Dr. Haydar Dümen Romantizmi öldürmeyin
HABERİ PAYLAŞ

Romantizmi öldürmeyin

Çiftler birbirlerini çok sevse de yatak odasında uyumu yakalamaları zor oluyor. Erkek çok istekli, kadın isteksiz ya da tam tersi durumlar görülüyor. Birbirinizi dinleyin, romantizmi öldürmeyin. Hoş konuşmalar, güzel müziklerle odanızı renklendirin.

Bozulmuş mudur?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme ilişkiye girdik. Penisinin çok az girdiğini hissettim. Eve gittiğimde iç çamaşırımda bir damla kan vardı. Ertesi sabah kalktığımda adet başladı. Zarım yırtılmış olabilir mi? Kızlık zarı diktirilir mi?

CEVAP

Kızım, zedelendi. Umarım kurulacak normal bir ilişkide kanar.

Haberin Devamı

Kız yarıda bırakıyor

28 yaşında kadınım, 4 yıllık ilişkim var. Ama son 6 aydır sevgilim ilişkiyi yarıda bırakıyor. Zevk almıyor. Kendisi mastürbasyonla boşalıyor. Sorun benden mi kaynaklanıyor ya da ondan mı?

CEVAP

Okurum, partnerinin mastürbasyon problemi var. Bunu aşması gerekir. Aşması için de iradesini kullanacak, aklına yön verecek. Fantezilerini kullanacak. Kendisiyle kırıcı değil, yumuşak mücadelelerle olayı zamana bırakacak.

İsteğimiz kalmadı

25 yaşındayım, kocam da 30 yaşında. Bir yaşında oğlumuz var. Biz cinsel soğukluk yaşıyoruz. Kocam çok çalışıyor, yorgun ve hep isteksiz. Ne zaman hamle yapsa bu kez ben isteksiz oluyorum. Ne yapacağız?

CEVAP

Sevgili okurum, evliliklerde romantizm mutlaka ölüyor. Sizinki çok erken yaşta iflas etmiş. Eşin yorgun olduğu için beklenen performansı yakalayamıyor. Sanırım senin de suçun var. Bu evlilik sürecek. Nasıl ki sen, sabah eşine çayını demliyor, ona bir sofra hazırlıyorsan, akşamları zaman zaman güzel sözlerle, cilvelerle, değişik giysilerle bir yatak odası sofrası hazırla. Romantizmi yeniden canlandır. Bir süre sonra meyvelerini toplamaya başlayacaksın.

Eşimi çok seviyorum

Beş aydır evli kadınım ve çok mutluyum. Ancak ilişkiden zevk alamıyor ve boşalamıyorum. Eşim de çok istiyor ama olmuyor. Sizce benim sorunum ne olabilir?

CEVAP

Sevgili okurum, fantezileri kullanın. Klitoris orgazmdan vazgeçme. Klitoris orgazm ile vajinal orgazm arasında bir köprü kur. Erkeğin de seni biraz keşfetsin. Bu da zamanla olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım kolay gelsin.

Haberin Devamı

Canım yanıyor

Sevgilimle öpüştüğümde cinsel organım sertleşiyor. Onunla ilişkiye girmiyorum. Sertleşme geçince penise darbe yemiş gibi oluyorum. Bu sorunu nasıl çözerim?

CEVAP

Sorun yok ki çözelim oğlum. Penise kan doldu, gerildi. Sertleşme odur işte. Gevşeyince acı duyuyorsun. Tempoyu aynen sürdür. İyi yoldasın.

Barıştık ama...

26 yaşında kadınım, 7 senelik evliyim. Üç çocuğum var. Cinsel hayatımız iyiydi. Eşimle kavga edip 3 ay ayrı yaşadık. Yeniden barıştık, ilişkiye giriyoruz ama ben zevk almıyorum. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Sevgili okurum, ruh ve gönül kırıldı. Çiçekler susuz kaldı, solmadı ama gevşedi. Yeniden can bulması gerekiyor. Bulacaklar da. Biraz senden, biraz eşinden. Sen aklına takılan kötü fikirleri ayıkla, temizle, at. Hayat budur. Eşin de biraz sevecen ve anlayışlı davransın. Birçok ailede bu tür sorunlar olur. Yeter ki siz körüklemeyin, alt yapısını sağlam hazırlayın. Bu tür dersler alınmadan zaten hayat olmaz.

Hamile miyim?

Adet döneminin beşinci gününde ilişkiye girince hamilelik riski var mı? Adetim bittikten bir gün sonra ilişkiye girdim. Korunmadım. Acaba hamile miyim?

Haberin Devamı

CEVAP

Kızım, büyük ihtimalle bir şey olmadı.

Hamile kaldı mı?

İki yıllık bir ilişkim var. 22 yaşındayım. Arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz. Bu ay adeti gecikti. Hamile kalma ihtimali olabilir mi? Adeti normalde de aksayabiliyor. Biz birlikte olmayalı 15 gün geçti. Ne olur bana cevap verin.

CEVAP

Değerli okurum, sanırım olmadı. Ama sürtünme türü ilişkilerde cinsel organ üzerine akan meniden gebe kalma olasılığı var. Bunu da uzaktan bilmek kolay değil. Ama içimden gelen ses gebe olmadığını söylüyor. Biraz daha bekleyelim.

Çok kılım var

Penisimin sırt tarafında çok fazla kıllanma var ve kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. İktidarsızlık nedeni olabilir mi?

CEVAP

Yavrum, nedeni erkeklik, iktidarsızlık nereden çıktı? Eskiler ‘Buldun da bunuyorsun’ derler. Arkadaşın rahatsızsa gidersin epilasyon merkezine, kurtulursun kıllardan. Sen de rahat edersin, kız da rahat eder. Belki bana da dua edersiniz.

Dudakları çok büyük

30 yaşındayım, vajinanın dudakları çok büyük. Ne yapabilirim?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey yapamazsın. Ameliyatla küçültebilirsin. Ama değmez. Bütünlükten en iyiyi, en güzeli yakalayıp doruklarda dolaşmayı amaçlarsan her şey düzelir. Keyifler yerine gelir.

Erken boşalıyorum

20 yaşındayım. Erken boşalıyorum. Sevgilimle öpüşürken, telefonla konuşurken bile boşalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, evlilik şartları oluştuğunda ve evlendiğinde bu konu tedavi edilecek. Şimdilik idare et, komplekse girme.

Çok mu küçük?

18 yaşındayım. Penisimin boyu 11 santim. Benimki küçük gibi geliyor. Arkadaşlarınkiler daha uzunmuş. Tıbbın buna bir çaresi var mı?

CEVAP

Değerli yavrum, ekipmanların tam, yola devam. Erkekliği elden bırakma.

BÖYLE SORU YOK!

Neden ilişkiden zevk alamadım?

Yaşı benden büyük bir kadınla ilişkiye girdim, saatler sürdü. Sürekli seks yapan biri değilim ama hiç zevk alamadım, o ise birçok defa orgazm oldu. Ben mastürbasyon yaparak boşaldım. Daha önce böyle bir şeyle hiç karşılaşmadım. Sebebi nedir?

CEVAP

Oğlum, niye, niye deyip durma. Arada insanın başına böyle şeyler gelir. Akıllı ve tecrübeli adamlar bunu bilir. Sen bilmiyormuşsun madem öğrenmesini bil. Bak, önemli bir nokta daha var, o da şu: Sevdiği, aşık olduğu kişiyle beraber olan adamlar zevk vermekten de büyük haz alır. Partnerinin coştuğunu görüp zirve yaparlar. Ancak fazla özveri vereni çalıştırır ama alanı tembelliğe iter. Kısacası değerli okurum, her şeyin kararında olması cinselliği iyi yapar. Seni de doğru yola sokar.

GÜNÜN SORULARI

Nasıl büyüteceğim?

26 yaşındayım, cinsel organım 10 santim. Büyütmek istiyorum. Hap, krem, jel kullansam olur mu? Ya da bazı metodlar varmış, onları mı uygulayayım? Sizin bana önereceğiniz bir yol var mı?

CEVAP

Okurum, önce kilondan başlayalım. Bizim için en kolay yolu bu. Yoksa krem, jel, pompa, çok mastürbasyon gibi yöntemlerin yararı yok. Önerilerime gelince; evlenirken belki minyon bir kız daha uygun olabilir. Kızın cinsel dünyası, fantezileri ve yapısı da bu konuda rol oynar.

Çünkü orgazm güçlüğü çeken kadın için seninkinin boyunu 2 katına çıkarsak yine tatmin olmaz. Organın boyutu bize göre normaldir. Sen cinselliği ve kadının ruhunu ayrıca beden özelliklerini öğrenmeye bak. Kitaplar oku, bu köşeyi boşlama. Kendine de kompleks aşılama.

40’lı yaşlarda kuşum ölür mü?

26 yaşındayım. Karımla ilişkiye giriyoruz, ben boşalıyorum. Ama eşim doymuyor, gecede 5- 6 defa birleşme yapıyoruz. Zararı olur mu? İleride yani 40’lı yaşlarda benim kuş ölür mü?

CEVAP

Okurum, kuş ölmese bile yorulur. Kuşu da yoran şey beyin ve ruhtur. Nasıl zamanla çok yersen, mide genişler, insan obur olur. Ama bir süre sonra önüne konulan yemeği de yemek istemez, işte öyle olacak. Eşinin tedavi amaçlı bazı yöntemleri öğrenmesi, bunun normale çekilmesi gerekiyor. İkiniz el ele bir uzmana gidip derdinizi dökün. Çözüm yolu arayın. Çünkü eşin de bundan zarar görecek.

GÜNÜN SÖZÜ

Umut kuşun kanadında. Uçup gitmişse onu yakalamak için kuşu vurmayın. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder