Dr. Haydar Dümen Zamanı boşa harcamayın
HABERİ PAYLAŞ

Zamanı boşa harcamayın

Cinsellik gençlerin hayatlarının merkezinde. O yasak elmanın tadına bakmak için sabırsızlanıyorlar. Ama bazıları da çok yavaş davranıyor. 30’lu yaşlara geldiği halde harekete geçmiyor, cinsellikle tanışamıyor. Beyler, zamanı boşa harcamayın, bu yaşlar geri gelmez, kıymetini bilin.

BÖYLE SORU YOK!

Çok heyecanlanıyorum

30 yaşındayım. Evlenmek niyetindeyim ama cinselliği yaşamadım. Kaç günde bir mastürbasyon yapmalıyım? Bir kadınla karşı karşıya gelince çok heyecanlanıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

Haberin Devamı

CEVAP

Yaşa yavrum, çok yaşa. İş düşünce başa, bakılmaz göze kaşa. Önce seçici olma, boşu boşuna saçını başını yolma. Yılları da, cesaretini de yitirmişsin. Ergenlikten bu yana 15 yıl geçmiş. Sen hâlâ yolda yalpalanıyorsun. Kızları görünce heyecanlanıyorsun. Ula erkeklik öldü mü? Bırak kızlar heyecanlansın. Bütün güçler senden yana. Arkanı Türk gururunun alternatiflerine daya. Günleri değil, saatleri saya saya işe giriş. Bir arkadaş bul, artık mastürbasyonun defterini dür, arabanı doğru yola sür.

***

GÜNÜN SORULARI

Mastürbasyon zevkli

21 yaşındayım. 1 yıl önce ilişkiye girdim. Ama mastürbasyonu seviyorum. Çok daha zevkli. İleride evlenince bu durum sorun olur mu?

Değerli okurum, güzel eşi yatakta beklerken banyoya kaçıp mastürbasyon yapan nice erkek var. Çünkü beynin bilgisayarı kendini buna göre programlıyor. Sen o geri dönüşü zor yolun başındasın. Kız arkadaş edin, ilişkini sadece seks zevki ile mastürbasyon zevki kıyaslamasına indirgeme. Bir kızla el ele tutuşmak, konuşmak ve ona sarılmak ruhunu besler.

Aklım cinsellikte

18 yaşındayım. Aklım hep kızlarda ve cinsellikte. Onlarla hayallerimde konuşup sevişiyorum. Sonunda da mastürbasyon yapıyorum.

Güzel çocuğum akıllı ol. Derslerine çalış. Eve gelince afra tafra etme. Ve daha çocuk olduğunu unutma. Önünde 70 yıl kullanacağın enerji depon var. Musluğu yalama yapma. İleride kadınının ahını alma. O sana nice umutlarla gelecek. Ama senin organ kadını değil, mastürbasyonu seçecek. Ara bul o zaman Hocanı. Bak çocuğum haftada 2-3 yeter. Çünkü bu işin sonu beter. Bu yollar olmadık şeye senin boynunu eğdirir. Kendini sakın cinsellik çayırına salma.

Haberin Devamı

***

Hastalık belirtisi mi?

18 yaşındayım. Haftada 7-8 defa mastürbasyon yapıyorum. Bu erken boşalma ya da sertleşme problemine neden olur mu? 4-5 gün arayla mastürbasyon yaparsam meni koyu sarı geliyor, bu hastalık mı?

CEVAP

Değerli okurum, sık mastürbasyon yapmak erken boşalma nedeni olabiliyor. Meninin rengi de birkaç gün kesede biriktiğinden koyulaşıyor. Normaldir.

Acaba yırtıldı mı?

19 yaşındayım. Kız arkadaşımla iç çamaşırlar üzerimizdeyken bir şeyler yaşadık. Sevgilimin canı yanınca bıraktık. Sevgilim eve gittiğinde çamaşırında kan görmüş ve korkmuş. Kızlık zarı yırtılmış olabilir mi?

CEVAP

Zedelenmiş olabilir değerli okurum. Dikkat edersen “Olabilir” diyorsun, ben “Olabilir” diyorum. İhtamaller kesinlik taşımaz. Beynini yorma. Ama dikkatli ol!

Cinsel organı çok büyük

24 yaşındayım, erkek arkadaşımın penisi çok küçük, zevk almıyorum. Evlenmek istiyoruz ama bu yüzden ayrılabilirim. Ne yapayım?

Haberin Devamı

CEVAP

Sevgili okurum, ayrılma. Boyundan şikayet edenlerin penisleri normal sınırlar içinde oluyor. Penisin işlevi ya da sertleşmesi konusunda erkekten kaynaklanan psikolojik nedenlerin oranı yüzde 95. Bunlar giderilir. Öteki koşullar yerindeyse evlenin. Nikah, penisle kadının cinsel organı arasında yapılmıyor. İki insanın bütünü ve kimi zaman bulunduğu ortam ve uyum üzerine yapılıyor. Bunları da göze alarak bir karar verin.

Kız hamile kalır mı?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. İstemeden de olsa boşaldım ve spermler kız arkadaşımın vajinasına bulaştı. Ancak 15 dakika sonra farkına varabildik. Acaba sevgilim hamile kalabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, tahmini hesaplarıma göre gebe kalmadı. Ama bir şanssızlık her zaman söz konusudur. Artık sizde olan olmuş. Benim sözlerim bu işleri yapanlara uyarı. Bilgili olun. Önlem alın. Başınızı derde sokmayın.

Akıntı geliyor

23 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Sevgilimle buluştuğumuzda heyecanlanıyorum ve penisim uyanıyor. Sıvı şeklinde akıntı oluyor. Ne yapmalıyım? İlişkiye girmediğim için mi böyle oluyor?

CEVAP

Değerli okurum, fazla heyecanlısın. Deneyimsizsin. Adrenalin salgın biraz fazla. Alışacaksın. Olumlu ortamda sevdiğin biriyle duygusal ve tensel temaslarını geliştirdiğinde iyi olacaksın. Zaman içinde seks aşamasına geldiğinde işler yoluna girecek.

Zevk suyu sorun olur mu?

23 yaşındayım. Sevgilim 18 yaşında ve bakire. Ara sıra temaslarımız oluyor ve birkaç kez üzerine boşaldım. Sevgilimin adeti 1-2 gün gecikti. Spermler içeriye girmiş olabilir mi? Acaba hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, olabilir. Ama bu genel kavramdır. Sevgilin gebe kalmıştır demiyorum ama olabilir.

Kan gelmiş

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Üzerinde pijama vardı. 9-10 saat sonra idrarını yapınca kan gelmiş. Acaba kızlık zarı bozulmuş olabilir mi? Doktora gitmeyi düşünüyoruz, gitmeye gerek var mı? Bizi aydınlatır mısınız?

CEVAP

Değerli okurum, ilk önce doktora gitmenin gereği yok. İdrarla da kızlık zarının ilgisi yok. Böyle yokluklar içinde varlık araman yanlış. Ayrıca doktorun söylediği size ne gibi katkıda bulunacak, onu da merak ediyorum. Diyelim ki çok az zedelenme olsa ne yapacaksınız? Hiç. Bana göre bir şey olmadı.

Erken boşalır mıyım?

Çok mastürbasyon yapıyorum. “İleride erken boşalırsın” diyorlar. Bazıları da zararı olmayacağını, istediğim gibi yapabileceğimi söylüyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, iki öneriyi topla, ikiye böl, herhangi birini kullan. Erken boşalma da yapabilir. Kimilerine fazla zararı olmayabilir. Ama öyledir diye veryansın mastürbasyon yapmak doğru değil. Haftada 2-3’e bizden de okey verilir.

Hemen sertleşiyor

20 yaşındayım. İlk defa sevgilim oldu. Onunla el ele bile tutuşsak penisim sertleşiyor. Çok rahatsız oluyorum. Beni öyle görecek diye korkuyorum. Oturduğum yerden kalkamıyorum. Ne yapmalıyım? Bunun bir çözümü var mı?

CEVAP

Değerli okurum, çözümü yok. Ama giysilerle önleme olanağın var. Onu da sen düşün. Bazıları bağlıyor, sen bağlama.

Zararlı mı?

18 yaşındayım. Her gün mastürbasyon yapıyorum. Sakıncalı olduğunu söylüyorlar. Sizce bir sakıncası var mı?

CEVAP

Değerli okurum, her gün ise evet, zararlı. Sana haftada 3-4 kez için izin veriyorum.

Esnek mi, bozuldu mu?

20 yaşındayım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayal dünyasında yaşanan mutluluklar rüya gibidir. Uyandığında uçar gider. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder