Dr. Haydar Dümen Ona takılıp kalma!
HABERİ PAYLAŞ

Ona takılıp kalma!

Haberin Devamı

Erkekler, ergenlikten itibaren mastürbasyon yaparak kendini tatmin ediyor. Yıllar boyunca buna alışan bünye cinsel ilişkiye uyum sağlayamıyor, hatta kadınla problem yaşıyor. En iyisi mastürbasyonu dozunda bırakın ve yıllarınız zehir olmadan onunla vedalaşın

Benim kuş öldü mü?

20 günlük askerim, benim tüfek ateş almıyor. Şaptan şüpheleniyorum. Çok kötü durumdayım. Acaba benim kuş öldü mü?

CEVAP Değerli okurum, saklanmak bütün canlıların doğasında vardır. Askerliğin savaş tekniği de kamuflaj ve siperde korunmaktır. Savaş filmleri seyrederken o siperler bilinç altımızda yer eder. Asker siper ikilemi derken olabilir de bu şap sap ikilemini nereden çıkarıyorsunuz? Daha sıladan ayrılalı 20 gün olmuş. İlk soruna ya da özlem duyduğun şeye bak. Haydi fırla ayağa kalk. Kuşu kendi haline bırak. O yapacağını bilir, ileride sana “Yeter be” dedirtir.

[[HAFTAYA]]

Kaç yaşına kadar büyür?

Cinsel organ kaç yaşına kadar büyür ve büyütmenin doğal yolları var mı?

CEVAP Sen kaç yaşındasın oğlum? Mesela 19-20’ye kadar ya da 22’liksen daha büyümez diyeceğimden panik atağa uğrarım diye mi yaşını yazmadın? Kaç santim ve kaça çıkarmak istiyorsun? Belki normalin bile üstündedir. Yani ona buna göre mi karar verdin. Her gördüğün ve duyduğuna inanma. Büyük olan kadına daha çok zevk verir abartılarına kanma. Kadının vajinasının sadece 2-3 santimi duyarlıdır, üstü ölü sahadır. Onların cinsel mutluluk grafiği anlayıştan geçer, güvenle perçinlenir, tatlı dil ve yürekle birbirinin içinde erir. Gerisi hayal ve hikayedir.

Seks alışkanlığından nasıl kurtulurum?

Seks isteğim aşırı derecede ve mutlaka mastürbasyon yapıyorum. Bu fazla seks alışkanlığından nasıl kurtulabilirim?

CEVAP Sevgili okurum, birine büyük ikramiye çıkar ama o şans onun başına bela getirir. Orgazm güçlüğü ya da isteksizlik çeken bunca kadın varken sen doruklarda bir şans yakalamışsın. Anladığım kadarıyla da boşa kürek sallıyorsun. Siz kadınlara yol kapalı. Bir adım ötesi ‘Yasak’ lehvasına tosluyorsunuz. Böylece dön, dolaş hep aynı yolu adımlıyorsunuz. Erkeklerde durum açık cezaevi gibidir. Havalanmaya çıkabilir, kapalı hücrelerde bile pek çok kaçış yolu ve tüneller olduğundan kaçabilirsiniz. Kadın, kız ise bunaldıkça bunalır. Ne derdini açabilir ne aklına geleni yapabilir. Yapanlar da bedelini çok ağır öder. Bu konuda akıl vermek kolay değildir. Şimdilik sayıyı azalt, yoluna devam et, tüm iradeni de seferber et.

Sorun yaratır mı?

21 yaşındayım. Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba bu sorun yaratır mı?

CEVAP Değerli okurum, 5 sınırları zorlamaktır. Bu alışkanlık beyinde yerine oturursa evlilikte bu duygu ve istekleri yaşayabilirsin. Kadına transfer olurken zorlanabilirsin. Tabii ki bu yaşlarda yavaş yavaş karşı cinse yönelmen ve ilk deneyimlerini yaşaman gerekir.

Kan gelir mi?

22 yaşında kızım. Mastürbasyon yaparken biraz acı ile birlikte 3-4 damla kan gelmişti. Bana “Kızlık zarın zedelenmiş” demiştiniz. Evlenince benden kan gelir mi?

CEVAP Sevgili kızım, evlendiğinde kan gelebilir de gelmeyebilir de. Dahası bu konuda jinekolojik muayeneden geçsen bile bir oran içinde doktor ile kanın gelip gelemeyeceğini tam bilemez.

İlişkiye girmeyi düşünüyorum ama...

19 yaşında kızım. 1.5 yıldır devam eden ilişkim var. Sevgilimle ilişkiye girmek istiyorum ama yapamam. Cinselliği düşünmem normal mi?

CEVAP Sevgili okurum, aşk bu. Düşündürür de, kaşındırır da, aşındırır da. Sen ilk etapta kal.

Geneleve gitmek istiyorum

17 yaşındayım, geneleve gitmek istiyorum. Acaba bir sakıncası var mı? Bir de 4 kez mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, mastürbasyonun sakıncası yok. Geneleve gitmenin pek çok sakıncası olacak. Ruhunu ve hayallerini deforme etme. Biraz da bekle büyü be yavrum. Acelen ne?

Yatakta hiç zevk almıyorum

47 yaşında, 23 yıllık evli, 2 çocuk annesiyim. Hiç zevk almıyorum. Eşim beraber olmak istiyor ama ben zevk almadığım için beraber olmak hiç istemiyorum. Boşanmanın eşiğine geldik.

CEVAP Sevgili okurum, sanırım olaylar ayrılık yolunda gelişecek. Bir ölçüde eşinin hakkı var. Ama senin de zorla bir olaya katılman, ruhuna ve etine ihanet. Ama ileride ne olacak? En iyisi bir uzmana danışıp fikir alın.

Zararlı mı?

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Acaba sağlığıma bir zararı olur mu? Yani her gün yapmak zararlı mı, zararsız mı?

CEVAP Sevgili okurum, hem zararlı hem zararsız. Olayı yalın bir mantıkla çözelim. İradene sahip olarak kendi gücünü kendine kanıtlaman için şu işi gün aşırıya çevirirsen... Senin de, benim de kafamdaki bütün kuşkular silinir gider.

Kız arkadaşım hemen orgazm oluyor

23 yaşındayım, kız arkadaşım 20 yaşında. 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. İlk defa ilişkiye girmesine rağmen çok zevk alıyor, orgazm oluyor. Acaba bu kız sorunlu mu?

CEVAP Değerli okurum, ne kadar şanslısın. Senin kız hararetli ve canlı. Ateşli ve duyarlı, daha ne istiyorsun? İleride evleneceksen bu kıza bulunmaz nimet diye bakabilirsin. Ama bu yaşta evlenmeyi düşünürsen her ikinizin de hayatı çıra gibi yanabilir.

Zayıflasam işe yarar mı?

17 yaşındayım. Penisim 8 santim. 1.72 boyundayım ve 80 kiloyum. Küçüklüğü kilomdan mı kaynaklanıyor? Zayıflasam işe yarar mı?

CEVAP Değerli okurum, evet işe yarar. İnebilirsen 65 kiloya in. Sonra bana ölçü bildir. Ben de sana ‘Bravo bak, dediğin oldu” diye bol keseden selam göndereyim.

Sertleşmiyor

27 yaşındayım. Geçenlerde kız arkadaşımla ilişkiye girerken kasıklarıma kramp girdi, penisim 10 dakika sertleşmiş halde kaldı. Bir süre sonra bende sertleşme sorunu başladı. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP Evet değerli okurum, 15-20 gün kendini zorlama. Sertleşecek mi diye denemelere girme. Sonra düzelecek o.

Film izlersem boşalıyorum

20 yaşındayım. Porno veya erotik film izlediğimde kendi kendime boşalıyorum. Bu bir sorun mudur? Nasıl önüne geçebilirim?

CEVAP Değerli okurum, çok heyecanlısın. Kuşkusuz bu konularda da fazla duyarlısın. Ama alışman gerekir. Evlenince böyle olmayacak. Erken boşalma olabilir. Onu da tedavi ederiz.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye girdik. Kız arkadaşımın adet görmesi gerekiyordu. Acaba hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP Sevgili okurum, hamilelik 1 hafta içinde belli olmaz. Biraz bekleyin. 1 ay sonra adetini görmezse test yaptırın.

GÜNÜN SÖZÜ: Özveri sevginin ürünüdür. Verenin tembelliğini bile siler süpürür. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder