Ecesu Serbes Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti
HABERİ PAYLAŞ

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

3 Ağustos’un akşam saatlerinde Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Ay’ın konumlandığı Kova burcu astrolojide bireysellikle ve bağımsızlıkla ilgilidir. Çizginin dışında düşünebilmeyi ve farklı olma cesaretini simgeler. Güneş’in seyahat etmekte olduğu Aslan burcunun sembolizminde ise özgüven, cömertlik ve ego vardır. Ay ile Güneş’in karşı karşıya geldiği Dolunay’lar hayatımızda belli konuların daha görünür olduğu dönemlerdir ve sonlanma enerjisini simgeler.

Önümüzdeki 10 günde özgürlük ihtiyacımız artacak, kimseye bağlı olmadan hareket edebilmek isteyeceğiz. Baskılar ve otorite karşısında isyankar tavırlar sergilemeye daha yatkın olacağız. Zira, özgürlük ve isyan gezegeni Uranüs de bu Dolunay ile sert etkileşim kuracak. Kurallara uymanın kolay olmayacağı, kendimizi içinde sıkışmış hissettiğimiz her şeyden kurtarmak isteyeceğimiz bir dönemden geçiyoruz. Ani kararlar alabilir, hayatımızda ani bitişlerle karşılaşabiliriz.

Haberin Devamı

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

Dolunay anında Merkür ile Satürn arasındaki karşıtlık ikili ilişkilerde, iş hayatında ve aile içinde yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Fikir ayrılıkları karşısında anlayışlı olmakta ve uzlaşmacı davranmakta fayda var. Eviniz ile işiniz arasında dengeyi kurabilmek önem kazanıyor.

Mars ile Jüpiter arasındaki kare açı ise ölçülü davranabilmenin ve öfke kontrolünün önemine dikkat çekiyor. Kendi seçtiğimiz yolda ilerlerken karşımıza çıkan hiçbir şeyle uğraşmak istemeyeceğiz. Sevdiklerimize karşı kırıcı olmamakta fayda var.

Hangi burç Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay’dan nasıl etkileniyor?

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

Koç ve Yükselen Koç:

Kova Dolunay’ı sosyal ilişkilerinizi ön plana taşıyor. Arkadaşlık ilişkileriniz, kalabalık organizasyonlar ve dernekler içindeki konumunuz önem kazanıyor. Uranüs’ün etkisiyle arkadaşlıklarınızda beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda da dikkatli olmalısınız. Bugünlerde arkadaşlarınızla borç alışverişine girmemenizde fayda var. Ev ve iş hayatınız arasında dengeyi kurabilmelisiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konularda dürtüsel kararlar almamaya özen gösterin.

Boğa ve Yükselen Boğa:

Kova Dolunay’ı iş hayatınızı gündeme taşıyor. Meslek hayatınızın nereye gittiğini sorgulayabilir, iş değiştirme kararı alabilirsiniz. Özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacınızın artması iş hayatınızda ani sonlanmalara sebep olabilir. Yeni iş arayışına girebilir, veya bir süredir elinizde olan bir projenin sonuna gelebilirsiniz. İş hayatınızda karşılaştığınız beklenmedik durumlar tadınızı kaçırabilir, değişime açık olmakta fayda var. İletişim krizlerine ve yanlış anlaşılmalara karşı hazırlıklı olmalısınız.

Haberin Devamı

İkizler ve Yükselen İkizler:

Kova Dolunay’ı inançlarınıza ve hayat görüşünüze vurgu yapıyor. Rutinlerden sıkıldığınız, farklı maceralara açılmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Uzun süreli seyahatler gündeme gelebilir veya farklı kültürler üzerine belgeseller izleyebilir, okumalar yapabilirsiniz. Uranüs’ün etkisiyle alacağınız haberler sizi şaşırtabilir, çıkacağınız seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı da hazırlıklı olmanızda fayda var. Finansal konularda bugünlerde temkinli hareket etmelisiniz.

Haberin Devamı

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

Yengeç ve Yükselen Yengeç:

Kova Dolunay’ı finansal hayatınızı ön plana çıkarıyor. Borçlarınız, kredileriniz ve ödemelerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Eşinizin veya iş ortağınızın finansal durumunda beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Bugünlerde ödemelerinizi zamanında yapmalı, finansal hayatınızın kontrolünü elinize almalısınız. Beklenmedik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ve iş ortaklıklarınızda gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

Aslan ve Yükselen Aslan:

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay’dan en çok etkilenecek burçlardan birisiniz. İkili ilişkileriniz, iş ortaklıklarınız ve imzalı işlerinizle ilgili konular gündemde olacaktır. Uranüs’ün etkisiyle ilişkilerinizde beklenmedik problemlerle karşılaşabilir, ani bitişler yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız, bu dönemde iş ilişkileriniz hassas olacaktır. Kariyer hayatınızda karşılaşacağınız sürprizler tadınızı kaçırabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak:

Kova Dolunay’ı çalışma hayatınıza, günlük rutinlerinize ve sağlık konularına dikkat çekiyor. İş hayatınızda bir süredir yönettiğiniz projelerinizi bu dönemde sonuçlandırabilirsiniz. Çalışma hayatınızda başarılarınız da başarısızlıklarınız da önümüzdeki günlerde daha görünür olacaktır. Sorumluluklarınıza yoğunlaşmalı, ancak iş stresinizin sağlığınızla oynamasına izin vermemelisiniz. Diyete ve spora başlayabilir, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulabilir, doktor kontrolünden geçebilirsiniz.

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

Terazi ve Yükselen Terazi:

Aşk evinizde gerçekleşecek olan Dolunay ile romantik bir döneme giriyorsunuz. Yeni flörtler gündeme gelebileceği gibi, “arkadaş mıyız, sevgili mi?” dediğiniz flörtlerdeki belirsizlikler de bu dönemde sonlanabilir. Duygusal ihtiyaçlarınız artsa da, özgür olmak istiyorsunuz. Sizi kısıtlayan ilişkileriniz varsa bu dönemde sonlandırabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak ve çocuklarınızla ilişkilerinizi güçlendirmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir, kendinizi ve sevdiklerinizi şımartırken bütçenizi aşmamaya özen gösterin.

Akrep ve Yükselen Akrep:

Kova Dolunay’ı ile evde zaman geçirmekten keyif alacağınız, ailevi meselelerin ön planda olacağı bir döneme giriyorsunuz. Eviniz ve işiniz arasında dengeyi kurmak kolay olmayabilir. Aile büyüklerinizin sağlık durumuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Gayrimenkul almak, satmak veya taşınmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Evinizi güzelleştirebilir, tadilat ve tesisat işleriyle ilgilenebilirsiniz. Uranüs’ün etkisi ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda ani bitişlere sebep olabilir.

Yay ve Yükselen Yay:

Kova Dolunay’ı yakın çevrenizle ilişkilerinize, seyahatlere ve eğitimlere dikkat çekiyor. Uranüs’ün etkisiyle sürpriz seyahatler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle, komşularınızla ve yakın çevre üyelerinizle ilgili meseleler ön planda olacaktır. Eğitimlere katılabilir, iş seyahatlerine çıkabilirsiniz. Finansal konularda temkinli hareket etmenizde fayda var. Kredi ve borç başvurularınız için Merkür’ün Aslan burcuna giriş yapacağı 5 Ağustos sonrasını değerlendirebilirsiniz.

Kova burcunda Dolunay: Farklı olabilme cesareti

Oğlak ve Yükselen Oğlak:

Para evinizde gerçekleşecek olan Dolunay finansal konulara vurgu yapıyor. Bütçenizi yönetmek kolay olmayabilir, bu da yeni bir kazanç kapısı arayışına girmenize sebep olabilir. Uranüs’ün etkisiyle kendinizi şımartmak isteyebilir, çocuklarınıza veya sevdiklerinize yönelik sürpriz bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz. İyi yönüyle, hobi olarak ilgilendiğiniz bir alandan para kazanmaya başlayabilir, ekonomik özgürlüğünüzü kazanmak için adımlar atabilirsiniz.

Kova ve Yükselen Kova:

Akşam saatlerinde burcunuzda Dolunay meydana geliyor. Modern astrolojiye göre yönetici gezegeniniz olan Uranüs’ün de etkisiyle özgürlük ve bağımsızlık ihtiyacınız artacaktır. Kişisel hedeflerinizi ve ideallerinizi gözden geçirebilir, sizi özgürleştirecek adımlar atabilirsiniz. Baskı altına girmek istemediğiniz, tahammülünüzün oldukça düşük olduğu bir dönemdesiniz. Aile üyelerinizle problemler yaşayabilirsiniz veya partnerinizin kısıtlayıcı tavırları tadınızı kaçırabilir. İkili ilişkilerinizde ani bitişler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık:

Kova Dolunay’ı ile içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Bugünlerde kendinizi ortaya koymak istemeyebilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizde karşılaştığınız yanlış anlaşılmalar yalnız kalmak istemenize sebep olabilir. Size zarar veren alışkanlıklardan kurtulmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Uranüs’ün etkisiyle yakın çevrenizle ilişkileriniz sarsılabilir, dedikodudan mümkün olduğunca uzak durmalısınız. Psikolojinize iyi gelecek aktivitelerde bulunmak ve terapi almak için oldukça uygun bir dönemdesiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder