Dr. Haydar Dümen Uzadıkça tadı kaçar
HABERİ PAYLAŞ

Uzadıkça tadı kaçar

Her şey flörtle başlıyor. Genç kız ve erkek keyifli vakit geçiriyor. İş aşka, taşlar yerine oturunca aşk sevgiye dönüşüyor. Ama yıllar akıp gidiyor. Bu sürede cinsellik hep düşleniyor. Evlilik gelip çatınca sorun başlıyor. Çünkü bunca yıldır kurulan hayaller boş çıkıyor, çift umduğunu bulamıyor.

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl uzatayım?

22 yaşındayım. 1.63 boyunda, 74 kiloyum. Penisim 10 santim. Kız arkadaşım küçük buluyor. Uzatmak için ne yapmalıyım?

CEVAP

Kız arkadaşına söyle değerli okurum, beğenmiyorsa “Hadi bana eyvallah” desin ve çeksin gitsin. Mırın kırın edip doğal yapınla alay etmesin. Doğanın yapısı, böyle gerek görmüşse böyle olur. Değerli okurum, sen de kız arkadaşına gözü siyahsa “Niye mavi değil?” diye soruver. Şaşkın şaşkın yüzüne bakacak, nazlı biriyse küsecek, yine mırın kırın edip sonra sana sarılacak. Organın boyuna göre aşk ve evlilik ayarlansaydı, dünyada insanların yarısı bekar kalır, nesil çoğalacağına azalırdı.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Erken boşalıyorum

38 yaşındayım, evliyim. Erken boşalıyorum. Doktora gittim, “Erken boşalmak hastalık değil, tercihtir” dedi. Sprey kullansam mı?

Değerli okurum, iki kere geçmiş olsun. Biri rahatsızlığından diğeri de doktorun umutsuzluğa itmesinden. Sorunun tedavisi var, hem de öyle tereddütlü değil. Uzmanı sorunu çözer. Erken boşalmayı ne kadın ne de erkek tercih eder. O parmak kadar organ beyinden gelen emre göre hareket eder, sonra alışkanlık kazanır. Sprey ya da başka ürünler doktor reçetesinden geçmeli ki elin boşa düşmesin, aile mutluluğu da açmaza takılıp kalmasın.

Eskisi gibi olsam

45 yaşındayım. Cinsel hayatım 30’larımdaki gibi olsun istiyorum. Eskisi gibi olamaz mıyım?

Değerli okurum, biyolojik açıdan bakınca karşımıza çıkan tablo ve verilecek öneri farklı. Ama psikolojik açıdan düşününce 1) Alışkanlık ve bir bakıma monotonluk. 2) Beynin daha iyi gelişmesiyle alt yapı konusunda fren rolü oynaması. Öte yandan önünde ortalama 40 yıl var. Bu uzun yılları da sorunsuz, mutlu aşmanız gerekiyor. Burada evliliğin tedavisi diye bir kural vardır. Bu da eşle birlikte çeşitli uzmanlara gidip öneri ve yardım almakla olur.

Haberin Devamı

Hamile olabilir mi?

Kız arkadaşımla 1 hafta önce ilişkiye girdik. Sevgilimin adet görmesi gerekiyordu. Acaba hamile kalmış olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, hamilelik 1 hafta içinde belli olmaz. Eğer bugünlerde adetini görecek olsaydı, yine de hamile kalmaz ihtimali zayıf olurdu. Biraz bekleyin. 1 ay sonra adetini görmezse test yaptırın.

Vazgeçemiyorum

26 yaşındayım. Mastürbasyondan vazgeçemiyorum. Evlendikten sonra bu sorun devam eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, evlendikten sonra devam edebilir. Mastürbasyondan vazgeçebilmen için yaşın gereği cinsel ilişkiye başlamış olman gerekirdi. Saplanmış kalmışsın. Bir tür tutkuya dönüşmüş. Ama üzülme, vazgeçeceksin.

Hiç ilişkiye girmedim

23 yaşındayım. Haftada 1, en fazla 2 kere mastürbasyon yapıyorum. Ama meni katı ve şeffaf. Arkadaşım “Çocuğun olmaz” diye beni korkuttu. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, o arkadaşın profesör falan mıydı? Her şeyin olacak. Sakın ha, çok çocuk yapma, 2-3’te kal ama karşı cinsle ilişki zamanın da gelmiş, onun da koşullarına uyarak kimsenin de vicdanını oymadan antrenman yapabilirsin.

Haberin Devamı

Zarım patladı

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdim. Kızlık zarım patladı. Adet kanamasından daha değişik bir kanama oluyor ve sürekli geliyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, kanama oldu, zar kendi kendine onardı. Yırtıldı ama yara izi kalmadı. Gelen kanın da o kanla hiçbir ilgisi yok. Normal adetini görüyorsun. Bana göre rengine karışma. Bakalım zaman ne gösterecek? Bu konuyu evlenirken yeniden düşünmen gerekirse o zaman düşünülür. Bir formül aranır. Şimdilik rahatını kaçırma.

Zevk suyu geliyor

24 yaşındayım. Ben ne zaman bir kızla konuşsam hemen zevk suyu geliyor. Kız arkadaşımın elini tutsam penisimde sertleşme oluyor. Bunun nedeni nedir?

CEVAP

Aman yavrum, sakın nazar değdirme, ona buna anlatma. Tıkır tıkır işleyen bir saat gibi maşallah! Anan cebine çörek otu koysun, gömleğine de bir nazar boncuğu diksin, gerisine karışma, koyuver gitsin.

Verimim düşüyor

22 yaşındayım ve cinsel ilişkim olmadı. Çok mastürbasyon yapıyorum. Bu derslerdeki verimimi düşürüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, alışkanlıklar böyledir. Herkes aynı şeyden yakınır. Sigara, alkol, kumar, çapkınlık ve adını sayamadığım başka şeyler. Tek ilaç; irade. İrade başlagıçta zayıftır ve yenik düşer. Bak yavrum, haftada 1 sayı azaltsan, 10 haftada 10 sayı eder. İşte yolun bu.

Acaba büyür mü?

21 yaşındayım. Penisim 10 santim, küçük diye ilişkiye girmedim. Acaba büyür mü?

CEVAP

Değerli okurum, ameliyatla 1-2 santim büyür. Ama hangi doktora da gitsen “Gel büyütelim” demez. İlk söyleyeceği söz “Bu penis yeterlidir” olur. Ben de öyle söylüyorum. Kız arkadaşlarınla duygusal ilişkilere gir. Ruhunu geliştir.

Kız doymuyor

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Ama o hiç doymuyor, arzularının önüne geçemiyor. Bunu nasıl engelleriz?

CEVAP

Değerli okurum, kız kaç yaşında? O doyumsuzun tıbbi adı nemfoman yani seks manyağı. Onun kesinlikle aklını başına toplaması, iradesine hakim olması ve uzmandan yardım alması şart. Bu gemi durmasa bile deniz bitiverir. O deniz bittiği zamanda çalı çırpının arasında birileri kolundan tuttuğu zaman sürükler. Sorun kızın sorunu, bırak yoluna gitsin.

Eğrilik var

26 yaşındayım. 1.73 boyundayım ve 72 kiloyum. 8 santimlik penis yeterli mi? Yoksa çok mu kısa? Penisimde bir eğrilik var; 45 derece kadar sağa dönük. Sol testisim ise yukarıda. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin bir üroloji uzmanı tarafından görülmesi ve karar verilmesi gerekiyor. Ancak burada seçilecek uzman önemli. Penis üzerinde yapılan operasyonlar çok sıradan şeyler değildir. Önemli olan doğruyu bulmaktır. Araştırırsan hemen bulursun. Sıkıntı çekmene de gerek kalmaz.

Sevgilim beni bekler mi?

21 yaşında kızım. Sevgilim de 24 yaşında. 3 yıldır birlikteyiz. 4 yıl sonra evleneceğiz. Ben ilişkiye girmek istesem de o yüzeysel kalmasını istedi. Sevgilim beni bekler mi? Aldatıldığımı düşünüyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, zaten olayı uzattığınız kadar uzatmışsınız. 3 yıl geçmiş, 4 yıl bekleyeceksiniz. Eskilerin deyimiyle ‘Sabır taşı olsa çatlar.’ Siz en iyisi bu işi çatlatmayın. Senin delikanlı bu işlerden biraz korkuyor. Deneyimsiz ve acemi. Yoksa bu kadar beklemez, sana baskı yapardı. Sevgilinin sana ihanet ettiğini ya da edeceğini sanmıyorum. Ama evlendiğiniz zaman da cinselliğinizin çiçek bahçesi gibi olacağını düşünmüyorum.

Bozulmuş mudur?

1 ay önce ilişkiye girdim, çok az kan geldi. Erkek arkadaşım kızlık zarımın yırtıldığını tahmin etti. 2 gün önce yine ilişkiye girdik, kan gelmedi. Zar ilk ilişkide bozuldu mu?

CEVAP

Sevgili okurum, evet ilk ilişkide bozuldu.

GÜNÜN SÖZÜ

Çoğu aşkın rüyası gerçeğinden daha tatlıdır. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder