Dr. Haydar Dümen Ömürlük mutluluk için
HABERİ PAYLAŞ

Ömürlük mutluluk için

Haberin Devamı

Hayatta her şeyin bir düzeni var. Herkes kendine ve yaşına uygun olanla birlikte olmaya çalışmalı ki hayatı boyunca huzurlu olsun. Eğer böyle yapmazsanız kalbinizde derin yaralar açılır. Ömürlük mutluluk için doğru seçimler yapın...

BÖYLE SORU YOK!

Doymuyorum

23 yaşındayım, penisim biraz büyük. Kiminle ilişkiye girsem ikinci seferde kaçıyor. Ben doymuyorum. Partnerlerim boyundan şikayetçi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kendine gel, aklını başına topla. Yakında delikanlılığının ikinci aşamasına gireceksin. Kızlar senin deneme tahtaların değildir. Kaçmasınlar da ne yapsınlar? Seninkine özel yatak, yorgan ve de torba mı hazırlasınlar? Kız kardeşin var mı? Ne kadar şirin ve tatlı değil mi? Bir organın boyu kadar huyu, huyu kadar da kazacağı kuyu önemlidir. Kimi cana can katar, kimi canından bezdirir. Senin gibiler ise girer sayfamıza, yakınır, kendince bir şeyler yaptığını sanır.

30 dakikada 5 çok değil mi?

Arkadaş geneleve gitti, yarım saat sonra çıktı. Bize “30 dakikada 5 defa boşaldım” dedi. İnandırıcı gelmedi. Böyle bir şey mümkün mü?

CEVAP

Bak delikanlı, bu yalanın tek bir kanıtı vardır, kadının alacağı parayla ilgilidir. O hayat kadınları kimi aldatılmış, temiz aşklarının kurbanı olmuş, kimi de arsız erkekler tarafından reklam panosu gibi kullanılmıştır. Derdin ne? İşin, ruhun yok mu? Psikolojik olarak her şey yerinde mi? Ben psikiyatırım. İnsanın önce ruhuna, sonra beynine bakarım. Son baktığım yerde arkadaşını gördüm. Açgözlü, acımasız, başkasının kıskanan, kendinden habersiz biri çıktı. Allah aşkına, girsin doğru yola. Kim ne yaparsa yapsın, sen beynini saçmalıklarla yorma.

Kendim dikebilir miyim?

22 yaşında kızım. 3 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik kızlık zarım bozuldu. Şimdi çok pişmanım. Acaba kızlık zarımı kendim dikebilir miyim?

CEVAP

Sinirimden kalemimi kırdım, kız mısın yoksa kimliğine karşı arsız mısın? Sana göre kızken kadın oldun. Alacaksın eline iğne ipliği, sereceksin organı önüne. Başlayacaksın dikmeye. İğne bu, etten çubuk değil, çelikten bir teldir. İğneyi batır, avazın çıktığı kadar bağır. Millet toplansın kapına. Sen çık kapıya, gülümseye gülümseye “Yok bir şey, kapının menteşesi gevşemiş de, onu sıkarken elime çivi batıverdi, işte kanıtı” de, göster elinin menteşesini dön hemen köşeyi.

Neden küçülüyor?

27 yaşındayım. Penisimde 2-3 santimlik küçülme var. Penisimde ağrı olmuyor. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Bir rahatsızlığım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, teorik olarak peniste küçülme olmaz. Doktora gidecek bir durum olsaydı o kendini belli ederdi. Yani eğrilik, acı ve ağrı duyardın. Bir süre kendi haline bırak. Birkaç ay sonra durumu bana yeniden bildir.

Zevk suyu kötü mü?

19 yaşındayım. Cinsellikle ilgili en ufak bir konuşma geçtiğinde veya kız arkadaşımla konuştuğumda hemen zevk suyu geliyor. Acaba bu hastalık mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, sağlıktır. Yani iyi bir şeydir.

Neden boşalamıyorum?

15 yaşındayım. Penisim 10 santim. Ama ben boşalamıyorum. Bu normal mi yoksa kişiye göre değişir mi?

CEVAP

Sevgili yavrum, sabret. Zamanı gelince boşalacağını sanıyorum. Şu anda onu kendi gelişimine bırakalım, sorun çıkmaz.

Gebelik olur mu?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdik, sanırım vajinasına boşaldım. Şimdi doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyor. Gebe mi?

CEVAP

Değerli okurum, bugünkü olayı unutun. Ama ilişkiye girmeden önce birlikte bir kadın doğum uzmanına gidin. Bu soruları ona sorun. Onun vereceği önerilere uyun. Ya da ilişkiye girmeyin.

1 saat gerekiyor

22 yaşındayım. Cinsel organım biraz küçük, kızlar alay ediyorlar. Bir kez boşaldıktan sonra ikinci kez ilişkiye girmek için 1 saat beklemem gerekiyor. Derdime çare bulun.

CEVAP

Sevgili okurum, bu konunun doktorları kızlar ise bizler elimizi ayağımızı çekelim. İkinci ilişki için de 1 saat beklemen normal, neden ikincinin peşine düşüyorsun?

Yaşıma göre ufak mı?

25 yaşındayım. Penisim 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal bir penis için de hem kendini hem organını zorlamanı istemem.

Yaşıtlarımla olsam...

24 yaşındayım, kendimden 20 yaş büyük bir kadınla birlikteyim. İlişkiye girmediğimizde mastürbasyon yapıyorum ve yaşıtım kızlarla birlikte olmak istiyorum. Ne yapsam?

CEVAP

Değerli okurum, ne yaparsan yap bilemem. Bulmuş koca kadın, genç ve diriyi keyfine bakıyor. Peki neden mastürbasyon yapıyorsun? Onu anlayamadım. Seni elinden tutup yaşıtlarının arasına götürüp ‘Bak oğlum bunlar daha mı güzel diyeceğim?’ Ten ve ruh senin, beyin senin. Ben sadece akla ve vicdana selam derim.

Başkası anlar mı?

22 yaşındayım. Erkek arkadaşımın parmağı vajinama girdi, dokununca ben boşaldım. Acaba zarım esnekse yırtılma olur mu? Bir başkası bunu fark eder mi?

CEVAP

Sevgili okurum, başkası fark etmez. Yeter ki içeri girişe yeltenmeyin.

Büyüsün istiyorum

Penisim 11 santim. Çok ince ve ben karşı cinse yetmeyeceğini düşünüyorum. Cinsel organımı büyütmek ve kalınlaştırmak istiyorum, mümkün mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın sana yeter. Biraz büyü, okulunu bitir ve işini kur. Kadın ve kız arkadaşlarınla ilişkilerini olumlu çerçevelerde sürdür. Tabii ki bazı fırsatları değerlendirirsin.

Penisimin ucu acıyor

17 yaşındayım. Hiç cinsel ilişkiye girmedim ama haftada 3-4 kere mastürbasyon yapıyorum. Son zamanlarda cinsel organımın ucunda yanma oluyor. Bir de acıyor. Acaba nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, genellikle mastürbasyonla ilgili. O narin bölge basınç altında ve tahriş oluyor. Bir idrar tahlili yaptırsan iyi olur, ikimiz de rahat ederiz.

Hiç orgazm olmadım

30 yaşındayım, 5 yıllık evliyim, bir çocuğum var. Düzenli cinsel hayatımız var. Eşim cinselliğe düşkün. Ben hiç orgazm olmadım. Artık kocamdan kaçıyorum. Nasıl daha istekli biri olabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, eşin sanırım sadece cinsel organa odaklanmış. Birçok kadın gibi senin cinsellik kimliğinde de orgazm olma güçlüğü gizli. Bu durumda olayı aşabileceğini sanmıyorum. Belki eşinle birlikte profesyonel yardım görebilirsiniz. Birtakım çıkış noktaları ararsın. Çünkü bu ilişki yaşam boyu sürmez.

Kızlık zarım kanadı mı?

25 yaşında kızım. 3 yıl önce mastürbasyon yaparken kan geldi. O gün adet kanamam yeni bitmişti. Nişanlıyım ve yakında evleneceğim. Doktora gitmem gerekiyor mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızsın. Doktora falan gitmene de gerek yok. Kızlık zarı esnekse kanamaz. Hepsi bu kadar.

GÜNÜN SÖZÜ

Gülümseme ruhun çiçeğidir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder