Dr. Haydar Dümen O kadar büyütmeyin
HABERİ PAYLAŞ

O kadar büyütmeyin

İlk gece kişi hangi yaşta olursa olsun sıkıntı yaratıyor. Erkek başarır mıyım endişesi taşıyor, kadın şaşkın. Kendinizden emin olun ve hiçbir şeyi kafanıza takmayın. Yaşadığınız anın tadını çıkarın ve gözünüzde büyütmeyin. Unutmayın, tüm taşlar zamanla yerine oturur...

BÖYLE SORU YOK!

Dolaba çıkıp atlıyorum

21 yaşındayım. Tüm sevgililerimle bu yüzden ayrıldık. İlişkide dolabın üzerine çıkıp balıklama atlamak istiyorum. Boş zamanlarda dolabın üzerine çıkıp atlıyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, boş zamanlarda minderleri yere dizip üzerine atlamadan önce ‘Azat mezat, Tanrım beni göz et’ tekerlemesini 3 ya da 7 kere tekrarla. Ne kafan ne de gözün yarılsın. Peki ya bacağın kırılırsa?

Haberin Devamı

Niyetin sevgilinin karnını ya da rahmini patlatmak ise biraz pahalı bir yöntem seçmiş olursun. Ancak şizofrenlerin aklına gelebilecek bir fantezi bu. Atlarken kadına sıra gelmeden senin yumurtaların ezilirse onu düzeltemem. Erkeksin, iki yumurtayı bir kadına feda etmenin gururuyla toplumdaki gerçek yerini alırsın.

GÜNÜN SORULARI

Benden ayrılır mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşım “İlişkiye girelim mi?” dedi. Kabul ettim. Her gün istiyor. İstemezsem benden ayrılacağını söylüyor.

Ayrılırsa ayrılır be oğlum. Elin kızından sana ne? Çorap örecek kendi başına. Bak sen o kızın gözyaşına. Ona bir güle güle çek ki, dağlar inlesin, bu sayfadan yükselecek sevgiyi milyonlarca genç dinlesin. Her şeyin sırası ve zamanı var. Atın bile yemi var, samanı var. Atın önüne koyarsan saman, bir gram kalori almaz. Tek bir arpayla da karın doymaz. Oysa sen bir insansın. Bu işlerin elbette doğru zamanı var.

Eskisi gibi olur muyum?

21 yaşındayım ve antidepresan ilaç kullanıyorum. İlaca başladıktan sonra mastürbasyon yaparken zor boşalır oldum. İlacı bıraktıktan sonra eski halime dönebilir miyim?

Tabii dönersin aslan delikanlım. Yani neyi dert ettin? Şikayetler ilacı bıraktıktan sonra bitmeseydi tüm antidepresan üreticileri iflas bayrağını çekerdi. Sorunun antidepresan kullanacak kadar ama mastürbasyon isteği duyman hayat çarkının döndüğünü gösteriyor. Bu iyiye işaret. Doktoruna danış, izin verirse ilaçlarını azaltmaya çalış. Yaşam mücadelesine devam et, enerjini geri kazanacaksın.

Haberin Devamı

Zarın yırtığı büyür mü?

22 yaşındayım. Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşım var. Doktor, kız arkadaşımın zarında küçük bir yırtılma olduğunu söyledi. Bu yırtık ileride sorun yaratır ya da kendi kendine büyür mü? 2 gün oldu, kız kanaması olduğunu söyledi. Sizce normal mi ve ne kadar sürüyor?

CEVAP

Değerli okurum, evlenecekseniz kime karşı zarı diktireceksiniz? Orada bir çatlak ya da zedelenme olmuşsa onu siz yaptınız.

Erken boşalıyorum

19 yaşındayım. Penisim 16-17 santim. Bu uzunluk cinsel hayatımda sorun yaratır mı? Çünkü ben daha uzun olmasını istiyorum. Büyütmem mümkün mü? Arkadaşlarım “İlişkiye girdikçe uzar” diyor. Mastürbasyon yaparken birkaç dakikada boşalıyorum. Bende erken boşalma sorunu mu var?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalma adayısın. Penisin anatomi kitaplarının verdiği 15 santimetreden uzun ama sen nedense daha uzununu istiyorsun. Uzun olunca ne yapacaksın onu da anlamadım.

Haberin Devamı

Seksi çok seviyorum

22 yaşındayım ve seksi çok seviyorum. Kızlarla ilişkiye girdiğimde enerjim bitmiyor. Çok kızla ilişkiye girdim ama bu sorunu çözemedim. Erken boşalıyorum. Geciktirici spreyin zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman tedavi olmadan cinselliğin keyfine ve tadına tam varamayacaksın. Tedavisi evlendiğinde olur. Çaresini kendine göre bulmuşsun. Ölçüleri kaçırma. Açgözlülük her zaman zararlıdır. Dengeli git ki ileriki yaşlarda belin bükülmesin, ayağın topallamasın.

İsteğim kaçtı

19 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Sevgilimle hep ilişkiye girmek istedim. Elini tuttuğumda boşalan ben geçen hafta ilişkide bir türlü boşalamadım. Kız arkadaşım benimle dalga geçti. Bütün isteğim kaçtı. Acaba benim büyük bir sorunum mu var?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir sorunun yok. Zamanı gelince, iyi ortamlar oluşunca ve sen alışınca makine tıkır tıkır işleyecek. Ayrıca da biraz geç boşalman ileride hem senin hem eşinin imdadına yetişecek.

3 dakika sürüyor

20 yaşındayım, çok mastürbasyon yapıyorum. Dakika tuttum. 3 dakikada boşaldığımı tespit ettim. Sizce normal mi?

CEVAP

Normal yavrum, evlendiğinde uzatırız.

Evlenmek istiyorum

32 yaşındayım. 95 kiloyum. Cinsel organım 11 santim. Evlenmeyi istiyorum ama penisimin yeterli olmayacağını düşünüyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yeterli olacak. Kilo verir, kasık yağlarını eritirsen 2 santim daha penis o yağ içinden kurtularak kendini gösterecek.

Mutlu olmuyorlar mı?

Kızlar neden benden kaçıyor, anlayamıyorum. Acaba sorun sürtünme yoluyla girdiğimiz ilişkilerde mi? Onları tatmin edemiyor muyum?

CEVAP

Değerli okurum, sen ne diyorsun? Ne olacak kaçmayıp da. Senin emrinde keyfinin yaveri mi olacak? Sanırım çok yanlış yapıyorsun. Bencillik, kötü konuşma, değer vermeme, cinsel konular dışında onu insan yerine koymama, saygı duymama. Güzel konuş, pırıl pırıl ol. Ama kızları kullanma.

Nasıl uzatabilirim?

25 yaşındayım, 1.80 boyundayım. 90 kiloyum. Cinsel organım 10 santim. Arkadaşların ise 15-17 santim arası. Cinsel organımın boyunu nasıl uzatabilirim? 2 yıl önce vakum kullandım ama sonuç alamadım. Çok sık mastürbasyon yapmak istiyorum. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, o boy sana yetecek, rahat ol. Biraz kilo verirsen kasık bölgesindeki yağlardan kurtulursan penisin 1-2 santim daha ortaya çıkar. Normal yola devam. Mastürbasyonu sayısal olarak düzenle. Ona saplanıp kalma.

Başarılı olabilir miyim?

43 yaşındayım. Yeniden evlenmek istiyorum. 38 yaşında, bekar bir hanımla evleneceğim. İyi anlaşıyoruz ama ilk geceden korkuyorum. Sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, zorluk çekeceğini sanmam. Her birliktelikte, her evlilikte ilk birleşmeler sorunlu olur. Gözünüzde büyütmeyin. Kendini sorgularsan ‘Acaba başarabilecek miyim? Olur mu olmaz mı? Ya sertleşmezse!?’ diye düşünmen olayı daha zora sokar. Zaman geçince kendiliğinden düzelir. Ayrıca bunları aşacak ilaçlarımız da var. Sen, kendi yolunda kaygısız ve kuşkusuz yürü.

Tatmin edemezsem

26 yaşındayım. Mastürbasyon yaptığımda ve kız arkadaşımla ilişkide çok erken boşalıyorum. Onu tatmin edemediğimi düşünüyorum. Çaresi var mıdır?

CEVAP

Tabii değerli okurum. Evlilik koşulları oluştuğunda tedavi olacaksın o kadar.

Darbe yemiş gibiyim

Sevgilimle öpüştüğüm anda cinsel organımın sertleşiyor. Onun yanından ayrıldıktan sonra cinsel organıma darbe yemiş gibi oluyorum. Sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Değerli okurum, sorun yok ki çözelim. Penise kan doldu, gerildi. Sertleşme odur işte. Sonra gevşeyince acı duyuyorsun. Hani tuvaletini yaparken idrar yollarında acı duysan başka bir şey düşüneceğim ama bu durumda aklıma bir şey gelmiyor.

GÜNÜN SÖZÜ

Katıksız sevginin ömrü uzundur. Aynı şey aşk için söylenemez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder