Dr. Haydar Dümen Tadı tuzu kalmıyor
HABERİ PAYLAŞ

Tadı tuzu kalmıyor

Erkekler cinsel organlarını büyütme hayali kurarken, kadın acıyla kıvranıyor. Beyler, elinizdekini idareli kullanmazsanız ilişkinizin tadı tuzu kalmaz. En iyisi fedakarlık yapıp kadınınızı tanıyın. Sonrasında evliliğin yoluna girdiğini göreceksiniz.

BÖYLE SORU YOK!

Kız istiyor, ben korkuyorum

26 yaşındayım, 4 aydır kız arkadaşım var. Artık kız ilişkiye girmek istiyor ama ben cinsellikten korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, dünyada herkes ilişkiye can atarken sen korkuyorsun. Yorumlarsak: 1) Cinselliğe hazır değilsin. 2) Kız sorun yaratır, başına dert açar diye endişelisin. 3) İlişkide acemi misin, çekiniyor musun? 4) Vicdanın engel oluyor. 5) Korkuyorsun. Yazdığım bu 5 madde 15 de olabilirdi. Sağlıklı kişiler cinsel ilişkiye istek duyarlar. Tabii bu eylemde etik ve estetik değerler uyum içinde olmalı. Sorunlar her zaman olabilir. Düşündüklerini açıkça kızla paylaş. Yoksa avda tavşan önünde ama sen elindeki oku havaya fırlatır gibisin.

Haberin Devamı

Karım rahatsız oluyor

26 yaşındayım. Geçmişte çok fazla mastürbasyon yaptım. Evliyim, 4 yıldır eşimle ilişkiye girdiğimde çok çabuk boşalıyorum. Eşim rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon konusunda sanırım başta gelen ülkeyiz. Kadınları sadece cinsel obje olarak görüyoruz. Televizyonlarda güzeller gırlar, tabancalı aşklar, bir oran içinde ailenin ve aşıkların katıldığı sahneler aslında insanların kaderlerine sıkılan kurşunlar gibidir. Ve bunlar da sanki resmi geçit yapar gibi her kanalda karşımıza çıkıyor. Gençler neyi hayal edecekler? Cinsellik konusunda estetik bir eğitim veremediğimiz için sıkıntı yaşanıyor. Değerli okurum, bütün bunların çözümü senin tedavinle olur. Böylece karın üzülmez, mutluluk sizi bulur.

Kocam arkasını dönüp yatıyor

30 yaşında kadınım, 1 yıllık evliyim. Kocam cinsel ilişkiye girdikten sonra sanki beni unutuyor. Arkasına dönüp uyuyor hatta horluyor. Çok mutsuz oluyorum. Ben ona sarılmak istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, kadınlar hakkında çok şey söylenmiştir. Üretici olduğunuz halde hem küçümser tarzda bir değerlendirme ve benzetmeler yapılmıştır. İşte örnekler: ‘Her buluttan yağmur yağmaz, her kadından oğlan doğmaz.’, ‘Karını kaynına, parayı koynundan başkasına emanet etme.’ Atalarımız ‘Bak şu devlet cengine, devlet kuşu zengine / Davul dengi dengine / Bu köprüye bu kalas / Eski hamam eski tas’ demişlerdir. Kasikleri oynayan sayın eşine biz ne diyelim? Kızım olsaydın ayrıl derdim ama bir kere de eşini ben görmek isterdim.

Haberin Devamı

Standartın altında

18 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde olsun olmasın okuduğum ve duyduklarıma göre boyu standartın çok altında. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Yavrum, çocuktun ufacıktın biraz büyüdün ama takıntıları başından atamadın. Oyuncağı elinden alınmış çocuklar gibisin. Gördüklerinden üzüntüye kapılıyorsun. Ve boş yere üzülüyorsun. Her şeyin zamanı var. Ben bile göz ölçüsüyle organ boyunu ölçemem. Mübarekler sihirbaz gibidir. Küçük görünürler, kepçe sapı gibi uzundur. Büyük gördüğüne bakarsın sertleşme olunca yalakaların patron önünde eğildiği gibi eğik durur. Yani her şeyin bir yapısı vardır. Lüften aklınızı bunlarla bozmayın.

Haberin Devamı

Sorun yaratır mı?

Penisim 3-4 santim ama mastürbasyon yapınca 14 santime çıkıyor. Bu bana ileride sorun teşkil eder mi? RUMUZ: TİLKİCİ

CEVAP

Değerli okurlarım, erkekler, beyefendiler, erkekler, akıl, zevk, hayat santimlerle ölçülürse hepimiz ölelim yahu. Bir yaratıcı ve doğa var. İkisi da hata yapmaz. Ama insaf edin, normalin normaline de karşı gelinmez, isyan edilmez.

Gebe kalır mıyım?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla birlikte oldum, kan gelmedi. Adet günüm geçti. Acaba ben hâlâ bakire miyim? Bir de hamile kalma olasılığım nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, hamile kalma olasılığını bilemem. Kızlık zarın kanamadığına göre esnek zara sahipsin.

Neden kan geldi?

24 yaşında, bekar kızım. Hiç ilişkim olmadı. Mastürbasyon yaptıktan sonra çok az kanamam oldu. Acaba bu ne demek?

CEVAP

Sevgili okurum, hiçbir şey demek değil. Ola ki günün birinde burnundan kan gelse bu ne demektir? Kılcal damarlar zedelenmiş demektir. Safsatalara kulağını tıka.

Hep boşalmak istiyorum

21 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin çözüm için bir üroloji uzmanına git. Organik bir sorun yoksa daha ileride uzmandan psikolojik destek alırsın.

Ereksiyon halinde sorun yok ama...

21 yaşındayım. Penisimin boyu 5-10 santim arasında. Sertleştiği zaman sorun yok ama normal hali beni üzüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, içerideki süngersi doku kaliteli olduğundan kendi boyutunun 3-5 katı şişebiliyor. Bazılarında bu ancak bir katı kadar şişince aradaki farkı senin lehine kapatıyor. Avantaj olarak kabul et.

Eşiminki çok büyük

30 yaşında kadınım. Eşimin cinsel organı çok büyük. Bu yüzden acı çekiyorum. Acaba küçültmenin yolu yok mu?

CEVAP

Sevgili okurum, haklısın. Eğer kocan cinsel organını idareli kullanmayı öğrenmez, senin bu yakınmalarını önemsemezse hem ruhsal durumun bozulacak hem de cinsel mutluluğu tadıyla tuzuyla yaşaman mümkün olmayacak. Kocan yumuşak olmalı, organı yarı yarıya kullanmalı.

Geç boşalmak istiyorum

Mastürbasyon yaparken ve ilişkiye girdiğimde erken boşalıyorum. Bu durum beni rahatsız ediyor, psikolojimi bozuyor. Yeniden boşalmak istiyorum. Sizce geç boşalmam için ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmanın tedavisinin olduğunu defalarca yazdım. Erken boşalmanın tedavisi için aynı partnerle devamlı olarak 6 ay birliktelik tedavinin ortamıdır. Bu ortamı olanların olayı çözülür. Ötekilerin beklemekten başka çareleri yok. Mastürbasyonu uzatarak, sakinleşerek, değişik pozisyonlar kullanarak, kendi yöntemlerini bul.

Nişanlım bana inanmıyor

21 yaşında kızım. Nişanlımla birçok defa ilişkiye girdik, kan gelmedi. Ben daha önce kimseyle ilişkiye girmedim. Nişanlım benden şüpheleniyor. Nişanlım “Kan gelmedikçe inanmam” diyor. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Sevgili kızım, nişanlın benim karşımda olsaydı, onu öyle bir inandırırımdım ki eline, ayağına kapanırdı. Ama sorun nişanlın, sen değilsin. Aşağıdan alma, aşağıdan aldıkça tepene binecek. Seni potansiyel suçlu gibi görecek. Sen kendini biliyorsun, en büyük güç ve kanıt bu. Dik dur, o hizaya gelsin. Onu cezalandır, birleşmeyi kes. “Bana güvenmeyene ben nasıl güveneyim?” de.

Dalga geçiyorlar

18 yaşındayım. Kızlar tarafından çok beğeniliyorum. Penisim 8 santim. Arkadaşlarımınki ise büyük. Benimle dalga geçiyorlar. Bunmalıma girdim.

CEVAP Değerli

okurum, bu konuyu birebir ürolog arkadaşa giderek çözmeye çalış.

GÜNÜN SÖZÜ

Melekle şeytanın yan yana oturduğu tek mekan akıldır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder