Dr. Haydar Dümen Şüpheyle aşkınızdan olmayın
HABERİ PAYLAŞ

Şüpheyle aşkınızdan olmayın

Kıskançlık ve şüphe kardeş gibi. İkili ilişkilerde yıkıcı oluyor. Erkekler, birlikte oldukları kadınlardan şüpheleniyor ama ne için? Kızlık zarı uğruna hem kendinizi hem de sevdiğinizi yiyip bitiyorsunuz. Esnek diye hep yazıyoruz. Kurtulun şüpheden ve rahat edin.

İlişkiyle büyür mü?

20 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 17 santim. Bunun nedeni nedir? Bir de ilişkiye girince penis büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel ilişkiye girince penis büyümez. Sertleşmiş hali 14 santimi bulmuşsa neyi arıyorsun, ne soruyorsun anlamadım. Eskilerin dediği gibi öküzün altında buzağı arıyorsun.

Haberin Devamı

Ya kan gelmezse?

Ben ailemin isteğiyle evlendirildim, 2 kez ilişkiye girdim ama kan gelmedi. İki yıl oldu boşandım, şimdi evlenmek istediğim biri var. Ama ya ilk gece benden kan gelmezse ne yaparım? Sevdiğim kişiye evlenip ayrıldığımı, kız olduğumu söyledim. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, ortada büyüteceğin bir sorun yok. Sosyal ya da ailevi engeller yoksa, bu kişiyle hemen evlen. Zaten her şeyi söylemişsin. Bu mektubu keser, saklar günün birinde ona da okutursun. Bazı kızlarda kanama olmadığını ‘sağır sultan bile’ duydu. 50 yıldır da ben bangır bangır bağırıyorum. Kanamayan kızlık zarları vardır. Sen de kendini tanıyorsun. Bir hiç yüzünden mutluluğunu ve geleceğini karartman doğru değil.

Hamile miyim?

22 yaşında kadınım. Nişanlımla ilişkiye girdik. İlk başlarda korunuyordu, bir sorun yoktu. Daha sonra ben doğum kontrol hapına başladım, düzenli içmedim Nişanlımla ilişkiye girdik, içime boşaldı. Hamile olabilir miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, olabilirsin. Bu tür ilişkilerde olay şansa kalmıştır. Düz yolda yürürken bile insanın ayağı taşa takılır. İlişkiler öncesi kesin bilgilerle donanım olun ki bir kazaya uğramayın.

Pişman olur muyum?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istiyor ama ailem buna uygun değil. Ben de istiyorum ama ileride pişman olmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, benim de fikrim senin gibi. Zamanı değil. Büyük bir maceradır. Bir bakıma okuluna da engeldir. Ayrıca bazı riskler taşır. Biraz daha perhizde kalsan diyorum.

Haberin Devamı

9 santim yeter mi?

26 yaşında kadınım. Yaklaşık 3 aydır bir ilişkim var, cinselliği yaşıyoruz. Sevgilimin penisi 10 santim. Bu yüzden zevk alamıyorum ve ona karşı çok soğuk davranıyorum. 9 santim bir kadının zevk alması için yeterli mi?

CEVAP

Sevgili okurum, onu seviyorsan bırakmayacaksın. Erkek arkadaşını şişmanlatmayacaksın. Ruhunu ve geleceğini 2-3 santim farka feda etmeyeceksin. Sözümün tam tersi de doğru. Seçim sana kalmış.

Mutlu eder miyim?

18 yaşındayım. Hiçbir kızla ilişkiye girmedim. İleride karımı mutlu edebilir miyim?

CEVAP

Okurum, büyü. Daha üzerinden geçeceğin dereye çok yolun var. Paçaları şimdiden sıvarsan ayağına diken de batar, çalılar da dolaşır.

Büyütebilir miyim?

25 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kendime olan güvenimi bile kaybetmek üzereyim. Bir kızı seviyorum ama evlenmek istemiyorum. Cinsel organımı ameliyatla büyütebilir miyim veya bu halde evlenirsem bir sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, cinsel organın normal. Kadının vajinası 8 santimdir. Eğer kiloluysan ve kasıklarında yağ birikimi varsa bu yağlar, penisi 1-2 santim yuttuğundan görüntü daha küçükmüş imajı verir. Eğer öyleyse o bölgedeki yağları eritmeye bak. Sevdiğin kişiyle rahatlıkla evlen, mutluluklar okurum.

Haberin Devamı

Korkuyorum

27 yaşında kızım. İki yıl önce nişanlıydım ama ayrıldık. İlişkiye girdik, kan gelmedi. Doktordan kızlık zarımın yırtılmadığını öğrendim, raporum var. Şimdi başka biriyle birlikteyim ve evlenmeyi düşünüyoruz. Sizce korkularım yersiz mi?

CEVAP

Sevgili okurum, korkuların yersiz. Bu işler muayene kağıdı ile kanıtlanmayacağı gibi varsayalım ki biraz zedelenmiş olsaydı ne olacaktı? Kendi bilincinizin ve güveninizin sahibi olun. Evlenmeden önce nişanlınla olacaksan, sil baştan yaşanacaksa kızlık zarının bu kadar peşine düşmenin ne anlamı var?

Sevgilim hep isteksiz

21 yaşındayım. Üç yıldır birlikte olduğum bir kız var. İki yıldır ilişkiye giriyoruz. Birbirimizi çok seviyoruz. Ancak sevgilim hep isteksiz. Önceleri razı ediyordum ama şimdi onu da yapamıyorum. Ben sıkıldım. Başkaları ile de ilişkiye girmek istemiyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Okurum, kızı yarı yolda bırakma. Cinselliğe programlı değil. Zamanla düzelir. Ailesine, kendisine karşı sorumluluğunu takdir etmek gerekir. Önünüzde 60 yıl var. Ben kızdan yana ağırlığımı koyuyorum.

Tatmin edemiyorum

29 yaşındayım ve penisim 11 santim. 1.70 boyundayım ve 90 kiloyum. İlişkiye girdiğim kadını tatmin edemiyorum. Bana bir öneriniz var mı?

CEVAP

Okurum, 6 ayda 20 kilo ver, beni ara.

Gebe mi?

Sevişirken cinsel organına boşaldım. Kızın hamile kalma olasılığı var mı? Kahverengi bir akıntı başladı. Acaba neden?

CEVAP

Okurum, hamile falan değil. Siz durmadan yaramazlık yapın, telaşa kapılın. Gelip kapımı çalın. Ailenizle, okulunuzla aranızı bozmayın. Kuyunuzu da kazmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Eşime nasıl yaklaşayım?

25 yaşında kadınım. 3 yıllık evliyim, 1 yaşında bir çocuğum var. Kocamla severek evlendim ama bana kötü davranıyor. Gözüm dışarıda. Aşk arıyorum. Eşim 2 gün iyi davransa hemen ona bağlanıyorum. Eşime nasıl yaklaşayım?

CEVAP

Sevgili yavrum, eşin sert ve bencil biri. Ne yaparsan yap, o bildiğini okuyacak. Oysa sen canlı, ruhu açık, dışa dönük, seksten önce aşka sıcak bir kadınsın. İkinizin arasında büyük bir kimlik farkı var. Bana göre ilişkiniz zor aşamalardan geçecek. Belki de bir düzlüğe ulaşamayacak. Çok düşünüp ona göre hareket et. Gözünü dışarıdan çek kızım, aklından bile geçirme. Evliliğiniz bana sarsıntılı ve bitecekmiş gibi geliyor. Aklının bir köşesinde bulunsun.

GÜNÜN SORULARI

Öpüşürken bacaklarım titriyor

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla öpüşürken bacaklarım titriyor. Kendimi kaybediyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, ne mutlu sana. Yavrum her şey tam olması gerektiği gibi. Zamanla bu işlere alışacaksın. Antrenmanlar yapacaksın. Bu kadar kendini kaptırmayacaksın. Heyecanlarını kontrol edeceksin. Bir zaman sonra bu heyecanlar azalacak. Kız arkadaşınla evlensen, uzun bir zaman sonra öpüşmek aklından bile geçmeyecek. Doğanın yasaları bunlar. Sen onları sadece bir zaman dilimi içinde rötuş edeceksin. Ve de gözünde büyütmeyeceksin.

Tek başıma daha zevkli

21 yaşındayım. Her gün ortalama 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimde geç boşalıyorum. Kız arkadaşımdan da zevk almıyorum. Tek başıma daha zevkli oluyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, uçurumun kenarından bir adım daha atmışsın, iyi ki adımının biri toprakta. Eğer böyle gidersen evlendiğinde mis gibi, dünyalar güzeli karın seni yatak odasında beklerken bu iş için sen banyo ve tuvalete koşabilirsin. Bak çocuğum, tecrübe konuşuyor.

Böyleleri çok var, çok görüyorum. Şimdiden kendini ona göre ayarla, iradeni ona göre kullan. Zaman zaman iradene yenilirsen yine kendini suçlama. Birkaç yıllık zaman diliminde bir maraton koşusudur bu, sonunda sen kazanacaksın.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk sözcüklere sığmayan bir duygudur. Onun için tanımlaması yapılmaz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder