Dr. Haydar Dümen Yolda kalmazsınız
HABERİ PAYLAŞ

Yolda kalmazsınız

Haberin Devamı

Gün geçmiyor ki bir erkek okuyucudan mektup gelmesin, cinsel organının nasıl büyüteceğini sormasın. Artık çoğunuz biliyor. İnternette satılan haplar işe yaramıyor. Biraz kendinize güvenin. Cinsel organın boyu 10 santimi geçiyorsa sorun yok, yaya kalmazsınız. Eşiniz de sorun çıkarmaz...

BÖYLE SORU YOK

Benim kartal ölüyor

24 yaşındayım, benim kartal ne zaman ilişkiye girmeye kalksam ölüyor. 2 yıldır bu sorunla boğuşuyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu durum kartalın huyuna bağlı. Senin kartal belki de akbaba soyundan geliyor. Zora girmek istemiyor, mastürbasyonla yani hazır yemekle yetiniyor. Ya da acemi ve deneyimsizliği var serde, coşuyor ve zorluyor seni her yerde ve evde.

Gerçekle yüz yüze gelince bilinçaltı bir takıntıyla çekiliyor geriye. Bekliyor akşamı, alacağımı o zaman almalıyım moduna giriyor. Olay bu kadar basit. Cinsellikte ortam ve zaman önemlidir. Bütün bir gün yani 24 saat ayır kadına, alıştır organını tadına. Bakma önüne ardına, sorun yok yola devam.

GÜNÜN SORULARI

1) Neden seks yapamıyoruz?

32 yaşında bir hanım arkadaşım var. Başında bir evlilik geçmiş, çocuğu var. Biz birçok kez denedik ama ilişkiye giremiyoruz. Çok endişeleniyorum, ne yapmamız gerekiyor?

CEVAP

Değerli okurum, aşık sevgilisine “Nedendir be kömür gözlüm nedendir?” diye yakınır. Aslında sorusu yanıtın içinde gizlidir. Sen de “Denemelere rağmen seks yapamıyoruz” diyorsun. Kiminle, nerede, nasıl gibi 3 cümleyle mum ışığı kadar da olsa beni aydınlatmalıydın. Sorun kadında değil, çocuğu olmuş.

Sana geldiğimizde başından ne geçmiş? Yaşın, heyecanın, acemiliğin ve bilinçaltı çelişkilerini de bilmemiz gerekir. Çünkü pişmiş aşa soğuksu katılmaz. Bilimde boşa zar atılmaz. Bütün bunları öğrenelim, sana gerçek bilgileri verelim. Bu arada senin de bir uzman hekime gitmeni önerelim.

2) Kocam sürekli bahaneler uyduruyor

Yeni evliyim, eşimle birbirimizi severek evlendik. Kocam benimle olmak istemiyor. 20 günde bir o da ben sıkıştırırsam ilişkiye giriyoruz. Sürekli “Yorgunum, “Canım sıkkın” gibi bahaneler uyduruyor. Boşanmayı istediğimde de “Sensiz yapamam” diye ağlıyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, sen aradan çık. Eşini bana bırak. Ey ahbap, gel biraz konuşalım seninle. Bir hesabın varsa paylaş benimle. Ben hem aracıyım hem de eşinin psikolojisinin ve hakkının yanındayım. Onunla kimsenin baskısı olmadan evlendiğine tanıklı, kanıtlı itirafta bulunarak bu evliliğe hastalıkta ve sağlıkta devam edeceğine söz verdin. Bir yastıkta kocayacağına yastığı alıp kaçıverdin!!!

Arkadaş derdin özelse bize söyle. Bu bizi ilgilendirir. Güzelse, yani eşini beğenmiyor, daha güzelini arıyorsan evlilik cüzdanını parçalar, sana yuttuturum. Sonra da bir iğne yapar kustururum. 20 günde bir ilişki ha!!! Peki sen 20 günde bir yemek yesen nasıl olur acaba? Bir de sonunda gözyaşı, olayın sosu ve karabiberi... Ne o?

Eşime duygum yok

35 yaşındayım. Eşime karşı sıcak duygular besleyemiyorum. Yanıma yaklaşmasına tahammül edemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çocuğun var mı, kaç yıllık evlisin? İş durumun, kazancın, başını sokacak yuvan var mı? Bunları da bilsem iyi olurdu. Hadi söyle bana. Dışarıda gözüne hoş gelen birisi de var mı? Eğer öyleyse sakın acemi ve gözü kara adımlar atma. O koşulları çok iyi analizden geçir. Duygu dolu, boş sözlere de fazla inanma.

Cinsel isteğim yok oldu

18 yaşındayım. Geçen gün geneleve gittim. Her şey çok güzeldi ama o günden beri cinsel isteğim kalmadı, şimdi korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, erken başladın. Ama erken sönmeyecek. Oranın şartlarıyla senin ruhunun aşkları örtüşmüyor! Genelevde önüne ne olduğu belli olmayan yemek getiriliyor. Tabii böyle olur. Biraz sabır. Daha kaç yaşındasın?

Kanama olmadan zar bozulabilir mi?

5 yıldır nişanlıyım. 1 yıldır nişanlımla ilişkiye giriyoruz. Ama kan gelmedi. Doktor, “Kızlık zarın esnek değil, bozulmuş” dedi. Nişanlım benden önce kimseyle ilişkiye girmediğini söylüyor. Kanama olmadan zar bozulabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, bazı kızlık zarlarının doğal olan çentikleri kendiliğinden vajina duvarına kadar inmişse bu hekimleri de yanıltıyor. Örneğin jinekolog ‘Bozulmuştur’ raporu veriyor. Aynı kişiye adli tıp ‘Bozulmamıştır’ diyor. Tabii tersi de oluyor. Ben kızdan yanayım. Bu kız 5 yıldır seninle birlikteyse yani bu işi ne zaman ve nerede yaptı? Kendini yorma, sevgilini de üzme.

Biraz daha büyür mü?

29 yaşındayım ve evliyim. Cinsel organım 12 santim. Eşim de bu durumdan şikayetçi. Acaba büyütme şansımız var mı?

CEVAP

Değerli okurum, 2 santim zor bela büyüyor. O da ameliyatla. Ne fark eder ki? Kime yararı olacak? 12 santim cinsel organ için tıp bilimi normal diyor.

Ya sevgilim hamile kalırsa?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla birlikte olduk. Penisim yarıya kadar içerideydi. Sevgilim hamile kalmış olabilir mi? Gebeliği önleyici bir hap var mı? Çok korkuyorum.

CEVAP

Sevgili okurum, nadir de olsa o ihtimal var. Hani binde bir desek ve o ihtimale rastlarsak binde bir olur. Öteki sorularına yanıtım hayır. Yani gebelik olmuşsa önleyici hap yok. Kızlık zarı esnekti, kanamamış. Doğayla kumar oynamak gibi. Tahminim gebe kalmadı.

Kıyafetlerimiz vardı ama...

23 yaşındayım. Kız arkadaşım da 19 yaşında. Sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Üzerimizde eşofmanlar vardı. Kız hamile kalır mı?

CEVAP

Sevgili okurum, çok zayıf ve de imkansız.

Ergenliğe girmedim

18 yaşındayım. Ergenliğe girmedim ve doğal olarak penisimin boyu kısa ve etkisiz. Ne olur bana yardım edin. Aileme söyleyemiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, ailene açılman gerekiyor. Şu anda bir hormonal bir dengesizlik söz konusu. Bunların ölçümü yapılmadan bir şey söylenmez. Endokrinolog yani iç salgı bezleri uzmanı bir hekime ya da üroloji uzmanına başvurmanızı öneriyorum.

Acaba hasta mıyım?

21 yaşındayım. 1 hafta önce genelevde ilişkiye girdim ama prezervatif takmadım. Bir gün sonra belimde ağrı başladı. Akıntı, yanma, acı yok. Acaba hastalık kaptım mı?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok.

Aklım fikrim cinsellikte

21 yaşındayım. Herkesle çok rahat diyalog kurabiliyorum. Ama kız arkadaşımla konuşamıyorum. Aklım fikrim cinselliğe kayıyor. Ne yaptıysam çözüm bulamadım. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, yapılacak şey daha öğrenci ve insan sıfatına yaklaşarak, aile bütünlüğü kavramını içine sindirirek, sorumluluklarını ve ülkene görevini hazmederek yaşamak. İşte lojistik desteği aldın. Marş marş ileri.

Nasıl boşalacağım?

24 yaşındayım. Kız arkadaşım da 22 yaşında. Sevgilimle ilişkiye girdiğimizde korunuyorum. Ama o ısrarla içine boşalmamı istiyor. Korktuğum için yapamıyorum. Rahatça boşalmak için ne yapabiliriz?

CEVAP

Değerli okurum, onun tekniğini bu yaşıma kadar ben öğrenemedim. Rahatça boşalmak dediğin ne ki? Prezervatif tak, takmam. Dışa boşal, boşalmam.

Kız sürekli koruyucu hap alsın, olmaz dedikten sonra ‘Keyfime göre sevişeyim gebelik de olmasın’ yani. Oh ne ala. O zaman bu mail yanlış geldi. Her şeyin bir bedeli var, doğanın da düzeni. Doğa da sana göre kanun yapmaz.

GÜNÜN SÖZÜ

Depresyon uyuşturucu gibidir, bağımlılık yapar. H.D.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder