Dr. Haydar Dümen Rekor mu kıracaksınız?
HABERİ PAYLAŞ

Rekor mu kıracaksınız?

Erkekler cinsellik denince sayılarla konuşuyor. Birbirlerine ‘Cinsel organın kaç santim?’, ‘Bir gecede kaç kez ilişkiye girdin?’ diye soruyorlar. Beyler, bu konuda rekor denemesine gerek yok. Önemli olan her iki tarafın da mutlu ve tatmin olduğu bir ilişki. Gerisi boş...

BÖYLE SORU YOK!

Erkek arkadaşım çok istekli

25 yaşındayım. Erkek arkadaşımla evlenmeyi istiyorum. Ama çok istekli, gecede 3-4 kez ilişkiye girdiğini söylüyor. Onu seviyorum ama çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, korkma yavrum, evleniver sevgilinle. Ona “Evet” dediğini söyle. Çünkü seninkinin ateşi en fazla birkaç ay sürecek. Her gün bir sayfa eksilterek, bazı geceler defteri dürecek. En azından 50 yıllık birliktelikte 3-4 aylık sıkıntı da sizin anılarınızda küllenecek. Hadi kızım, “Evet” de, olsun bitsin. Ne olur, hatırım için, vallahi yalvarıyorum sana. Bu lafım da anan için. Anladım ki o da öyle istiyor. Evde kalırsın diye tasa ediyor.

Haberin Devamı

Ağlama krizine giriyorum

28 yaşında, 20 günlük evli kadınım. Canım yandığı için ilişkiye giremiyoruz. Cinsellikten soğudum, eşime yaklaşmak bile istemiyorum. O işi düşündükçe ağlama krizlerine giriyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, evlilik tek başına değil, sosyal, kocaman ve de dairesi geniş bir kavramdır. Başlangıçta benzer şikayetler görülebilir. Bunlar tedavi edilir. Evlilik 50 yıllık bir birlikteliği el ele geçirmeyi gerektirir. Kısa günde daha cinselliği tanımadan, bu konuda hamken hayatının geniş yelpazesine böyle karar aşılama. Ruhlar kenetlensin, tedavisi olan bir soruna gerekenler yapılır, doktora birlikte gidilir. Eşin de seni kucaklasın, bağrına bassın ve de sabırlı olsun.

Cinselliği yaşasam mı?

47 yaşında bakireyim. İlk kez aşık oldum, 3 yıldır erkek arkadaşım var. Onunla cinsellik yaşamak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. Başkasıyla mantık evliliği yaparsam bakire olmamam sorun yaratır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, aşk ve evlilik bekaret üzerine yapılmaz. İnsan bir bütündür. Bakirelik biyolojik bir kavramdır. İnsanlar ruhsal duygularını, akıl, mantık, özel tercihler ve hayat yolunun şemaları üzerine yaparlar. Bekaret de kişilere göre bu bağlamda yerini alır. Bunun önemi töresel, ailesel ve sosyal içerikli kavramlardan oluşur. Ne var ki yüzde 25 oranında ilk ilişkide kızlarda kanama olmaz, zar esnektir. Sen bir kavramı korurken, kadınlığını, ruhunu, hayatının akışı ve rengini pas geçmişsin. Karar senin, bilimin kararı ise böyle değil, unutmayın ben bir bilim insanıyım.

Haberin Devamı

İçimizde korku var

18 yaşındayım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Boşalmamın arkasından hemen sildik ama içimizde korku var. Bakire olmasına rağmen kızın vajinasına az da olsa meni gittiyse gebe kalır mı?

CEVAP

Değerli okurum, kalabilir, ama ihtimali çok çok düşük. Bu cebinde para yokken kumar oynamak gibidir. Kaybederseniz hayatınız sönebilir. Dikkatli olun yavrum, biraz da okuyun, bilgilenin.

Sevgilimi çok seviyorum ama...

Sevgilimi çok seviyorum ama o evli. Çok mutsuz olduğunu söylüyor. Ben onunla ilişkiye girmeyi istiyorum ama evli olduğu için sıcak bakmıyorum. Benimle zaman mı geçirmek istiyor?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, tabii ki ilişkiye girmeyeceksin. Her şey bir yana adamın karısının hakkını yemeyeceksin. Bu yuvaya bir parazit gibi girmeyeceksin. Ve böylece de vicdan azabı çekmeyeceksin. Herkes kendi yoluna.

Neden sertleşiyor?

10 aylık birlikteliğim var. Kız arkadaşımla cinselliği konuşurken penisim sertleşiyor. Bazen de sızlıyor. Acaba neden olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, iyilikten olur, erkeklikten, sağlıktan olur. Biraz da iradesizlikten olur.

Ben 2’de kalıyorum

27 yaşındayım. Arkadaşlar günde 3-5 kez boşaldıklarını söylüyor. Ben ise en fazla 2 kere boşalıyorum. Sorun bende mi yoksa onlarda mı? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, sorun sendeki saplantı. Günde 1-2 bile çok. Bu da bilimin sana fermanı: Haftada 3’e inebiliyor musun? İşte o zaman her yönüyle mükemmel bir erkek olursun. Uzun yıllarını cinsel mutlulukla yaşarsın.

Devamı gelmiyor

23 yaşında, 2 yıllık evliyim. İlişkiye girip boşaldığım zaman devamını getiremiyorum. Bazen eşimi mutlu edemediğimi düşünüyorum. Ne yapmalıyım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ne demek devamını getirememek? Anlayamadım. Yani ikinci, üçüncü birleşmeleri mi diyorsun? Aslında bunun doğru dürüst bir kez olanı her şeyi bitirir. Biraz acemiliğinin olduğunu sanıyorum. Eğer erken boşalman varsa, bu da tedavi edilir.

Kızlık zarım yırtıldı mı yoksa esnek mi?

21 yaşında kızım. Nişanlımla ilk deneyimimi yaşadım, hiç zevk almadım. Bir de ilişkide hiç kan gelmedi. Hemen tuvalete gittim, kan gelmişti. Nişanlım buna inanmadı. Acaba kızlık zarım yırtıldı mı, esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, zevkini bilemem. Zarın zedelendiğini tahmin ediyorum. Ama zedelenme yırtılma değildir. Bu sana bir uyarıdır. Dikkat etmezsen yırtılır da kanar da. Dahası gebe bile kalabilirsin.

İktidarsız mıyım?

28 yaşındayım, ereksiyon olamıyorum. Kız arkadaşımın yanında isteğim artıyor ama tam sertleşme olmuyor. Acaba iktidarsız mıyım? Bitkisel ilaçlardan söz ediyorlar, denemeli miyim?

CEVAP

Değerli okurum, bitkisel mitkisel ilaçları boşver. Ayrıca iktidarsızlık lafını bir daha duymak istemiyorum. Psikolojik etki, heyecan ve takıntılardan olur. “Ya sertleşmezse?” diye düşündüğün zaman ereksiyon olmaz. Bir süre sonra alışacaksın. Ama bu süre 3-5 ayı bulmuşsa, yeniden bize ulaşacaksın.

Sürekli seks konuşuyoruz

Kız arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyor, telefonda sürekli seks konuşuyoruz. Bu normal mi yoksa anormal mi? Geleceğe dönük planlarımızı olumsuz etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, gelecek planları olumsuz etkilese bir şey değil, ama telefon idaresinin hatlarını etkiliyor, kısa devrelere neden oluyor!!! Canım, konuşun da bu kadar ateşli konuşmayın. Havadan sudan, memleketin durumundan falan filan... Konuşmak güzel şeydir, akla da yön verir. Estetik, şiirsel tatlı olursa Haydar Hocanız da buna izin verir.

Dayanamıyorum

19 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Her gün yapmak istemiyorum ama dayanamıyorum. Hangi sıklıkla yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, iradene sor. O sana yemin ederek haftada 2 diyecektir. Ama yemininde ve sözünde durmayan bir yapıya sahip olduğundan ben haftada 4’e çıktım. Aranızı buldum. Bu kadar hakemliğime de saygı duy.

Kız hamile kalır mı?

19 yaşındayım. 3 ay önce kız arkadaşımla seviştik. Ben boşaldım, onun vajinasına geldi. Acaba kız hamile kalır mı? Bu durum psikolojimi bozdu. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, bana göre kalmaz. Ya da kalmayabilir. Ama hani doğum günü partisi düzenlerler de beklenmedik birileri kapıyı açınca “SÜRPRİZ” deyiverir ya işte onun gibi.

GÜNÜN SÖZÜ

Aklını hilede kaybeden çilede toplar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder