Dr. Haydar Dümen Rol yapmak kadını üzer
HABERİ PAYLAŞ

Rol yapmak kadını üzer

Kadınların büyük çoğunluğu orgazm olamıyor. Bazısı eşini üzmemek için zevk almış gibi davranıyor yani rol yapıyor. Bir süre sonra da bundan bıkıyor. Hanımlar, kendinizi üzmeyin. Her şeyi zamana bırakın ve fantezileri devreye sokun. Erkeğe de iş düşüyor, o da sorumluluk taşısın.

GÜNÜN SORULARI

Hakim olamıyorum

19 yaşındayım. Kendime hakim olamıyor, sık boşalıyorum. Bir de sık ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapayım?

Değerli okurum, bazı çocuklar oyuncaklarını elinden düşürmezler. Yatarken bile oyuncak yastık altındadır. Demek ki sen de oyuncağınla oynuyor, sık sık mastürbasyon yapıyorsun. Bu alışkanlık adeta kuru ağaçlardan meyveler toplatır insana. Çoğu zaman meyve bile yokken sanki dalındaymış gibi toplanır. Eğer iştah varsa bu doyumsuzluk niye? Yaşın 22’ye gelince kadını tanı. 30’una gelince birini al koynuna, gir evrensel oyuna.

Haberin Devamı

Hâlâ bakirim

27 yaşındayım. Hiç seks yapmadım. Günde 4 kere mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

Değerli okurum, hayallere yükleniyorsun ama bana göre ağır bedeller ödüyorsun. Senin ilkbahar yavaştan ısınmaya başladı bile. Üstelik fide tarlasına hiç çapa da vurulmadı. Boşa da olsa tohum da atılmadı. Buna kısır döngü derler. Gel otur yanıma sofraya. Tatlı tatlı yiyelim, tatlı tatlı konuşalım. Ne o? Sen hiç çatal bıçak kullanmadın mı? Mecbursun desem üzerine dökersin. “Yemem” diyorsan sen bilirsin.

Neden böyle büyük?

34 yaşındayım. Cinsel organım çok büyük. Ne yapacağımı bilemiyorum. Doktor da çare bulamadı. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, gerçekten büyük. Bu mutlu evlilik ya da birliktelik yaratmaz. Her şey senin elinde. Ameliyatla da küçültülmesi mümkün olmuyor. İdareli kullan. Evlenirken uygun birini seç.

Artık sıkıldım

25 yaşında kızım. 1 yıldır erkek arkadaşımla ilişkiye giriyor, zevk almıyorum. Rol yapmaktan sıkıldım. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, bu iş sizler kadar eşlerden de kaynaklanıyor. Çünkü erkeklerin çoğu bu konudaki incelikleri anlamıyor. Sizlerin ruhuna destursuz misafirler gibi dalıyor. Sevgi ve aşk sürekli ateşlenmezse külleri soğuyor. Kadınlar biraz güven ve özgürlük havası alırsa işin ucunda da sevgi varsa solmuş çicekler canlı kalıyor, çiftler mutluluğu yakalıyor. Sevgili okurum, pes etmek yok, fantezilerini harekete geçir.

Haberin Devamı

Penisimi sıkıyorum

19 yaşındayım. Mastürbasyon yaptıktan sonra sperm kaybı olmasın diye penisimi sıkıyorum. Bu ileride bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, çok yanlış yapıyorsun. Bu ileride değil, hemen sorun çıkarabilir. İç dokularda zedelenme ya da yırtılmalara neden olabilir. Senin sperm dediğin şey, tükürüğümüz gibi bir tür atık maddedir. Bundan böyle deneme. Mastürbasyon sayını da haftada 2-3’te tut yeterlidir.

Eşimden soğuyorum

30 yaşında, 3 yıllık evliyim. 1 çocuğum var. Evime bağlı kalamıyorum. Çünkü karım cinsel ilişki için isteksiz. Bu yüzden eşimden her geçen gün soğuyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, zor durum. Bu cinsellikten kaynaklansa da bütünlük içinde başka erozyonlar da var. Burada tek sorun çocuğunuz. Geçimsiz ailelerde çocuklar riskte. Dengeler kurulmamışsa çocuk zarar görüyor. Bir yuvanın kurtarılması için eşler birlikte tedavi amacıyla profesyonel yardım almalılar. Siz bu yola girmelisiniz. Eşinin düzelmesi o kadar kolay değil. Senin de geri dönüşün sıkıntılı olacak. Oturun, yüreğinizi birbirinize açın.

Haberin Devamı

Neden sıvı geliyor?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Bu neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle olması gerektiği için geliyor. Seni neden tedirgin ediyor ki?

Hangimizde sorun var?

Penis boyum 14 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde sanki penisim ufakmış gibi hissediyorum. Acaba sorun bende mi yoksa onun vajinası mı geniş? Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, kimsede sorun yok. İkiniz de şahanesiniz, dikkatli bir şekilde yolunuza devam edin.

Orgazm oldu mu?

21 yaşındayım. Sevgimle ilişkiye girdik. Kız arkadaşımın mutsuz olduğunu düşündüm ve orgazm olup olmadığını sordum. “Evet” dedi. Ben şüpheliyim. Çünkü boşalma sıvısı gelmedi. Acaba gerçekten orgazm olmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşına sor. Bu konuda kız ne derse doğrudur. Ne bileyim çocuğum. Uzaktan dürbünüm ya da hayali cinlerim yok ki peşinize takayım.

Günde 2 defa yapıyorum

18 yaşındayım. Günde 2 defa mastürbasyon yapıyorum. Bunu zararı var mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, var. Beynini mastürbasyona monte edersen bu defa bütün hayatını o küçük beyin idare eder, onun esiri olursun. Yukarıda büyük beyin, aşağıda küçük beyin. Hangisini kullanacağın, hangisiyle hayata atılacağın senin işin. Yavaş yavaş sayıları azaltıver. Çakı gibi bir delikanlı ol.

Neden sertleşmiyor?

Cinsel organım tam sertleşmiyor. Bu yüzden kızlara karşı soğukluk yaşıyorum. Bu da beni etkiliyor. Bunalıma girmek üzereyim.

CEVAP

Değerli yavrum, sen kendini olumsuz telkin altına almışsın. Korku, heyecan, panik, kuşku ya da sürekli kendini denetim altına alman penisin ereksiyonunu etkiler. Bana göre sapasağlam delikanlısın. Kızlarla arkadaş ol. Başlangıçta cinselliği arka plana at. Zamanı gelince o flört biçiminde devreye girer, sen de alışırsın.

Penisim eğri

20 yaşındayım. Bugüne kadar cinsel ilişkiye girmedim. Penisimde aşağı doğru bir eğrilik var. Bu eğrilik düzeltilir mi? İişkiye girsem sorun yaşar mıyım? Zevk alabilir miyim?

CEVAP

Değerli okurum, kafana takacak bir sorun yok. Bütün kuşkuların yersiz. Evlenmeden önce bir operasyon düşünülmesi için (şimdi değil) penisinin cinsel birleşmeye engel olacak kadar eğri olması gerekir. Sözüne ettiğin eğrilik fizyolojik ve doğal yapısı gereğidir. Sana zararı olmaz. Sen kendi yoluna devam.

Hep ilişki istiyorum

18 yaşındayım. Sürekli mastürbasyon yapıyorum. 2 yıldır sivilcelerim var. Bana tavsiye edeceğiniz bir ilaç var mı? Bir de ilişkiye girmek istiyorum. Acaba bu durum mastürbasyondan mı kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, gazete köşelerinden ilaç ismi verilmez. Sivilceleri sıkma. Yağlı, çikolatalı yiyeceklerden uzak dur. Gerekirse bir cilt hastalıkların uzmanına git. Mastürbasyonu azaltmazsan olabilecek sorunların aynı oranda büyür.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşkın da mevsimleri vardır. Kırlangıç kanatlarıyla gelen baharlar yaz yağmurlarıyla berekete dönüşür. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder