Dr. Haydar Dümen Tek kürekle yürümüyor
HABERİ PAYLAŞ

Tek kürekle yürümüyor

Haberin Devamı

Evlilik iki kişinin karşılıklı fedakarlığı ve iyi niyetiyle yürüyor. Ama siz üzerinize düşeni yapmazsanız okyanusta tek başına sandalda kalmış gibi olursunuz. Unutmayın, tek kürekle hiçbir sandal gitmez... Eşinize ve evliliğinize saygı duyun, mutluluk sizi bulsun

BÖYLE SORU YOK!

Bayılacak gibi oluyorum


26 yaşındayım, ufaklık büyük. İlişkide boşalmaya yakın içim geçiyor, bayılacak gibi oluyorum. Zordayım. Yardım edin.

CEVAP

Neyin zoru bu okurum? Neyse fırsat bu fırsattır diye kendi reklamını yaptın. Ne var ki bana eyvah dedirttin. Eyvahın biri içinin geçmesi (fena mı yani). İkincisi ise yardım istemen. Bayılana gazoz, nane ruhu, soğan ve daha neler... Halkımızın ecza deposundan birini içiverirsin. Bunları içmezsen “Boşver” der, yatağa uzanırsın. O sırada hem dinlenir hem de ikinci buluşmanın planlarını çizersin. Olaya planlı, projeli biraz da kendinden emin gidersin. Yine bayılacak gibi olursan, bu da senin için ilişkinin KDV’sidir, göze alırsın.

Acaba şap yüzünden mi?

18 yaşındayım, yurtta kalıyorum, yemeklerde şap var. Bunun etkilerini görüyoruz. Mastürbasyon yaptığımda sanki tamamen boşalmıyorum, içeride kalıyor gibi. Sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, yok içeride kalıyormuş, yok boşalamıyormuş... Boşver bunları, her sistem kendi düzenine uyar ve o en doğrusudur. Odada erkek erkeğe aklınıza seks niye gelsin ki? Gelse abes olur. Sizin iç yapınız şapla aşılamaz. Şap yurt idaresinin kurallarında mı var? Yurtta şap, askerlikte şap, yalnız kalınca kendine şap şap... Bir de partneriniz olsa, ortamda uygunsa ‘Tutmayın beni hamhum şaralop. Doymadım bir, iki tabak daha hazırlop.’ Böylece şap ocaklarını çiğneyip geçersiniz.

Artık istemiyorum

27 yaşındayım. Kız arkadaşımla 6 yıllık ilişkim var. Eskiden birden fazla ilişkiye giriyordum. Şimdi cinselliği istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Bıktın delikanlılıktan çıkmış, olgunluğa merdiven dayamış okurum. İyi ki 21 yaşında cinsellikte daha hamken o kızla evlenip 2 çocuk yapmadın. Ne olurdu kızın ve de senin halin? Bu kızı da fazla oyalama. Yitirilen zaman kızların altın çağı ve hayata uyum dönemidir. Sanırım o da 25 yaşındadır. Yani tam evlenme zamanıdır. Senden sonra buldum birini, aldım nikah defterini demesi kolay değildir. Oysa sen kendini düşünüyor, karambollü yollarda çıkış arıyorsun. O yoldan çıkış için at bir adım, ne çıkarsa bahtına şıkıdım şıkıdım.

Sevgilim hamile mi?

Sürtünme yoluyla kız arkadaşımla ilişkiye girdik, acaba hamile kalır mı? Kız arkadaşım orgazm oldu ama boşalamadım, neden?

CEVAP

Değerli okurum, eğer meni bacak arasına akmamışsa risk yok denecek kadar az. Ama sıfır değil. Çünkü yaramaz bir sperm kendine yol bulabiliyor. Şu anlattığına göre kız arkadaşın hamile değil. Yine de dikkatli olun.

Penisim daha çok uzar mı?

17 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. 1.83 boyundayım, kilom da 78. Acaba penisim daha da uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, uzar mı bilemem ama o boy normaldir, yeter. Aslanlar gibi boya sahipsin. Kasıklarında yağ birikmesin, şişmanlama.

Boşalmak için ne yapabilirim?

16 yaşındayım. Arkadaşlarım boşalıyor ama ben boşalamıyorum. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Yavrum, bekleyeceksin. Zaman en iyi hocan ve mimarın olacak. Ama aklın o kadar çok seks isterse, tuzaklı yola girmişsin demektir. Ya ayağın çalıya çırpıya dolanır ya da çamura saplanırsın. Bak ailen, okulun seni bekliyor. Bitmez tükenmez yıllar içinde cinsellik hep olacak. Hepimiz senin gibi o yollardan geçtik. Anladın mı çocuğum?

Nasıl kurtulurum?

30 yaşındayım ve evliyim. Karımla eve gelince 2 kez ilişkiye giriyorum. Akşam eşim uyuduktan sonra başka bir kadınla birlikte oluyorum. Doyumsuzluktan nasıl kurtulurum?

CEVAP

Değerli okurum, sana yardımcı olacağım ama sözümü dinler misin? Teşhisime alınabilirsin ama seksin mani hali yani bir tür seks manyağı durumundasın. Eğer bana güvenirsen tedavi olacaksın. Burada kendi kendine saygını, sorumluluğunu ve toplum içindeki rolünü tehlikeye atmış oluyorsun. Bazı yaralar çok zor kapanır ve bedeli çok pahalı ödenir. Bir profesyonel yardım almandan yanayım.

Zarar verir mi?

Ergenlik çağında mastürbasyon yapmak tehlikeli mi? Spermlere zarar verir mi?

CEVAP

Değerli okurum, çok yaparsan iyi olmaz. Hiç yapmamak da pek olmaz. Ortayı bul ve yürü.

Nasıl uzatabilirim?

20 yaşındayım. Penisim ereksiyon halinde 10 santim. Acaba nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, 10 santim işini görür. Büyütme operasyonla ancak 1-2 santimle büyür. Bence ona gerek yok, zayıfla.

Kızlar beni istemiyor

17 yaşındayım. Penisim 20 santim. Kızlar benimle penisim çok büyük olduğu için ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum hiçbir şey yapma. Kızlar iyi yapıyorlar, doğru yapıyorlar.

Ayda bir kez ilişkiye giriyoruz

Eşimle 5 yıldır evliyiz. Ayda bir kez, o da ben isteyince ilişkiye giriyoruz. Bu duruma üzülüyorum. Normal mi?

CEVAP

Sevgili okurum, şanssızlık kokusu geldi burnuma. Olmaması gereken bir şey. Eşinin psikolojik ya da cinsel ve de ruhsal yapısı çok iyi analiz edilmeli, gözden geçirilmeli. Bir şey var ortada. Haklı görünüyorsun, bir sandalda bile tek kürekle kıyıya çıkılmaz. 50 yıl sürecek evlilikte iki kürek bile yetersizken eşini mercek altına yatırmak gerekir ama elimizden bir şey gelmez.

Ayaklara bayılıyorum

27 yaşındayım. Deneyimlerimi genelde genelevlerde yaşıyorum. Ben ayak fetişistiyim. Yıllar önce de olsa hiçbir güzel ayağı unutamıyorum. Asla, hiç aklımdan çıkmıyor. Bu sorunu aşmak için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, ayak fetişsizmi olabilirsin. Kesin tedavisi zor. Ama onu sana men etmek de imkansız. Orta yol izlenecek. Artık genelevlerden kurtulmanın zamanı gelmiş. Seninle anlaşacak, uzlaşacak bir eş mutlaka bulacaksın.

Hep boşalmak istiyorum

21 yaşındayım. Sürekli boşalmak istiyorum ama olmuyor. Acaba neden kaynaklanıyor?

CEVAP

Değerli okurum, olur bazen. Takıntıdan olur. “Niye boşalamıyorum?” dersen boşalamazsın. Bilinçaltı birikimlerden olur. Ama kesin bir çözüm için bir üroloji uzmanından bilgi al. Organik bir sorun yoksa daha ileriki dönemlerde uzmandan psikolojik destek alırsın.

Neden sıvı geliyor?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla konuşurken penisimden sıvı geliyor. Sizce bu neden oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şey yapmayacaksın. Öyle olması gerektiği için geliyor. Seni neden tedirgin ediyor ki? Karışma onun işine, keyfine bak.

GÜNÜN SÖZÜ
Akıl kana bulanırsa insanlık çarşafa bulanır. H.D


Sıradaki haber yükleniyor...
holder