Dr. Haydar Dümen Macera isteği yuva yıkar
HABERİ PAYLAŞ

Macera isteği yuva yıkar

Erkek bazen evlilikten sıkılıyor. Yeni heyecan arıyor, macera peşine düşüyor. Öyle ki karısını gözü görmez oluyor, ona cinsel istek duymuyor hatta evli olduğunu unutuyor. Beyler, kadınlar ilgi ve sevgi ister. Eğer evinizin yolunu bulmayı başaramıyorsanız kadının hayatını karartmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Eşim buzdolabı gibi

Eşim bana karşı çok isteksiz, aynı buzdolabı gibi. Ben o kadar istekliyken eşimin bana yaklaşmama sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, eşinin sana karşı özel bir tutumu olduğunu düşünmüyorum. Öyle olsaydı başka şikayetlerin de olurdu. İlk aklıma gelen cinsel yönden soğuk bir kadın. Cinsel ilişkiyi ruhen ve bedenen reddetmiş biri gibi. Eğer sana karşı özel bir soğukluk olsaydı, bunu başka yerlerde belli ederdi. Yani konuşurken durmadan seni tenkit eder, olumsuz yorum yapardı. Konuyu karşılıklı olarak konuşun. Aile ilişkilerinizi sıcak hale getirin. Yatakta ona çok sevecen, yumuşak, özverili davran. Belki bir derdi vardır, öğrenmeye çalış. Ayrıca eşini uzman bir psikoloğa götür. İşin başındasınız, çareyi erken bulun.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Karıma saklıyorum

19 yaşındayım. Penisim 15 santim. Hiç ilişkiye girmedim. İlki karımla olsun istiyorum. Bu konuda istikrarlıyım. Ne yapayım?

İstikrarlı okurum, seni kandıran mı var? Yaşam senin, organ senin. Yaş 25'lere doğru gelsin hele. Şimdilik sessiz olan 15 santimlik tavrını değiştirip "illaki olacak yoksa küser, alıştığım yoldan ayrılmam” derse ne olacak? Eşin "ne güzel, benimki el değememiş, nazara uğramamış" diye sarılacak diyelim. Ya organ "alışmadığım yemeğe kaşık sallamam" derse? Ya da evleneceğin kızın ruhu incinmesin diye mastürbasyona şartlanırsan ilk gece kabus olursa? Sen bilirsin, doğanın kurallarını da unutma.

Benimki nasıl uzar?

24 yaşındayım. 130 kilo, 1.90 boyundayım. Cinsel organım 4 santim. Penisim nasıl uzar?

Değerli okurum, kasık yağları depo gibi orada biriktikçe adeta bir kese oluşturur, penisi yutar. İlk bakışta 40 kilo fazlasın. Bu yağ dokusu kasıkta kendine yastık bulur, "oh dünya varmış" der, kış uykusuna yatar. Önce 90 kiloya in. Oradaki yağlar ameliyatla alınabilir. Dikkat etmezsen 3-5 ay sonra yağlar yeniden birikir. Fazla kilo dolaşım sistemini de zorlar, kalp ve tansiyon sorunları ortaya çıkabilir. Cinselliği bırak, sağlığını düşün.

Haberin Devamı

***

Uyumsuzluk mu?

25 yaşında kadınım. 3 aydır ilişkim var. Ama ilişki sırasında hiçbir şey hissetmiyorum. Çok aceleci, bizimki cinsel uyumsuzluk mu?

CEVAP

Sevgili okurum, uyumsuzluk değil, partnerinin cinsel telaşı, heyecanı ve acemiliği. Öğrenecek yavrum. Bu işler sabır, zaman ve ortam ister. Eğer evlenirseniz cinsel birlikteliğin düzeniyle de taşlar yerine oturtur. Korkacağınız bir sorun yok.

Bir dakika sürmüyor

27 yaşında, bekarım. İlk ilişkide 1 dakikada boşalıyorum. İkinci ilişkiye girmeden önce ise 5 dakika ara veriyorum. Bu kez de çok geç boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, birinci ilişkini 5 dakikanın üzerine çıkart. Birinci ile ikinci ilişki arasına koyduğun 5 dakika kısa. O en azından 1 saat olmalı. Meni torbasında sıvı toplansın ki boşalma olsun. Aslında tek sorunun erken boşalma. Bu da heyecandan, ortamın olumsuzluğundan ya da şartlanmandan olabilir. Düzelir, değerli okurum dert etme. Tedavisi için bir hekime gitmen lazım.

Haberin Devamı

Yuvam dağıldı

42 yaşındayım, erken boşalıyorum. Karım bu yüzünden beni terk etti. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, bu işin tedavisi var. Bugüne kadar niye bekledin? Kendi kendine düzelmeyeceğini bilmiyor muydun? Mastürbasyon döneminde başlayan alışkanlık ve onun devamı. Uzman bir doktor bul, gidip derdini anlat, iyileş ve evlenip baba ol.

Baba olur muyum?

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde boşalmam 4 saat sürüyor. Korkuyorum, ileride çocuğum olmaz mı?

CEVAP

Değerli okurum, neden baba olamayasın ki? Boşalma mekanizması beyinsel bir olay. Beyinden gelen iletişim ve emirlere, boşalmayı sağlayan yapıların da harekete geçerek cevap vermesi gerekiyor. Bu arada bir yerlerde zorlanma var.

Eşime sadık kalamıyorum

1 senelik evliyim. Eşimi çok seviyorum ama evlendikten sonra çapkınlığa başladım. Eşim hariç bütün kızlarla cinsel istek duyuyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik iflas etmiş ve senin suçun görünüyor. Senden bu evliliğe hayır gelmez. Sevgili eşinin sakın yolunu kapatma. Onu aşağılık komplekse sokma, depresyona atma. O da kim bilir neler hayal ediyordu? Ne aradı, ne buldu. Sen kararsız ve aceleci davranmışsın. Akıllı, uyumlu ol. Kızı da maddi, manevi zarara uğratmadan bir de çocuk yapmadan evliliğinizi bitirin.

Canım çok yanıyor

25 yaşında kızım. 3 yıllık birlikteliğim var. Erkek arkadaşımın penisi 22 santim. 2 yıldır cinsel ilişkiye giriyoruz ama çok canım yanıyor, hiç orgazm olamıyorum. Sevgilimi kaybetmek istemiyorum. Erkek arkadaşımın penisi benim için büyük olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, teşhisi kendi kendine koymuşsun, sana katılıyorum. Kadının vajinası 8 santim uzunluğunda. Seninkini de boy olarak oranlarsak fazla uzamaya uygun olmasa gerek. Bu durumda da arkadaşınla uyum sağlayamıyorsun. Rahime ve iç organlara basınç yaptığı için acı duyuyorsun. Arkadaşın birazcık dikkat eder, idareli kullanırsa sanırım acın geçer.

Nişanlım korkuyor

Bir yıldır birlikte olduğum kızla nişanlandım. Yakında evleneceğiz. Nişanlım bakire ve ilk geceden çok korkuyor. Onu elimden geldiğince sakinleştirmeye çalışıyorum ama ikna olmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sanki vajinismus köşede bekliyor. İlişkiye kolay razı olacağını sanmıyorum. Hele bir evlenin. Kendinize bir süre tanıyın. Üstüne çok gitme, korkutma. Asla onu kırma ve sert davranma. Sonuç alamazsanız artık tıbbın bu konuyu çözdüğünü biliyorsunuz.

Heyecan biter mi?

26 yaşında kızım. İyi giden, ciddi birlikteliğim var. Bugüne kadar hiç cinsel ilişkiye girmedik. Ama üstün körü birbirimizi tatmin ediyoruz. Acaba evlendiğimizde bu heyecanı yitirir miyiz? Bu yaptıklarımızı yapmasak mı?

CEVAP

Sevgili okurum, ölçüyü kaçırmayın ve biraz sabırlı olun. Şu noktadan sonra ne desem boş. Çünkü çözümümün her zaman her yerde dinleneceğini sanmıyorum.

Eskisi gibi değilim

26 yaşındayım, cinsel organımın sağ tarafındaki damar şişiyor. Cinsel ilişkiden eskisi gibi zevk alamıyorum. İlişkide eşimin de ilgi gösterdiği yok. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, galiba kız arkadaşının biraz uyarılması yani eğitilmesi gerekir. Penisindeki şişliğinin sana zararı olacağını sanmıyorum. Çok tedirginsen bir üroloji uzmanına git. Bu tablo topal bir ilişkidir. Bu topal binekle uzun yol alınmaz. Düşünün, çareyi arayın.

Üç yıldır ilişkim yok

28 yaşındayım, 3 yıldır ilişkiye girmedim. İdrarımı yaparken son damlada su gibi bir sıvı geliyor. Sizce hasta olabilir miyim? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Hiçbir şeyin yok değerli okurum.

Akıntı geliyor

20 yaşındayım, cinsel organımda akıntı oluyor. Ne zaman bir kadın görsem akıntı meydana geliyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli yavrum, hiçbir şey. Normal bir akıntı yani kaygan sıvı. Gelmesinin nedeni birleşmede cinsel organın vajinaya girişini kolaylaştırması. Doğanın ön hazırlık ürünü. Ayrıca bedene hiçbir zararı yok.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk saadet, umut üçgeninde büyüyen çiçekler yürekte hep canlı kalır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder