Dr. Haydar Dümen Zevk almak zorlaşıyor
HABERİ PAYLAŞ

Zevk almak zorlaşıyor

Uzun yıllar bir arada olan ve her şeyi ilk geceye saklayanlardaki heyecan yerini hayal kırıklığına bırakıyor. Çünkü beyin farklı programlanıyor. İlişki çifte zevk vermiyor. Bu yüzden oyunu kuralına göre oynayın. Evlenecekseniz de ayrılacaksanız da zamanında yapın ki sorun çıkmasın.

BÖYLE SORU YOK!

Acaba bakire mi?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişkiye girmeye korkuyor. Ben onun bakire olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

CEVAP

Ne yapacaksın oğlum? Yani öğrenip ona plaket mi vereceksin? Varsayalım öğrendin. “Sevgilim bakireymiş” diye parti mi vereceksin? Aman havai fişekleri unutma. Ya da annene gidip “Anneciğim garanti belgemi aldım. Şimdiden bu kızla beni sözle. Böylesi bulunmaz” diyerek işi evliliğe mi götüreceksin? Yok yok, bütün bunlar olacak olsa bana sormazdın hınzır. Bakire değilse onu kandıracaksın. Sonra da kızı başından atacaksın değil mi? Oğlum bu sayfada benim sözüm geçiyor. Arkana bakmadan doğru işine, gücüne.

Haberin Devamı

GÜNÜN SORULARI

Hemen sertleşiyor

19 yaşındayım. Penisim olur olmaz yerde sertleşiyor. Toplum içine çıkarken endişeleniyorum. Penisim büyük ve pantolondan hemen fark ediliyor. Bir yol gösterin.

Dürüst okurum. Oluyor be oğlum. Sen şimdilik coş ama doğru yolda koş. Bir gün gelecek, yaş kendi sınırını geçecek. Bilmem 60 mı desem 70 mi, o günler bugünleri aratacak. Senin organ nazlandıkça nazlanacak. Biz dengeyi kuralım, ne ileri ne geri, her şeyin var yeri. Aklını başka yere takarsan, cinsel objelere değil, topluma bakarsan, o sana uyacak. Boşa hamlenin işe yaramadığını anlayacak.

Erkekleri istemiyorum

23 yaşında kızım. Geçen sene nişanlandım, görücü usulüyle oldu. 6 ay nişanlı kaldım. Nişanlım hediye alınca birlikte olmak istiyordu. Bu yüzden ayrıldım. Artık erkekleri istemiyorum. Yardım edin.

Kızım, görücü usülü ile olan, gönlünün coşkularına yer olmayan bir ilişkiden doğacak sonuç buydu. Acele etme kızım. Daha önünde çok zaman var. Bir gün aşık olacaksın. Umarım, onunla evlenir, çocuklarını kucaklarsın. Ama bana inan, öyle bir uçacaksın ki belki de düğünden önce kollarının arasına konacaksın. Biz dua edelim, iyisi, doğrusu olsun.

Haberin Devamı

***

Bunalımdayım

18 yaşındayım. Penisim ince ve kısa. Arkadaşlarımla yaşadığım ilişkilerde cinsellik yok. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, biraz büyü yavrum. Kız arkadaşlarını erken düşünüyorsun. Biraz kendine gel. Ruhun, bedenin olgunlaşsın. Dolduruşa gelme. Zamanı gelince her şey yoluna girer. Şimdilik bu yolda ısrar edersen komplekse girersin. Ruhun zedelenir. O penisten de çok önemli. Zamanı geldiğinde her şeyin çözümü bulunur.

Yırtılmış mıdır?

23 yaşında kızım. Mastürbasyon yapıyorum. Geçenlerde sürtünme yoluyla tatmin olmaya çalıştım. Çok az kanama oldu, acı yoktu. Kızlık zarım yırtılmış olabilir mi? Evlendiğim zaman bir sorun yaşar mıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, yırtıldığını sanmıyorum. Evlendiğinde de sorun yaşamayacaksın. Ama zarın esnekse kan gelmezse bunun da söylediklerinle ilgisi yok.

Küçültmek mümkün mü?

24 yaşındayım, penisim çok büyük. İlişkilerim hep hüsranla sonuçlanıyor. Acaba küçültmek mümkün olur mu?

Haberin Devamı

CEVAP

Yok yavrum. Ne yazık küçültmek mümkün değil. İdareli kullanacak, hoşgörülü olacaksın. Karını da elinde tutmayı öğreneceksin.

Midem bulanıyor

2 yıllık evli kadınım. Kocam beni arzulamıyor. İlişkiye girince sertleşme sorunu yaşıyor. Artık onu istemiyorum diye karar vermiştim ki bana adım attı. Ama mutlu değilim. İlişkiyi yarım bırakıyorum çünkü bana dokununca midem bulanıyor. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, deniz bitmiş. Bu evlilik daha fazla zaman yitirmeden noktalanmalı. Belli ki eşinin sorunları var. Cinselliğe karşı ön yargılı ve soğuk. Büyük olasılıkla mastürbasyon alışkanlığı vardır. Öyle ya da böyle. Eşin önce davranıp dahası seni de ikna ederek “Nedir durumumuz? Gel yardım alalım” diye bir uzmana götürmek isteseydi, bu durumda ufukta ada görüldü. Bu da o yönsüz denizin ortasında bir çığlık, bir umut ışığı gibi evlilik geminize yön verebilirdi. Kararı sen vereceksin, hayat senin.

Ayda bir olmuyor mu?

Kız arkadaşım ayda 3 kere adet dönemi yaşıyor. Bu yüzden neredeyse her gün hasta. Hasta olmasından korkuyorum. Ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, genç kızlarda böyle olabiliyor. Hemen bir kadın doğum uzmanına gitsin. Aşağıdan bile muayene olmadan belki de bir ultrasonla bakılarak sorun var mı yok mu belirlenir. En doğru yol budur. Kız arkadaşına bunu söyle, annesiyle gitsin.

Süreyi nasıl uzatırım?

22 yaşındayım. Geçen hafta kız arkadaşımla ilişkiye girdim ve çok kısa sürede boşaldım. İlişkinin tadına varamadım. Bu süreyi doğal yollarla nasıl uzatabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmadan söz ediyorsun. Evlendiğin zaman düzelecek. Şimdilik alışmaya çalış.

Olgunları düşünüyorum

20 yaşındayım ve günde 1-2 kere mastürbasyon yapıyorum. Ben mastürbasyon yaparken olgun kadınları düşünüyorum. Nedeni var mı?

CEVAP

Değerli okurum, ileride önemli bir insan olacaksın. Bu yolda yürümeni öneriyorum. Her genç gibi elbette mastürbasyon yapacaksın. Yap, ona da izin veriyorum. Haftalık sayısını da 3’e indiriyorum. Ne düşünürsen düşün, doğruları, kendine uygunları, sapıkça olmayanları düşün. Olgun kadınları düşünüyorsan bu çok büyük sorun değil. Zamanı gelince zaten onlardan vazgeçip yaşıtlarını düşüneceksin.

Erken boşalıyorum

29 yaşındayım, erken boşalma var. Ne olur derdime bir çare bulun.

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalmayı tedavi ediyoruz. Doğru zamanı bekle.

Zararlı mı?

21 yaşında kızım. Evlenmeden önce yüzeysel ilişkiler yaşamak evlendikten sonra zararlı olur mu? Ne açıdan zarar verir? Bizim evlenmemize 4 yıl var. Ne önerirsiniz?

CEVAP

Sevgili okurum, seni klitoris orgazmına alıştırır, vajinal orgazm zorluğu çekersin. Ama bu da bir kural değil. Öyle mi olur, böyle mi olur bilinmez. Bilinen şu ki, 4 yıl da bu yöntemle geçmez. Çünkü o sorunlar yaratıyor.

Esnek mi, bozuldu mu?

22 yaşında kızım. Uzun süre önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim, bir damla kan geldi. Acaba kızlık zarım bozulmuş mudur? Yoksa esnek mi?

CEVAP

Sevgili okurum, galiba zar yüzde 75’lik bir oranla yırtıldı. Yüzde 25’lik bir oranla da bir parça zedelenmeyle esnekliğine esneklik kattı. Olan olmuş. Senin için de hayırlı olur umarım. Akıllı, iradeli ve sınırlı duygusallıkla hayat dümenini iyi kullan.

Penisim kısa

18 yaşındayım. 1.84 boyundayım. Cinsel organım 14 santim, kısa geliyor. Acaba ne yapabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, merak ediyorum daha uzununu ne yapacaksın? Sen ne sanıyorsun? Boya göre mi olmalıydı? Zaten doğa sana verebileceği her şeyi vermiş. Cinsel organının boyunu da en ideale oturtmuş. Bu sana yeter demiş. Bana sadece işin onayı kalmış.

GÜNÜN SÖZÜ

Beyninizi ya da ellerinizi kelepçeli olmaya zorlasak hanginizi seçerdiniz. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder