Dr. Haydar Dümen Ölçüyü kaçırmayın
HABERİ PAYLAŞ

Ölçüyü kaçırmayın

Haberin Devamı

Mastürbasyon yapmak ihtiyaç, evlenene ya da düzenli bir cinsel hayata geçiş yapana kadar erkeklerin bu alışkanlıktan vazgeçmesi mümkün değil. Her konuda olduğu gibi mastürbasyonda da aşırıya kaçmamak çok önemli. Kendinize başka ilgi alanları bulun, farklı konulara yönelin. Kafanızda sürekli cinsellik olmasın ki rahat edin...

GÜNÜN SORULARI

Ufaklık benden 3 adım önde gidiyor

19 yaşındayım. Cinsel organım büyük. Sokakta ne zaman hoş bir kadın görsem benim ufaklık benden 3 adım önde gidiyor. Bir de dışarıdan belli oluyor. Ne olur yardım edin, dayak yemekten korkuyorum...

CEVAP

İşte buna ‘oha’ derler. Büyüklüğüne değil değerli okurum, büyüklük tutkuları olanların yaptıklarına oha derler. Dışarıdan büyük olduğu anlaşılsın diye adam bir topu ortadan ikiye bölüyor. Yarısının içine organı koyuyor, pantolonu giyiyor. Sanki kasık fıtığı ya da orada bir tümör (ur) belirmiş gibi dolaşıyor ki herkes “Maşallah” desin. Biz bunları da gördük. Ama biz sadece aklına maşallah dedik. Ve ona başına iki takke birden giymesini önerdim ki kafayı üşütmesin. Otobüste falan dayak yiyenleri biliyorum. Şimdi metrobüs, metrolar var. Önce oralarda dikkatli ol! Mutlaka elinde bir çanta bulundur. O harekete geçince hemen önünü kapatırsın. Bütün bunlara da gerek yok. Düşünme be okurum! Sadece bu yeter. O kadının bacağı, ötekinin kalçası falan filan... Sebep çok. Yüzü, gözü, mübareklerin yürüyüşü, gülüşü sana hep davetiye çıkarıyor gibi gelirse, o iribaş ne yapsın? Uyarıya refleks cevap veriyor. Çoğu zaman da cevap vermezse sahibi alınıyor. Hiperaktif olanlar şikayet ediliyor. Kısacası, şu ufacık organ bir biçimde bir gün sahibinin başına bela açıyor. Sen dikkatli ol! Bir öfkelisi vurup koparıvermesin.



40 yaşında kızım ilişkiye girmedim

40 yaşında evlenmemiş bir kızım. Bu yaşıma kadar cinsel ilişkiye girmedim. Şimdi bir sevgilim var, benimle birlikte olmak istiyor. Ama yetiştirilme tarzım yüzünden bu durumu kabullenemiyorum, pişman olmaktan korkuyorum. Arkadaşlarım, “Bu yaşından sonra sana kim bekarret soracak.. Çok şey kaçırıyorsun, yaşın gidiyor” diyorlar.. Sizce hangisi doğru? RUMMUZ: G.S.

CEVAP


Sevgili okurum, önce arkadaşlarına ‘Merhaba’ diyor, tümüne selam ve sevgilerimi yolluyorum. İclal’in yanaklarından, Songül’ün alnından, Serpil’i çenesinin çukurundan, her dem taze Leyla’yı da gamzelerinden öperim. Beni zora koymadılar. Sözlerimi ağzımda geveletip dolambaçlı yollara sokmadılar. Üstelik bu sıcaklarda ‘Yukarısı bıyık, aşağısı sakal’ durumunda ter döktürmediler. Yüksek aşk şurası gibi bir bilirkişi raporu verdiler ki uymak zorundayım. Çünkü adı büyük. Öte yandan benim de aklım, yorumlarım ve bilim adına kale gibi dayanaklarım var. Yine de insanlıktan şaşmadan ben de bir şeyler söyleyeyim. Sevgili okurum, 3 kere treni kaçırdın. İlkini 22 yaşının ilkbaharında, ikincisini 30 yaşının yazında, üçüncüsünü de 39 yaşının sonbaharında kaçırdın. Şimdi kış tarifesine girdin, son treni kaçırma. Şöyle basamaklarından bir adım at, yeter. Önünde daha 40 yıl var. Nasıl geçecek onu düşün. Ayrıca düşün ki bir organ niçin yaratılmış? Göz görmezse, burun koku, dil tat almazsa ne işe yarar? Sen de organının hakkını ver ki ileride yani anlarsın ya yakana yapışmasın. Yola çıkılsın, sorun çıkarsa bize aktarırsın.



Eşimden kan geliyor

24 yaşındayım, yeni evliyim. Karım ilişkiye girdiğimizde zevk almıyor. Sürekli kan geliyor. Daha 3 haftadır ilişkiye giriyoruz. Bize yardımcı olur musunuz?

CEVAP


Değerli okurum, önce eşini bir kadın doğum uzmanına götüreceksin. Bir şey varsa tedavi olacak. Sorun devam ederse düşünürüz. Bu ağrıları yok ederiz.



Hamile kalabilir mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik ama dışarı boşaldım. 5 dakika sonra devam ettik. Sevgilimin gebe kalma riski var mı? Hamile kalmak için bir damla meni yeterli mi?

CEVAP


Sevgili okurum, siz aranızda düğün, yapmışsınız. Kız gebe kalabilir de kalmayabilir de. Umarım kalmamıştır. Çünkü başınız derde girer. Gebelik damlalarla pek ölçülmüyor. Cingöz bir sperm, evinden kaçan çocuklar gibi yumurtaya koşar ve onu bulursa işte gebelik oluştu. Anlattıklarından kızın gebe kalmadığını düşünüyorum.



Boşalıyorum ama orgazm olamıyorum

23 yaşında, evli kadınım. İlişkide az iki defa boşalmama rağmen orgazm olamıyorum. Bu durum ikimizin de kafasını karıştırıyor.

CEVAP


Sevgili okurum, boşalmadan neyi kastediyorsun? Boşalma genel deyimle orgazmı anlatır. Ya da orgazmından ne bekliyorsun, nasıl olacak? Gözünün önünde hayaller mi uçacak, zevkten bayılacak mısın?Bunların bir adını koymamız gerekiyor.



Günde 5 mastürbasyon yapıyorum

16 yaşındayım, günde 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bazen 3-4 defa boşalıyorum. Sizce bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP


Sevgili okurum, 5 sayısı beni çok rahatsız etti. “Günde 5 mastürbasyon yapıyorum” klasikleşmiş bir söz gibi. Kimliğinin sağlam oturması için şunu haftada 2-3’e indirsen süper olur. Bu 5 sayısını haftalık için kullansan. Ama günde 5 kereye HAYIR.



Cinsel organım uzuyor

15 yaşındayım. Sorunum cinsel organımın büyümesi. Bu durumda ne yapmalıyım?

CEVAP


Sevgili okurum, doğanın azizliğine uğramışsın yavrum. Sadece sık mastürbasyon yapma. Şimdilik olayı kendi haline bırak. Sakallanma, kasık kılların ve yumurtalarından hiç söz etmemişsin. Bunları bilsem iyi olurdu.



Aşırı istekliyim

14 yaşındayım, cinselliğe karşı çok istekliyim. Kendimi tutamıyorum. Sürekli mastürbasyon yapma ihtiyacı duyuyorum. Sizce bu normal mi?

CEVAP


Normaldir sevgili yavrum, normaldir. Doğa bunun kuralını ve adını böyle koymuş. Yalnız mastürbasyonu azalt. Haftada 2 günle idare et. Beslen, spor yap. Büyümeye çalış. Büyüdüğün zaman kadınların gözünde istenilen, beğenilen biri ol. Bu hem beden ve kimlik bakımından olsun ki birbirini tamamlasın. Yolun aydınlık olsun.



Zar esnekse gebe kalınır mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımın kızlık zarı esnek, yani hâlâ kız. Korunmadan ilişkiye girersek hamile kalır mı?

CEVAP


Değerli okurum, kanamasız, risksiz, bol bol seks yaparsınız. Kız “Yine kızım” diye biraz çalım satar. Ama her an gebe kalma tehlikesi söz konusu olur. Ona garanti veremem. Dikkat et.



Yırtılmış olabilir mi?

Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İç çamaşırıma baktığımda bir damla kadar, açık kırmızı kan gördüm. Cinsel organıma asla bir cisim girmedi. Zar yırtılmış ya da zedelenmiş olabilir mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bir miktar zedelenme olasılığı var. Bana göre oranı yüzde 30. Bundan sonrası karanlık nokta. Çünkü uzaktan göremiyorum. Bence unut. Eğer kızlık zarını korumak istiyorsan onu incitmeyecek biçimde davran.

Kızdan tiksiniyorum

Kız arkadaşımla sevişiyoruz. İlişkiden sonra ondan tiksiniyorum. Ama vazgeçemiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, kendinle barışık ol. Tiksiniyorsan tiksiyorsun, vazgeçemiyorsan vazgeçemiyorsun. Yani birini seçsen. Ya da ikisine birden devam etsen. Ya da tümden bu işi unutup başka bir yol arasan. Önerim ufak üç kağıt parçası al. Birine ‘Devam’, ikincisine ‘Vazgeç’, üçüncüsüne de ‘Bir başkasını bul’ yaz. Bunları katla, bir torbaya koy. Gözünü kapat, birini çek. Tombaladan ne çıkarsa!



Küçük mü?

32 yaşındayım, cinsel organım çok küçük. Sevgilimle küçüklüğü yüzündenn ilişkiye giremiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, ereksiyon hali kaç santim? Hemen onu bildir.



GÜNÜN SÖZÜ Treni kovalayan köpek önce egosunu tahmin eder. Sonra sahibinden daha fazla yemlenmeyi bekler. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder