Dr. Haydar Dümen Onunla yaşamaya alışın
HABERİ PAYLAŞ

Onunla yaşamaya alışın

Erkeğin en büyük isteği olsa da kadınlar büyük cinsel organı düşlemiyor. Çünkü acı çektiriyor, cinsellikten uzaklaştırıyor, korkutuyor. Beyler, bunun küçültülmesi mümkün değil. Onunla yaşamaya alışacaksınız. Bu sırada da eşinizi hep düşüneceksiniz. Kadının canını yakmayan pozisyonlar seçecek, ruhunu okşayacaksınız.

BÖYLE SORU YOK!

Benim kuş çok azgın

28 yaşındayım. Bugüne kadar çok deneyimim oldu. Kadınlar orgazm oluyor ama ben doymuyorum. Kuş çok azgın, ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, dikkat et kırma kuşun kanadını, narindir. Ama kuşu da uçuran işte o iki kanattır. Senin kuşun eti ne, budu ne? Tartsak, kanlı canlı 200 gram. İşte seni de, dünyayı da uçuran o 200 gram. Dünya yerinden oynatan 200 gramlık mucize. Soyları üretir, canlı varlığı sürdürür, kökü bedene bağlı küçük ırgat! Siyahı, beyazı, soluk renklisi, pembesi. Beyler, hanımlar açık artırmaya çıktı, yok mu alıcısı? Kimi baktı geçti, kimi kesenin ağzını açtı. Bir alan pişman, bir de almayan. Hadi yavrum, üstü sende kalsın. Senin kuş yeşerdiği yerde ötsün.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Zevk almıyorum

18 yaşındayım. Sevgilimle 3 aydır ilişkimiz vardı. Haftada bir ilişkiye giriyorduk, ayrıldık. Şimdi mastürbasyon yapıyor ama zevk alamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Değerli okurum, haftada bir kez birlikte oluyorsanız, 3 ayda 12 ilişki demektir. İkiyi saymayalım, 10 ilişki. Bizim zamanımızda 26-27 yaşına gelen erkek bile 10 ilişkiye giremiyordu. Sen kaymaklı ekmek kadayıfı yiyince pilava razı olmuyorsun. Peki ben ne yapayım? Haftada bir senin önüne kaymaklı ekmek kadayıfını kim, nerede, nasıl koyacak? Oh olsun çek cezanı.

Zar patlar mı?

25 yaşında, 3 aydır nişanlı kızım. 4 yıl önce ilişkiye girdim. Nişanlım bilmiyor. Doktor “Zarın yok, dikebilirim” dedi. 3.5 yıl sonra aynı doktor “Kızlık zarın esnek, patlar” dedi. Böyle bir şey mümkün mü?

Sevgili okurum, esnek zarda yırtılma yani sizin deyiminizle patlama olmaz. Ama penisin çapı büyükse zarın esneme sınırlarını zorlarsa kanama olabilir. Tüm okurlar bilsin ki kanamanın büyük oranı zarla, bir oranı da penis çapıyla ilgilidir. Kızı suçlamak kolay. Alnın açık, güzelce evlen. Kanamazsa “Esnek” dersin. İnanmazsa “İşte doktor hodri meydan” diye yanıt verirsin.

Haberin Devamı

***

Küçültmek mümkün mü?

18 yaşındayım. Kızlarla cinsel ilişkiye girmek istiyorum ama penisim 19 santim, utanıyorum. Küçültmenin yolu var mı?

CEVAP

Değerli okurum, küçültmenin yolu yok. Utandığın şeyi yapma. Kendini yapılarını iyi kullan. Başkalarına da zarar verme.

Erken boşalıyor

25 yaşında kızım. Daha önce 2 yıl bir ilişkim oldu. Şimdiki erkek arkadaşım erken boşalıyor, ben öylece yarıda kalıyorum. Bu duruma nasıl çare bulacağız?

CEVAP

Sevgili okurum, erkek arkadaşın bir uzmandan yardım alacak. Ama onun kendisinin gidip bire bir konuşması gerekir.

Kızlar beni istemiyor

19 yaşındayım. Hiçbir kızla cinsel deneyimim olmadı. Penisim büyük olduğu için kızlar benimle olmak istemiyor. Halim ne olacak?

CEVAP

Değerli okurum, eşin yapı olarak organına uygunsa sorun çıkmaz. Ama sen idareli kullanmayı öğrenirsen yani kadınına saldırır gibi birleşmeler yapmazsan ve acısız pozisyonları öğrenirsen her şey yoluna girer. Bildiğiniz gibi tıbben onu küçültemiyoruz.

Haberin Devamı

Dayanamıyorum

Bir kız görünce kendime hakim olamıyorum. Cinsel istek artıyor ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. En yakın kız arkadaşlarımla bile ilişkiye girmeyi hayal ediyorum. Ama onları da kaybederim diye korkuyorum. Acaba kendimi kontrol altına almak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kontrol altındasın. Bu yoldan şaşma. Biraz frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık dersine biraz çalış.

Evliliği erteliyorum

25 yaşındayım. Günde birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. İki kere ilişkiye girmek istedim ama başaramadım. Yakında evlenmeyi düşünüyorum, sırf bu yüzden erteliyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, evleneceksin. Bunun kaçışı yok. Çocukların olacak. Bütün evliliklerde genelde ilk günler sorunlu geçer. Sen de bu sorunları yaşayacaksın. Örneğin; bir arabanın rot balans, gaz ayarı yapıldığı gibi sistem kendini ayarlayacak. Ondan sonra 50 yıl o araba tıkır tıkır saat gibi hizmet edecek. Gözünde büyütme.

Evlenmesem mi?

Cinsel organım çok büyük. Hayat kadınlarıyla bile ilişkiye giremiyorum. Şu an nişanlıyım. İlk ilişkide problem olur mu? Nişanlımın hayatını karartmamak için evlenmekten vazgeçmeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, evlenmekten vazgeçme. İlk ilişkide sorun yaşayacaksın. Bu sorunlar bir süre devam edebilir. Ancak bir ölçüde bazı öneriler ya da teknik yöntemlerle çözüm bulunur. Kızı korkutma, asla ısrarcı olma.

Eşim çok isteksiz

10 yıldır evliyim. Eşimle severek evlendik. Karım cinselliğe karşı daima soğuk. İstekli olmaya gayret ediyor ama bu durumdan rahatsız da oluyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, çok rastladığımız bir olay. Kadınların genelinde doku hassasiyeti yeterli olmuyor. Ama var olanı da çocukluk ve gençlikte toplum ve aileler bastırıyor. Onun filiz vermesini engelliyoruz. Bu aşamadan sonra kesin çözüm alınacak profesyonel yardım. Yani ilaçlık değil. Ama galiba böyle bir ilaç birkaç yıla kadar çıkacak. Size gelince; bir psikiyatri uzmanından yardım alırsanız ne kazanırsak o kâr derseniz belki olayın yolunu açarsınız.

Ya beni beğenmezse?

27 yaşında kadınım. 2 yıldır bir ilişkim var ama beni beğenmezse diye çok korkuyorum. Sürekli üzerimde bir şeylerin olmasını istiyorum. Bu yüzden orgazm da olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, partnerine güveniyorsan evleneceksen gerisi dört duvar arasında sizi ilgilendirir. Ayrıca seni dışarıda da deşifre etmez. Senin kendine biçtiğin değerle erkek gözüyle verilen değer çok farklıdır. Bir bunu öğrensen var ya kraliçe sensin.

Kan vardı

Adetimden önce iç çamaşırımda biraz kan gördüm. Beş gün sonra da adetim başladı. Acaba neden böyle oldu?

CEVAP

Sevgili okurum, hormonal bir olay. Sorun yok. Ama sürekli olduğunda bir kadın doğum uzmanına görünmende yarar var.

Penisim kısa mı?

21 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyoruz ama penisimin kısa olduğunu düşünüyorum. Ereksiyon hali 11 santim. Acaba bu ölçüler normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bizce normal. Yani tıbba göre olabilir. Bir de kızın fikrini alıver. Belki “Aradığım budur” der. Bu gibi konularda deneme olmadan bir şey söylemek zordur. Renkler ve zevkler farklıymış, tartışılmazmış. Bilime göre seninkisi de tartışmasız görevini yerine getirir.

Kız ilişkiden korkuyor

21 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kız arkadaşım benimle ilişkiye girmeye korkuyor. Ciddi bir birlikteliğimiz var. Ne yapacağımı bilmiyorum?

CEVAP

Değerli okurum, korkmayıp ne yapsın? Sen kendini onun yerine koy. Bunca toplumsal korku birikiminin üzerine bir de böyle büyük penisi ekle. Vallahi sen de kaçardın. Niyetin ciddi ise evlen. Evlendikten sonra bir çözüm bulunur.

GÜNÜN SÖZÜ

Yalan uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Erken kurtulan yalan bataklığından çürümez. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder