Dr. Haydar Dümen Mutluluğu size bağlı
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluğu size bağlı

Haberin Devamı

Kadınlar cinselliğe alışmakta güçlük çekiyor. Öyle ki çoğu kadın hayatı boyunca bir kez bile orgazmı tadamıyor. Bu konuda görev erkeğin. Kadınını seven ve onu mutlu etmek isteyen erkek onu orgazma alıştırır. Beyler, mutluluk için sihirli değneğin bir ucu elinizde...

BÖYLE SORU YOK !

Nasıl büyütebilirim?

32 yaşındayım. Cinsel organımın boyu 14 santim. Bana penisi nasıl büyütebileceğimi yazar mısınız?

CEVAP
Değerli okurum, 32 yıldır organınla güzel güzel geçinip gittiniz. Boy pos, endam tam ölçülerinde ve kıvamında olan bu organa yoksa birileri leke mi sürdü? Ya da senin cep telefonuna partnerinin cebi büyük mü geldi? Ya da “Önce gözün sonra gönlün doysun” diyenlerden mi? Belki de erkek arkadaşların organlarının boyunu övüne övüne anlatınca, sana da manalı manalı bakınca komplekse mi kapıldın? Sakın ha! Kapı gibi raporunu ben verdim. Boyut idealdir dedim.




GÜNÜN SORULARI

Kadının canını yakıyorum

21 yaşındayım. Düzenli bir seks hayatım var. Sevgilimi hiçbir şekilde doyuramıyorum. Bu ara içimde onun canını yakma isteği var. Zaman zaman yapıyorum da. Ama bu durum normal mi? Bana bir yol gösterir misiniz?

CEVAP
Değerli okurum, mahremiyetine girmek gibi olmasın ama ben de buradan, bilinmezden haber veren falcı değilim yani. Düzenli seks hayatını kiminle ve ne zamandan beri yaşıyorsun? Can yakman bilinçaltı bir öfkeden mi kaynaklanıyor? Aslında sen batık bir gemide sıkışık kalmışsın, zor durumdasın. Kurtuluşun helikoptere bağlı. Ben acilen birini gönderiyorum. Gelince hemen gemiyi terk et. Değerli okurum, terk et anladın mı? Benim görevim seni kurtarmak. Dikkat et, kemerin memerin, ipin kuşağın geminin bir yerlerine ya da partnerinin ellerine takılmasın. O kadın helikopteri bile düşürür. Zorbanın zorbası cinselliğine hazırlıyor bir cenaze torbası.


Erkek arkadaşım çok isteksiz

19 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikte oluyoruz. Ama sevgilim çok isteksiz. Bu durum beni rahatsız ediyor, hiç zevk almıyorum. Zaten ilişkiye girmeyi de ben istemiştim. Ne olur bana bir yol gösterin.

CEVAP
Sevgili okurum, zorla güzellik, isteksizle pazarlık olmaz. Kişi “Nayır nolamaz!” diye tutturdu mu “Nuh der, peygamber demez.” Onu iyi tanırım “İnadı inat adı kör Murat’tır. “ Aslında arkadaşın inadında haklı da olabilir. Ne yapsın? Canı istemiyor ve o yemeği yemiyor. Tersi olsaydı, üstüne kartalın güvercine çullandığı gibi çullanırdı. Sizdeki tablo şöyle: Sofra hazır ama yemeğe mızmız. Canı çekmiyor. Belki başka şeyler istiyor. Peki nereye, neye koşuyorsun? Neden kendini umutsuz yollarda yoruyor, onurunla oynuyorsun? Koyver gitsin. O gönlüne göre bir yol izlesin. Sen sağ, o selamet. “Amasya’nın bardağı biri olmazsa biri daha” dersin ve dikkat eder, dibi delik olmayan bardağı seçersin.

**************

Bir türlü geçmiyor

3 ayrı doktora gittim, iltihap olduğunu söyleyip ilaç verdiler. İlaçları kullandım ama geçmedi. Cinsel organımdan kötü koku ve kaşıntı oluyor. Ne olur bana yardım edin. Nasıl geçer?

CEVAP Sevgili okurum, vajinal iltihap ya da mantardan söz ediyorsun. Öncelikle kolay geçmez onu haber vereyim. Uzun süre tedavi gerekir. Ancak kural teşhisin tam konulması ve ilacın ona göre seçilmesidir Bunun için de bu konuda yetkin bir uzmana başvurmalı, onun önerilerine uymalısın.



Pişman olunur mu?

22 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra pişmanlık ve üzüntü hissediyorum. Kızlar da aynı hissi duyuyorlar mı?

CEVAP Değerli okurum, pişanlık kızlarda da bir parça vardır ama erkeklerdeki kadar değil. Sayıyı dengede tuttuğunuzda haftada 1-3 kez mastürbasyondan dolayı pişmanlık niye?



Adet düzeni değişir mi?

18 yaşında kızım. Eğer kızlık zarım bozulursa hastalığımda bir değişiklik olur mu? CEVAP
Sevgili okurum, adet görmenle kızlık zarının ilgisi yok.

İkinci kez mastürbasyonu canım istemiyor

Mastürbasyon yaptıktan sonra canım bir daha istemiyor. Arkadaşlarım 4-5’ten bahsediyor. Ben niye böyleyim?

CEVAP Sevgili okurum, sendeki sorun normallik, insanlık, kalite, beyin ve efendilik. Bir tek sorunun var. Duyduğuna inanıp anormale heveslenmen. Onu da yenersen, gel sen benim torunum ol. Ben de sana el uzatayım.



Sevgilim hamile olabilir mi?

19 yaşındayım. Sevgilimle 20 gün önce ilişkiye girdik ve vajinasına boşaldım. 20 gün sonra tekrar birlikte olduğumuzda canı yanıyordu. Sizce bu gebelik belirtisi midir? Tek seferlik dölleme yüzde kaç gebelik riski taşır?

CEVAP Değerli okurum, ilk birleşmede gebelik şansı hem 0’dır, hem de yüzde 100’dür. O belli olmaz. Gebelikten dolayı acıma meydana gelmez. O vajina kaslarının esnekliğini kazanana kadar bir süre direnmesinden kaynaklanır. Arkadaşın gebe değil. Acıları da zaman içinde geçecek.



Kendimi nasıl kontrol altına alabilirim?

Bir kız görünce kendime hakim olamıyorum. Cinsel istek ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. En yakın kız arkadaşlarımla bile ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ama onları kaybederim diye korkuyorum. Acaba kendimi kontrol altına almak için ne yapmalıyım?

CEVAP Değerli okurum, zaten kontrol altındasın. Bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık derslerine biraz çalış.



Acaba kızlık zarım esnek mi?

20 yaşında kızım. Geçen hafta erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ama hiç acı duymadım, kan gelmedi. Kızlığım bozuldu diye korkuyorum. Kızlık zarım esnek olabilir mi?

CEVAP Esnek yavrum, esnek. Bir daha yineliyorum esnek, esnek. Üzüntüye, sıkılmaya gerek yok.



Benden sürekli kan geliyor, neden?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla 2 ay önce ilişkiye girdik. 1-2 damla kan geldi. Erkek arkadaşım sorun yapmadı. Daha sonraki ilişkilerimde yine aynı şekilde kan gelmeye başladı. Duyduğuma göre ilk ilişkide biraz daha fazla kan gelirmiş. Bunun nedeni nedir?

CEVAP Sevgili okurum, 2 damla kan yeterlidir. Sonradan gelen kan olayını da şimdilik kötüye yorumlamıyorum ama rahat etmek için bir kadın-doğum uzmanına gitmeni uygun buluyorum.



Erken boşalınca moralim bozuluyor

27 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girince çok erken boşalıyorum. Bu da moralimi bozuyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, tedavi gerekiyor. Ama ne zaman? Evlilik koşulları oluşunca. Yani evlilik ya da evlilik gibi sürekli bir birliktelik oluşunca.



3 aydır ilişkiden zevk almıyor

34 yaşındayım. 6 yıllık evliyiz. Eşim son 3 aydır ilişkiden hiç zevk almadığını söylüyor. Ve bu durumdan çok da korkuyor. Acaba ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP Değerli okurum, ruh ve beden kendini dinlenmeye alıyor, enerji topluyor. Eğer bir süre daha düzelmezse elbette çare bulunmalı. Bunun için önce kadın doğum uzmanına sonra bir psikiyatriste başvurmanızda yarar var.

GÜNÜN SÖZÜ: Aşkın derecesinin tavana vurduğu nokta: Çağdaş ülkelerde ölesiye, bizim ülkemizde öldüresiye. H.D

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder