Dr. Haydar Dümen O kadının suçu ne?
HABERİ PAYLAŞ

O kadının suçu ne?

Ergenlikten itibaren erkeklerin hayatının parçası olan mastürbasyon bazı kişilerde öyle bağımlılık yapıyor ki evlilikte bile ondan vazgeçmiyorlar. Tamam, siz alışkanlığınızdan vazgeçemiyor, mastürbasyonu seviyorsunuz ama evlendiğiniz kadının suçu ne?

BÖYLE SORU YOK!

Kocam niye böyle?

44 yaşında, evli kadınım. 20 yıllık evliyim. Eşimle artık cinsel ilişkiye girmek istemiyorum. Kocamın bana güzel sözler söylemesini istiyorum ama olmuyor. Şimdiye kadar hiç orgazm olmadım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, evlenirken selvi gibi umutlar, döndü iğdeye. Evlilik kafesinin telleri yıpranmış, önünüzde 50 yıl daha var. Bu teller 50 yıla dayanamaz. Biz gelelim çareye;

Haberin Devamı

1) Güzel yemek pişir, az yap tadı damağında kalsın.

2) Dizi filmlerdeki güzelleri göster, ağzından laflar kap, zaaflarına zar at.

3) Konuşmadığı günler başın ağrıdığı için erken yat.

4) Fıkra öğren, onu biraz güldür ama sen daha az gül.

5) Bu rejimi 2 ay sürdür. Değişti ne âlâ, değişmezse bana bir mail at.

GÜNÜN SORULARI

3 dakika sürüyor

5 yıllık evliyim, 3 dakikada boşalıyorum. Ön sevişmeyi uzun tutun diyorsunuz, ön sevişmede 5 dakikada boşalıyorum. Ürolog eşliğinde çeşitli haplar kullandım. İşe yaramadı, bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ben ön sevişmeyi uzun tutun demiyorum. Çünkü bu durum kişiye göre değişir. İlaç tedavisiyle 100 erkeğin 90’ının sorunu çözülüyor. Yani ben yazdım oldu demek gerçek bir bilim adamına yakışmaz. Erken boşalma ailelerde yüzde 40 oranında görüldüğünden ortada ciddi bir sorun var demektir. Doğru uzmanı bul, tedaviye git okurum. Hem sen hem karın mutlu olun.

Bal, zencefil içsem mi?

28 yaşındayım. Ginseng, bal ve zencefil karışımı iyiymiş. Daha güçlü olmak için bu karışımı tüketsem mi?

CEVAP

Değerli okurum, ülkemizde çocuk doğum oranlarının yüzde 5, 7 hatta 10’ları zorladığı dönemlerde bildiğimiz yemekler vardı. Bu sistem horhor çeşmesi değil ki yukarıdan doldur, aşağıdan boşaltsın. Tabii çıkar olan her yerde abartılı sözler söylenir. Bal yemek başka şeydir. Onu cinsel amaçla yemek başka şey. İlginçtir ki bu konuda çok spekülasyon yapılıyor. Bu da aşılması gereken başka sorundur.

Haberin Devamı

Nefret ediyorum

30 yaşında, 7 yıldır evli, güzel bir kadınım. Bir oğlum var. Cinsellikten nefret ediyorum. Kocam ön sevişme nedir bilmiyor, her şey 1 dakika sürüyor. Artık kendimden iğreniyorum. Eşim bana dokununca midem bulanıyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zor durumdasın. Toplumun ahlaki, ekonomik değerleri elini ayağını bağlamış durumda. Ama sen bir insansın. Ruhunla, bedeninle, her şeyinle bir defa dünyaya gelmiş bir varlıksın ve saygıdeğersin. Önünde uzun yıllar var. Cinsellikten zevk alman kocana bağlı olduğundan, o da bildiği yolda yürüyeceğinden bana göre evliğiniz tehlikede. Kapsamlı düşün. Bir çıkış yolu bulursan o kapıyı zorla.

Kan geliyor

23 yaşındayım, kız arkadaşım da 20 yaşında. İlişkiye girdiğimizde bir miktar kan geldi. Bunun normal olduğunu biliyoruz. Ama 1 ay sonra tekrar ilişkiye girdik, daha çok kan geldi. Kan gelmeye devam edecek mi? Bize neden kan geldiğini anlatır mısınız?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, bazı evliliklerde bu 1 ay sürer. Her seferinde bir miktar kan gelebilir. Büyük bir ihtimalle kız arkadaşın kendini sıkıyor da olabilir. Penis çapının da burada rolü var. Bunlara dikkat ederseniz birkaç ilişkiden sonra kanama olmaz diye düşünüyorum.

Bozulmuş mudur?

2 yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Penisi çok az vajinama girdi. Ertesi gün 1 damla kan geldi, sonra kesildi. Sizce kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP

Sevgili okurum, zedelenmiş diye düşünüyorum. Belki zedelenmedi bile. Diyelim ki bir parça zedelendi. Yapacağın bir şey yok. Diyelim ki bozuldu ama yine yapacağın bir şey yok. Olan olmuş.

Tüm vaktimi alıyor

24 yaşındayım, ergenliğe girdiğimden beri günde 4-5 kere mastürbasyon yapıyorum. Haftada 4-5 kere cinsel ilişkiye giriyorum. Bütün vaktimi bunlar alıyor. Vazgeçemiyorum, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, işin çok zor. Bir an önce psikolojik destek almaya başla. Ruh ve beden neye alışmışsa, evlendiğinde mastürbasyona bağımlı olduğundan karına karşı isteksiz ya da başarısız kalırsan, o tertemiz, pırıl pırıl yatağınızdan kalkıp karını unutup yine mastürbasyon dönersin.

Kadının da gözleri şaşkınlıkla açılır. Çünkü mastürbasyona takıntılı bir tutku halinde takılıp kalmışsın. Bu kadar mastürbasyon senin bedeninden daha çok ruhunun enerjisini emecek ve içini boşaltacak. Haftada 2’ye in.

Kıllar çok fazla

19 yaşındayım, ben genital bölge temizliği için jilet kullanıyorum. Bu tüyleri daha çok çıkardı. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Doktora gidilir mi, gidilmez mi?

CEVAP

Değerli okurum, estetik sakıncası olabilir. Fiziksel bir sorun yaratacağını sanmıyorum. Kimbilir avantaj bile olabilir. En azından yarısından üste doğru ilerlemişse lazerle aldırırsın.

Aşık olsam

18 yaşındayım. Bu yaşıma kadar çok ilişkim oldu. Ama ben kızlara bir türlü aşık olamıyorum. İlişkimiz hep seks üzerine oluyor. Bu durum geçici midir? Artık ben aşık olmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, önce aşkla, seksi karıştırma. Yoksa çorbanın tadı tuzu kalmaz. İşe seksten başlayıp yukarıya yüreğe, beyne çıkmak istersen göbekten yukarı tırmanamaz, orada takılır kalırsın. Ama yukarıdan aşağı inerken de kılı kırk yarsan, iyi düşünsen doğru olur. Günün birinde öyle bir aşık olacaksın ki seni de kimse tutamayacak. Yeter ki o gözle bakmasını bil.

3 kez boşaldım

23 yaşındayım. 15 dakika içinde 3 kez boşalıyorum. Benim sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, 15 dakikada 3 defa erken boşalma. Hepsi heyecan ve bünyenle ilgili. Bunlar uzaktan sihirli değneklerle düzelmiyor. Biraz daha kadına, kıza alış. Evlendiğinde sorun yaşarsan onu çözeriz. Hiç dert etme.

Evlilikten korkuyorum

24 yaşındayım, erkekliğimden utanıyorum. Penisim çok küçük, 10 santim. Korkumdan evlenemiyorum. İsyan ediyorum, bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, içimden bir ses ölçüm hatası yaptığını söylüyor. Sertleşmiş hali 10 santim ise bütün doktorların söyleyeceği bir söz var. Bunu ben de söylüyorum. Bu senin evliliğini de yürütür, mutluluğunu da sağlar. Ancak kilon ve kasıkta yağ birikin varsa 1-2 santim penis yağ dokusu tarafından yutulur.

Eğer sönük hali 10 santim ise senin penisin adamakıllı büyük demektir. Ruh sağlığını bozma, başın dik, kızlardan kaçma, el alemin penisinden sana ne? Sadece santimetrelerle karar vermek hem yanlış olur hem de enerjini içten içe tüketir.

2-3 damla kan geldi

6 aylık ilişkim var ve kız arkadaşımla haftada 1-2 kez ilişkiye giriyoruz. 2 gün önce yine birlikte olduk, ileri gittik. Kız arkadaşımın vajinasından 2-3 damla kan geldi. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur? Sevgilim çok rahatsız. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, büyük olasılıkla kızlık zarı bozuldu. Cinsel birleşme yapıyorsanız bu saatten sonra neyin peşindesiniz? İki damla kan bir sel gibi sizi yani ruhunuzu, mutluluğunuzu sürükleyip kayaya çarpa çarpa parçalamasın.

GÜNÜN SÖZÜ

Korkak olan mı, cesareti olan mı çok yaşar sorusuna yanıtım: Cesaretliler uzun yaşar. Korkaklara duyurulur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder