Ecesu Serbes Mars, Koç burcunda: Önce ben
HABERİ PAYLAŞ

Mars, Koç burcunda: Önce ben

Savaş, mücadele ve agresyon gezegeni Mars 28 Haziran itibariyle Koç burcundaki upuzun yolculuğuna başlıyor. Mars nispeten hızlı hareket eden bir gezegendir ve bir burçta ortalama 45 gün kalır. Ancak, bu sefer Mars Koç burcunda geri harekette bulunacağı için 7 Ocak’a kadar Koç burcunda seyahat edecek.

Koç burcu ilk burçtur ve hayatta kalma iç güdüsünü sembolize eder. Mars tarafından yönetilir, yani Mars Koç burcundayken tüm gücünü gösterebileceği, güçlü olduğu konumdadır. Mars’ın Koç burcunda seyahat edeceği 6 ay boyunca dürtüsel davranmaya yatkın olacağız. Harekete geçmek ve hedeflerimize yönelik adımlar atmak için oldukça uygun olacak. Geçmişi geçmişte bırakıp yeniliklere kapı açmanın tam sırası.

Haberin Devamı

Malum, 2020 senesindeki gezegen yoğunluğu aslında yaşadığımız günlerin sebebi ve Mars, Koç burcundayken Oğlak burcundaki gezegenler ile sert etkileşim kuracak. Oldukça hareketli ve yorucu bir döneme giriyoruz. Ne kadar hedef odaklı olursak o kadar kazanacağız.

Mars, Koç burcunda: Önce ben

Ani başlayıp hızlı sönen öfke nöbetleri yaşayabiliriz. Kolay sinirlensek de, kin tutamayacağız. Hala anı yaşamayı öğrenemediysek önümüzdeki 6 ayda öğreneceğiz. Spontane davranışlar ve yeni maceralar için çok uygun bir döneme giriyoruz. Rekabetten ve meydan okumalardan kaçmayacağız.

Önemli işlerinizi Ağustos sonuna kadar halletmeye bakın, Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında başladığınız işlerin havada kalması tadınızı kaçırabilir.

Yükselen burcunuza göre Mars Koç transitinden nasıl etkileneceğinizi aşağıdan okuyabilirsiniz.

Mars-Koç transiti burçları nasıl etkileyecek?

Koç ve Yükselen Koç: Yönetici gezegeniniz Mars’ın burcunuzdaki seyahati enerjinizi arttırıyor. Hedef odaklı olacağınız, hareketli bir döneme giriyorsunuz. Yeni projeler gündeme gelebilir.Ani yükselen öfke krizlerine karşı dikkatli olmalısınız. Risk almaya yatkın olacaksınız. Özellikle kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda ani kararlar almamaya özen gösterin. Baş bölgesiyle ilgili rahatsızlıklara ve sakarlıklara dikkat edin. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında riskli girişimlerden uzak durmanızda fayda var.

Haberin Devamı

Boğa ve Yükselen Boğa: Mars’ın Koç burcundaki seyahati psikolojinize ve iç dünyanıza dikkat çekiyor. Önümüzdeki 6 aylık süreçte savaşınız kendinizle olacak aslında. İç dünyanızda huzuru yakalamak kolay olmayabilir. Terapiye başlamak için oldukça uygun olacak, kendinizi daha iyi tanıyacaksınız bu dönemde. Mars’ın geri hareket edeceği 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında geçmişte kalmış kişilerden haberler alabilirsiniz. Geçmişi geçmişte bırakabilmelisiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Mars’ın Koç burcundaki seyahati sosyal hayatınıza hareket katıyor. Arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazanacağı, kalabalıklar içinde olmaktan keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Yeni sosyal çevrelere girebilirsiniz. Arkadaş çevrenizle rekabet içeren durumlardan uzak durun. Hayallerinizi, umutlarınızı ve ideallerinizi gözden geçirebilir, kendinize yeni hedefler koyabilirsiniz. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında arkadaş çevrenizde yaşanabilecek anlaşmazlıklara hazırlıklı olun.

Haberin Devamı

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Mars’ın Koç burcundaki seyahati kariyerinize vurgu yapıyor. İş hayatında daha hırslı ve girişken olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Her zamankinden daha fazla mücadele vermek durumunda kalabilirsiniz. Toplumsal konumunuz üzerine kafa yorabilirsiniz. Ortaklaşa iş yapıyorsanız ortaklarınızla veya partnerinizle ilişkileriniz bu dönemde hassas olacaktır. İkili ilişkilerde “tamam mı, devam mı?” sorusu sık sık zihninizi meşgul edebilir. Özellikle Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında önemli kararlar almamaya özen gösterin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Mars’ın Koç burcundaki seyahati hayatın derin yönlerine duyduğunuz ilgiyi artırıyor. Dini, felsefi konulara ilginiz artabilir. Farklı kültür ve inançlar üzerine çalışmalar yapabilirsiniz. Hukuk, eğitim ve seyahat konuları gündemde. Akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilir, yüksek lisans / doktora yapma kararı alabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işler yapıyorsanız veya satış - pazarlama, yayıncılık sektörlerinde çalışıyorsanız iş hayatınız bu dönemde hareketlenecektir. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında çıkacağınız seyahatlerde karşılaşabileceğiniz aksiliklere karşı dikkatli olmalısınız.

Başak ve Yükselen Başak: Mars’ın Koç burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor. Krediler ve borçlarla ilgili meseleler ön planda. Eşinizin veya iş ortağınızın finansal durumuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Harcamalarınızı yönetmek kolay olmayabilir, bütçenizi aşmamaya dikkat etmelisiniz. Korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım arasında ikili ilişkilerinizde kontrolcü tavırlardan uzak durmalısınız. Mars’ın geri hareketi finansal meselelerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir.

Terazi ve Yükselen Terazi: Mars’ın Koç burcundaki seyahati ilişkilerinize ve iş ortaklıklarınıza dikkat çekiyor. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla ilişkilerinizde savaşma duygusu ön planda olacaktır. Mevcut ilişkilerinizde ve ortaklıklarınızda kopuşlar yaşayabilirsiniz. Yalnızsanız yeni bir ilişki bu dönemde gündeme gelebilir. Evlenme kararı alabilirsiniz. Yeni iş ortaklıkları kurabilirsiniz. Mars’ın geri hareket edeceği 10 Eylül - 14 Kasım arasında geçmiş ilişkilerinizle tekrar iletişime geçebilirsiniz. Diplomatik yönünüzü korumaya özen gösterin.

Akrep ve Yükselen Akrep: Mars’ın Koç burcundaki seyahati günlük hayatınıza hareket katıyor. İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Diyete ve spora başlayabilir, kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinebilirsiniz. Bu süreçte yaşadığınız sağlık problemlerini ihmal etmemeli ve doktor desteği almaktan kaçınmamalısınız. Yönetici gezegeniniz Mars’ın geri hareket edeceği 10 Eylül - 14 Kasım arasında gereksiz risklerden uzak durmalısınız.

Yay ve Yükselen Yay: Mars’ın Koç burcundaki seyahati aşk hayatınıza hareket katıyor. Yalnızsanız kısmetinizin açık olacağı bir döneme giriyorsunuz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyici olacak. Bu dönemde çocuklarınızla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni hobiler edinebilir, hayattan aldığınız keyfi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında spor kazalarına dikkat etmelisiniz. Riskli yatırımlardan da mümkün olduğunca uzak durmalısınız.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Mars’ın Koç burcundaki seyahati evinize ve aile hayatınıza dikkat çekiyor. Evde zaman geçireceğiniz, içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Taşınma konusu gündeme gelebilir. Ailenizle otorite savaşlarına girebilirsiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle anlaşmak bu dönemde pek de kolay olmayabilir. Gayrimenkullerle ve toprakla ilgili meseleler gündeminizi meşgul edebilir. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında ailenizle yaşanabilecek gerginlikleri büyütmemeye özen gösterin.

Kova ve Yükselen Kova: Mars’ın Koç burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilişkilerinizde gergin durumlarla karşılaşabilirsiniz. Düşüncelerinizi ifade ederken kırıcı olmamaya dikkat edin. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında yakın çevrenizdeki kişilerin gizli düşmanlıklarını fark edebilirsiniz. Dedikodular tadınızı kaçırabilir. Çıkacağınız seyahatlerde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Mars’ın Koç burcundaki seyahati finansal konulara vurgu yapıyor. Maddi konularda daha hırslı ve savaşçı olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Harcamalarınız artabilir, finansal hayatınızı yönetmek kolay olmayabilir. Mars’ın geri harekette olacağı 10 Eylül - 14 Kasım tarihleri arasında bütçe yönetimi yapabilmek her zamankinden daha büyük öneme sahip olacak. Sonbahar aylarında finansal konularda gecikmelerle karşılaşabilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder