Dr. Haydar Dümen Yıllar yalnız geçmesin
HABERİ PAYLAŞ

Yıllar yalnız geçmesin

Flört etmek, sevgiyi paylaşmak, birine alışmak zaman alır. Ama yılları da boşa geçirir, karşı cinse karşı soğukluk yaratırsanız yaşamın tadı tuzu kalmaz. Hayatı yalnız geçirmişseniz artık harekete geçin. Bir an önce aşık olun, yuva kurun, çocuklarınız olsun ki mutluluğu yakalayın

BÖYLE SORU YOK!

Kuş 3 yıldır ötmüyor

30 yaşındayım. Kuş 3 yıldır ötmüyor. Sorun kuşta mı, yemde mi yoksa havaalanı pistinin bakıma mı ihtiyacı var?

CEVAP

Değerli okurum, kuşunun kanadı kırıldı. Ereksiyon için organa yeterli kan gelmiyor. Kuş da bu işten bıktı usandı. Elinden gelse çılgın yılları aratmayacak. Sanırım bekarsın. Tabii ki önce bakım, sonra varsa sorun onarım.

Haberin Devamı

Ardından da onu havalandıracak sistem ve benzini düşünmek gerekir. Zaten uçak, lastikleri bakımından her alana inip kalkamaz, bu unutulmasın. Mastürbasyon varsa yani havaalanının taşları temizlensin.

Geriye ne kaldı? Alanın seçimi ve temizliği. Bunun tarifi de tedaviden sonra bizim işimiz olacak, uçak jet türüne geçecek.

GÜNÜN SORULARI

Gece isteğim kaçıyor

20 yaşında kadınım. 2 yıllık evliyim. Gündüz cinsel ilişkiye girmek için plan yapıyorum. Ama yatağa girince kaçasım geliyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, 18 yaşında evlilik sancılıdır. İlk ayları keyifli geçer. 1 yıl sonra ana evinde kaytardığın işlerle boğuşursun. Geriye hayaller kalır. Hayallere de ambargo konulmuştur. Kocanı düşünsen monotondur.

Okusaydın, bir mesleğin olsaydı, ayakların yere bassaydı, kocan “Eşim eve de katkıda bulunuyor” diye gözünün içine bakardı. Evlilik yaşın 24-26, çocuk yapma yaşın da 26-28 olsaydı, cinsellik havaya uçururdu.

Milli olmak istiyorum

19 yaşındayım. Askere gitmeden önce milli olmak istiyorum. Genelevden çekiniyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili asker adayım, güle güle git, gel. Askerlik, ana kucağından ayrılmak gerçek hayata adım atmaktır. Orada çok şey öğreneceksin. Disiplin, paylaşım, büyüğe itaat ve saygı. İşte hayat okulunun ilk dersleri.

Haydi asker, bana bir selam ver. Çakı gibi dur, gözler ileride ve keskin, baş parmak, işaret parmağının ikinci boğumunda, kol omuz hizasında, bacaklar gergin, omuzlar dik. Tezkereye kadar sabret, o zaman mail yazarsın, önerim doğrultusunda adım atarsın.

Haberin Devamı

Bunalımdayım

21 yaşındayım. Penisim 12 santim. Bu durum beni üzüyor. Doktora gitmeye utanıyorum. Bazı büyütücü ilaçlar kullandım ama olmuyor. Bu yüzden kız arkadaş edinmek istemiyorum. Hep böyle mi kalacağım?

CEVAP

Değerli okurum, 12 santim penis erkekliğini, kocalığını, babalığını sana sağlar. Ama bu yüzden içine kapanık bir kimliğin olursa ne sen ne evliliğin ne de eşin bundan mutlu olur. Karamsar bir tablo oluşur. Kendini doğanın kucağına bırak. Kafana takma ve istediğin yönde yürü.

Her kadını arzuluyorum

Karşı cinse karşı o kadar istekliyim ki herkesi arzuluyorum. Her gün en az 3 kere mastürbasyon yapıyorum. Bu isteğimin sönmesi için ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, sosyal ve ekonomik şartlar uygunsa evlen. Ya da kendini o kadar yor ki cinsellik aklına gelmesin. Ama o kadar mastürbasyon da olmaz ki!.

Kan gelmedi

21 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girmemize rağmen benden kan gelmedi. Kızlığım bozuldu mu, bozulmadı mı?

Haberin Devamı

CEVAP

Değerli okurum, ellenmiş, koklanmış gül olarak kız değilsin. Zarına bakarsak kızsın. Kan evlendiğinde de gelmeyecek sanırım. Esnek yaratılmış bir kere, ne desem hikaye.

Tatmin etmiyor

18 yaşındayım. Şimdiye kadar birlikte olduğum kadınlar hep 20-28 yaş arasındaydı. Kendi yaşıtlarımla tatmin olamıyorum. Benden büyük birçok kadınla birlikte oldum ama artık onlar beni tatmin etmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, yapman gereken kendinle ilgili. Genel deyimle adam olacaksın. Vicdan denen şeyi öğreneceksin. Bu kadar bencil olmayacaksın. Ve günün birinde de şöyle ya da böyle başını derde sokmayacaksın. Bu kadar nasihat yeter. Kendine gel.

Haplar etkili mi?

Piyasada penis büyütücü diye satılan haplar var. Acaba bunlar ne kadar etkili?

CEVAP

Değerli okurum, 1 santim bile büyütmez. Akılsız olmayın, paranızı boş umutlara savurmayın. Eğer penis büyütücü ilaç ve bitki olsaydı her erkeğin cebinde ve evinde, bahçesinde o bitkiler kök salardı.

İlk tecrübemdi

21 yaşındayım. Bir kadınla birlikte oldum. İlk kez olduğu için stresliydim ve ereksiyon olamadım, rahatsız oldum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, bütün gençlerin başına gelen olay. Herkes için geçerli kural vardır: Cinsellik sınava gelmez. Sınav heyecanına giren başarılı olup sınıfı geçemez.

Kız arkadaşım iğreniyor

25 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkimiz var. İlişkiye girmek istediğimde “Yok” demiyor ama tiksindiğini fark ediyorum. Gittikçe de ilişkiden daha çok soğuyor. Doktora gitmeyi kabul etmiyor. Yakında düğün olacak. Bu şekilde mutlu olabilir miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, olan olmuş. O kızla evleneceksin. Şimdilik doktora gitmenin anlamı yok. Evlendikten sonra sosyal ve yasal güvenceler içerisinde kızın bazı duyguları yerine oturabilir. Cinselliğe alışabilir.

Gebe kalır mıyım?

22 yaşındayım. Kız arkadaşımla 7-8 aydır ilişkiye giriyoruz. Hamile kalır diye boşalamıyorum. Doğum kontrol hapı kullansak bu sorunu aşabilir miyiz?

CEVAP

Değerli okurum, bu hapları birleşme yapmadan 1-2 ay öncesinden kullanmaya başlıyorlar. Ama en azından adeti bittikten sonra birleşme yapsa da yapmasa da her gün yutacak, ancak böyle koruyor. Bir gün unutuverse risk doğar. Kadın doğum uzmanına başvurun.

Sevgilim şikayet ediyor

18 yaşındayım, penisim büyük ve kalın. Kız arkadaşım bu durumdan şikayetçi. Onun mutlu olması için ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kızı rahat bırak. İlle bir kadın denemesi yapmak istiyorsan bunu genelevde uygula. Ölçüye, tekniğe alış. Heyecanların biraz daha yatışsın. Sonra gün ola harman ola. Hem kız kurtulur senin şiddetinden hem de rahat edersin.

Boşalamıyorum

26 yaşındayım. Mastürbasyonda boşalıyorum ama seks yaparken boşalamıyorum. Bu mastürbasyon alışkanlığından kaynaklanıyorsa nasıl bir çözüm bulurum?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu azaltacaksın. En az 6 ay ya da 1 yıl boyunca kendi kendine telkinde bulanacaksın. Asla “İradesizim, güçsüzüm” diye aşağılık kompleksine girmeyeceksin. Zamanla, normal cinsel ilişkiye geçtiğinde bir alışkanlık süresini de göze alacaksın. Gerisini önce doğaya sonra uzmana bırakacaksın.

Yalnızlıktan bıktım

35 yaşındayım. Sorunum ilişkiyi ilerletemem. Cinsel ihtiyacımı film ve resimlerle gideriyorum. Sahaya çıkma zamanım gelmedi mi?

CEVAP

Değerli okurum, acemilik ve alışma sürelerini atlatmış, bu yarışta geç kalmışsın. Sahaya ikinci yarıda çıkmış bir oyuncu gibisin. Hem antremansızlığın hem de enerji depoların seni sürekli ofsaytta bırakacak. Bunu bil.

Ama öyle bir saha seç ki, kaleci çok uslu olsun. Ama sana gol atmak için öyle fırsatlar versin ki başkaları da bu golü senin hakkınla attığına inansın. Olay kalecide! Kaleci var, kale direğinin arasından sinek geçirmez.

Kaleci var, kendini yere atar, topu filelere takar. Oğlum zaten 15 yıl kaybedilmiş. Telafi etmek için mutlaka evlen, baba ol.

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç nefretiniz yoksa yaşam yemeğinizin acılı sosu ya da karabiberi yok demektir. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder