Dr. Haydar Dümen Mutluluk yarım kalıyor
HABERİ PAYLAŞ

Mutluluk yarım kalıyor

Haberin Devamı

Erkeklerin yakındığı erken boşalma eşlerini de yıpratıyor. Büyük istekle ilişkiye başlayan kadın erken boşalma yüzünden hayal kırıklığına uğruyor. Beklediğini bulamıyor, mutluluğu yarım kalıyor. Böylece hem cinsellikten hem de erkeğinden soğuyor...

BÖYLE SORU YOK

Sevgilim neden kaçıyor?

25 yaşındayım. Daha önce kız arkadaşımla defalarca ilişkiye girdik. O da birlikteliğimizden zevk alıyordu. Ama şimdi benden kaçıyor. Kaçmaması için ne yapmalıyım?

CEVAP: Ne yaptın acemi çaylak okurum? Ne yaptın da kızları zevkten uzaklaştırdın. Tadına bile bakmadan onları korkuttun. Yediklerine yiyeceklerine pişman ettin. Kırkpınar pehlivanlığına mı yoksa halterciliğe mi heveslendin? Ne yaptınsa yaptın kızın ruhuna ettin. Yapacağın şey: Ufak da olsa bir pırlanta yüzük. Diz çöküp yalvararak, bu konuda kaptanlığı ona vereceğine özür dileyerek söz vermek. Bu kızı kaçırma. Çünkü kız kaliteye düşkün. Seni de öyle alıştırırsa, kaliteyi yakalamak için hiç durmadan çalıştırır.

Yırtıcı bir avcı gibiyim

20 yaşındayım. Bazen yırtıcı bir avcı gibi oluyorum. Avıma saldırasım geliyor. Böyle zamanlarda kendi kendime ‘Ne yapıyorum’ diyorum. Ama içinden de çıkamıyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP:Avına saldıran ama kendi yorumundaki gibisi fazla olan yırtıcı avcım, sen ne diyon, ne yiyon? Vallahi gözüm, kulağım duymaz, çalışmaz oldu. Sarı ya da kestane, bazen kızıl, bazen siyah saçlı, yeşil, mavi, kahverengi gözlü kızlarımıza nasıl kıyıyor, onlara nasıl yırtıcı olabiliyorsun? Vicdan mı yok, zevk mi yok? Ben ne yok diye düşünmekten akşam yemeğini kaçırdım. Değerli okurum, anlayışlı, yumuşak vuruşlu, çapkın bakışlı, yeri geldiğinde katı, yeri geldiğinde gözüyaşlı bir delikanlı olsaydın kız arkadaşın dışında 4 tane daha bekleyen “Ayrılsalar da bana kalsa” diyenler çıkardı. Haber vermesi benden, yemeği kaçırdığım için birinci sınıf kebapçıda çiğ köfteler senden.

Kızlar benimkinden çok korkuyor

Penisim çok büyük. Kızlar görünce çok korkuyor. Operasyonumu başarıyla tamamlayamıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP: Büyüğün de büyüğü vardır değerli okurum. Her alanda büyüklüğe sınır tanınmaz ama birçok alanda adalet devreye girer. Seks ne kadar şefkat, o kadar muhabbete dönüşür. Bu formül yaşamın her alanında geçerlidir. Ancak sendeki şefkat, acımasız vahşete dönüşmüş gibi. Farkında olmadan ağzından kaçırdın, kimlik yapını ele verdin. Operasyondan söz ediyorsun. Polislerin ya da operatörlerin operasyonları vardır. Bazı operasyonlarda biraz da kan akar. Seninkisi hangi gruba giriyor? Zaten korkan ve de korunan kadınlarımızın kızlarımızın üzerine gideceksen operasyonu okşamasyona çevir. İşte bu kadar fedakarlıkla kaleyi devir.

*****

Kocam beni düşünmüyor

5 yıllık evli, 28 yaşında kadınım. Hiç orgazm olmadım. Çünkü kocam boşalınca beni düşünmüyor. Cinsel ilişkiden soğudum. Acaba erkeklerin yapısı mı böyle ya da eşim sadece kendini mi düşünüyor?

CEVAP: Sevgili okurum, kadınların yüzde 50’si orgazm olamıyor. Erkeğe düşen görev, kadınıyla bütünleşmek, onu sevmek ve onun duygularını anlamaktır. Ama ülkemizde erkekler, kadın dünyasına pek geçemiyorlar. Yani duygusal olarak onları keşfetmeyi pek beceremiyorlar. Evliliğiniz böyle sürecek gibi. Çünkü değişmesi gereken eşin. O da ortalıkta yok. Biraz daha sabırla, önyargısız konuşarak ilişkinizi sürdürün. Ama kocana bir uzman önerilerde bulunsa sonuç daha iyi olur.

Eşim erken boşalıyor yatakta öylece kalıyorum

30 yaşında, 7 aylık evli kadınım. Çok isteyerek başlıyoruz ama eşim erken boşalıyor. Ben yatakta öyle kalıyorum. İlişki 6 ya da 8 dakika sürüyor. Artık cinsellikten soğumaya başladım. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, 6-8 dakika iyi bir süre. Daha da uzun olsa kuşkusuz iyi olurdu. Bu ölçüler normal sınırlara giriyor. Ama senin orgazm için zamana ihtiyacın var. O tempoya ayak uyduramıyorsun. Eşinin süresini uzatabiliriz. Ama seni hızlandıramayız. Bu nedenle özellikle senin için bir tedavi kolay değil. Doktora gitmeniz konusunda ortadayım. Ama öğreneceğiniz bazı şeyler ve eşinin de sana olan yaklaşımı, ustalığı ile zamanla bu sorunu aşacağına inanıyorum.

İlk ilişkiden korkuyoruz

22 yaşında iki genciz. Daha önce ilişkiye girmedik. İlişkiden korkuyoruz. Sürekli mastürbasyon yapıyoruz. Ne tavsiye edersiniz?

CEVAP: Değerli okurum, korku nereye kadar? Korku kaçtıkça büyür. Yani üzerinizdeki ağırlığı artar. O zaman daha çok kaçarsınız. Bu bir kısır döngü oluşturur. Tam cinsel birleşme yaşındasınız. Geneleve dilim varmıyor. Dışarısı ise pek çok koşula bağlı. Ama buna karşın devran dönüyor, kervan yürüyor. Dışarıdan direktifle bu işler olmaz.

Kızlık zarım bozuldu mu?

22 yaşında kızım, nişanlıyım. Bu yaz evleniyorum. 2 yıl önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik. Sevgilmle ilişkiye girdim ama kan gelmedi. Acaba zarım yırtılmış mıdır?

CEVAP: Yavrum kızlık, zarın esnek. Birleşme olmadı, zar yırtılmadı. Zara göre bakiresin. Birleşmeye göre de olan olmuş. Yani sen bakirelikten kurtulmuşsun. Bunun adını nasıl koyacağız bilemem. Olayı kızlık zarına bağlamak tek başına çözüm olmuyor. İnsan bir bütündür. Eti ile kemiği ile tabii ayrıca da ruhuyla. Hepsini birden hesaba katmak gerekiyor.

Kız çok mutsuz

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğim zaman çok erken boşalıyorum. Sevgilim çok mutsuz. Ben ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, kızın memnun olmaması çok doğal. Her hamlede yarıda kalmış bir zevk. Kadında düş kırıklığı yaratır. Ağustos sıcağında kız arkadaşın susamış, senin elinde bir bardak buzlu limonata var. Mutlu sona giderken kız bardağı aldı. Doya doya sonuna kadar içti. İçindeki ateş söndü. Ve tabii mutlu oldu. Oysa erken boşalmada kıza bir bardak limonatayı verdin. Bir yudum içti, elinden aldın. Sonunda kız “Ya şu bardağı gösterme ya da ver içeyim” der. Tıpkı bunun gibi.

Olgun kadınlardan hoşlanıyorum

18 yaşındayım. Olgun kadınlardan hoşlanıyorum. Rüyalandığımda sabah meni geldiğini görüyorum. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP: Değerli okurum, bir şey yapman gerekmiyor. Olgun kadınlar konusu birazcık sorun olsa da zamanla büyüdükçe yaşıtlarına ineceksin. Ama 40’lı yaşlara gelince bu defa gözün 18’li, 20’li yaşlara takılıp kalacak. Oluverir böyle şeyler. Kendinle hesaplaş.

Boyu yeterli mi?

17 yaşında, 90 kiloyum. Cinsel organım 12 santim. Sizce bu boy iyi mi? Bir de bu sorunun kilo ile alakası varmış, doğru mu?

CEVAP: İyi yavrum, iyi. 2 santimi kasık yağları yutuyor. Kilo verdiğinde o görüntüye 2 santim de katılınca seninki mükemmel olacak. Birazcık iştahını yani çeneni tutuver. Kısa yoldan sağlığın da kurtulur, mutlu da olursun.

Acı çekiyorum

25 yaşında, 2 kız çocuk annesiyim. 7 yıllık evliyim. Normal doğum yaptım. Eşimle ilişkiye girerken acı çekiyorum. Çünkü vajinamın girişi çok gevşek. Bunun için ne yapabilirim?

CEVAP: Değerli okurum, kimi kadınların başına gelen bir olay. Çözümü estetik operasyonlar. Bu işte yetenekli bir hekim bir kadın-doğum uzmanı sorununu çözecektir. Ben öneriyorum.

GÜNÜN SÖZÜ

Acıyla yanan bir yüreğin ateşini söndürebilirsiniz ama izini asla yok edemezsiniz. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder