Dr. Haydar Dümen Özenmek boşuna
HABERİ PAYLAŞ

Özenmek boşuna

Haberin Devamı

Erkeklerin takıntısı cinsel organlarının boyu. Kahve sohbetleri, arkadaş toplantılarının vazgeçilmez konusu olan büyük penis aslında çok da özenilecek bir şey değil. Çünkü hayalini kurduğunuz büyüklük sizi mutlu edebilir ama kadına acı verir, cinsellikten soğutur. Hayal etmeden bir kez daha düşünün...

Canım çok yanar mı?

23 yaşında kızım, yakında evleneceğim. Kızlık zarı yırtıldıktan sonra ilişkiye devam edilmeli mi? Canım yanar mı? Nişanlım “Yarıda bırakmam” diyor. Zararı var mı?

CEVAP

Sevgili okurum, canın çok yanmayacak, onu aklından çıkar. Eşin de aceleci ve sert erkek rolü oynamasın. Bir ihtimal kızlık zarın esnek olabilir. Birleşme ve kanama oldu diyelim, 1 günlük perhiz iyi olur diye düşünüyorum.

Erken boşalıyorum

10 yıllık evliyim. Erken boşalıyorum. Evlenince geçeceğini düşünmüştüm ama değişen bir şey yok. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, bitireceğiz onu. Ama uzaktan kumandayla, sözle, telefonla konuşmakla olmuyor. Tedavisi ve kullanman gereken ilaçlar var. Üstelik öyle külfetli de değil. Gerisi sana kalmış.

Rüyamda ilişkiye giriyorum

Otobüse ya da dolmuşa bindiğim zaman yanımda oturan kadınla o gece rüyamda ilişkiye giriyorum. Bir de penisim 2 aydır sertleşmiyor. Neden?

CEVAP

Değerli okurum, birincisi rüya zenginliği. Bu konuda rüya görmeyenler seni kıskanacak. Sen bol keseden işi idare ediyorsun. Penisinin seninle alıp veremediği yok. Ona fazla karışma. O zamanı gelince de görevinin başına dikilir.

Aklımdan çıkmıyor

2 yıl önce kız arkadaşımla ayrıldık. Ayrıldıktan sonra kızlarla ilişkiye giremedim. Yatağa kadar her şey yolunda gidiyor ama vazgeçiyorum. Aklıma eski sevgilim geliyor, yapamıyorum.

CEVAP

Değerli okurum, zamana bırakacaksın.

Sizce yeterli mi?

19 yaşındayım. Penisim 15.5 santim. 63 kiloyum, 1.72 boyundayım. Penisimin küçük olduğunu düşünüyorum. Uzmana görüneyim mi?

CEVAP

Yavrum, ben zaten onu milimetresine kadar görüyorum. Nesini göstereceksin uzmana? Yani uzman eline cetveli alacak, ölçecek ama cetveller aynı. Boyun normal, kilon, boyun yerinde. Ama galiba biraz aklın uçuk.

Seks yapamıyoruz

19 yaşındayım. Geçen gün kız arkadaşımla ilişkiye girerken penisim sertliğini kaybetti. Bu yüzden 2 haftadır seks yapamıyoruz. Sizce ne yapmalıyım?

Cevap

Hiçbir şey yapmayacaksın. Organa hak verecek, istenmeyen yemek yenmeyecek psikolojisine uyarak birbirinize veda edeceksiniz değerli okurum. Bu yaşta evlilik olmayacağına göre, ben size formülü versem, siz ilişkinizde tavan yapsanız bunun sorumluluğunu nasıl üstlenirim? Önünüzde okul, meslek, aile izni falan da var da para yok. Bu durumda sizler seks peşindesiniz. Hadi oradan, çıkış yan kapıdan.

Kocam erken boşalıyor

26 yaşında, 7 aylık kadınım. Eşim 28 yaşında, erken boşalıyor. Vajinal orgazm olamıyorum. Kocam doktora gitmek istemiyor. Ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, adamın ilk gençlik yıllarında kendine öyle güveniyordu ki hep söylenen o söze uyarak “Duvarı bile delerim” derdi. Kadının bedeninden ruhuna ulaşma tünelinin, duvar delmekten daha zor olduğunu gördü. Doktora giderse, teşhisle ikinci yenilgiyi almaktan korktu. Üzerindeki etkiyi yitireceğinden doktora gitmek istemiyor. Sevgili okurum, kadının orgazm sorunu öyle aşılacak bir duvar değil. Yani önünde 40-50 yıl var. Bu gemi bu ağırlığı taşımaz. Zaten su almaya başlamış. Bence eşin mutlaka doktor şansını kullansın. Bir çıkar yol bulunursa beni de teşekkürle ansın.

Kızları mutlu edemiyorum

22 yaşındayım. Kızlarla ilişkiye girince çok çabuk boşalıyorum. Birlikte olduğum hiçbir kızı mutlu ettiğimi düşünmüyorum. Evlenince bu sorunu yaşamamak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenince bu sorun tedavi edilecek. Ama yüzer gezer buzdağı misali bu tür ilişkilerin sürerken tedavi olma şansın zayıf.

Küçültülemez mi?

25 yaşında, nişanlı kızım. Nişanlımın penisi büyük. Canım yanıyor, acı çekiyorum. Nişanlımı çok seviyorum. Acaba nişanlımın cinsel organının küçültülmesi mümkün mü?

CEVAP

Sevgili okurum, zor bir sorun. Penisin küçültülmesi söz konusu değil. Tek yöntem, idareli kullanmak. Yapacağınız bundan ibaret.

Büyük değil mi?

26 yaşındayım. Penisim 22 santim. 2 hafta sonra düğünüm var. Ne yapmalıyım? Ameliyatla küçültme şansım var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla küçültme şansın yok. Büyük penis doğrudur. Kadına zorluk yaratır. İlk birleşmeyi 1 haftaya kadar yayın. Yavaş yavaş ve acelesiz. Eşinin korkularına saygı duy. Ancak ameliyatla küçültmeyeceğine göre tek çözüm tekniği öğrenip yarısını kullanmak.

Çok geç boşalıyorum

23 yaşındayım. Sevgilimle 2 yıldır birlikteyim. Penisimde aşırı sertlik var ve sevişirken geç boşalıyorum. Bu sorunları nasıl atlatırım?

CEVAP

Alkışla yavrum, alkışla. Doğanın sana verdiği bir nimet. Yeme, içme, şükret. Alkış üstüne alkış bas, biraz da dizginini kas.

Cinsel isteğim kalmadı

28 yaşında, 4 yıl evli kaldım. 2 yıldır eşimden ayrıyım. Benim cinsel isteğim kalmadı. Hiçbir kadınla cinsel ilişkiye giremiyorum. Cinsel gücümün eski haline gelmesi için ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, evlilik koşullarının normale dönmesi, bir düzenin kurulması ve bu düzenin içerisinde sorunlara çare aranması en doğrusu. Merak etme. Ortam oluşunca çareyi buluruz. Çünkü cinsellik kendiliğinden yok olup erimez.

Kızı unutamıyorum

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ayrılalı 1 ay oluyor. Ben onu unutamıyorum. Kızları görünce isteğim azalıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, ne yapacaksın bekleyeceksin. Ne dünyanın sonu ne de bir kasırga tehlikesi var ortada. Hayat sürüyor. Beklemede kal.

Nasıl davranmalıyım?

20 yaşındayım. Bütün kızlardan cinsel istekte bulunuyorum. Beni tersliyorlar. Ciddi bir ilişki istiyorum. Onlara nasıl davranmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlar haklı değil mi? Doğruyu sen mi yapıyorsun, kızlar mı? Sen cinselliğin sınırlarının nerede başlayıp nerede biteceğini bilmiyorsan kızlar senden kaçar. Akıllı ve duygusal bir erkek gibi ol, yolun açık olsun.

İlişkim bitecek diye korkuyorum

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyorduk. Son zamanlarda erken boşalıyorum. Sevgilim de “Penisin kısa” dedi. İlişkim bitecek. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ilişkiniz aslında bitmiş de siz uzatmaları oynuyorsunuz. Bence iyi olmuş. Zaten yüz göz de olmuşsunuz. Kız sarı kartı göstermiş. Sıra kırmızı kartta. Sen oyuna yardımcı güç ya da doping alarak devam etmek istiyorsun. İyi de bana kalsa maçı bitirir, gişeyi kapatırım. Herkes yoluna gitsin derim. Çünkü yine başka halı sahada oyuna devam edeceksin. Ne var ki kız arkadaşın acımasızca içindeki zehiri dökmüş, penisinin kısalığını söylemiş. Bana göre bilinç altı öcünü almış. Diyemediklerini bana bırakmış. İşte kızın söyledikleri: Arkadaş, penis boyu ve erken boşalmana peki dedim ama beni yüceltecek bir girişim bekledim. Benden bu kadar, dilediğin yere kadar yolun var.

Günün sözü

İhanet akılda başlar, hep orada kalmışsa en tehlikeli olanı budur. H.D.

15

Sıradaki haber yükleniyor...
holder