Ecesu Serbes Aslan burcunda Yeni Ay: Eğleniyor muyuz?
HABERİ PAYLAŞ

Aslan burcunda Yeni Ay: Eğleniyor muyuz?

Senenin en keyifli Yeni Ay’ı sabaha karşı Aslan burcunda gerçekleşti. Aslan burcu astrolojide eğlenmekle, göz önünde olmakla, özgüvenle ve gururla alakalıdır. Haliyle, Aslan Yeni Ayı’nın etkisinde olacağımız önümüzdeki 10-15 günde daha fazla eğlence isteyeceğiz. Özgüvenimiz artacak ve ilgi görmek isteyeceğiz. Koç burcunda seyahat etmekte olan Mars’ın da desteğiyle cesaretimiz artacak. Kafamıza koyduklarımızı gerçekleştirecek gücü bulacağız belki de.

Bencil davranacağımız bugünlerde çevremizdeki kişilerle kurduğumuz ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. Kaba ve kırıcı olarak algılanma riskimiz olacağı gibi gurur ve ego temelli anlaşmazlıklar da yaşayabiliriz.

Haberin Devamı

Aslan burcundaki son günlerini geçiren iletişim gezegeni Merkür’ün de etkisiyle yaratıcılık gerektiren her türlü konu için destekleyici bir döneme giriyoruz. Yeni projelere başlayabilir, veya bir süredir planlama aşamasında olduğunuz projeleri hayata geçirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

Lüks tüketim ihtiyacınızın artması bütçe yönetimini imkansız hale getirebilir. Kendinize ve sevdiklerinize karşı cömert olun, ancak dozunu kaçırmamakta fayda var.

Hangi burç nasıl etkileniyor?

Koç ve Yükselen Koç:

Aşk evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile oldukça keyifli ve eğlenceli bir döneme giriyorsunuz. Aslan Yeni Ay’ı flörtler, çocuklar, hobiler, sanat ve spor alanlarında destek sunuyor. Yeni flörtler gündeme gelebilir, veya mevcut ilişkinize heyecan katmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Spora başlayabilir, yeni bir hobi edinebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanmanın tam zamanı!

Boğa ve Yükselen Boğa:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile köklerinize dönüyorsunuz. Evde ve ailenizle olmaktan keyif alacağınız 10-15 günlük bir dönem var önünüzde. Taşınma planınız varsa önümüzdeki günleri ev aramak, almak, satmak veya taşınmak için değerlendirebilirsiniz. Ailevi meseleler oldukça ön planda olacaktır. Aile büyüklerinizle iletişiminize ekstra dikkat!

İkizler ve Yükselen İkizler:

İletişim evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile kendinizi ifade etme ihtiyacınız artıyor. Düşüncelerinizle dikkat çekeceğiniz, zihninizin oldukça hızlı çalışacağı bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 10-15 günü kısa süreli seyahatlere çıkmak veya yeni eğitimlere katılmak için değerlendirebilirsiniz. Sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu dönemde kardeşlerinizle ve yakın dostlarınızla kurduğunuz ilişkiler de önem kazanıyor.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Kazançlar evinizde gerçekleşen Yeni Ay finansal konularda fırsatlara işaret ediyor. Yeni kazanç kapıları aramak, yeni bir iş girişiminde bulunmak veya para biriktirmeye başlamak için bu Yeni Ay’ı değerlendirebilirsiniz. Kariyer evinizde seyahat etmekte olan Mars’ın da etkisiyle iş hayatınız hareketlenecektir, zam ve terfi konuları gündeme gelebilir. Lüks harcamalara dikkat!

Aslan ve Yükselen Aslan:

Burcunuzda gerçekleşen Yeni Ay ile göz önünde olmak ve dikkat çekmek istiyorsunuz. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, kuaför ve bakım işleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Uzaklaşma isteği duyabilir, farklı kültürlere ve inançlara ilgi duyabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işleriniz, akademik hayatınız ve seyahatleriniz için destekleyici bir döneme giriyorsunuz.

Haberin Devamı

Başak ve Yükselen Başak:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile iç dünyanızın önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylardan etkilenebilir, yalnız kalıp kendinizi dinlemek isteyebilirsiniz. Hayatınızın her anını kontrol edemeyeceğinizi fark etmeli ve akışta kalmalısınız. Psikolojik veya spiritüel danışmanlık almak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile sosyal hayatınız renkleniyor. Arkadaşlarınızla eğlenceli organizasyonlar planlayabilir, sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yeni sosyal çevrelere girebilir, kalabalıklar içinde dikkat çekebilirsiniz. Arkadaş çevrenizden biriyle ciddi niyetlerle başlayacak yeni bir ilişkiye yelken açabilir, veya iş ortaklığı yapma kararı alabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde gerginliklere dikkat!

Akrep ve Yükselen Akrep:

Kariyer evinizde gerçekleşen Yeni Ay ile iş hayatınız önem kazanıyor. Önümüzdeki 10 - 15 günde iş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir, liderlik yeteneklerinizi sergilemekten ve insiyatif almaktan çekinmeyin. Bu dönemde başarılarınız daha görünür olacaktır. Yeni projelere başlayabilir, iş arayışındaysanız önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgilenirken sağlığınızı ihmal etmeyin.

Yay ve Yükselen Yay:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile hayata bakış şeklinizi değiştiriyorsunuz. Olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmak perspektif kazanmanızı sağlayacaktır. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, lisans üstü eğitimler üzerine araştırmalar yapabilirsiniz. Öğrenciyseniz akademik çalışmalarınız için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler, seyahatler ve hukuk konuları için destekleyici bir dönemdesiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay krediler ve borçlar konularına dikkat çekiyor. Borçlarınızı yapılandırma kararı alabilir, kredi ve borç başvurusunda bulunmak için önümüzdeki 10 - 15 günü değerlendirebilirsiniz. Eşinizin veya ailenizin finansal durumundaki değişimler dolaylı olarak sizi etkileyebilir. Miras ve nafaka konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

İlişkiler alanınızda gerçekleşen Yeni Ay ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konularına vurgu yapıyor. Yeni bir aşka yelken açabilir veya partnerinizle evlenme kararı alabilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları için destekleyici bir döneme giriyorsunuz. İmzalı işleriniz için de önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Problemlerinizi iletişim yoluyla çözmeyi deneyin.

Balık ve Yükselen Balık:

Aslan burcunda gerçekleşen Yeni Ay ile günlük hayatınızda değişiklikler yapacak gücü kendinizde buluyorsunuz. Diyete ve spora başlayabilir, sağlıklı bir hayat tarzına geçiş yapmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. İş hayatınızda yenilikler gündeme gelebilir, çalışma ortamınızda liderlik yeteneklerinizi sergilemekten çekinmeyin. Sağlık harcaması yapmak durumunda kalabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder