Dr. Haydar Dümen Monotonluğu kırın
HABERİ PAYLAŞ

Monotonluğu kırın

Cinsel yaşam bir süre sonra monotonlaşıyor, eşler birbirine doyuyor. Ama evlilik bu yıllar sürecek. Bu yüzden fantezilerle ilişkiyi renklendirmek gerekiyor. Romantik bir yemek, güzel müzikler, neşeli konuşmalar, arada yapılan planlar, devreye giren fanteziler cinselliği eski tadına kavuşturur.

BÖYLE SORU YOK!

Hep seks düşünüyorum

23 yaşındayım. Kız arkadaşımla 3 ayda 1 gün birlikte oluyoruz. Ama seks için sürekli istek duyuyorum. Hep mastürbasyon yapıyorum. Ne zaman başımı bir yere çevirsem seks aklıma geliyor. Ne yapacağım?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, yazık değil mi kızcağıza 3 ay bekletiyorsun? O sürede ne yapıyor, ne ediyorsun? Yahu bedelli askerlik bile 21 gün, sen kalkmış 3 ay diyorsun. Kız bu sürede ne yapıyor? Ağlıyor, her gün seni sayıklıyor, yollarını mı gözlüyor? Evladım, sosyal şartlar uygunsa neden evlenip yuva kurmuyorsunuz? Okurum, senin işin eski ninelere dönmüş. Çamaşır makinesi eskimesin diye kirlileri elde yıkıyorsun. Çok mastürbasyona yüklenme anlaştık mı? Sonra sevgili kızımıza yazık olur.

GÜNÜN SORULARI

Penis pompası alsam mı?

28 yaşındayım ve evliyim. Boyum 1.70, kilom 80. Penisimin ereksiyon hali 12 santim. Bana göre yetersiz kalıyor. Penis pompası alsam işe yarar mı, büyütür mü?

Değerli okurum, pompa çok işe yarar, lastik şişirirsin, top şişirirsin hatta bot da şişirirsin. Ama sende bir işe yaramaz yavrucuğum. Zihninizi ve ruhunuzu böyle anlamsız bilgilerle doldurmayın. Diyelim ki işe yaradı. Yahu sokakta kimseyi görmezdik, herkes evinde pompalardı. Sen iyisi mi pompayı bagaja koy, yolda lastik patlarsa lazım olur.

Zarı duruyor mu?

23 yaşındayım. Bir yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Ondan kan gelmedi. Zarı duruyor mu?

Değerli okurum, maşallah Raman dağında petrol arar gibisin. Bir derede mantar arasan şimdiye kadar çoktan bulurdun. Ancak arayışların yumuşak, maharetli ellerde olacak. Bir süre bulamayınca öfkeyle mantarı tekmeleyip onu aşağılamayacaksın. Hele mantarın türlü yiyeceklerine alışırsan tadı damağında kalacak. Ondan da pek vazgeçmeyeceksin. İnsanların da çeşitli mantarları vardır. Bazılarına dil alışır, vazgeçmek ne kelime, illa ki onu istersin. Ama mantar adeta donar. İşte o zaman iki taraf için de mantar toplamak zordur.

Haberin Devamı

***

Orgazm olamıyorum

22 yaşında kızım. Zevk aldığım halde orgazm olamıyorum. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, doktor ne yapacak? Olayın muayenesi yok. Analizi yok. Ve sanıldığı gibi psikolojik tedavisi de yok. Çoğu şey senin elinde. Fantezilerini, beğendiğin görüntüleri ve düşünceleri olaya kat. Olacak mı olmayacak mıyım diye kendini denetleme. Sorumluluğun yüzde 50’sini de erkeğin üzerine yükle. Çünkü ustalık onun elinde.

İstemiyorum

18 yaşındayım. Mastürbasyon yapmak istemiyorum ama televizyonda, gazetede gördüklerim beni mastürbasyon yapmaya zorluyor. Buna nasıl engel olabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 2 kere yapıver şunu. Direnme, ileri de gitme, tamam mı?

Erken boşalıyorum

45 yaşındayım, bekarım, kilom var. 20 yıldır günde 1 paket sigara içerim, haftada 1 kez de alkol alırım. Yüksek tansiyonum var. Düzenli seks hayatım yok. Erken boşalıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, önce kilo ver. Nasıl olsa bir gün sigarayı bıraktıracaklar sana. Bundan kaçış yok. Gel, taşlar yerindeyken bu acıyı göğüsle. Erken boşalman tedavi edilecektir. Bunu da sana müjdeleyeyim.

Beni istemiyor mu?

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 19 yaşında. Ne zaman kız arkadaşıma yaklaşsam kendini geri çekiyor. Konuşunca istediğini söylüyor ama yaklaşınca olmuyor. Beni istemiyor mu? Öperken bile geri çekiliyor, nedeni nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kız senden korkuyor. Senin vahşi halinden, bakışlarının keskinliğinden, ağzının suyundan, dişlerinin kirinden, tırnaklarının kesilmemişliğinden korkuyor işte. Bir de o sırada aklına gelir ki “Sonra ne olacak?” Senin dediğin oldu diyelim, ne yapacaksın? Zevkin bitene kadar onu metres gibi mi kullanacaksın? Kız iyi yapıyor, haksız olan sensin. Hem suçlusun hem güçlüsün. Git, kız kardeşine iyi ağabey olmaya bak.

Bu uzunluk yeter mi?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 12 santim. Kız arkadaşım ilişkiye girmek istiyor. Ama ben kızı tatmin edememekten korkuyorum. Acaba bu uzunluk yeter mi?

CEVAP

Değerli okurum, uzunluğu bırakalım da, sen birkaç yıl daha korksan ne kadar iyi edersin. Zaten bu iyilik kendine, vicdanına, geleceğine ve ailene faydalı olur. Herkes gözünü dikmiş sana bakıyor, kırma onları.

Utanıyorum

20 yaşında, 1.80 boyundayım ve 80 kiloyum. Penisimin ereksiyon hali sadece 10-11 santim. Bu canımı çok sıkıyor. Utandığım için ilişkiye girmek istemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, utanılacak bir şey yok. Penisin normal görevini yapar. Bu benden sana rapor. Biraz kasık yağın var, onları erit. 8-10 kilo verebilirsen iyi edersin. Önce bu işin ortamını hazırla, yavaştan denemeler yapabilirsin ama yasaya uygun olmak şartıyla. Yoksa ileride acemilik çekersin, aile mutluluğuna gölge düşer.

İlk gece sorun çıkar mı?

Penisim 5 veya 6 santim. Bu durum ileride evlenmeme engel olur mu? Gerdek gecesinde sıkıntı yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, yanlış bir hesap verdin. Bana bunu düzelt de gönder. Anlaşılan cinsel organının sönük halini ölçmüşsün. Bir de sertleşince ölç. Gerçek rakamı bir görelim.

Eşim beni aldatır mı?

29 yaşında, 3 yıldır evli kadınım. Eşimle cinsel hayatımız iyi gidiyor. Ama son zamanlarda eşim yenilik arayışında. Beni aldatacak diye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, tıbbi sakınca olmadığı sürece iki tarafın da istemesi koşuluyla tıp bilimi bu konuda çiftlerin yatak odasına karışmıyor. Eşinin başka kadınlara gitmesi de ayrı bir sorun. İçinde varsa sen ne yaparsan yap onun gözü dışarı kayar. İçinde yoksa monotonluğu kırar. Yatak odanızı biraz renklendirirseniz bir 5 yıl daha geçtikten sonra biz de bu köşede ve hayattaysak yeniden konuşuruz.

Zevk suyu gebe bırakır mı?

19 yaşındayım. Boşalmadan önce gelen zevk suyu hamile bırakır mı? Bir de benim yumurtalıklarımın olduğu bölgede 4-5 tane sivilce gibi beyaz nokta var. Onlar nedir ve nasıl geçer?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbirine elleşme, karışma. O gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın. Sen sadece frene basacaksın o kadar. Ama frene de nerede, ne kadar da basacağını öğren.

Kan geldi, korktum

Sevgilimle ilişkiye girdik. Ondan kan geldi, ben de korktum. Ne olur bize yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, neyine yardım edeyim? Bu yanıtı okurken kızdan gelen kan dinmiştir. Zar kanaması ya da adet kanamasıdır. Ama sürekli dinmeyen kanamalar olduğu zaman bu kadın doğum uzmanı tarafından görülmeli ve müdahale edilmelidir.

Çamaşırında leke vardı

24 yaşındayım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk, biraz vajinama girdiğini anladım. Sonra da iç çamaşırımda açık kahve leke gördüm. Zarım bozuldu mu? Bozulduğunda gelen kan ne renk oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, o kızlık zarı değildi. Ama 1 santim giriş de çok masum sayılmaz. Yani zarda zedelenme olabilir de. Ama seninkinde olmamış. Kızlık zarı açık pembe ya da tamamen kırmızı olur, yani elin kesilince akan kanın renginde. Hadi hoşçakal.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat eli sopalı bir hoca gibidir. Derslerine gülerek başlar, döverek bitirir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder