti. Ama görünen o ki daha çok söyleyeceğim, fazla fazla kalem sallayacağız. Yoksa daha çok 13 yıllar zevksiz geçecek, 33 yaşında bir kez bile orgazm tadılmayacak.

Karım erken boşalmamdan rahatsız

28 yaşındayım ve 1 aylık evliyim. Hemen boşalıyorum ve karım bundan çok rahatsız. Geciktirmek için ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olun. RUMUZ: BEN BUNNY34

CEVAP

Bizim Bunny, bunca zamandır uyumuş dandini dandini. Bayağı da çabukmuş eli yani. Kendine fazla zaman tanımamış. Eline telefonunu al, doğru doktoru bul. Değerli okurum, erken boşalman var. Bu problemle geçmez yıllar. Tedavi ederiz be aslanım. Eşini de mutlu ederiz, sana da bol bol zaman kazandırırız.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşka geçit yoksa sevgi pınarınız kurur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder