Dr. Haydar Dümen Ustalık icin zaman şart
HABERİ PAYLAŞ

Ustalık icin zaman şart

Haberin Devamı

Pek çok konuda yapılan ilk denemeler hayal kırıklığına neden olabilir. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Herkesin acemiliği atlatmak bilgilenmek için zamana ihtiyacı var. Acele etmeyin adımlarınızı yavaş atın ki hep yanlışlar yapmayın...

BÖYLE SORU YOK

Tabanca tutukluk yaptı

23 yaşındayım, önceki gece hedefe nişan aldım ama tabancam tutukluk yaptı. Kıza da rezil oldum. Tabancamı eski işler haline nasıl getireceğim?

CEVAP: Ah yavrum, vah yavrum! Tabancanın ahını aldın, şimdi de gönlünü alacaksın. Günümüzde gümüş, sedef kabzalı tabancalar out! Altın kaplamaları in derken yetmedi, elmas ve pırlanta kabzalıları in oğlu in!!! Bir servet. Bunun altın kaplamasını yapan bir kadına sonra da kakmalısını yapan süper bir ustaya tabancayı teslim et. Ardından atışa çık. Patlasa da tutukluk yapsa da fark etmez. Kakmalı Vedat diye tarihe geçersin.

Sabrım taşmak üzere

28 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. Karım benimle ilişkiye girmek istemiyor. Artık sabrım taşmak üzere. Karımı seviyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP: Adamım erkeklik öldü mü be! Temel’in alacağı var. Mahkemede borçlu Temel’e bakıp “Hakim bey, ben bu adamı tanıyorum” deyince Temel yerinden fırlamış ve “O beni tanımıyorsa ben onu hiç tanımıyorum” demiş, alacağından vazgeçmiş. Yavrum, siz daha yeni evlisiniz. Senin hatun cinselliğe soğuk bakıyor olmalı. Bu soğukluk onun ruhunu da bedenini de üşütmüş, sanki don kesmiş. Mübarek adeta buzdan bir heykele dönüşmüş. Isıtsan erir, elini sürmesen Allah razı olsun der gibi geldi bana. Mesela sonbaharda, saat 10.00’da Kasım ayının 15’inde sana izin verecek der gibi geldi bana. Kusura bakma, uzaktan bu kadar teşhis de doğru gibi geldi bana.

3’üncü kattan düştüm, zar yırtıldı mı?

17 yaşında kızım. Sevgilimle ilişkiye girdim, benden kan gelmedi. Ben daha önce 3’üncü kattan düşmüştüm. Acaba o sırada kızlık zarım yırtılmış olabilir mi?

CEVAP: Sevgili okurum, vakti zamanında pire tellal, deve bezirgan iken bir padişahın pek güzel, afet mi afet bir kızı varmış. Bir gören ya hasretinden uyku uyumaz ya da derin derin düşünmekten yemeden içmeden kesilip kızın adını sayıklaya sayıklaya ölürmüş. Sen bu masalı duymadın değil mi? Tabii duymadın. Çünkü şimdi ben uydurdum. Peki yılda 20 kere bu köşede bağıra çağıra bazı kızlık zarlarının esnek olduğunu söylüyorum. Üstelik bunun da oranı yüzde 25, onu da mı duymadın? Şimdi ben soruyorum? Yavrum sen 3’üncü katta ne arıyor, ne dolaplar çeviriyordun ha! Yoksa sen düşünce esnettin mi? Her neyse savunma için nefis bir bahane.

İlk deneyimim berbat geçti, ne yapacağım?

20 yaşındayım. İlk cinsel denemem berbattı. Bu yüzden çok tedirginim. Acaba ileride bu problemimi yenebilir miyim?

CEVAP: Sevgili okurum, tabii yenersin. Hangi konularda ilk denemeler iyi geçiyor ki? Her şeyde ilk denemeler yanıltıcı ve şaşırtıcı olur. Zamanla usta olup çıkarsın. Aceleye gerek yok, önünde yıllar var. Tek sorun kendini sorgulama. “Ya olmazsa” dersen başaramamaya davetiye çıkarırsın.

Karşı cins penisimin boyundan şikayetçi

18 yaşındayım, birkaç deneyimim oldu. Karşı cins penisimin büyüklüğünden şikayetçi. Bu boy büyük mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

CEVAP: Sevgili yavrum, burada ölçüyü yazmadım ama çok büyük. İdareli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı bir durum değil. Bir operasyonla da küçültülmediğine göre senin onu dikkatli kullanman gerekir. Daha fazlasını söylemeye dilim varmıyor, hoşgör.

Dudaklar büyük

17 yaşındayım. Vajinamdaki küçük dudaklar büyük ve sarkık. Görüntüsü çok çirkin. Cinsel yaşantımda bunun bana bir zararı olur mu?

CEVAP: Sevgili okurum, birçok genç kızla aynı sorunu paylaşıyorsun. Özellikle zayıf kızlarda daha çok görülen bu sorun. Erkekler açısından kötü bir manzara değildir. Kafana takma yeter.

Nişanlıma dokunamıyorum

21 yaşındayım ve nişanlıyım. Kızlara hiç ilgim yok. Nişanlıma hiç dokunamıyorum, isteksizim. Ne yapacağım?

CEVAP: Değerli okurum, biraz bekle. 25’li yaşlara doğru gel. Cinsel kimliğin oluşsun. Bu arada cinsel birleşmeler için olanak aramaya bak. Taşlar yerli yerine oturduktan sonra evlen ki kızı da düş kırıklığına uğratma. Bana kalsa nişanı bile boz. Bir yemek sevilmeden yenmez. Aynı onun gibi. İstek olmadan evlilik olmaz.

Kızlarla konuşurken çok heyecanlanıyorum

17 yaşındayım. Kızlara karşı çok heyecanlıyım. Tanımadığım bir kızla konuşurken aşırı heyecanlanıyorum. Kız da benden soğuyor. Bu heyecanı nasıl yeneceğim?

CEVAP: Değerli okurum, antrenmandasın, daha sahaya çıkmadın. Isınma turları atıyorsun. O heyecanını bana 1 saatliğine kiralasan ben de sana istediğin ödemeyi yapsam!!! Tabii kalbin çarpacak, yüzün kızaracak, dilin dolaşacak ama birkaç yıl sonra onlar uçup gidecek. Sahaya usta bir oyuncu çıkacak. İşte o zaman ayağına düşen topu iyi kullan, kuralına göre oyna. Boş kale buldum diye topu fırlatma yerine kendi duyguların, insanlığın, kaliten ve geleceğini düşünerek topa vur ki kale direğinden dönse bile sen kazançlı çıkarsın.

Çok erken boşalıyorum

28 yaşında, 11 yıllık evliyim. Düzenli ilişkim olmadı çünkü çok erken boşalıyorum. Sertleşmede de zorlanıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP: Değerli okurum, profesyonel bir yardım almak zorundasın. Bu konuyla ilgili uzmanları biliyorsun. Sana sözlü yardımım olacağını sanmıyorum.

Zarın ne zaman yırtıldığı anlaşılır mı?

18 yaşında kızım. Kızlık zarının ne zaman bozulduğu doktor muayenesi ile anlaşılır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, kızlık bozulduktan sonra ilk bir haftada belli olur. Sonra tarihin derin sayfalarında yerini alır. Bir ay önce mi? 1 yıl ya da 10 yıl önce mi işte o belli olmaz.

Cinsellikten beklediğimi bulamadım

22 yaşındayım. Bir süre önce bir kadınla birlikte oldum. Ama beklediğimi bulamadım. İkinci ilişkide de aynısı olacak diye korkuyorum. Bu sorun belli bir süre sonra kendiliğinden düzelir mi?

CEVAP: Değerli okurum, belli zaman sonra düzelir. Heyecanlı ve önyargılı olursan uzar. Evlendiğinde ya da sürekli bir birliktelikte sorun çözülmezse tedavisi var. Onu o zaman düşünelim. Ama sen şimdi yaparken durarak, bekleyerek mastürbasyon yap. Süren 10 dakikadan aşağı olmasın. Kendini ona şartla ki evliliğe sağlam gir.

Sevgilim soğuk davranıyor

18 yaşındayım, kız arkadaşım da 17 yaşında. Kız seviştikten sonra başının döndüğünü, çok midesinin bulandığını söylüyor. O gün bana soğuk davranıyor. Bunun sebebi ne olabilir?

CEVAP: Sevgili okurum, sevgilinin şikayetlerinin seninle ilgisi yok. Ruhun bedene yansımasıyla ilgili sorunlar yaşıyor. Çok üzerine gitme. Alışma dönemi geçiriyor. Onun yaralarını yüreğinin sıcaklığıyla ısıt ve ona yardımcı ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşk güneş gözlüğü gibidir. Mutlaka takılmalıdır ama güneş batınca işe yaramaz. H.D.

13

Sıradaki haber yükleniyor...
holder