Dr. Haydar Dümen Kimseye faydası yok
HABERİ PAYLAŞ

Kimseye faydası yok

Erkekler hep daha büyük cinsel organ istiyor. Kadınlar ise korkuyor, kaçıyor. Beyler, bu sayfadaki büyük cinsel organından şikayet edenleri okuyorsunuz. Görüyorsunuz ki bu durumun kimseye faydası yok. Kurtulun bu boş hayallerden, önemli olan karşılıklı güven ve sevgi...

BÖYLE SORU YOK!

Kadın beni bırakıp gitti

35 yaşındayım, bekarım. Üç kere ilişkiye girdim, başarısız oldum. Mastürbasyonda sorun yok. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kısadan kesin teşhis. Sen mastürbasyon kurbanısın. 20 yıl mastürbasyona bağımlı olmuş, onunla yatıp kalkmışsın.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]] Zahmetsiz, masrafsız aynı zamanda ruhsuz bir tutkuya kapılmışsın ve oyunu da kuralına göre oynamamışsın. Bu konu düzelmeden evlenme. Sen şimdilik yandın, biz o yangının sönmesine yardımcı olalım. Asıl sorun, senin yolunu izleyen gençlere de mesaj yollayalım: Buna irade zayıflığı derler. Kimlik yapılanması sırasında uygun ortamlar bulamama gibi birçok nedenden mastürbasyon gençlerin sığınağı olur. Ne var ki haftada 3-4 aşılmamalı, 20’den sonra da ilişki fırsatları aranmalıdır.

GÜNÜN SORULARI

Şans yüzüme gülmedi

Kızlar konusunda şans yüzüme gülmedi. Her gün mastürbasyon yapıyorum, azaltmaya çalışıyorum, olmuyor. Çok da istekliyim. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, yaş kaç, saç nasıl, baş nasıl? Başın içinde beyin denen organ, senin de önünde zorlu yıllar var. Bu yıllar “Hadi gel gel” diye göbek atıyor. Okul yani meslek, para, giyim kuşam... Günün birinde evleneceksin, kirada mı yoksa 3 odalı evinizin bir odasında mı oturacaksın? Canın ikinci el bir araba da ister. Vallahi daha sayarsam evlenmekten vazgeçersin. Yapacağın şey, kendi kendinin psikoloğu ya da doktoru olmak. Önce iradeni kullanacak, bu düşüncelere kilit vuracaksın. Cinsellik kuyunu kazmasın, organ vara yoka azmasın. Hepimiz o yollardan geçtik, bizim dönemimizde kız arkadaşıyla kantinde çay içenler 4 yıllık eğitimi 5-6 yılda zor bitirdiler. O çayı içemeyenler ise, 6 yıllık tıbbı tıkır tıkır geçtiler.

Kızlardan tat alamıyorum

22 yaşındayım, 5 ay önce kendimden 12 yaş büyük, çok güzel bir kadınla birlikte oldum. O günden beri birlikte olduğum kızlardan tat alamıyorum. Çok mutsuzum, ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, sen Freud dönemini yaşasaydın bir de kont çocuğu olsaydın, bu sorunun için seni ona götürürlerdi. O da teşhisi yapıştırır; Oedipus kompleksi derdi. Sen bu ne demek, ölümcül mü diye düşünürken, şu senden 12 yıl büyük kadını unuturdun!!! Aslında ben de Freud gibi düşünüyorum ama bu tür sorunları olanlara yadırgayıcı kostümler giydirmiyorum. Neyse almışsın tadını, yaz anılarına adını. Şimdilik ağlatma kadını. Ona benden selam söyle, sana iyi baksın, yanında kalıyorsan uyurken masalını anlatsın, sütünü hazırlasın. Nasıl olsa doğa bu defteri kapatacak, yeniden defteri de yine doğa açacak. Haydar Hocanız da pişmiş aşa soğuk su katmayacak.

***

Kendimi zor tutuyorum

23 yaşında, 3 yıllık evliyim. İkimiz de ilişkiye girmeyi çok istiyoruz. Ama bende aşırı bir doyumsuzluk var. Aklıma cinsellik gelince kendimi zor tutuyorum. Eşimi aldatmak istemediğim için mastürbasyon yapmak zorunda kalıyorum. Sizce bu alışkanlık mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, evliliğin ilk yılları böyle olur desek de bana göre yine olmaz. Kadına da yazık. Senin de iradene bu kadar yenik düşmen çok hoş bir şey değil. Bir defa mastürbasyonu unut artık. Gül gibi karın orada bekliyor. Yani mastürbasyon için bahane arıyorsun gibi geldi bana. Ama “Mastürbasyon yapmıyorum cinsel coşkularımı da hep karımla gidereceğim” diye eşini de kadın olduğuna pişman etme. Anladın mı yavrum?

Kızlar korkuyor

22 yaşındayım. Sorun penisimle ilgili. Birkaç ilişikiye girmeyi denedim ama ilk kız arkadaşım ilişkiye girdiğimiz zaman bayıldı. İkinci kız arkadaşım da penisimi görünce ilişkiye girmekten korktu. Ben ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, genelde büyük olan şeyler korku yaratır. Kapıdan içeri birden 2.5 metre boyunda bir adam girdiğini düşünün, insan irkilir. Kızlar ve çocuklar korkar, büyükler bile ürperir. Sonunda gelen herkes gibi bir insandır ama büyük her şey korku simgesidir. Kızın üzerine gitme, yalnız organlarını değil, ruhunu incitip zedeleme ki hayata karşı korkulu adımlar atmasın.

Nasıl küçültebilirim?

21 yaşındayım, penisim büyük. Bunalıma girmek üzereyim. Çünkü hiçbir hanım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Buna nasıl bir çözüm getirirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, birçok gençten aşırı büyük penis mailleri alıyorum. Büyük penis küçültülmüyor. Yani bunun ameliyatı yok. Ona teknik birleşme çözümleri bulacaksınız.

Erken boşalıyorum

36 yaşındayım. Erken boşalmam yüzünden evlilikten korkuyorum. İlişkim en fazla 3 dakika sürüyor. Denemediğim yöntem kalmadı. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok çok sevinirim. Lütfen bana ilaç ya da tedavi şekli önerin.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın çözümü var. 3 dakika aslında çok kötü bir zaman değil. Bunun iyisi 15 dakikadır. Bir uzmana gitmeyi göze aldığında sorununun çözüleceğine inanıyorum.

Ne kadar derindedir?

Kızlık zarı ne kadar derinliktedir? Kızlık zarının yırtılması için penisin kalınlığı önemli midir? Kızlığı bozabilmek için cinsel organın boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı hemen vajinanın girişindedir. Yani odanın kapısı gibi. Penis kalınlığı rol oynasa da esnek ve kanamayacak kızlık zarı hangi tür penis olursa olsun, kanamaz. Kanayacak olan, çapı ince olandan da kanar. Bunlar karmaşık işlerdir. Siz işin doktorluk kısmını bize bırakın. Kendi doğrularınıza bakın. Çok ileri gitmeyin. Orta yoldan şaşmayın.

Çok ilişki yüzünden mi?

24 yaşındayım, 1 yıllık evliyim. Karımla sürekli ilişkiye giriyoruz. Ben devamlı kilo veriyorum. İlişki yüzünden mi zayıflıyorum?

CEVAP

Değerli okurum, kilondan şikayet etme. Bunun cinsel birleşmeyle fazla ilgisi yok. İlerde nasıl olsa kilo alacaksın. Yola devam.

Kısır olabilir miyim?

15 yaşındayım. Haftada 3 kez mastürbasyon yapıyorum. 1-2 damla sperm çıkıyor. Acaba ben kısır mıyım?

CEVAP

Sevgili yavrum, daha çok gençsin. Zamanla meni miktarında artma olacaktır.

Erkek arkadaşım benimle evlenecekmiş

16 yaşında kızım. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Benimle evleneceğini söylüyor. Ne olur bana akıl verin.

CEVAP

Sevgili okurum, sakın ha! Bu yaşlarda ilişki olmaz. Bu yaşta evlenilmez, daha sen çocuksun. Onun verdiği sözler kanındaki hormon düzeyinin beynini ablukaya almasından kaynaklanıyor. Bu gibi sözlere bu yaşlarda kulak asma. Aşktır, saygı duyalım ama aşk karın doyurmuyor.

Kızlık zarı bozulur mu?

23 yaşında kızım, 7-8 yıldır mastürbasyon yapıyorum. Bir kızın iç çamaşırı üstündeyken, sürtünme yoluyla orgazm olduğunda kızlığı bozulur mu? Çok endişeliyim.

CEVAP

Sevgili okurum, hayır. Yani bozulmaz

Sıvının nedeni nedir?

29 yaşında evli kadınım. Vajinamdan bir sıvı geliyor. Acaba bu neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, eğer bu birleşme sırasında gelen sıvı ise doğal. Tahrik olduğun zaman gelebilir. Akıntılı ve kokulu bir sıvı olduğunu sanmıyorum. Eğer öyleyse her zaman gelir. Günde birkaç kere iç çamaşır değiştirmen gerekir, leke bırakır, kokuludur. Bu durumda bir kadın doğum uzmanına gidip tedavi olmalısınız.

GÜNÜN SÖZÜ

Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Kırk akıllı bulsak, yeni kuyular kazardık. H. D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder