Dr. Haydar Dümen Yolda kalırsınız!
HABERİ PAYLAŞ

Yolda kalırsınız!

Haberin Devamı

Erkek evlense de gençlik alışkanlığı mastürbasyondan bir türlü kurtulamıyor. Beyler, kendinizi toplayın, bir an önce onunla vedalaşın. Yoksa evliliğinizde de mutluluğu bulamaz ve yolda kalırsınız...

Ufaklık naz yapıyor

18 yaşındayım. 75 kiloyum ve boyum 1.80. Ufaklı naz yapıyor, uykuya dalıyor. Uyandırıyorum, zorluyorum ama işini bitirip yine uyuyor. Kız çok sinirli. Ne yapayım?

CEVAP Boy pos, iyi ama kilo fos. Önünü kesmezsen ufaklık, partnerinin kundağında uykuya dalacak. Yanında davul çalsan uyanmayacak. O sinyal veriyor, anlamıyorsun. Bak ne diyor: “Ben iyiyim, sen kendine bak, beni rahat bırak...” Nazına gelince; aslında sen tuzu kuru, aile şımarığı bir yuvadan geliyorsun. Bu nedenle de seçmeli ders istiyorsun. Partnerin tarih olmak üzere. Organın ise beden eğitimine özene. Kızımız ilk hayat dersini senden alacak. Senin organ da yenisi bulunca zil takıp oynayacak.

Karıma istek duymuyorum

37 yaşındayım. Hiç cinsel isteğim yok. 6 aylık evliyim. Çok mastürbasyon yapar, sayıyı abartırdım. Çok da film seyrederdim. Şimdi karımı görmek bile istemiyorum. Ne yapmam gerekir?

CEVAP ‘İşte hesap işte kasap’ derler ya seninki de öyle. Yazdık, çizdik, dil döktük. Yetmedi espri yaptık, kızdık ama nafile. Günde 3-5, ama ‘Arkadaşınki fazla’ diye hadi ona yetiş. Yapmayın, depoyu harcamayın. İleride evlenince yaya kalmayın. ‘Bir müsabet bin nasihattan iyiymiş’, atalarımız öyle demiş ne de güzel söylemiş. İşte okurum, erkekliğin doruğunda tunçtan heykel gibi duruyor. Karısı yatakta beklemekten yoruluyor. Beyin alışmış naneye, cinsel mutluluk düşmemiş haneye.

Cinsel organım sürekli uzuyor

18 yaşındayım, penisim benimle birlikte büyüyor. Ölçüyorum, her yıl bir santim uzamış oluyor. Böyle giderse ben ne yaparım?

CEVAP Değerli okurum, penis bu, söz dinlemez. “Otur” dersin, ayağa kalkar. “Kalk” dersin, kış uykusuna yatar. Aslında nankörün tekidir. İstekliyse, gözünü gözüne diker, hiç ayırmaz. Gönlü yoksa, selam bile vermez. Aklını esmişse, etini bırak, kemiklerine bile “Git geri” demez. Üstelik başı sıkışınca iftira atar. Olayı beyne bağlar, psikolojiyi sorumlu tutar ve kendi rahat döşeğine yatar. Oh keka! Oğlum, sen hep penis ölçer durur musun? Ayda 1 mi, haftada 1 mi yoksa saat başı mı ölçüyorsun? Dua et de uzamasın, yoksa eşinin hali duman olur.

Çok isteksizim

16 yaşındayım. İlk ilişkiye girdiğimde sorun yaşamamıştım. Daha sonra isteksizlik başladı. İlkinden etkilenmiş olabilir miyim?

CEVAP Değerli okurum, insan midesi de böyledir. Hazmedemeyeceğin yemeği yersen midende düğümlenir kalır. Sen bu işlere erken başlamışsın. Bir parça bu işlere ara ver. Sistemler doğru yolu kendileri bulur.

Evlenince sorun çıkar mı?

21 yaşındayım. Penisim 13, kalınlığı da 5 santim. Evlendiğim zaman sorun yaratır mı? Bir de mastürbasyon yaparken penisimin boyu ve kalınlığı değişiyor. Acaba neden?

CEVAP Her şey normal ve işler yolunda. Ama gereksiz şüpheleri aklından kov. Bir kız arkadaşın olsun, ruhun mutlulukla dolsun. Evlenip bir çocuğunuz olduğunda da göbek adı Haydar olsun. Anlaştık mı yavrum. Merak etme biz sorun olursa ben seni korurum.

Spreylerin zararı var mı?

Piyasada satılan geciktirici spreylerin herhangi bir yan etkisi ya da zararı var mı?

CEVAP Sevgili okurum, yok. Ama her ilaç akla geldiği zaman kullanılmaz.

Kaslarım erir mi?

16 yaşındayım. Kaç günde bir mastürbasyon yapmalıyım? Çok mastürbasyonun kaslara, kemiklere bir zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, zararını, yararını düşüneceğine şunu haftada 3’e indiriver. Hem iraden güçlenir, hem de keyfin yerine gelir. Gerisini doğaya havale et. O işini bilir.

İsteğim artıyor

18 yaşındayım. Daha hiç ilişkiye girmedim. Bir kız gördüğüm zaman cinsel isteğim artıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP Bunun sebebi gençliğindir, erkekliğindir. Sağlıklı olman demektir. İleride çocukların olacağının işareti gibidir. Yani her şey doğal ve yerli yerindedir. Tek fazlası dert etmendir.

Kızlık zarım esnek mi?

Erkek arkadaşımla birlikte oldum. Birleşme sonrasında kan gelmedi. Kızlık zarımın esnek olduğunu düşündüm. Daha sonra yırtılır mı?

CEVAP Sevgili okurum, zarın esnek, kanama olmadı.

Mastürbasyona bağımlı oldum

15 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum. Bu bağımlılık haline geldi. Nasıl düzeltebilirim? Bir de bana zararı olur mu?

CEVAP Değerli okurum, zararın, iradenle savaşının yengilsini kabul etmen. Azaltıver canım biraz. Yöntemi de kendin bul. Daha fazla ders çalış. Aklına geldiğinde kafandaki konuyu değiştir, harekete geç. Koş ya da ortamdan uzaklaş.

Hiç ilişkim olmadı

20 yaşındayım, cinsel ilişkim olmadı. Sadece mastürbasyon yapıyorum. Bu aralar sanal alemde kızlarla görüntülü sohbet ediyorum. Benden sperm geliyor ve engel olamıyorum. Acaba bende bir sorun mu var?

CEVAP Değerli okurum, sperm falan değil. Gelen zevk suyu denilen kayganlaştırıcı sıvı. Hiçbir zararı yok. O meni değil. Meni olmayınca içinde sperm olmaz.

Kızlığım bozuldu mu?

16 yaşında kızım. Sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimde iç çamaşır vardı. Eve geldiğimde çamaşırımda açık kırmızı renkte kan gördüm. Aynı gün adet gördüm. Sizce kızlığım bozulmuş mudur?

CEVAP Değerli okurum, bana göre adet kanı diye düşünüyorum. Ama kızlığın bozulmadığını kesin olarak söylüyorum.

Neden erken boşalıyorum?

18 yaşındayım ve çok erken boşalıyorum. Acaba neden olabilir?

CEVAP Değerli okurum, heyecan, acemilik ve de cinsel coşku. İstem dışı sinir sisteminin heyecanlarla yüklü olması. Evlendiğin zaman tedavi olacaksın. Şimdilik böyle idare etmeye çalış. Sakin ol. Mastürbasyon sırasında geç boşalma tekniği kullan.

Cinsel organım yamuk

19 yaşındayım. Cinsel organım aşağı doğru yamuk. Acaba zararı olabilir mi? Kız arkadaşımla ilişkiye girmek istiyorum. Ama o sıcak bakmıyor. Ne yapayım?

CEVAP Değerli okurum, sana zararı olmaz. Ama ilişkinin kız arkadaşına ne kadar zarar vereceğini bir ölçsen, düşünsen sonra karar versen diyorum. O düşüncelerin içinde eğrilik devede kulak kalır. Asıl önemlisi kızın hayatı, ailesi ve senin sorumluluğun, delikanlılığın.

Sperm gelmiyor

19 yaşındayım. Mastürbasyon yapıyorum ama benden hiç sperm gelmiyor. Ne yapmalıyım? Doktora gitmekten de utanıyorum.

CEVAP Değerli okurum, niye utanıyorsun? Doktor ne eylesin seni? En sonunda bir iki test belki de ultrason tetkiki yapılacak. Yani makineden de mi utanacaksın? Sağlık ve mutluluk bu.

16

Sıradaki haber yükleniyor...
holder