Dr. Haydar Dümen Mutluluk onun da hakkı
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk onun da hakkı

Kadınlar cinsellik konusunda hassas ve duygusaldır. Seçimlerini erkekler gibi yapmazlar. Onlar için önemli olan sevmek, aşık olmaktır. Bu yüzden daima düşünceli ve nazik olun. Cinsellik konusunda bencillik etmeyin, onun da mutlu olmasını bekleyin...

BÖYLE SORU YOK!

Canım her gün istiyor

Canım her gün mastürbasyon yapmak istiyor. Bunu nasıl azaltabilirim?

CEVAP

Ah benim yaşını bile yazmayı bile unutacak kadar mastürbasyon tiryakisi olmuş okurum. Diyelim ki dağda, yalnızsın. Kimse yardım etmeyecek. Belki çamların üstünde uyur, yaprakları susuzluğunu gidermek için çiğnersin. İnsanın başına her şey gelebilir. Bu olay, evde, banyoda, yumuşak yatakta ve bulduğun her gizli köşede yapabileceğin alışkanlık olduğundan fiziksel ve cinsel yönden yorulmayacaksın. Ama irandenle savaşa girecek, kazanırsan evlilikte mutlu olacaksın. İrade dediğin ne ki? Kimisine nefes kadar kolay, kimisine granit taşlar gibi serttir.

Haberin Devamı

İlişkide sıkıntı olur mu?

26 yaşındayım, 95 kiloyum. İlişkiye girmedim. 2 kez sünnet oldum. İleride ilişkide sıkıntı yaşar mıyım? Ameliyat olmam gerekir mi?

CEVAP

Niçin ve ne var da ameliyat olacaksın değerli okurum? Aslında bu yolları geçmede acemisin. Bir deneme yapsaydın belki daha iyi olurdu. Neyin sıkıntısını çekeceğini anlayamadım. Yoksa kilolardan seninkisi gözüne bücür mü göründü? Bak sana gerçek bir olay anlatayım: 4 arkadaş, hangi memlekete gittikleri sana kalmış. Bu 4 arkadaş Çinli bir kadınla anlaşmış, ilk ilişkiyi kimin kuracağını tartışmışlar. Sonra “Kiminki büyükse kadın onun olsun” diye karara varmışlar. Cinsellik çocuk oyununa dönerse çocuklar gibi ağlarsınız. Boş yere sütsüz bir memeye sarılırsınız.

Merdivenden düştüm, kan geldi

3 ay önce merdivenden, genital bölgemin üzerine düştüm. 1-2 saat sonra kan geldi. Adetim 2 gün önce bitmişti. Gelen kanın kızlık zarıyla ilgisi var mı? Bunun için hastaneye gitmeli miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, hastane ya da doktora gitmene gerek yok. Gelen kan adetten yani içeride kalan birkaç damla kanın dışarı atılmasından. Siz zarla, zar da sizlerle adeta oynuyor. Kimi doğuştan öyle yani esnek ya da çapkın, size göz kırpıyor. Bu hareket aşkın kokusudur. Ateş piknik ateşi gibi değil, hemen alevlendirmeye kalkarsan iki şey olur. Ya söner ya da sana bir başka kart gösterir. Dikkatli ol, oradan buradan düşüp başına dertler açma.

Haberin Devamı

Sevgilim küçük buluyor

Kız arkadaşım cinsel organımı küçük buluyor. Büyütmek için ne yapmalıyım?

CEVAP

Bana bak oğlum, önce takvime bak, ayı, günü, yılı öğren. Sonra saatine bak. Yaşını öğren. Bir cetvel al, boyunu öğren. Bunları toparla. Gel bizim sayfaya, hazır ol vaziyette dur. Ne istiyorsan onu saygıyla sor ve bize de materyal ver.

Hamile kalır mı?

Yüzeysel ilişki yaşadık. Vajinanın üstüne zevk suyu geldi ama 2-3 dakika sonra yıkadık. Acaba hamile kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, bu yüzeysel ilişkide sorun yaşanıyor. Kadın heyecandan derin derin nefes alıp verdiği için diyaframın kasılmasıyla spermleri içeriye topluyor. Yani elektrik süpürgesi gibi emiyor. Bu ihtimalleri de düşünün, kız sakin olsun. Hemen kalkıp yıkansın. Geri kalan şansta da sorun olursa, onun çaresine biz bakarız. Amma bu konuda da insaflı olmak gerekir. Bu kadarını söylemem yeter.

Haberin Devamı

Orgazm olamıyorum

1.5 yıllık evliyim, eşimle severek evlendim. İlişkide orgazm olamıyorum. Onu çok sevmeme rağmen bir türlü orgazmı yaşayamıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, zamanla öğreneceksin. Eşinle ilgili sorunlar: Erken boşalma, acele etme, kötü kokular, seni cinsel obje gibi görmesi yani bencil davranması, hazırlığa fazla önem vermemesi olabilir. Ama dediğim gibi olay senden kaynaklanıyor. Zamanla klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçişi öğreneceksin. Biraz sabırlı ol. Arada eşin klitoris yoluyla seni orgazma ulaştırsın. Hiç olmazsa o yol kapanmasın.

Adet mi gördü mü zar mı yırtıldı?

Kız arkadaşımla birlikte olduk ama vajinasına penisimin tamamı girmedi. Yarısına kadar denedik, kan gelmedi. 35-40 dakika sonra beni arayıp kan geldiğini söyledi. Açık kırmızı renkteymiş. Ertesi gün adet gördü. Acaba kızlığı mı bozuldu yoksa adet kanaması mı?

CEVAP

Değerli okurum, her ikisi de olabilir. Kızlık zarına bu kadar değer veriliyorsa bu durum önceden düşünülür, bir bilene ya da uzmana sorulur. Önlem alınır, yola çıkılır. Lastikte, motorda bir arıza yoksa gaza basılır. Senin durumunda bir aykırılık görülmüyor. Derdin ne anlamadım.

İlişkide boşalamıyorum

Mastürbasyonda boşalıyorum ama ilişkiye girince boşalamıyorum. Ne olur çare bulun.

CEVAP

Alışacaksın değerli okurum, acelen ne? Önünde tam 70 yıl var. Hadi bakalım, silahını tak omuzuna, çık ava. Geyiğe ya da ceylana ateş edeceğim derken domuza ateş edersen işte o zaman hemen sor bana.

Kesin gebe kalır mı?

Kız arkadaşımla gebelik şüphesi yaşıyoruz. 2 gün oldu, kesin olarak gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kesin olarak gebe kaldığını tam 1 ay sonra yapılan kan tahliliyle öğrenebilirsiniz.

Evlenince de erken boşalır mıyım?

Penisim 9 santim. Acaba normal mi? Mastürbasyonda çabuk boşalıyorum. Evlenince de böyle olur mu? Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince erken boşalman tedavi edilecek, 9 santim idare eder, kilon varsa da ver.

Utanıyorum

21 yaşındayım. Askerden yeni geldim, seneye evlenmek istiyorum. Cinsel organımın boyu 11 santim. Evlilikte sıkıntı olur mu? Karşı cinsle ilişkiye girmeye utanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penis boyun tıbba göre normaldir. Evleneceksen bunun bileti, pasaportu var. Geleceğinizin mutluluğuna bir et parçası karar vermeyecek. Diyelim ki sen benim oğlumsun. Elimden geleni yapar, seni 27-28 yaşına kadar evlendirmezdim. Kendine gel, aklını başına topla. Önce adam ve baba olmanın sorumluluklarının bilincine var. Ve 50 yıl evliliğin devam edeceğini düşünerek ‘bu evlilik nasıl geçer?’ diye hayatını sorgularken cinselliği temel alma.

Bu kadar esneme mümkün mü?

Bakireyim ve erkek arkadaşımla ilişkiye girerken acıyla karışık sızlama hissediyorum. Cinsel organı vajinama 4-6 santim arası giriyor, çıkınca acı bitiyor. İlişkide kanamam olmadı. Bu kadar esneme mümkün mü? Zar sağlamken ilişki zararlı olur mu?

CEVAP

Sevgili okurum, vajina lastikten bir boru. Kendi çapına uygun olmayan bir cisim içeri konulursa ya lastik zorlanır ya da penis havada kalmış gibi olur. Bunları düşüneceğinize okul nasıl olur, diplomayı nasıl alacağım? diye sorun. Bir aile içinde ekonomide, kültürde nasıl bütünlük sağlayacağım diye uzun uzun düşünün. Bir sorun çıkarsa bizi arayın, nöbette hazır ol bekliyoruz.

GÜNÜN SÖZÜ

Vicdansız zeki ise toplum için, akılsız ise kendisi için felaketir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder