Dr. Haydar Dümen Yatak odasındaki kabus
HABERİ PAYLAŞ

Yatak odasındaki kabus

Mastürbasyonda erkeklerin inadı inat. Aşırıya kaçmadan yapmanın sağlıklı olduğunu yazıyorum. Ama her şeyde olduğu gibi fazlası zarar veriyor, sizi cinsellikten soğutuyor. Beyler, mastürbasyon sayılarınızı azaltın, eşinizin gözyaşları üzerine yuva kuramazsınız.

BÖYLE SORU YOK!

Haftada 2’ye çıksam mı?

18 yaşındayım. Haftada 1 kez mastürbasyon yapıyorum ve 2’ye çıkarmak istiyorum. Zararı var mı? İdeal sayı kaç?

CEVAP

Değerli okurum, bir çalışan gibisin ve maaşını yükseltmek için sanki dilekçe veriyorsun. Haftada bir tüketim, bir üretim dengesini içine sindiremedin. Gün gelir sayılar 2’ye çıkarsa bünyen bilir. Ruhunun keyfine kimse maydanoz doğrayamaz. Sayı sınırları aşınca bizler nöbette bekleyen görevliler gibi sarılırız söz ya da kağıda. Neyse, bu işlerin iki kere iki eder 4 gibi bir ederi yoktur. Sor paşa gönlüne, bak keyfine. Dersini, işini ihmal etme. Evlilik için daha dolu dolu 10 yılın var önünde. Her zaman ne senin isteğin ne de onunki. İkiniz tokalaşınca gazan mübarek olsun.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

3 dakika sürüyor

23 yaşında, 6 aydır evli kadınım. Eşimle haftada 1, o isteyince ilişkiye giriyoruz. Ben isteyince olmuyor. Ön sevişme ve ilişki toplam 2-3 dakika sürüyor. Onu terslemek istiyorum ama evliliğe zarar gelir diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Sevgili okurum, zaten evliliğiniz depremi yaşıyor ve zarar görmüş bile. Siz artık finalleri oynuyorsunuz. Kısaca ağaç kökten çürümüş, dallar yerde, sen kalan birkaç yaprağın yeşilini umut gibi görüyorsun. Boşuna yoruluyorsun ve adamına iyilik yapmıyorsun. Zaranın neresinden dönersen kâr odur. Kârdan vazgeçtik bari ana ekseni çürütme.

Çok yoruluyorum

28 yaşında kadınım. Sevgilimle haftada 4-5 gün, gecede 6-8 kez ilişkiye giriyoruz. Artık yürümekte zorlanıyorum. Yol gösterin.

Sevgili okurum, sanıyorum sevgilin erken boşalıyor. Çünkü bir birleşme ön sevişme dahil penisin vajinada kalma süresiyle ortalama yarım saat sürse, her birleşmenin arasına yarım ya da 1 saat konsa, 10-12 saati bu uğurda harcıyorsunuz demektir. Buna da can dayanmaz. Sevgilin kaya gibi adam. Ne yumuşuyor ne eriyor. Seni eritiyor. Herkes haddini bilsin. Kızım, adam ya yola girsin ya da giderse gitsin. 8 saat yorgunluktan sonra bir de ertesi günü var bunun.

Haberin Devamı

***

3’üncüde kan geldi

26 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla daha önce 2 kez ilişkiye girmeme rağmen 3’üncü sefer benden kan geldi. Bu fiziksel bir sorun mu?

CEVAP

Sevgili okurum, kızlık zarı sanırım sana veda etti (Ama bu kesin değil.) Evrensel değerlerle düşünürsek birleşmenin de yolu açılacağından sağlık açısından zararlı değil, diye yorumlanabilir. Çünkü doğa sizden çocuk bekliyor. Ama doğayla toplumun değerleri bazen ters düşüyor. Bu delikanlı ile evlenirsen her şey kökten çözülür. Evlenmeyecekseniz bu ilişkiyi uzatmayın.

Her gün yapıyorum

22 yaşındayım. 3 yıldır hep mastürbasyon yapıyorum. İzlediğim filmlerdeki kadınlar ve sokakta gördüklerim beni tahrik ediyor. İleride sorun olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, oburluğa alışmışsın. Bunları bahane edip ondan vazgeçmiyorsun. Kırık plak gibi takılıp kalmışsın. Bunun bir de mantığı var. Mantık da ölçülerden geçer. Ölçülere uyanlar rahat eder. Haftada 3-4 kere mastürbasyon yap. Kızlara, kadınlara daha insancıl gözlerle bak. Tabii ki arada beğendiklerin olacak. Bu kadar nasihat yeter.

Haberin Devamı

Gebe mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdim ama onun üzerinde iç çamaşırları vardı. Ben boşalmadım. İlişki sonrası kız arkadaşım çamaşırında kan olduğunu söyledi. Doktor “Yüzde 50 kızsın” demiş. Son günlerde kız arkadaşımda hamilelik belirtileri var. Ne olur bir yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın gebe değil. Psikolojik gebelik sendromu yaşıyor. Kız olduğunu zaten doktor arkadaş söylemiş. Ortada fol yok, yumurta yok. Sevgilinin iştahı açılmış. Ama bu iştah ona sorun çıkarır. Kilosuna 5-10 kilo eklerse daha sonrası için hem sen hem de o türbülansa girmiş uçak gibi sarsıntılı anlar yaşayabilirsiniz. Umarım, uçağınız düşmeden bu sarsıntıdan kurtulabilirsiniz. Ama şu anda bir tehlike yok. Olumlu şeyler düşünün ve yaşayın.

Prezervatif delik çıktı

2 hafta önce bir kızla ilişkiye girdim. Ancak kullandığım prezervatif delik çıktı. Sizce kız hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Oğlum, keşke ne olacağını bilseydim. Sevgilin adetini görene kadar bekleyin, sonucu da bana bildirin.

İsteğim artıyor

21 yaşındayım. Kız arkadaşımın elini bile tutsam cinsel anlamda dürtülerim artıyor. Sevgilim kendisinde enerji olduğunu söyledi. Ayrıca cinsel ilişkiye girdiğimizde ön sevişmede sevgilim hemen orgazm oluyor. Bu normal mi veya zamanla düzelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, kız sana seksoenerji veriyor. Her şey yolunda. Zamanla ve birlikteliğiniz uzadığında bu sorunlarınız düzelecek. Zaten şu anda beklentilerinizi fazla körüklemeyin. Yani sınırı aşmayın.

Kız mıyım, değil miyim?

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Çamaşırımda kan lekesi gördüm. Adetim yeni bitmişti. Şimdi başkasıyla nişanlıyım. Acaba kız mıyım değil miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, vallahi fala baktırsak daha iyi. Bilim burada dilsiz ve sessiz. Ama tarotçular ortalığı sarmış, her şeyi biliyorlar! Biz kıyısından köşesinden ihtimal üzerine konuşalım. Bu yüzeysel incinme kanamasına benziyor. Normal birleşmede kanama olacak diye düşünüyorum.

İple çekiyorum

24 yaşında kızım. 1.5 yıldır erkek arkadaşım var. Onunla tam olmasa da bir şeyler yaşıyoruz ama benim en büyük korkum hamilelik. Adet görmeyi iple çekiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, atı alan Üsküdar’ı geçmiş. Sözgelimi, sen kınalı kısrak, atın üzerinde binici. Dizgi ve kamçı onun elinde. Start verilmiş, at piste doludizgin girmiş. Tökezler mi? Bilemem ki.

Oğlumda sorun mu var?

30 yaşında bir babayım. Biri 7, diğeri 4 yaşında iki oğlum var. Büyük oğlumun penisi gelişmedi. Küçüğünkü ise ağabeyinin iki katı büyüklüğünde. Sizce büyük oğlumda bir sorun mu var?

CEVAP

Değerli okurum, büyük oğlunu bir endokrinoloji uzmanına göstermen iyi olur. Bu arada bir üroloji uzmanından çekinmeden yardım alabilirsiniz. Bu bilgiler birebir verilmeli, karşılıklı olmalı.

Şüpheleniyorum

22 yaşında, 5 aylık yeni evli kadınım. Orgazm olamıyorum. Artık kendimden şüphe etmeye başladım. Eşime yalan söylemek zorunda kalıyorum. Yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, genel sorun. ‘Soğuk kadın yoktur, kadının ateşini yakamayan erkek vardır’ sözünü aklımızda tutalım. Eşinin erken boşalması var mı, aceleci mi? Öbür cephede her şey mükemmelse senin önce zamana ve fantezilere ihtiyacın var.

Kan gerekmez mi?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım benimle aynı yaşta. İlişkiye girdik. İlk ilişkide zarının patlaması sonucu kan gelmesi gerekiyor mu? Biz defalarca birlikte olduğumuz halde hiçbirinde kan gelmedi. Bana cevap verir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, şu patlama lafı bana çağrışım yaptırıyor. Eskiler bunu o kadar abartmışlar ki kızlık zarı patlayacak gibi deyince sanki ufak bir bomba patlaması gibi ses duyulacak çağrışımı yapıyor bende. Kızlık zarı kanamıyor, kanamıyor diye haykırıyorum. Sesim kısıldı. Esnek kızlık zarı kanamaazzz.

GÜNÜN SÖZÜ

Aşka geçit yoksa sevgi pınarınız kurur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder