Dr. Haydar Dümen O büyüyü bozmayın
HABERİ PAYLAŞ

O büyüyü bozmayın

Haberin Devamı

Dilediğiniz gibi yaşamak, kurallar koymak, onları yıkmak, aşık olmak, sevmek tamamen size kalmış duygular. Çünkü hayat sizin ama adımlarınızı atarken çok dikkatli olmanız, kimseyi incitmemeniz gerekiyor. Cinsellik de son derece hassas konudur ve bir taraf incindiğinde tüm büyüsü bozulur, kalpler kırılır, pişmanlıklar karşınıza dikilir...

GÜNÜN SORULARI

Şişme erkek gerçekten var mı?

35 yaşında, eşinden ayrı yaşayan kadınım. Erkeklere güvenemiyorum. Şişme erkekle ilgili bir şeyler duydum. Acaba bu gerçekten var mı, yoksa şehir efsanesi mi?

CEVAP Sevgili okurum, şartlar zorlayınca akıllara her şey gelir. Kadınlar zor durumda. Toplumsal yapılara göre de namuslarını korumak zorundalar. Doğa, damarları hormon ve kimyasal maddelerle doldurmuş ki çocuklar olsun ve soylar sürsün. Bunun için de kurallar konulmuş. Ancak toplum değerler fazla yıpratılmasın noktasında da buluşulmuş. Erkekler bu olayın çıkar yollarını bulmuşlar. Ya kadınlar...! 35 yaşındaki bir kadın, cinselliğinin ve kadınlığının doruğundadır. Ateşli olanları bu yaşlarda çılgına döner. Boşta kalanlar, acıdan çarşaf yırtanlar gibi yastıklardan bile medet umarlar. Erkekler şişme bebek sanayine yatırım yaparlarken kadınlar neden mahrum kalsınlar? Alsınlar bir şişme erkek, ateşlerini söndürsünler!!! İhanet yok, başka bir kadının hakkını yemek, yuva yıkmak da yok. Alttan gelen zorlu dayatmalarla, arabanın freni tutmayınca kaza yapma riski de yok. Sevgili okurum, bence sakıncası da yok. Ama nedense bu konuda ilk olumsuz tepki yine kadınlardan gelecek, herkes fikir yürütecektir. Oysa senin yaşadığın acıların ne olduğunu da kimse bilmeyecek ve önemsemeyecektir.

Hiçbir kızla ilişkiye girmedim

18 yaşında bir delikanlıyım. Hala bakireyim, hiçbir kızlar birlikte olmadım. Sevgilim yok. Acaba geneleve gitmeli miyim?



CEVAP Sevgili afacan okurum, “Hâlâ bakireyim” sözünü okuyup yaşını görmeseydim acaba 35 yaşına mı geldin derdim. Ardından “Bir kızla ilişkiye girmedim” deyince, bu sefer hangi ülkeden diye mailinin geliş kaynağına baktım. Son cümlende “Geneleve gideyim mi?” diye soruyorsun. Görevlerim arasında böyle bir izin verme hakkım var mı diye yasal, tıbbı ve etik kuralları taradım, böyle bir şey de yok. Tren istasyonda bekliyor. Bakımda olduğu için daha 2 yıl sefere çıkmayacağını da öğrendim. Anlayacağın tren kaçmıyor. Şimdi ne yapalım? Bir çay demleyelim, havadan sudan konuları da kısa keselim, birbirimize fıkra anlatalım. Anne, baba, ilkokula giden çocukları Tomy’ye bakması için bir genç kız çağırmışlar. Gece, kız misafir odasında yatarken Tomy gelip “Korkuyorum, yanında yatabilir miyim?” diye sorunca, kız “Peki” demiş. Biraz sonra Tomy’nin “Parmağımı göbeğine koyabilir miyim?” isteğine de kız “Olur” yanıtını vermiş. Aradan birkaç dakika geçince kız “Hmmm, Tomy orası benim göbeğim değil” uyarısını yapmış. Tomy de “Boşver, zaten o da benim parmağım değil” diye cevap vermiş. Değerli okurum, acaba sen bu fıkrayı biliyordun da komplekse mi kapıldın?

Eşimi tatmin edemiyorum

2 yıllık evliyim, 30 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kilom 90, 1.70 boyundayım. Eşimi penis boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz olabilir mi?



CEVAP
Tabii değerli okurum. Zayıfla, 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulur, olur 13 santim. Bu da yeter de artar bile. Hem de sağlığını korumuş oluruz. Ruhun da selamete çıkar.

Kızlığım bozuldu mu?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünerek tatmin olmaya çalıştık. Üstümüzde eşofman vardı. Benden kan geldi. Bu kanın adet kanı olduğunu anladım. Şimdi evleniyorum ama endişeliyim. Bana yardım edin.

CEVAP
Sevgili okurum, yaşamın biraz hızlı. Kısa süre önce biriyle sürtünme yoluyla ilişki kurmuşsun. Bu arada birini bulmuşsun ve evlenme hayalini kurmuşsun. Benden ne istiyorsun? “Hamile miyim?” diyorsan, değilsin. Kızlık zarını soruyorsan, sağlam. Ama galiba senin yolun pek sağlam değil. O yola dikkatli gir. Yanlış hesap Bağdat’tan dönmüyor. Bağdat’ta demir atıyor.

Vajinanın darlığı sorun yaratır mı?

18 yaşındayım. İlişkiye girmeyi denedik ama olmadı. İlk tecrübem olacaktı. Doktor muayenede vajinamın dar olduğu söylenmişti. Evlenince sorun yaşar mıyım?



CEVAP Sevgili okurum, zamana bırakın, alışın. Olayınızı yasalaştırın. Güven duygunuz pekişsin. Acemilikler geçsin. Evlendiğinde bu sorunları yaşarsan onu da ben çözerim.

Kız kirlenmiş

26 yaşındayım. Sevgilimle ilişkiye girdik. Kız arkadaşım kendi kirlenmiş hissediyor. Günlerdir konuşmuyor. Ne yapacağım?

CEVAP Sevgili okurum, bilmem psikolojik tedaviye mi ihtiyacı var, yoksa senden evlenme teklifi mi bekliyor? Niye kirlensin? Sen ona “Ben de kirlendim. İki kirli bir hamama yakışır” de. İş artık bu noktalara geldi. İnanın ben yetmiyorum. Dua edin yüzlerce size yol gösteren, akıl veren hocanız olsun. Benim yaptığım gibi.

Her erkekle birlikte olmak istiyorum


23 yaşında kızım. Hiçbir erkek benim cinsel arzularımı karşılayamıyor. Gördüğüm her erkekle birlikte olmak istiyorum. Tanımadığım insanlarla tek gecelik ilişkiler bile yaşadım. Ne yapayım?



CEVAP Sevgili okurum, tedavi ile son verebilirsin. Hem de ciddi sıkı bir tedaviyle. Ayağın kaymak üzere düşersen kalkamazsın.

İlaçlar cinsel soğukluk yaratır mı?

Psikolojik sorunlarım olduğu için bazı ilaçlar kullanıyorum. Bu ilaçlar cinsel soğukluk yaratır mı? Ne yapmalıyım?

CEVAP
Sevgili okurum, psikolojik sorunları atlat. İlaca devam. Ama bağımlılık yapmasın. Asıl ilaç önce kendi iraden ve mantığın. Cinselliğin uzun yıllar sürecek. Bu psikolojik sorunların da 3-5 ay hadi 1 sene içinde geçmesi gerekir. Umarım o tür geçici bir psikolojik sorundur.

Dalga geçiyorlar

5 kız arkadaşım penisim büyük diye benden ayrıldı. Küçültmenin bir yolu yok mu? Ne yapacağım?



CEVAP
Değerli okurum, gemisini kurtaran kaptan olmuş, iyi yapmışlar. Yani o gemiye sahip tapuları elinde olan bir ilişki değil bu. Eşin olur sineye çeker, düzen kurulur. Yavrucukların nesine? Acıya, işkenceye atılmaya ne anlam var? Biraz iradeli ol.

İkinci kere olmuyor

21 yaşındayım. İlk birleşmede ve boşalmada bir sorun yok ama ikinci ilişkide bazen boşalamıyorum. Büyük bir sorun mu? Bir de çok terliyorum, neden?

CEVAP
Sevgili okurum, ikinci birleşmeyi yapmayıverirsin. Bünyene saygı duy. Terlemen istem dışı sinir sisteminin canlılığından. Yapabilecek fazla bir şey
yok. Zaten sorun yok.

Sizce penisimin boyu normal mi?


13 yaşındayım. Penisimin ereksiyon hali 5 santim. Yaşıma göre normal mi? Diğer arkadaşlarımın penis boyları 10-15 santimmiş. Ne olur yardım edin



CEVAP
Sevgili yavrum, umarım gelişecektir. Ancak yumurtalıklarının boyutu şu anda fındıktan daha büyük, kasık bölgende kıllar da belirmiş olmalı. Öyle de olsa, böyle de olsa annene, babana söyle. Hemen bir üroloji uzmanına götürsünler.

GÜNÜN SÖZÜ

Saman alevi aşklarının ateşini ani kararlar yakar. H.D.

7

Sıradaki haber yükleniyor...
holder